Szerkesztővita:Ákos97

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Archívum

Archívum (?)


20112012201320142015

Ha új üzenetet szeretnél hagyni, használd az új téma nyitása gombot!

Medvetesók[szerkesztés]

Szia! Már kétszer kitörölted az írásomat jogsértésre hivatkozva a Medvetesók szócikkben. Mégis, mi a fene jogsértő neked ebben?

Idézet: "A sorozat főhősei, Grizzly, Panda és Jeges, a három szétválaszthatatlan medvepajtás, akik San Francisco utcáit járva próbálnak beilleszkedni a társadalomba. Megtanulnak kosarazni, okostelefonnal szelfit készíteni és kaját árulni az utcán, miközben fordulatos, humoros helyzetekbe keverednek."

Csak ismertetőt akartam írni a sorozathoz.

Aláírás: – Greencat501 vita 2016. január 2., 20:05 (CET)


Először is, az miért baj? Másodszor pedig, egyáltalán nem abból a videó alatti szövegből másoltam, eddig nem is láttam azt a videót, az egyezés pusztán a véletlen műve. Szóval még mindig nem értem mi baj van a szöveggel. Hasonló a kettő, és akkor mi van? Ez miért lenne baj? Az utcán ha valaki mellet elsétálok és "több mint 70%-ra [...]" ugyanolyan pulóver van rajtam, mint rajta, akkor jogsértést követek el? Ez azért röhejes lenne. Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem értem mi a baj azzal, ha valaki már ugyan azt leírta máshova és én is hasonlóan fogalmaztam meg a szöveget. --Greencat501 vita 2016. január 3., 12:14 (CET)


Erre is van szabály? Nemár... Najó átírtam. Így jó?:
"A sorozat főhősei, Grizzly, Panda és Jeges, a három szétválaszthatatlan medvepajtás, akik San Francisco utcáit járva próbálnak beilleszkedni a társadalomba, miközben fordulatos, humoros helyzetekbe keverednek."
Amúgy megkérdezhetem tegnap mi volt a baj a infóboxokkal amiért mindegyik sorozatnál baloldalra került? Elég hülyén nézet ki. – Greencat501 vita 2016. január 5., 12:23 (CET)

Alisa tudja, mit kell tennie![szerkesztés]

Szia! Létezik ilyen animációs sorozat, hogy Alisa tudja, mit kell tennie!? Egy anon írta be több színész cikkébe, de szerintem kamu. Orosz wikin találtam ezt: [1], ott az RTL Klub és az AXN Black van megadva magyar adónak, de semmit nem találtam rá, hogy ezeken a csatornákon ment volna ilyen cím alatt, az is hoax lehet. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. január 11., 15:35 (CET)

Csak itt meg itt itt írnak ilyen címet magyarul, ha végig nézed a két oldalt. --Vakondka vita 2016. január 11., 16:21 (CET)

@Sasuke88, Vakondka: Most kivételesen itt válaszolok. A sorozat létezik és szó szerint ezt jelenti a cím: Alisza tudja, mit csináljon! Rákerestem és a képek alapján gyerekeknek szóló sorozat lehet, így az AXN Blacken esélytelen, hogy fusson. A sorozat nem tűnik hoaxnak, de a Vakondka által linkelt oldal, ahol feltűnik a két csatorna már igen. Magyarul (még) nem mutatták be, arra emlékeznék. – Ákos97 почта 2016. január 12., 08:28 (CET)

Közben visszavonták az anon szerkesztéseit, úgyhogy a probléma megoldva. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. január 13., 08:28 (CET)

Comedy Central Extra[szerkesztés]

Üdv, Ákos! Nemrég valaki létrehozta a Comedy Central Extra nevű lapot, amit én feljavítottam ez alapján: [2]. Kérlek, ellenőrizd le! – Bolondkamion vita 2016. január 11., 17:17 (CET)

Nagyon köszönöm! – Bolondkamion vita 2016. január 18., 22:26 (CET)

Vitatott licencű képek[szerkesztés]

Szia! Az alábbi képeknek vitatom a licencét:

– Regasterios vita 2016. január 13., 00:26 (CET)

Általában véve kétségesnek tartom, hogy egy filmkockából kivágott logónál használható-e a filmkockasablon, részben azért, mert ezek többnyire nem magából a műsorból származnak, hanem annak előzeteséből. Ez majd egyszer megérne egy megbeszélést, és most az ilyen fájlokkal nem is foglalkoztam. A vitalapomon azonban hiába adsz meg olyan linkeket, amelyek azt támasztják alá, hogy ezek a logók megjelentek filmkockán is, ha egyszer a fent felsoroltak nem onnan származnak. Egyedül a szimbiotikus titánosra lehet azt mondani, hogy a filmkockából ki lehet nyerni olyan minőségű képet, amit feltöltöttél, illetve még a CN Dance Clubnál, de annál meg egyszerűen nem azonos a két kép. – Regasterios vita 2016. január 13., 22:56 (CET)

Pindúr pandúrok és a magyar hangok[szerkesztés]

Szia! Te tudod hogy a pindúr pandúrokban kik a szereplők magyar hangjai ? Mert én csak egyet láttok, a professzor magyar hangja Kautzky Armand, de a többit nem tudom hogy kik a magyar hangjai a kitalált karaktereknek. Te tudod ? --Angelsofdead55 vita 2016. január 14., 21:50 (CET)

Egy kis stroopwafel neked![szerkesztés]

Gaufre biscuit.jpg Az új Pindúr Pandúrok széria megírásáért ezt dicséretből kapod, szépen megírtad. Vakondka vita 2016. január 16., 07:58 (CET)

E-mail[szerkesztés]

Kérlek szépen menj fel rá. --Vakondka vita 2016. január 16., 08:17 (CET)

A Gumball csodálatos világa szereplőinek listája[szerkesztés]

Üdv, Ákos! Légyszíves, ellenőrizd ezt a lapot, mivel nagyon sok változtatás van folyamatban! Előre is köszönöm! – Bolondkamion vita 2016. január 29., 19:15 (CET)

wordpress, dátumok, eredeti címén[szerkesztés]

Cső! Bocsánat, ne légy mérges, csak ez a gond, valahol Misibacsi írta vissza az címén ezt erre cím: valahol meg te írod át a cím: ezt címén erre. Meg az anon is van vissza írja, és Sasuke88 írja át. Csak megnézem te hol írod át, vagy még egyszer át ha visszaírták, ott meghagyom. Neked ez esetben teszek szívességet meg Sasukének, ha ott úgy szeretnétek úgy legyen. Bár akkor én is jobban szeretném, hogy mindenhol úgy legyen. Csak Misi miatt az se lehetséges. A woordprees azért nem vettem ki, mert Garfbobbal egyszer beszéltünk róla. itt A rajta levő szöveget ő írta ott, azt gondoltam Garfbob azt engedélyezte, bent legyen a link is, vagy engedélyt kért rá. A szöveg az maradhat mert az az övé, ő engedte. Meg a wordpress-et eddig Sasuke is bent hagyta az Alfrédba, ott meg már régóta bent volt, pedig ő mindig kiveszi ha jogsértőnek véli a linket. De nem kerül vissza, és kikerült onnan is. --Vakondka vita 2016. február 4., 18:33 (CET)

Annyit mondok a mettől meddig időpont szerintem a bevezetőben csak akkor legyen bent, ha mindegyik adóhoz megvan, vagy legalább kezdővel megvan mindegyikhez, de hiányosan inkább addig csak a boxba legyen, mert olyan hiányosan valahogy nem mutat jól a bevezetőben. --Vakondka vita 2016. február 4., 20:01 (CET)

Ha neked az eredeti címe így se tetszik, csak eredeti címén, akkor inkább még egyszer megcsinálom majd több lépéssel, minden animációs sorozatban, még ott is amiket nem igazán szoktál szerkeszteni, Misibácsinak meg tetsszen meg úgy is. Ahogy te ennek örülnél, úgy akarok vele örömet szerzeni neked. --Vakondka vita 2016. február 5., 09:56 (CET)

Mármint mi vagy te, okos vagy, azt érted. Örülök, hogy az vagy. Én pedig nem mondtam sohase rád, hogy nem vagy az. :( De Garfbobra se mondtam, ő nem az. Ő tette be régebben, de az nem azt jelenti, ő nem okos, ő is javulhat. Már szerintem ő is rájött volna, ki kéne vennie, csak már ősz eleje óta nem járt a wikin. Ezt a worspresst akkor lezártuk. A dátumoknál azt értettem, hogy a bevezetőben úgy jó betenni ha megvan a teljes dátum. Németországban 2016. február 24. és 2016. február 29. között a ZDF vetítette, Magyarországon pedig 2016. március 1. és 2016. március 8. között a CN sugározta. Amíg a dátumok hiányosak addig elég az adókat megemlíteni a bevezetőben. Németországban a ZDF vetítette, Magyarországon pedig a CN sugározta. Addig elég ha a box-ban bent van a dátum, ha hiányos. Ha meglesz, akkor hozzátesszük. De úgy írtad eredeti címén: A kettős pont akkor szerintem nem kell, mert így folyó szöveg. De akkor remélem megtetszik Misibácsinak is, hogy úgy használjuk. --Vakondka vita 2016. február 6., 09:51 (CET)

Bár ha akarod bent lehet részben is a dátum a bevezetőben, de attól függ, hogy mi a hiányosság benne, azért nem károsít ha előbb-utóbb teljes az időpont. --Vakondka vita 2016. február 6., 09:59 (CET)

"eredeti címén"[szerkesztés]

Szia Ákos97! Ő Misibacsi írta, ne legyen módosítva "eredeti cím:" ez a kifejezés. A Kocsmafalon mikor megkérdeztem, úgy látta a többség ezt támogatta. Nem értette miért írtam át "eredeti címén"-re a Bolondos dallamok szócikkben, ő ezt visszavonta (azt mondja a többi módosításokkal együtt, ezeket vissza lehet rakni). Szerintem neked és Sasukének, nektek kéne ezt megbeszélnetek ő vele, mert rajtatok kívül másnak jó az "eredeti cím:" is. Nekem mind a kettő jó, csak szeretném maradhatnánk az egyiknél, és akkor minden cikkben úgy legyen. --Vakondka vita 2016. február 7., 13:12 (CET)

Szia!

Az "eredeti cím" volt az eredeti kifejezés, amit filmes szócikkekben régóta használunk. Lehet valamin változtatni, ha van helyette jobb, de most az a helyzet, hogy ehhez képest az összes ragozott forma használata rosszabb ennél, mégpedig azért, mert szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban, és nem praktikus, ha az éppen aktuális hangulatunk szerint szerkesztünk egy szócikket, egy kifejezést egyszer így írva, máskor meg amúgy.

Ugyanis bárkinek eszébe juthat, hogy: "az eredeti címén nem is olyan jó, miért ne írjuk másképp?" Például:

  • eredeti címével
  • eredeti címmel
  • eredeti címként
  • eredeti címe
  • eredeti címe alapján
  • ... stb.

Az "eredeti cím" az egyetlen ragozatlan forma, ami zárójelben alkalmazva tökéletesen megfelel a céljának, az összes ragozott kifejezés ehhez képest fölösleges bonyolítás és bajforrás. Arra kérlek, hogy a továbbiakban használd ezt az alakot. misibacsi*üzenet 2016. február 7., 17:32 (CET)

Köszönöm a megértésedet. misibacsi*üzenet 2016. február 14., 14:20 (CET)

Cím és eredeti cím paraméter[szerkesztés]

Halihó! Ákos97! Válaszoljon a kérdésemre. Mióta nem kell a cím és eredeti cím paraméter az infoboxban? --92.249.181.99 (vita) 2016. február 11., 08:20 (CET)

Van egy rossz hírem Sasuke88 visszavonta, azt amit az infoboxban letöröltem a cím paramétert, az összes japán filmnek az eredeti cím paramétere maradjon az infoboxban. Próbaképpen a Kissyfur cikknek infoboxánál raktam vissza a cím és az eredeti cím paramétert, Vakondka szernit nem kell se cím paraméter, se eredeti cím paraméter az infoboxban. --92.249.181.99 (vita) 2016. február 8., 10:50 (CET)

Tini titánok, harcra fel! + újabb bolondos dallamok[szerkesztés]

Az újabb bolondos dallamokban csak egy jegyzet szerepelt forrásként, de azon már csak egy CN oldalas betöltést látok. Nézd meg te is ki kéne e enni, vagy kitudod e javítani. A PORT, imdb jelenleg betettem források közé, mert ha jól emlékszem ,azok alapján dolgoztam, mikor először írtam a cikket, meg jó mennyiségben ki vannak dolgozva. A Tini titánok, harcra fel! cikkben meg bent hagytad a wordpress-et alig egy hónapja, amikor ott jártál. Én most, hogy ott jártam éppen, így kivettem elsőként a te kedvedért, másodikként a szabály érdekében, mert jogvédett oldal. Ha akkor tudtad már jogvédett, csak nem vetted észre, no problem, mindenkivel megesik, hogy néha valamit nem vesz észre. De az se gond ha akkor még nem tudtad, azóta utána néztél. --Vakondka vita 2016. február 13., 11:56 (CET)

Meg lesz egy pár dolog, amiket majd ma később, vagy egy másik nap leírok, most sok volna egyszerre. --Vakondka vita 2016. február 13., 15:32 (CET)

A Thornberry család + Frédi és Béni[szerkesztés]

Na leírom , amit még elakartam mesélni tegnap. Hogy az egyik cikkben ketté volt szeletelve a box, fogalmam sem volt miért, de nagy nehezen rájöttem, alapon rosszul akart beilleszkedni valami a wikidtabából, azt megoldottam, megfelelő beírással. A Frédi és Béniben meg a kőkorszaki buli változatban a wordpress szerepelt a forrásban, áttettem az imdb-t abból dolgoztak a cikk megírásakor, de kéne még hozzá megbízható forrás, akkor majd megint átkerülhet az imdb a további információk közé, ha találsz jobbat, a tv.com az bent van további infóként. Ki irtottam minden cikkből a wordpresset, ahol még akkor jártál ott legutóbb, mikor még nem tudtad jogsértő, vagy nem vetted észre akkor, amikor ott jártál. --Vakondka vita 2016. február 14., 12:45 (CET)

Majd még átnézhetjük mindenhol, hogy marad te még bent valahol cikkben régebbről más jogvédett hely, de ahhoz egy kis idő kell, meg te is ritkán jársz erre mostanában, Garfbob meg már szinte egy féléve nem járt itt, de írta van sok más ami fontosabb neki mint a wiki, alig van ideje az utóbbi időkben. Gondolom te is hasonlóan vagy, ahogy látom, de te kicsit felnézel mostanában, úgy napokban. De majd én átfogom nézni, amibe esetleg nem leszek biztos, akkor rákérdezek tőled is, hogy ki kell e kerülnie. Az értelem szerűeket majd kiírtom, ha van még bent. --Vakondka vita 2016. február 14., 12:48 (CET)

Csík Csaba Krisztián + Tini titánok, harcra fel![szerkesztés]

Üdv, Ákos! Légy szíves, ellenőrizd a Csík Csaba Krisztián és a Tini titánok, harcra fel! lapot! – Bolondkamion vita 2016. február 14., 15:44 (CET)

Lapok[szerkesztés]

Szia! Az utóbbi időben sokat tevékenykedtem a CN és a Boomerang műsorairól szóló lapokban. Légyszíves, ellenőrizd a következő lapokat: Dzsungelriportok: A mentőakció, Tini titánok, harcra fel!, Cartoon Network Közép- és Kelet-Európa, Boomerang Közép- és Kelet-Európa. Előre is köszönöm! – Bolondkamion vita 2016. március 11., 10:41 (CET)

Köszi! – Bolondkamion vita 2016. március 11., 17:18 (CET)

E-mailek[szerkesztés]

Csá! Csak azért írok feb 16-án és feb 28-án küldtem neked üziket e-mailen, de nem tudom megkaptad e és elolvastad e, itt nem kell írnod, csak ha még nem láttad, akkor ha az e-amileden jársz, nézd majd meg. --Vakondka vita 2016. március 19., 07:44 (CET)

Ninjago[szerkesztés]

Szia! Pár hónappal ezelőtt elkezdtem bővíteni a szinkronhangokról szóló szakaszt. Mostanában néhány szerkesztő is besegített, de egyesek összekavarják a szereplők elrendezését, ami bosszant. Sőt, valaki külön alszakaszt csinált a név szerint nem ismerteknek. Ezt eleinte én is jó szemmel néztem, de most már szerintem túlzás. Nem tudod, hogy állítsam le ezt az egészet? – Bolondkamion vita 2016. április 3., 14:42 (CEST)

nav. sab. + üzik[szerkesztés]

Láttam te is jobban szereted, ha alapesetben be van zárva. :) Meg ha egyszer majd megitn erre jársz, nézd meg ha valami még olvasatlan, amit e-mailben küldtem, bár lehet már mind elolvastad. --Vakondka vita 2016. május 3., 11:19 (CEST)

e-mail[szerkesztés]

Kérlek szépen menj fel rá. – Vakondka vita 2016. június 19., 16:08 (CEST)

Fájl:Apple Safari.png[szerkesztés]

Szia! Kérlek, ne használd már a {{logo}} sablont, mert elavult. A Fájl:Apple Safari.png ikon egyelőre nincs fent a Commonsban, ahol pedig használják, jogvédettként van feltüntetve, pl. az enwikin. Nálunk csak engedéllyel használható. Esetleg a Commonsban meg lehet kérdezni valakit, hogy rátehető-e a {{commons:PD-textlogo}}. – Regasterios vita 2016. június 20., 16:08 (CEST)

A+ és egyebek[szerkesztés]

Szia! Erre a változtatásra rá tudnál nézni? [3]. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. július 14., 12:32 (CEST)

A Magyar nyelvű tévéadók listája cikket is jó lenne ellenőrizni, 78 ellenőrizetlen változtatás történt már. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. július 21., 09:08 (CEST)

Ebből a sablonból {{A ProSiebenSat.1 Media AG televíziócsatornái}} szerintem ki lehetne venni egész Magyarországot, mivel már nem a ProSiebenSat a TV2 Csoport tulajdonosa. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. augusztus 1., 13:15 (CEST)

M2 televízióadó[szerkesztés]

Szerintem érdemes volna ránézni az M2 (televízióadó) német változatára, mert adáskezdetnek 1987 van beírva és más logó szerepel ott az infoboxban, mint a magyarban: m2 (Fernsehen).

Egyébként a logócserére, ha jól értem, van is rá igény: Diskussion:M2 (Fernsehen) Logo szakasza. Apród vita 2016. augusztus 3., 02:18 (CEST)

Rossz helyen jeleztem? Apród vita 2016. augusztus 21., 23:28 (CEST)

Rendbehozták. Apród vita 2017. október 4., 01:18 (CEST)

aktivitás[szerkesztés]

Szevasz! Ha itt írok kapok választ? Meg az E-mailedet szoktad nézni, ha ott írok, ott is válaszolsz? – Vakondka vita 2016. szeptember 9., 08:19 (CEST)

AMC Magyarország[szerkesztés]

Megjegyzést tettél a cikk visszanevezésekor.

Félő, hogy nem tudsz különbséget tenni a Facebook és a Wikipédia között.

A Facebook nem lexikon, od mindenki olyan címkéket ír be, amiket csak akar.

De számomra a Wikipédia egy lexikon, ahol a szócikkek címét tudatosan választjuk ki.

Mi az, hogy "AMC Magyarország"?

A Facebook oldalának a neve.

A magyar céget viszont nem így nevezik.

Ha azt akarod egy lexikonban kifejezni, hogy az AMC magyarországi csatornájáról van szó, akkkor azt az AMC (Magyarország) formában helyes tenni. Zárójeles egyértelműsítéssel!

Természetesen emellett jó a magyar cégnév is a szócikk címéül, mivel az amerikai és a magyar cég nem azonos jogi személyek.--Linkoman vita 2016. szeptember 12., 00:41 (CEST)

Most látom, 2015-ből: "Ákos9702 átnevezte a(z) AMC (Magyarország) lapot a következő névre: AMC Magyarország: elnevezési szokások. Akkor tesszük zárójelbe, ha a világon máshol is működik azonos nevű, ám teljesen más tulajdonba tartozó csatorna".

Ezt honnan vetted? Az elnevezési szokások szerint az értelmező szavak kerülnek zárójelbe. A zárójel nélküli írásmód azt a hamis képzetet kelti, hogy a nézők nálunk nem AMC-t, hanem "AMC Magyarország"ot néznek. --Linkoman vita 2016. szeptember 12., 01:07 (CEST)

@Máté: @Sasuke88: segítsetek kérlek! Linkoman nem érti, hogy egy csatorna nem = egy céggel. – Ákos97 почта 2016. szeptember 12., 18:39 (CEST)

@Linkoman: Amit te átneveztél az a csatorna cikke, a cégé itt van: AMC Networks International - Central Europe. A jelenlegi elnevezési szokványnál a lokalizációkat nem tesszük zárójelbe, tehát AMC Magyarország. De énmiattam lehet akár szögletes vagy kapcsos zárójelben is, az elmúlt napok eseményei megmutatták (1, 2), hogy az ember itt semmit nem tekinthet ésszerűnek és logikusnak és nem érdemes semmiféle rendszert kialakítani és követni, mert jönnek, akik "jobban tudják" és szétbombázzák az egészet, megy a kukába a sok munka. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. szeptember 12., 20:10 (CEST)

A kérdés tényleg nem egyszerű, mert míg a Wikipédia általános egyértelműsítési szokásainak a zárójeles felelne meg, addig a televízióadók szakmabeli íráshasználatában, illetve márkakénti megnevezésükben egyöntetűen a zárójel nélküli forma használatos. Az MRTL Zrt. is RTL Magyarországként emlegeti magát az HBO Holding Kft.-re is HBO Magyarországként szokás hivatkozni, és fentebb láttuk, hogy az AMC Magyarország is az adó marketingjének része. Szóval szerintem, Linkoman, erre tekints úgy, mint márkára, amelynek ez a neve. – Máté (vitalap) 2016. szeptember 12., 20:40 (CEST)

Kalandra fel![szerkesztés]

Szia!

A Jake, az eb és a Finn, az ember cikkekből be tudnád dolgozni az esetleges lényegi információkat A Kalandra fel! szereplőinek listája cikkbe? Előbbi kettő törlésin van. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. szeptember 28., 09:31 (CEST)

Köszi! – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. szeptember 30., 20:40 (CEST)

A Beyblade: Metal Fusion epizódjainak listája[szerkesztés]

Szia! Rá tudnál nézni A Beyblade: Metal Fusion epizódjainak listája cikkben a Beyblade: Metál őrület szakaszra? A dátumok nagyon nincsenek rendben. Ui. Köszi a kihelyezéseket RÖ-n! :-) – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. október 5., 15:29 (CEST)

Rendben, köszi, bár nem tudom Garfbob10 mennyire hajlandó még szerkeszteni. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. október 6., 12:05 (CEST)

Ben 10[szerkesztés]

Szia, gyanítottam, hogy ez lesz belőle (nem Ben tíz, hanem Ben ten, s átnevezés sorsára jut), ugye megnézed a hivatkozásokat is, ne maradjanak zölden. Köszönöm, – Vépi vita 2016. október 7., 08:08 (CEST)

Klasszik+[szerkesztés]

Szia! Neked van tudomásod ilyen csatornától, itt: Magyar nyelvű tévéadók listája és itt: Gyerekeknek szóló tévéadók listája is megjelent. Állítólag klasszikus rajzfilmeket sugárzó Vajna TV lesz, de semmilyen forrást nem találtam rá. Szerintem az n+1-dik tévés kamu. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2016. november 12., 11:30 (CET)

Mondo (magazin)[szerkesztés]

Szia! Írtam egy cikket a Mondo Magazinról, örülnék, ha te is ránéznél, aztán szerintem meg kéne mutatni a mondós kollégáknak is, hátha tudnak adni hozzá anyagot, mert forrás az nincs valami sok. – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2017. május 28., 23:28 (CEST)

Köszi! Kíváncsi vagyok mit mondanak róla :). – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2017. május 29., 13:15 (CEST)

kép beszúrása[szerkesztés]

Kezdő szerkesztőként beszúrtam egy képet a Wikipedia-lapomra magamról, de nem sikerült beletenni a keretes részbe, ahogyan a többieknél van. Mit csináljak? Szabóandrás1954

Szia! Nem talállak, ezért itt tudok válaszolni. Itt találsz segítséget. – Ákos97 почта 2017. június 13., 08:14 (CEST)

Wiki[szerkesztés]

Szevasz! Aktiváltad magad a wikin, most megint leszel? – Vakondka vita 2017. október 4., 12:43 (CEST)

Tévéműsorlista[szerkesztés]

Szia! Nem szeretek kérdés nélkül törölgetni, ezért inkább megkérdezem, hogy ennek a listának szerinted van még valamilyen relevanciája? Egyrészt nincs semmi hivatkozás benne, nincsenek valódi információk a műsorokról, de még azt sem értem, hogy mi lenne egy ilyen listának a jelentősége, ahol csak címek szerepelnek. Ráadásul úgy merült fel hogy egy úriember írt egy levelet, hogy plédául az ő műsorai (és itt mellékelt egy tetemes listát) nem szerepelnek a listán. Így, hogy a lista még nem is teljes nem lenne szerinted is helyes kigyomlálni és a helyét beszántani? :-) Köszönöm! – grin 2018. november 26., 21:01 (CET)