Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Animáció Generáció

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Per kiírás: önmagában nem nevezetes, ami lényeges, az szerepel a csatorna főcikkében. Átirányítás lett. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2020. augusztus 6., 09:24 (CEST)

Animáció Generáció[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes, hiába írt a sajtó a nyertesekről, magával a pályázattal alig foglalkozik bármi is, az a két sor a cikk elején elfér a Cartoon Network Közép- és Kelet-Európa szócikkében is, a nyertesek névsora nem idevaló, hisz nem nevezetes személyek, ilyen alapon bármelyik országos rajzpályázat nyerteseinek listáját közzétehetné a wiki... Bedolgozandó a főcikkbe és átirányítás legyen (a nyertesek listája nélkül). Xia  Üzenő 2020. augusztus 1., 23:18 (CEST)

Symbol delete vote.svg törlendő Önállóan nem nevezetes, de átírányításként maradhat. GhostDestroyer100 vita 2020. augusztus 4., 09:20 (CEST)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!