Szerkesztővita:Hirannor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:Matteo55 szócikkből átirányítva)

Halihó! Ha üzenetet szeretnél hagyni nekem, azt ide kattintva teheted meg!
Hi! If you would like to leave me a message, please click here!

A mentorkeresőket itt találod: Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek)

A korábbi üzeneteket itt olvashatod:

Én mentorálom őket most, vagy a segítségemet kérik éppen
Akiknek felajánlottam a mentorálást

Tipp[szerkesztés]

Szia!

Hátha ez segít: Wikipédia:Nevezetesség (könyvek). Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2013. június 12., 09:44 (CEST)

Könyvek[szerkesztés]

Én se tudom, mi lenne a helyes. Mint láthattad is, leírtam, hogy tisztában vagyok a könyvek nevezetességéről szóló irányelvvel, ami külön leírja, hogy nem elég az ISBN a nevezetességhez. Én azonban – sok más témával egyetemben – nem szeretem az információ elvesztését. Miért is ne lehetne minden ISBN-nel rendelkező könyvről ismertetőt írni? Kinek lenne útban? Mindenesetre majd a TMB-t lezáró admin eldönti. – LADis LA ék.jpgpankuš 2013. június 12., 10:57 (CEST)

Köszönöm[szerkesztés]

Szia Matteo55!

Köszönöm a támogatást és a bizalmat. Ígérem, meg fogom szolgálni: sok és alapos munkával.

Üdvözlettel: Sulegabo.

--G-moll 2013. június 28., 09:59 (CEST)

Wikitalálkozó: Budapest, 2013. július 13.‎[szerkesztés]

Szia! Ha nem túl nagy kérés nem kaphatom meg a tegnapi képeket egy egyszerűbb módon (pl. FTP, vagy gmailen, a Googel Drive segítségével) mint a commonsról letöltve? Utána gondolkoztam, hogy az eléggé lassú megoldás lenne. Előre is köszönöm! Ercsaba74 vita 2013. július 14., 11:46 (CEST)

Perinatus felhasználónév[szerkesztés]

Kedves Máté/ Hirannor! Köszönöm a megjegyzéseid, kicsit átdolgoztam a cikket, kérlek írd meg, hogy ez így kimehet-e a rendes wiki-re. 1, Ha a Perinatus Alapítványról szóló cikket nem a "Perinatus" felhasználónév alatt, hanem a saját "rabovayzs" felhasználónév alatt publikálom, az megoldaná azt a problémát hogy cég nem tehet fel magáról cikket? A Perinatus Alapítvány szeretné a Perinatus felhasználónevet megtartani hogy később ezen a néven publikáljon /szerkesszen szakcikkeket. 2, kiszedtem a kuratóriumi tagokat, átírtam a tevékenységeket, most nem listaszerű, remélem nem is reklámízű. Szeretném megkérdezni, mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy "független forrásokból" támasszam alá, amit írok a csoportokról / programokról? A születés hete az egyetlen, ahova becsatlakoztunk, de a többi csoport az saját... Továbbá, szívesen használnék több belső linket, de emiatt is szeretnénk néhány wiki-s szócikket írni, merthogy ilyen szavakból még nincsenek szócikkek a magyar wikin, hogy szülésznő, dúla, császármetszés, pszichológiai tanácsadás, születési trauma, etc. Köszönöm a válaszod előre is, Zsuzsa

Második világháború kiemelésen[szerkesztés]

Szia!

A második világháborúról szóló szócikket kiemelési eljárásra jelölte a 69.66.253.166-os proxy: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Második világháború

Kérlek szavazz és fejtsd ki a véleményedet a kiemelési eljáráson. --81.25.28.254 (vita) 2013. augusztus 14., 15:38 (CEST)

WT[szerkesztés]

Légyszíves nézz rá a levlistára. Köszi. – LADis LA ék.jpgpankuš 2013. október 21., 12:20 (CEST)

Debreceni Református Kollégium[szerkesztés]

Még júniusi beszélgetésünkkor említetted, hogy javasolnád a szócikket kiemeltre. Érdeklődnék, megvan-e még ebbéli szándékod? Ha igen és amennyiben a szerkesztőtársak megfelelőnek gondolják a szócikket, akkor nem volna éppenséggel rossz, ha még az idén, fennállásának 475. évében kapná meg ezt a kiemelést a szócikk. Ercsaba74 vita 2013. november 18., 22:29 (CET)

A cite-sablonokra való csere megtörtént. Ercsaba74 vita 2013. november 19., 11:53 (CET)
Minden további nélkül meglesz mindkét fele. Köszönöm. Ercsaba74 vita 2013. november 19., 12:32 (CET)

Kategória[szerkesztés]

Nem kellene újra megnyitni a Kategóriaműhelyt: Kategória? Apród vita 2013. november 20., 00:59 (CET)

Kár[szerkesztés]

Én sajnos az elkövetkező időszakban (kb. január végéig) erőteljesen inaktív leszek.

Kár - mondta a varjú (mármint én). Apród vita 2013. november 20., 10:33 (CET)

Karácsony Szilveszter[szerkesztés]

Boldog karácsonyt és örömökben gazdag, szerencsés Új Évet és sok-sok szerkesztést kívánok! Szeretettel:Kossuthzsuzsa vita 2013. december 23., 17:58 (CET)

Szia Matteo!

Kellemes ünnepeket: boldog szentestét, boldog karácsonyt, még egyszer boldog karácsonyt, boldog szilvesztert és boldog új évet kívánok neked, (szívesen). --Vakondka vita 2013. december 20., 13:54 (CET)

Békés karácsonyt és boldog új évet kívánok! Szalakóta vita 2013. december 24., 20:09 (CET)

Keresnek![szerkesztés]

Klara503 (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika) új a Wikipédiában, és szeretné, ha őt mentorként segítenéd. --Karmela posta 2013. december 24., 08:21 (CET)Kedves Hirannor!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Star of Likeable Editor and Contributor.png

Wikiszülinap[szerkesztés]

Boldog wikiszülinapot kívánok!  … szalax üzenő 2014. január 3., 17:40 (CET)

Szia! Sok-sok boldog wikiszülinapot kívánok erőben, egészségben! Üdvözlettel Tambo vita 2014. január 3., 22:35 (CET)

Komolyzenei műhely alapítása[szerkesztés]

Kedves Matteo! Szeretnék komolyzenei műhelyt alapítani. Ha van ötleted, javaslatod, vagy szívesen csatlakoznál, kérlek, jelezd a vitalapomon vagy a műhely vitalapján. Ha gondolod, betagozhatjuk a színház-és komolyzenei műhely alá is, aztán ha esetleg rengetegen leszünk, különválunk... De az alműhelyi státusz vagy az önálló életet élés sem idegen tőlem... :) --SzekelyGa Parla… 2014. január 9., 22:42 (CET)

Köszönöm, hogy csatlakoztál, és köszönöm a gondolataidat is. Mit szólnál az "Előadóművészeti műhely", "Előadóművészetek műhelye", vagy valami hasonlóhoz? Egyébként a layout ideiglenes, azért vettem csak át, mert valami kellett nagy hirtelen, és ezt talátam, ami tartalmazta azokat az infókat és olyan elrendezésben (nagyjából), amik nekem kellettek. De bármi másra is nyitott vagyok. :) --SzekelyGa Parla… 2014. január 10., 23:01 (CET)

Keresnek[szerkesztés]

Szia! Szerkesztő:Andrasykata Téged keres mentornak. Üdv. Tambo vita 2014. április 10., 09:44 (CEST)

Tamme-Lauri tölgyfa[szerkesztés]

Szia! Láttam, hogy értesz észt nyelven, ezért megkérhetlek, ha éppen időd és energiád engedi és netán kedved tartja, hogy ránézel a rövidke Tamme-Lauri tölgyfa szócikkre, és a hibákat kijavítod benne? A szócikket az angolból fordítottam, de onnan sem mindent mertem (pl. az etimológia, a villámcsapásos eset, illetve az erdei testvéres rész), mert attól tartok, az angol szócikk sem teljesen pontos, így inkább a forrásként megadott észt weboldalakról venném az információt, ha tudnék észtül. :) Üdvözlettel: --Sphenodon vita 2014. szeptember 3., 04:46 (CEST)

Kedves Matteo/Hirannor! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! :) Azért kívánom, hogy ha esetleg nem is most, de valamikor legyen a fához szerencséd! (Persze magamnak is, mert szívesen meglátogatnám én is. :)) Üdvözlettel: --Sphenodon vita 2014. szeptember 23., 00:08 (CEST)

Poliuretán[szerkesztés]

Szia! Ma töröltek egy azonos nevű szócikket, mivel másolmány volt.
Rákutattam és megtaláltam a Szerkesztő:Matteo55/Poliuretán c. allapodat, amelyet lassan 2 és fél éve szerkesztettél utoljára.
Érdeklődöm, szándékodban áll-e a cikket folytatni avagy folytassam én?Üdv.----Linkoman vita 2014. december 3., 19:35 (CET)

Kedves Linkoman!

A közel jövőben meghalni se lesz időm, de még csak aludni se nagyon, úgyhogy bátran fejezd be az általam megkezdett cikket, nyugodtan szerkesztheted az allapomon is. Előre is nagyon köszönöm. Ha lesz időm, amire leginkább a januári államvizsga után fog csak sor kerülni, maximum kiegészítem. Szintén az allapomon van a Folyadékkristály és az IG Farben szócikk, illetve egy ideje rágják a fülemet, hogy írjam meg a cianno-akrilát szócikket. Ha van kedved, időd, energiád, stb. ezekben is örömmel veszem becses közreműködésedet.

Baráti üdvözlettel: Hirannor Postaláda 2014. december 3., 22:52 (CET)

Keves Matteo55, köszönöm válaszod. Szeretném megírni a cikket, a Te eddigi szöveged átemelésével. Téged csak arra kérnélek, hogy töröltesd az allapodat, hiszen feleslegessé válik.----Linkoman vita 2014. december 4., 17:59 (CET)
Levettem az építés alatt sablont. Gondolom egyszerűbb, ha Te írod tovább a cikket, közvetlenül.Üdv.----Linkoman vita 2014. december 4., 21:34 (CET)

Szia! Mint írtam nekem nem lesz rá időm, úgyhogy kérlek folytasd tovább. Köszönöm és jó munkát! Az allapot töröltettem. Ahogy időm engedi ránézek a cikkre, de a megírását továbbra is rád bízom. Az építés alatt sablon levétele éppen ezért szerintem korai volt. Baráti üdvözlettel: Hirannor Postaláda 2014. december 4., 21:39 (CET)

Engem nem zavar, ha mások is szerkesztik az oldalt. Üdv.----Linkoman vita 2014. december 4., 21:43 (CET)

Ádám Iván[szerkesztés]

Szia! Csak figyelmeztetni szeretnélek, hogy az allapodon található infoboxban elavult paraméterek találhatók, ezek mostantól nem működnek. A működő paramétereket a Sablon:Egyházi személy infobox lapon találod. További jó szerkesztést, --Tacsipacsi vita 2014. december 20., 23:49 (CET)

Karácsony[szerkesztés]

Boldog karácsonyt! Szalakóta vita 2014. december 24., 20:59 (CET)

Jelzés[szerkesztés]

Szia!

Kérlek, nézd meg a postafiókodat! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2015. január 17., 16:02 (CET)

Szia! Nagyon szépen köszönöm a hasznos észrevételeidet. Elvégeztem a javasolt változtatásokat. Baráti üdvözlettel: Hirannor Postaláda 2015. január 17., 16:17 (CET)
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2015. január 17., 16:20 (CET)

Wikimedia CEE Spring 2015[szerkesztés]

Szia, szeretném felhívni a figyelmedet a decemberi kievi Kelet és Középerópai Wikimédia konferencián elhatározott és meghirdetett meta:Wikimedia CEE Spring 2015/Wikimedia CEE Spring akcióra.

A projekt lényege, hogy az egyes országok Wikipédiás közössége által az adott ország szempontjából fontosnak tartott cikkek (maximum 200) lehetőség szerint minden CEE orszá Wikipédiájában megírásra, illetve lefordításra kerüljön.

Ismeretem szerint te örökbefogadtad Észtországot, ezért gondolom érdekel, hogy az észt wikipédisták milyen cikkek fordítását javasolják, és esetleg részt is tudsz venni ebben a munkában.

--Texaner vita 2015. február 16., 20:33 (CET)

Sajnos gyakorlatilag egyedül vagyok, de igyekszem. Javaslatodnak örülök és most még mindenképpen kiegészíthető a meta:Wikimedia CEE Spring 2015/Structure/Hungary lap az általad javasolt szócikkekkel. Én most elég kevés idővel rendelkezem, de mindenképpen igyekezni fogok minnél előbb megtenni a bővítést, ha neked van időd te is beírhatod őket. --Texaner vita 2015. március 31., 20:03 (CEST)

Emléktáblák Veszprémben[szerkesztés]

Szia! Nem akarod a Szerkesztő:Matteo55/Emléktáblák Veszprémben próbalapodat a szócikkek közé beilleszteni? Szívesen megteszem és kiegészítem.--Szenti Tamás vita 2015. március 29., 15:09 (CEST)

Fájl:Ilinszkih palota.jpg[szerkesztés]

Szia! Utólagos engedelmeddel áttöltöttem a képet a Commonsba: File:Romaniv Ilinski palace (19th century).jpg. – Regasterios vita 2016. január 24., 23:45 (CET)

CEE Tavasz 2016[szerkesztés]

Szia,

Nagyon szépen köszönöm a támogatást. A lapomon található szöveg előzetes javaslat március 1-ig van vitára bocsájtva. A projektről többet itt találsz: Meta:Wikimedia CEE Spring 2016. Ha a metán véglegesítik valamikoe márc. 1. és 15. között természetesen elkészítem a magyar lapot is. --Texaner vita 2016. január 29., 09:13 (CET)

A mentorálás menete megváltozott[szerkesztés]

Csaxólok, hogy a kérések itt futnak be: Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek). Örülök a visszatértednek! --Karmela posta 2016. február 3., 11:20 (CET)

Dobroda wikipédia oldal[szerkesztés]

Szervusz! Köszönet a segítségért! Jó lenne kép az együttesről oldalra, ezt mellékelem. A CD borítók pedig a www.dobroda.hu/lemezek oldalon található. Üdv: János

Királykeselyű[szerkesztés]

Szia!

A királykeselyű kiemelt szócikk lett! Köszönöm szépen, hogy tanúsítottad! Üdv. DenesFeri vita 2016. február 28., 12:44 (CET)

Rózsák háborúja[szerkesztés]

Köszönöm, hogy szavaztál rá! Dudva Skull and crossbones.svg vitalap 2016. március 11., 14:22 (CET)

Carl Nielsen[szerkesztés]

Szia,

Miért nem publikálod a Carl Nielsen szócikket ?
Üdv: --Rendes Kis beszéljük meg 2016. május 8., 09:03 (CEST)
Szia,
Utólagos engedelmeddel (a csonk törlését megelőzendő) publikáltam !
Üdv: – Rendes Kis beszéljük meg 2016. július 16., 08:54 (CEST)

Komolyzenei csűrcsillag, köszönettel[szerkesztés]

Classical Barnstar.png Csűrcsillag a zenei tárgyú szerkesztői munkádért !
Köszönettel ! ... :-) – Rendes Kis beszéljük meg 2016. május 8., 10:21 (CEST)

Allapok kategóriában[szerkesztés]

Szia!

Kérlek, hogy az itt található allapjaidból vedd ki (takard ki vagy nowikizd) a kategóriákat, hogy az allapok ne jelenjenek meg a kategóriában! Ha ezen kívül van más ilyen munkád, kérlek, azoknál is tedd meg. Köszönöm! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2016. június 10., 16:00 (CEST)

Szia! Itt van leírva, hogy a szócikk névtér kategóriáit nem lehet szerkesztői lapokon használni. Ugyan nem irányelv, de a Wikipédián senkinek sem az az elsődleges célja, hogy irányelveket gyártson, hanem egységes, elsősorban célszerűségi okok miatt kialakított keretek között szócikkeket írni vagy javítani. Üdv: Puskás Zoli vita 2016. június 16., 10:52 (CEST)

Komolyzenei műhely[szerkesztés]

Komolyzenei műhely
Classical music icon.svg

Kedves Hirannor!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy SzékelyGa szerkesztőtársunk kezdeményezése nyomán, több évi előkészítő munka után nemrég megalakult az önálló Komolyzenei műhely.

A műhely célja a klasszikus zenével kapcsolatos témák iránt nyitott szerkesztők összefogása. A műhely működést nem kívánjuk túlszabályozni, az elsődleges cél egy közös felület biztosítása a témával kapcsolatos kérdések megbeszélésére, egymás kölcsönös segítése, illetve a komolyzenével kapcsolatos tennivalók, megoldandó problémák számbavétele.

Kérjük, a műhely tagjaként illeszd be a {{Userbox/Komolyzenei műhely}} sablont a szerkesztői lapodra. A műhelytagság pusztán a téma iránti nyitottság, érdeklődés, szimpátia kimutatása, semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Amennyiben bármilyen ötleted, javaslatod, esetleg kérdésed, problémád van, kérjük vesd fel a műhely vitalapján.

További jó szerkesztést kívánunk.

(Figyelmedbe ajánljuk továbbá a klasszikus zene után érdeklődő látogatók számára kialakított Komolyzeneportált is.)

Podmaniczky[szerkesztés]

Szia, átneveztem a kategóriát többesszámúra. – Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2016. október 3., 09:22 (CEST)

Tom Wood[szerkesztés]

Szia, Megtenned, hogy rapillantasz egy uj cikkre amit inditottam. Tom Wood (író) Koszonettel, Attila

8. wikiszülinap[szerkesztés]

Sok boldog wikiszülinapot kívánok, Matteo55/Hirannor! Apród vita 2017. január 4., 00:43 (CET)

Köszönöm szépen! Hirannor Postaláda 2017. január 4., 07:47 (CET)

Wikiforrás?[szerkesztés]

Szia! Ma a Wikiforrásban megjelent egy új szerkesztői lap ilyen névvel: Szerkesztő:Matteo55. Érdeklődök, hogy esetleg te írtad-e. A lapon ugyanis hosszú folyamatos angol szöveg van, semmi más, ezért gyanítom, hogy nem te írtad, hanem a régi "neved" akarta felhasználni valaki. Ha így van, akkor a lapot töröltetni fogom. Üdv.: – Vadaro vita 2017. január 4., 21:02 (CET)

Köszönöm a válaszod. Töröltetem a lapot. Szia! – Vadaro vita 2017. január 5., 11:01 (CET)

Egyértelműsítés felhasználói allapon[szerkesztés]

A Szerkesztő:Hirannor/Femme Fatal lapon kézi ellenőrzéssel módosítottam egy (vagy több) hivatkozást, amely a(z) Albrecht Dürer egyértelműsítő lapra mutatott. Szívből remélem, hogy ez megfelelt a szándékaidnak. Ha nem, akkor a gazdám nevében elnézést kérek. BinBot vita 2018. február 24., 10:38 (CET)

Wikitábor-jelentkezés véglegesítése[szerkesztés]

Szia!

A Wikitáborral kapcsolatban kérdezem, hogy milyen szobában szeretnél lenni, mert lassan lefoglalnám a szállást :) Végleges program itt. Előre is köszi a visszajelzést. Alensha 2018. április 20., 16:27 (CEST)