„Omega (együttes)” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(→‎Tagok: túl hosszú volt a közreműködőket a tagoknál felsorolni, áttekinthetőbb külön szedve, közreműködők sorrendje átrendezve kronologikusra)
* [[Szölőssy Kata]] „Katy Zee” – basszusgitár ([[2011]]-, koncerteken az ''Omega Rhapsody'' turnén és a 2012-es tavaszi turné ''Rapszódia'' blokkjában, az ''Omega Oratórium'' turnén, rövid vendégszereplés erejéig 2012-ben az Arénában, Debrecenben és Veszprémben, illetve 2013-ban Győrben, 2014-ben a Szabadságkoncerten; a Szabadságkoncert óta valamennyi koncerten ő az egyedüli basszusgitáros; stúdióban az ''Omega Oratórium'', az ''Omega ’56'' és a ''Volt egyszer egy Vadkelet''.
* [[Földi Albert]] – billentyűs hangszerek; 2011-, kezdetben Gömöry Zsoltot helyettesítette a ''Rhapsody''- és ''Oratórium''-koncerteken, később átvette a helyét, játszott még 2013-ban Győrben, valamint 2015-től valamennyi koncerten; stúdióban az ''Omega ’56'' és a ''Volt egyszer egy Vadkelet'' felvételein.
* [[JC Connington]] – ének, 2012-ben a tavaszi turnén és egyes Rhapsody-koncerteken az angol nyelvű dalokban.
* [[George Hill]] – ének, vokál; koncerteken 2015-ben a Budapest Parkban és a Pancho Arénában az angol nyelvű dalokban; stúdióban a ''Volt egyszer egy Vadkelet''en a ''Good Morning America'' és a ''Don’t Think About the Fire'' című dalokban, amelyeknek társszerzője is.
* [[Csordás Levente]] – vokál, ének; koncerteken 2016 júniusától; stúdiófelvételeken az ''Omega ’56'' és a ''Volt egyszer egy Vadkelet''.
* [[Minya Vivien]] – vokál; 2016 júniusától 2018 végéig koncerteken és stúdiófelvételeken (a 2019-es ''Tűzvihar'' turné plakátja még vele készült el, de már nem ő közreműködött); hegedű koncerteken 2017–2018-ban az Ismertem egy lány című dalban.
</timeline>
</div>
 
 
 
=== Zenekari személyzet ===

Navigációs menü