Fájl:Coa Hungary Town Tiszacsege.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 260 × 300 képpont, fájlméret: 135 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: The coat of arms of Tiszacsege
Magyar: Tiszacsege címere
Az arannyal szegélyezett zöld alapú, vágott címerpajzsban a címerkép négy részre tagolódik.
A címerpajzs felső negyedében kék mezőben „TISZACSEGE” aranybetűs felirat olvasható. A címerpajzs második negyedében heraldikailag jobbra úszó, aranyszínű viza, a harmadik negyedben pedig a Tiszát jelképező kék mező látható. A címerpajzs alsó negyedében stilizált, három szálból álló, aranyszínű sulyom levélcsokor tölti ki a teret. A zöld címerpajzsban a címerkép három részre tagolódik. Felül heraldikailag jobbra úszó hal, középen a Tiszát ábrázoló kék folyó, alul pedig stilizált vízinövény látható.
Dátum
Forrás https://magyarcimerek.hu/2810-tiszacsege
Szerző Madboy74
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
PD-icon.svg
Ez a kép egy magyar település hivatalos címerét vagy zászlóját ábrázolja. A címer és a zászló közkincs, mert a magyar szerzői jogi törvény (1999. évi LXXVI. törvény) 1.§ (4) szerint „a jogszabályok, az állami irányítás egyéb jogi eszközei, a bírósági vagy hatósági határozatok, a hatósági vagy más hivatalos közlemények és az ügyiratok, valamint a jogszabállyal kötelezővé tett szabványok és más hasonló rendelkezések” nem tartoznak a törvény hatálya alá, így a településcímerek és -zászlók sem, mert önkormányzati rendelet határozza meg őket.

Figyelem: Bár a településcímerek és -zászlók nem állnak szerzői jogi védelem alatt, más jogszabályok még korlátozhatják a használatukat.


Deutsch | English | Magyar | +/−

Flag of Hungary.svg
SVG kód
Inkscape-yes.svg
Ez vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készült.

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2017. június 18., 21:36Bélyegkép a 2017. június 18., 21:36-kori változatról260 × 300 (135 KB)Madboy74bugfix
2015. február 22., 11:11Bélyegkép a 2015. február 22., 11:11-kori változatról260 × 300 (126 KB)Madboy74{{Information |Description ={{en|1=The coat of arms of Tiszacsege}} {{hu|1=Tiszacsege címere}} |Source ={{own}} |Author =Madboy74 |Date =2015-02- 22. |Permission ={{PD-Coa-Hungary}} |other_versions = }}

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok