Szerkesztő:Crosstor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Magyar nyugdíjas vagyok. Nyár óta vagyok itt (2007), eszperantó nyelven írok, ritkán magyarul. --Crosstor 2007. augusztus 25., 17:29 (CEST)

Témaköröm a telefontechnika, esetleg földrajz. Megtekinthető: (eszperantó oldalakon) Telefono.--Crosstor 2007. augusztus 26., 06:30 (CEST)

számítógép azonosító[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy van-e lehetőség megtudni, hogy más nyelveken más felhasználói néven futó két név azonos számítógépet rejt-e? Tehát van 2 szerkesztő, hogy lehet megtudni a számítógép azonosítóit, ami csak akkor látszik, ha nem jelentkeztek be, tehát anonim dolgoznak.
--Crosstor vita 2012. augusztus 5., 13:59 (CEST)
Válasz 1
: Vandalizmus és más súlyos probléma esetén szükség lehet ilyen vizsgálatra a Wikipédia érdekében. Mivel azonban ezek bizalmas adatok, csak a szerkesztők egy egészen szűk, szavazással kiválasztott körének, az IP-ellenőröknek van hozzáférése azokhoz a technikai eszközökhöz, amik ezt lehetővé teszik. Csak az irányelvekben megszabott esetekben szabad ilyen vizsgálatot végezniük és megválaszolniuk a kérdést, hogy fennáll-e az azonosság. A látott konkrét adatokat ilyenkor sem közlik mással. --Karmela posta 2012. augusztus 5., 19:59 (CEST)
--Karmela posta 2012. augusztus 5., 19:59 (CEST)
Válasz 2
A jelenség ismert, állításod itt pontosíthatod Wikipédia:Zoknibáb --Rodrigó 2012. augusztus 6., 15:01 (CEST)