Fájl:Coa Hungary Town Szeghalom.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 250 × 300 képpont, fájlméret: 74 KB)


Leírás
English: The coat of arms of Szeghalom
Magyar: Szeghalom címere
Szeghalom város címere pajzs alakú. A pajzsot felül és oldalt ívelt díszítésű, párhuzamos fekete vonalak határolják. A vonalak által határolt sáv színe ezüst. A pajzsmező alapszíne kék, melynek felső részében két egymással szemben úszó ezüstszínű hal a város történelmi múltját ábrázolja. A pajzsmező alsó felében két fekete vonalakkal határolt ezüstszínű sáv található, melyek a város határában húzódó két folyót jelképezi. A pajzsmezőnek az ezüstszínű sáv alatti része zöld, amely a mezőgazdaságot jelképezi.
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de előfordulhat, hogy hibáztunk. Ha Ön rendelkezik megfelelő minőségű és hiteles forrással, kérjük ossza meg velünk az ismereteit.
Dátum
Forrás https://magyarcimerek.hu/2591-szeghalom
Szerző Madboy74
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
PD-icon.svg
Ez a kép egy magyar település hivatalos címerét vagy zászlóját ábrázolja. A címer és a zászló közkincs, mert a magyar szerzői jogi törvény (1999. évi LXXVI. törvény) 1.§ (4) szerint „a jogszabályok, az állami irányítás egyéb jogi eszközei, a bírósági vagy hatósági határozatok, a hatósági vagy más hivatalos közlemények és az ügyiratok, valamint a jogszabállyal kötelezővé tett szabványok és más hasonló rendelkezések” nem tartoznak a törvény hatálya alá, így a településcímerek és -zászlók sem, mert önkormányzati rendelet határozza meg őket.

Figyelem: Bár a településcímerek és -zászlók nem állnak szerzői jogi védelem alatt, más jogszabályok még korlátozhatják a használatukat.


Deutsch | English | Magyar | +/−

Flag of Hungary.svg
SVG kód
Inkscape-yes.svg
Ez vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készült.
Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2015. december 14., 00:28Bélyegkép a 2015. december 14., 00:28-kori változatról250 × 300 (74 KB)Madboy74minor changes.
2015. október 9., 23:45Bélyegkép a 2015. október 9., 23:45-kori változatról250 × 300 (64 KB)Madboy74{{Information |Description ={{en|1=The coat of arms of Szeghalom}} {{hu|1=Szeghalom címere :Szeghalom város címere pajzs alakú. A pajzsot felül és oldalt ívelt díszítésű, párhuzamos fekete vonalak határolják. A vonalak által határolt...

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok