Wikipédia:Wikitalálkozók/Budapest, 2019. november 23.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tudnivalók
Egyesületi blogMagyar Wikipédia a Facebookon!Wikimédia Magyarország a Facebookon!Kövess minket Twitteren! 2019. november 23-ra wikitalálkozót szervezünk. Mindenkit szeretettel látunk egy kis ismerkedésre, beszélgetésre, egymástól tanulásra.

Időpont[szerkesztés]

  • 2019. november 23., szombat
  • kezdés: 13 óra
  • befejezés: 18 óra

Helyszín[szerkesztés]

Térkép

Program[szerkesztés]

  • Ismerkedés, bemutatkozás
  • Esetleges előadás(ok)
  • Kötetlen beszélgetés

Szervező[szerkesztés]

Részvétel[szerkesztés]

Kérlek, jelezzétek a részvételeteket, hogy tudjuk jelezni a helyszínen, hány főre számítunk!

A jelentkezéssel és a részvétellel elfogadod a a barátságos hely irányelveit, amik azt hivatottak biztosítani, hogy mindenki jól érezhesse és érezze magát a találkozók alkalmával.

Biztosan jövök[szerkesztés]

Lehet, hogy jövök[szerkesztés]

* Lehet. Apród vita 2019. október 27., 17:55 (CET)[válasz]

Biztosan nem jövök[szerkesztés]

Beszámolók, fényképek[szerkesztés]

Köszönöm azoknak, akik eljöttek, és legközelebb várjuk azokat, akik most nem tudtak eljönni. Sajnos a találkozót megelőző közgyűlés elhúzódása miatt az elnökségi ülés már a találkozóval egyidőben volt, így a társaság az első másfél órában két részre szakadt (találkozóra érkezők és az elnökségi ülésen résztvevők), és többen éppen akkor mentek el, amikor végre együtt lehettünk volna. Legközelebb nem lesz ilyen megelőző program, és szívesen találkoznék és beszélgetnék azokkal, akikkel most nem sikerült. A „hivatalos” programok végeztével azért egészen estig jót beszélgettünk (és voltak olyanok, akik éppen később jöttek). Samat üzenetrögzítő 2019. november 23., 19:33 (CET)[válasz]