Szerkesztővita:Bennó

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:V79benno szócikkből átirányítva)
Bennó Bácsi fogadója
Szerkesztővita:Bennó 
„Ritkán tedd lábadat a te felebarátodnak házába; hogy be ne teljesedjék veled, és meg ne gyűlöljön téged…” (Példabeszédek könyve 25,17.)
Pffffft-kalpagos.gif
Ez a lap a Bennó viselkedésében és működésében eszközölendő ideiglenes vagy maradandó változtatások megbeszélésére szolgáló vitalap. E vitalap tehát leginkább az illető szerkesztő (sőt: Szerkesztő!) működésével kapcsolatos kifogásoknak, elvakult kritikáknak és lelkesült dicséreteknek van fenntartva. Nem (feltétlenül) szól bármi(egyéb)ről, de egész nyugodtan használd vitafórumnak!
  • Használj dezinformatív szakaszcímeket!
  • Új üzenetet hagyhatsz nekem ide kattintva! Az eszmecserék és viadalok követhetősége érdekében a nálam hagyott üzenetekre itt válaszolok, és ha nálad hagytam üzenetet, válaszolhatsz a saját vitalapodon te is, úgyis rajta vagy a figyelőlistámon. :o)
  • Új vagy a Wikipédiában? Régen rossz! Érdemes megnézned a gyakran ismétlődő kérkedéseket.
Hasznos tippek a Wikipédiában
Az első szerkesztés ezen a lapon kedves adminelődünktől, nagytibitől érkezett, üdvözölt a Wikipédia szerkesztői között 2006. július 7-én, 16:45-kor. :-)

Azóta archivált megbeszélések a folyékony beszélgetések bevezetéséig:

A folyékony beszélgetések bevezetése óta nyitott témákat lásd: Speciális:Keresés előtag szerint/Téma:Szerkesztővita:Bennó/
#ddffdd


Meghívás a Komolyzenei műhelybe[szerkesztés]

Komolyzenei műhely
Classical music icon.svg

Kedves Bennó!

Örömmel láttuk, hogy Wikipédia-szerkesztéseid során klasszikus zenével kapcsolatos szócikkel is foglalkoztál.

Szeretnénk felhívni figyelmedet a Komolyzenei műhelyre, mely a klasszikus zenével kapcsolatos témák iránt nyitott szerkesztőket igyekszik összefogni.

A műhely működését nem kívánjuk túlszabályozni, az elsődleges cél egy közös felület biztosítása a témával kapcsolatos kérdések megbeszélésére, egymás kölcsönös segítése, illetve a komolyzenével kapcsolatos tennivalók, megoldandó problémák számbavétele.

Jelen üzenetünkkel szeretnénk meghívni a műhelybe, örömünkre szolgálna, ha műhelyünk tagjaként segítenéd munkánkat. A műhelytagság pusztán a téma iránti nyitottság, érdeklődés, szimpátia kimutatása, semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Amennyiben elfogadod meghívásunkat, nincs más dolgod, mint beírni nevedet és a Téged érdeklő témákat a műhelylapra vagy annak vitalapjára.

Reméljük, hamarosan tagjaink között tudhatunk. További jó szerkesztést kívánunk.

(Társműhelyeink: Zenei műhely (műfajtól független zenei fogalmak (pl. kotta, hangszerek), illetve önálló műhellyel nem rendelkező zenei témák (pl. népzene, tánc) összefogása), Opera műhely, Könnyűzenei műhely.)

Lorand Gyorgy[szerkesztés]

En Amerikaban elek es nincs magyar billentyuzet a komputeremhez, de szeretnek edesapamrol feltenni egy ismertetest a Wikipidian. De nem jelent meg, mert hogy ekezetek nelkul lett irva. Van ra lehetoseg, hogy onok kijavitanak az ekezeteket es hogy meg jelenjen Lorand Gyorgy alatt. Koszonettel Lorand Gabor – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Glorand (vitalap | szerkesztései) 2016. július 31., 19:02‎

Wikidata weekly summary #225[szerkesztés]

Wikidata weekly summary #226[szerkesztés]

Wikidata weekly summary #227[szerkesztés]

Ilgar Mamedov[szerkesztés]

Szia Bennó! Évekkel ezelőtt volt már ehhez hasonló kérdésben megbeszélésünk, ezért fordulok ismét hozzád ezzel a nagyon érdekes cikkelnevezési esettel. A most futó wikipédiás projektemben rövidesen el fogok érni hozzá is, ezért szeretném mielőbb tisztázni a leendő szócikkcímet. Erről a vívóról van szó: http://www.sports-reference.com/olympics/athletes/ma/ilgar-mamedov-1.html

Mint látszik a linken is, azerbajdzsáni születésű, de a Szovjetunió felbomlása után az orosz válogatottságot választotta, és nyert is aztán a szovjet után orosz színekben is érmeket a világeseményeken (olimpia, világbajnokság). Fel van tüntetve az azeri névalak is, meg ugye érezzük is, hogy nem egy éppenséggel Bakuban született Szergej Szokolovról van szó, aki ugye abban a formában jóval egyszerűbb eset lenne. Segíthet ellenben az orosz és az azeri wikicikk: ru:Мамедов, Ильгар Яшар оглы és az:İlqar Məmmədov (idmançı).

A szóbajövő lehetséges elnevezések:

Vélemény? – Joey Olympic rings with white rims.svg üzenj nekem 2016. szeptember 24., 18:16 (CEST)