Szerkesztővita:Bennó

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:V79benno szócikkből átirányítva)
Bennó Bácsi fogadója
Szerkesztővita:Bennó 
„Ritkán tedd lábadat a te felebarátodnak házába; hogy be ne teljesedjék veled, és meg ne gyűlöljön téged…” (Példabeszédek könyve 25,17.)
Pffffft-kalpagos.gif
Ez a lap a Bennó viselkedésében és működésében eszközölendő ideiglenes vagy maradandó változtatások megbeszélésére szolgáló vitalap. E vitalap tehát leginkább az illető szerkesztő (sőt: Szerkesztő!) működésével kapcsolatos kifogásoknak, elvakult kritikáknak és lelkesült dicséreteknek van fenntartva. Nem (feltétlenül) szól bármi(egyéb)ről, de egész nyugodtan használd vitafórumnak!
  • Használj dezinformatív szakaszcímeket!
  • Új üzenetet hagyhatsz nekem ide kattintva! Az eszmecserék és viadalok követhetősége érdekében a nálam hagyott üzenetekre itt válaszolok, és ha nálad hagytam üzenetet, válaszolhatsz a saját vitalapodon te is, úgyis rajta vagy a figyelőlistámon. :o)
  • Új vagy a Wikipédiában? Régen rossz! Érdemes megnézned a gyakran ismétlődő kérkedéseket.
Hasznos tippek a Wikipédiában
Az első szerkesztés ezen a lapon kedves adminelődünktől, nagytibitől érkezett, üdvözölt a Wikipédia szerkesztői között 2006. július 7-én, 16:45-kor. :-)

Azóta archivált megbeszélések a folyékony beszélgetések bevezetéséig:

A folyékony beszélgetések bevezetése óta nyitott témákat lásd: Speciális:Keresés előtag szerint/Téma:Szerkesztővita:Bennó/
#ddffdd


Járőrjog[forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Bennó! Gömböc járőrjogát inaktivitás miatt megerősített szerkesztői jogra cseréltem, de a korábbi járőrjogot bármikor visszakaphatja, amennyiben szüksége lenne rá. Köszönjük az eddigi munkáját! ;) Samat üzenetrögzítő 2015. szeptember 28., 19:39 (CEST)

Wikidata weekly summary #177[forrásszöveg szerkesztése]

The Signpost: 30 September 2015[forrásszöveg szerkesztése]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 2015. október 3., 23:35 (CEST)

Wikidata weekly summary #178[forrásszöveg szerkesztése]

Email[forrásszöveg szerkesztése]

Bennó, te küldted ezt az angol nyelvű üzenetet?

Hi Balázs, You’ve been invited by Bennó to join the Dropbox Campus Cup! Campus Cup lets you team up with your classmates to earn up to 25 GB of free Dropbox space for two years! To earn space, just invite friends and use Dropbox to share, collaborate, and get work done. Join Campus Cup! Note that you must be a student currently enrolled at a higher education institution in order to participate. Learn more about Campus Cup. Happy Dropboxing!

Mit jelentsen? 12akd vita 2015. október 6., 19:47 (CEST)

Üdv! A Dropbox nevű felhőtárhely-szolgáltató küldte ezt a meghívót a nevemben, én tényleg használom a programot, és jó is, nyilván megnyomtam valami gombot, amit nem kellett volna, azért küldhette a meghívót. De maga a program jó dolog. BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2015. október 6., 19:58 (CEST)