Szerkesztővita:Istvánka/Archívum8

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Winston 15 évvel ezelőtt a(z) Köszönöm témában
8. kötet (2008. július 5. – 2008. augusztus 21.)

Ez egy lezárult megbeszéléseket tartalmazó archív szerkesztői vitalap. Ne változtass rajta! Ha fel akarsz éleszteni egy itt szereplő megbeszélést, vitát, az aktuális lapon tedd!

Vajda Borbála

Kedves Istvánka, ai putea să extragi esenţialul din pasajul de mai jos şi să introduci datele la articolul ro:Borbála Vajda? Cred că amănuntele ar fi interesante pentru public. Eu am tradus câte ceva şi am completat articolul, cu indicarea sursei, dar pasajul acesta îmi este dificil şi mi-e treamă să nu traduc greşit.

A házasság azonban nem ment idilli sablon szerint. Hu kisasszony ugyanis Malajziából menekült át az anyaországba, mert szülőhazájában társaival együtt anyanyelvű egyetemet követelt a 19 millió főnyi lakosság 30 százalék kínai kisebbségének, ezért a maláj hatóságok üldözni kezdték, de szülei otthon maradtak. Mikor édesapja értesült, hogy imádott, szépséges lánya egy európai, szerinte „vörös hajú, zöld szemű barbár"-hoz akar feleségül menni, tiltakozást jelentett be. Ekkor Vajda Gyula a székely furfang diverziójához folyamodott: levelet írt jövendő apósának, abban elmagyarázta, hogy a Hu családnév annyit jelent, mint hun, márpedig a magyarok is hun származásúak, következésképpen após- és vőjelölt voltaképpen rokonok. Ettől a tudományos magyarázattól a maláj–kínai családfő annyira megilletődött, hogy késedelem nélkül adta áldását a frigyre.

Borbála Kínában kezdte az óvodát. Szülei az egyetem elvégzése után hazatértek, itt agronómus minőségben a Bãrãgan különböző állami gazdaságaiban dolgoztak, de lakást nem kaptak, ezért Borbálát Bölönben a nagyapa és a rokonok gondjaira bízták, itt kezdett iskolába járni. Második lányuk, Emese már Brãilán született, ő Tokióba ment férjhez, Réka nevű lánya tehát már székely–kínai–japán nemzetiségű. Vajda Gyula egy idő után a Romania című kínai nyelvű folyóirat felelős szerkesztője lett Bukarestben, miközben felesége Oltenitán rizstermesztéssel kísérletezett. Borbála itt érettségizett, majd Bukarestben geofizikusi diplomát szerzett. 1999-ig a Ritkafém Ipari Központja keretében végzett kutatómunkát, de ekkor a csőd réme kezdett kísérteni a vállalatban, ezért saját programozó-adatfeldolgozó céget alapított, közben beiratkozott a Gazdaságtudományi Akadémia könyvelési szakára, ahol most III. éves. Zsombor fia az Ady Endre Líceumban érettségizett, most joghallgató, Gyula ötéves, a magyar óvodába jár.

Borbála apja unitárius, anyja buddhista-taoista, ezért a családi béke és tolerancia jegyében lányuk születésekor úgy határoztak, rábízzák, hogy majd felnőtt fejjel maga döntsön a hit kérdésében. Választása a református vallásra esett, öt évvel ezelőtt a bukaresti Calvineum templomban Gyuszi fiával egyszerre keresztelkedett meg, azután konfirmált, jelenleg az egyházközség presbitere.

Élettörténete felidézése során Vajda Borbála Wan Biri szenátort Hargita megyébe is visszakísérték az emlékek. Elmondta, hogy egyetemi diplomadolgozatát Csíkszereda és környéke meleg talajvizeiről írta. Soha nem felejti el, hogy a mérések, a dokumentálódás folyamán milyen segítőkészek voltak a szeredai geológusok, egyéb szakemberek.

Mulţam! --Mihai Andrei vita 2008. július 5., 16:31 (CEST)

I-Mannek!

Istvánkának a székelykapuért és a rahatért, amit egyenesen Erdélyből cipelt el nekem Szegedre! OrsolyaVirág

You One and Only, I-Man! Köszönöm szépen Neked még egyszer a kedvességed, nagyon jól esett! IMÁDLAK! Nagy puszi, – OrsolyaVirágHardCandy 2008. július 6., 22:17 (CEST)

Az édesanyád térdkalácsa kedves fiam... :) A következő talira én is kapok székelykaput, vagy azt csak a gyengébbik erősebbik nem kap? :) - Dorgan labor 2008. július 7., 15:44 (CEST)

Bennó a gyengébbik erősebbik nem tagja? Vigyor Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 7., 15:51 (CEST)

Wiki-tali

Salut! Ce stii de întălnire umătoare în Târgu Mureş? Vreau să venit, dar întreb să şti, cînd asta este... - Elnézést a román tudásomért, napok óta nem beszéltem románnal Szegeden a munkahelyemen. Szóval itt mondogatták nekem Alensháék, hogy a kövkez Wiki-tali valahol Erdély szívében lesz. Ha időben tudom, mit hogyan mikor, akkor lehet, hogy el is tudnék oda menni. Persze, ha van jó szállás, meg ilyenenk. Ott még nem jártam. Elnézést amúgy, hogy nem beszélgettünk most, még azért egy kicsit meg voltam illetődve, de másnapra belendültem, elvittem Burumbátokékat mindenhova, még a Szent István téri torony is nyitva volt, így oda is felmentünk. Mostantól igyekszem majd aktívabb élő Wikipedista lenni és elmenni az ilyen alkalmakra. Örültem, hogy most itt volt nekem helyben. Szóval meglátjuk, mi lesz, de igyekszem, hátha eljutok (vagy barátnőstől - eljutunk) MVHelyre. – Párvusz vita 2008. július 7., 23:29 (CEST)

Ostracoda

Hi, would it be possible to upload your Ostracod images to commons, if the license allows it? Thank you. Lycaon vita 2008. július 8., 00:55 (CEST)

That's a pity. Thanks for answering promptly. Lycaon vita 2008. július 8., 09:28 (CEST)

szervezés

Szia! Feldobtam a találkozó lapjára a szervezéshez egy buszos ötletet. az OrangeWays álítólag közlekedtet fapados buszt, a honlapon a menetrendkereső szerint van ilyen, MVHelyre... a jegy oda és vissza 2 x 3900 ft – Párvusz vita 2008. július 8., 12:08 (CEST)

Köszi...

...az értesítést. Már épp szólni akartam az adminüzenőfalon, hogy ki kéne kapcsolni az illetőt egy rövid időre. :) – Mex plática 2008. július 8., 14:39 (CEST)

Csak nem valami régi ismerőssel van dolgunk? – Mex plática 2008. július 8., 14:53 (CEST)

Értettem! :) – Mex plática 2008. július 8., 15:13 (CEST)

Szerintem barátunk nem nyelvész, hanem egy közönséges paraszt. Nem hinném, hogy odáig süllyedtünk, hogy egy bölcsész így beszél. Ha mégis, akkor csak sajnálni tudom. – Mex plática 2008. július 8., 21:18 (CEST)

trágárkodás

ok, bocsi elvesztettem a fejem, csak a palesztin gyerekek jutottak eszembe, sorry, többet nem fordul elő Üdvözlettel:Andris

linktár

szia, nem linktár, de ha megnézed, minden lapra releváns linket adtam, nem a főlap címét szurkálom mindenhova. rengeteg munka van mögötte és nem reklámfelületre használom a wikipediát, hanem ha véletlenül itt akad ki valaki egy településnél, aki esetleg az orvosi rendelőt keresi, az minél előbb megtalálja. nem mellesleg, ha engem törölsz mindenhonnan, légyszíves, töröld le az összes vendegvaro.hu-s meg lap.hu-s linket is. utóbbi még annyira sem kapcsolódik a szócikkekhez, mint az információs oldalak, amikre hivatkoztam. üdv, huczenit

BölÉéÉéÉény!!!

szia, te drága :) örülök, hogy láttalak :) találkozunk Vásárhelyen :) ~ Alensha  üzi 2008. július 8., 22:27 (CEST)

Köszönöm!

Kiemelt cikkek

Szia! Kérlek szavazz a kiemeltszavazáson a szócikkekre. Segítséged előre is köszönöm. [törölt kép] Doncsecz Töj njaš spor. 2008. július 9., 09:57 (CEST)

Italia

Üdvözöllek Szeged után Budapestről. - A fr. wiki alapján ma elkezdeném a Perugia szócikket. A fotók és sablonok is szépek ottan. A fotókat biztos nem tudom magam áttenni. Üdv Athanáz9 vita 2008. július 9., 12:15 (CEST)

Nápoly

Nápoly: tavaly ilyenkor a Nápoly-vitalapon már beszélgettünk, talán ezért hoztam szóba! (előre kösz a fotó-segítséget, a Perugia és a Pérouse (fr.) szócikkeknek nagy erősségei.) Athanáz9 vita 2008. július 9., 12:36 (CEST)

Hagyományok Háza

Kedves Istvánka! Honnan tudtad, hogy a forrás (Hagyományok Háza) weblapról származik? Ha nem írtam volna ki akkor nemigen lehetett volna megállapítani hiszen némileg átírtam a szöveget. Üdv Sonidus – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Sonidus (vitalap | szerkesztései)

Infobox

Szia Stefane! Dani tudni szeretné mi legyen (többek közt) az opera infoboxban. Mindjárt összeállítok egy mintát és beteszem Dani vitalapjára, majd légyszi’ nézd át, mondj véleményt és javítsd ki ha kell. Mulţumesc!– Gothika 2008. július 10., 13:06 (CEST)

LOL

Elkezdtem átnézni a keresztneveket, mert Mami felvetette a kocsmafalon, hogy sok bennük az idétlenkedés, és nézd, mit találtam: Zsombor (a jelentését nézd) :DDD Alighanem erre kéne változtatnod a neved, ha valamikor megunod a Pityut... ~ Alensha  üzi 2008. július 10., 16:39 (CEST)

Pedig azóta megtaláltam a leendő lányod nevét is: Zomilla. Hogy ezen mennyit röhögtem... Mert fiúnévként még elmegy az, ami bölényt jelent, de hogy ez mennyire nőies... (és most ne gyere azzal, hogy bölénygyilkosnak lenni sem az. :D) ~ Alensha  üzi 2008. július 10., 18:19 (CEST)

tényleg vannak vicces nevek... most nézem pl.: István, jelentése: virágkoszorú, korona. Naggyon férfias... :D ~ Alensha  üzi 2008. július 10., 18:24 (CEST)

Tudom, hogy nem túl találó a nevem, de a szüleim nem találtak olyat az utónévkönyvben, ami azt jelenti, hogy vérszomjas ámokfutó boszorkány... ~ Alensha  üzi 2008. július 10., 19:05 (CEST)

Tesósablon

Sablon:Ron-csok is lesz? Mert abba is lenne anyag, nemcsak a Csonk-rockba ... :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 10., 22:57 (CEST)

Nem a Wikipédia az első olyan kommunista kísérlet, ami leginkább megtapasztalható eredményként egy önigazoló bürokratikus apparátust fejleszt ki. – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 08:07 (CEST)
Node mennyivel csábosabb köntöst! Sokat megmutat - és még többet sejtet! – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 08:24 (CEST)
Te sokat járőrözöl. Meg tudnád becsülni, hogy mekkora egy átlagszerkesztés kiló(báj)ra, és hány szerkesztést kell végiggúvadni ahhoz, mire fölbukkan egy-egy olyan, ami nem az általad sorolt sertepertélés típusba esik, hanem érdemi - és maradandó!:) - bővülést jelent? – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 08:43 (CEST)

Én figyelgettem. Bár csak fejben számoltam, rá merem mondani, hogy a szerkesztések kilenctizede a formázással, a wikikellékekkel vagy a stílussal/POV-val bíbelődő aprólék (azaz a meglevőt cifrázza), és a maradék egytized többsége is inkább csak terjedelmi, mint lényegi tartalmi változtatás. Érdemes lenne egyszer tisztességesen megmérni. – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 09:07 (CEST)

Az külön buli, hogy mennyi az tényleges előre-hátra mozdulás, és mennyi az oldalirányú, ami nem oszt-szoroz, de jólesik csinálni. (És nagy halak is vannak: például az egész becenév-história tipikusan olyan kérdéskör, amin el lehet spekulálni, lehet róla népszavazni, lehet hetekig lapátolni hol be, hol ki, de igazándiból ember meg nem mondja, hogy melyik állapot a jobb: a bővebb (informatívabb), de alig kontrollálható, vagy a szűkebb, de karbantarthatóbb.) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 09:16 (CEST)

Ez a textil-téma talán még előbb kezdődik: szobai szőnyegként használjuk-e, vagy lépcsőházi lábtörlőként? :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 09:30 (CEST)
Gondoltál te - bölénybe bújva ... :)) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 09:37 (CEST)

Az attól függ - mire?

Annyi haszna biztos lenne, hogy a könnyedén kiszimatolható wikiformai slendriánságokat kevesebben igazolnák le aláírással, mint az eddigi globális fejbólintó eljárásban tették. Ugyanakkor nyitva hagyja azt a kérdést, hogy ugyan mi célt szolgál nem kellő alapossággal hitelesített tartalmak wikiformai sikálgatása. – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 09:50 (CEST)

A konszenzuskényszer elhagyásáról lásd itt lejjebb ... :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 11., 09:58 (CEST)

Kísérlet

A helyzet rosszabb mint gondolod. Az új rendszer igenis hoz változást: annak érdekében, hogy a régi szerkesztők képesek legyenek kiemelt cikkeket produkálni, az ő működésükhöz igazodik a rendszer. Azt azonban nem vették még észre, hogy bármely maroknyi (szó szerint: 4-5 fő elég) jól szervezett csoport ennek alapján szinte bármit kiemelhet majd. Eddig nem beszéltem erről, mert nem akartam felhívni a figyelmet rá, de akikre gondolok, hamar rá fognak érezni az ízére :( – Peyerk vita 2008. július 11., 08:48 (CEST)

Mertem remélni...

...valami hasonló választ Vigyor Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 11., 10:59 (CEST)

Lap törlése

Szia! Inkább lécci töröld ezt a lapot, mert a WHOIS-ből kiderül, hogy kié az IP. Köszi. – Mex plática 2008. július 11., 13:27 (CEST)

Hivatalos vöri lista

Istvánka , szívem:)), te még egészen apró gyermek voltál:)), amikor már a hivatalosnak számító (!) magyar világörökségi lista helyesírási, szóferdítési, -fordítási és értelmezési problémáit javítottuk ezerrel, ugyanis ez volt a kis műhelyünk első, meglehetősen idegőrlő feladata. Nem tudom, volt-e 50%-os a találati arányuk, de minden elnevezést össze kellett hasonlítani az eredetivel. Ebben az a szomorú, hogy a helyzet azóta sem változott. Már gondolkodtam rajta, hogy írok nekik egy levelet, és felhívom magunkra a figyelmet. Ha nem értenek valamit, forduljanak hozzánk bizalommal:). – Lily15 üzenet 2008. július 14., 07:46 (CEST)

A PR-bölénynek:

A Világörökség-műhely PR-menedzserének
szeretettel:)). – Lily15 üzenet 2008. július 14., 19:17 (CEST)

Olvasni akarom!!! Pro és kontra!!! – Lily15 üzenet 2008. július 14., 19:17 (CEST)

Ezt én is szeretném látni, vmint gratulálok! • Bennófogadó 2008. július 14., 19:28 (CEST)

Szvsz nagyon jó. Én valószínűleg nem lettem volna ilyen diplomatikus. És annak kimondottan örülök, hogy nem pattintottak le, hanem válaszra méltattak. Ma ez sajnos nem egyértelmű. – Lily15 üzenet 2008. július 14., 19:51 (CEST)

Kérek...

...egy-két napot. – Winston vita 2008. július 14., 20:07 (CEST)

Doom kiemelés

Szervusz!

Áttennéd itt az ellenző szavazatodat támogató szavazattá a Doom szócikknél? Üdv, – BluesD vita 2008. július 14., 20:44 (CEST)

Bölényugrató

Betört fejű bölény? :D Erre emlékszem, azt hiszem, az én véleményemet is kikérték, hogy hogyan fordítsuk, de lehet, hogy nem ez volt az. ~ Alensha  üzi 2008. július 14., 23:26 (CEST)

nemtommi

Szia! Egyszerűen megindokoltad az album számlistájának törlését... Mi volt a gond? Nekem tetszett!

Msn

... :) - Dorgan labor 2008. július 15., 21:31 (CEST)

Kilobeat

Köszi! Feltettem egy linket is forrásként. Az intro után egy szemléletes ábra nyújt segítséget a témában! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kilobeat (vitalap | szerkesztései)

Visa Kolozs megye

Hali, én akkor ezen a néven már törölném, ha admin lennék ;) Mamirendelő 2008. július 16., 10:02 (CEST)

Éljen a bölénycsorda!

Mit gondol, drágalátos uram [(c) Karmela], ha ketten nekimegyünk valaminek, az mediterrán tempóból épp elég, vagy már túl sok? Vigyor • Bennófogadó 2008. július 16., 15:35 (CEST)

Legrosszabb esetben letesztelitek a Wikitanácsot. Mamirendelő 2008. július 16., 15:38 (CEST)

Re: meglepi

Ennél jobb szájízzel ritkán indulok haza ;) Danke sőn. Mamirendelő 2008. július 16., 15:51 (CEST)

Eztán se lehet majd tudni

, hogy mi köztudott, mert nem való a Wikipédiába: A vége felé már a hivatalosság eléggé megkérdőjelezhető.Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 17., 09:45 (CEST)

Paprika

Szia! Köszönöm az elismerést. Jön az önfényezés: ezt a cikkemet azért szeretem, mert bár a film nem egy klasszikus darab, de ahogy elnézem, az én szövegem messze a legrészletesebb a wikis társlapoké közül. Pedig legalább az olaszok írhattak volna róla többet: igaz, ők a Fellini-filmeket is röviden elintézik. Szó, mi szó, elég sok helyről kellett ezt a keveset is összegereblyéznem. :) Filmfan vita 2008. július 17., 18:44 (CEST)

Re:100 000

Köszönöm! [törölt kép] Doncsecz Töj njaš spor. 2008. július 17., 19:20 (CEST)

Rehmmmm

Fogalmam sincs....

Szegény vandállal jól kitoltál, mennyit dolgozhatott az Erdődi cikk megrongálásán, te meg csak egy percig hagytad élni az élete főművét. Hát így lesz belőle elkötelezett wikipédista? :-DDDD Bináris ide 2008. július 17., 20:04 (CEST)

Látod

micsoda dolgokat bányászok én elő a múltból VigyorBurrows vita 2008. július 17., 20:18 (CEST)

Így könnyű...

...hogy szépen átslisszolunk a könnyű műfajba, szegény Wagner meg várhatja, mire megújul ;) Mamirendelő 2008. július 17., 22:02 (CEST)

Mozart meg 35 évesen, mégis sokáig lehet írni róla ;) Én meg szintén túl a 3. X-en, de még egy szubcsonk se jönne ki belőlem :D Szóval az év nem jelent semmit ;) Mamirendelő 2008. július 17., 22:21 (CEST)

:D

Pedig eszemben volt, de direkt nem írtam oda, hogy „és bölényeket szétcincálni”, mert Hun még új és biztos nem értené :D ~ Alensha  üzi 2008. július 17., 22:58 (CEST)

Mint Romániában érdekelt bölény, rávetnéd szép bölényszemeidet erre? Sablonvita:Román megye info ~ Alensha  üzi 2008. július 17., 23:02 (CEST)

Hát, a törölgetést nem tiltja a törvény... Te meg maradj jókedvű bölény :) ~ Alensha  üzi 2008. július 17., 23:05 (CEST)

Hu +100.000 : Congratulations from Cilento

Hi Istvánka :-) ! Do you remember me ? I was the one who created here the page Cilento, dividing it from it's national park's page. You helped me ... So, now hu has reached +100.000 ... BEST OF WISHES FROM OLASZORSZÁG !!! :-);-){{D:}} – Локомотив (vita) 2008. július 17., 23:10 (CEST)


Many thanks! We have grown up :-). By the way, I am registred on the Italian Wikipedia, too, same username :-).– Istvánka posta 2008. július 17., 23:11 (CEST)

Csalódott vagyok

Az elmult hetekben elég sok cikket indítottam el, 99,9%-ban romániáról, melyek tartalmát a rowiki-ből, illetve a települések hivatalos honlapjáról vettem át (megjegyzem, az esetek nagyrészében szinte egy az egyben a kettő ugyanaz csak alfejezetcímeket raktak be, nem nagyon működik a jogvédés, de ez az ő bajuk), és ezekből az oldalakból sokszor alig tudtam kihámozni valami értelmeset, ami nem nacionalista (kreált alapokkal, hozzáteszem). És a mai nap folyamán volt egy vitám, amit te is olvastál, amiből két következtetést vontam le, egyrészt hogy nincs igazán tisztázva a hivatalos szó jelentése (ami kevésbé foglalkoztat), másrészt meg egy kicsi öntudat sem szorult egyesekbe, az ilyen emberekkel egyrészt nem szeretek vitázni (értelmetlen, nem érzik bizonyos dolgok jelentőségét) és ugyanakkor nem is szeretek ilyenekkel dolgozni. Ugyhogy most (egy időre legalább is) visszavonulok a további szerkesztésektől.

Ne aggódj, nem sántikálok semmi roszban, eddig sem ez volt rám jellemző, legalbbis szerintem!!

– bahusz 2008. július 17., 23:53 (CEST)

Lista

Szia, bölénykém! :) A kiemelt listánál a szavazás kiírásának formája nem tetszik, vagy eleve nem akarod, hogy legyen kiemelt lista? :) ~ Alensha  üzi 2008. július 18., 09:40 (CEST)

Rövid lista lenne az, tudod, bölényt ölni fárasztó egy dolog, csak nagyon kivételes bölények kedvéért szánom rá magam :D ~ Alensha  üzi 2008. július 18., 10:01 (CEST)

Azért annyira ne legyél nyugodt, a bölény-halállistámon az első helyen szerepelsz (sőt, tulajdonképpen jelenleg egyedül te szerepelsz rajta), szóval számodra a végeredmény szempontjából mellékes, hobbiból csinálom-e :D ~ Alensha  üzi 2008. július 18., 10:05 (CEST)

Re:Ez téged...

Szia! Minden tiszteletem a tied, de nem gondolom, hogy engem annyire érintene. Először is csak azokat üdvözlöm aki új szerkesztőként regisztráltak és azokat akik szerkesztettek valamit. Úgy gondolom, ha már vette a fáradságot, hogy 1-2 dologba beleszól, beleszerkeszt, akkor ennyit megérdemel. Szerepel azon a lapon amit a figyelmembe ajánlottál az is, hogy új szerkesztők ész nélkül mindenkinek küldözgetnek üdvözletet. Azért ezt már kikérem magamnak, hogy új. (ezt most ne vedd magadra, semmi rosszindulat nincs bennem feléd) Azért köszönöm a lapot, elolvastam, de szerintem ha mindenkit üdvözölnénk se lenne tragédia, az már más kérdés, hogy mi értelme lenne.

További jó szekesztgetést!!!

Üdv: – Pakos üzenet 2008. július 18., 12:28 (CEST)

Én megértelek, de én még mindíg máshogy gondolom. Bár szerintem nem annyira jelentős dolog ez, hogy összevesszünk ezen:-), nem üdvözölgetek mostantól, mert úgy érzem nem tudnám eldönteni kit szabad és kit nem. – Pakos üzenet 2008. július 18., 12:52 (CEST)

Szállás

Természetesen utánna tudok érdeklödni. Kedd körül adok választ.– Kulja vita 2008. július 18., 13:33 (CEST)

A jó szíved

Szia! Azt te döntöd el, hogy meddig blokkolsz valakit, vagy van valami szabály, hogy elsőnek csak 3 órára lehet? Mert ha te döntessz akkor nagyon jó szíved van én biztos tovább blokkoltam volna. Így még lehet, hogy ma találkozunk vele. :-)Pakos üzenet 2008. július 18., 16:06 (CEST)

Linkajánló :)

Ezt nem hagyhatod ki!!! Kicsit nagy a fájl, de megéri. VigyorMex plática lunática 2008. július 19., 22:58 (CEST)

Nem tudok személyesen üzenni

Kedves Istvánka

Itt írok, mert üzenetet, nem tudok személyesen küldeni, nem találom a gombot hozzá. Törölted a lapot, amit létrehoztam, amely történelmi jellegű, lett volna, azt írtátok 5 napom van, hogy megszerkesszem tökéletesre, erre még aznap reklám címszó alatt kitörölted, ez egy kicsit sértő, mert semmilyen reklámjellegű dolgot nem töltenék fel ilyen helyre. Légyszives komolyabban indokold meg mi a gond vele és írd le miként szerkesszem meg, hogy ne legyen "reklám jellegű". A bejegyzés: Pirates!

T

Perugia szócikk kezdete: Történelem

Üdv! elkezdtem a Perugiát! Kérlek, az olasz és francia wikiből tegyél át fotókat (vagy nem onnan?) - és kérlek a fenti helyeken látható sablont is tedd fel, városcímer, adatok, stb. A fotókon és rajzokon kívül az adatokat beírom. Köszönöm. A középolasz városok közül Perugia és Viterbo hiányzik, ezzel most megkezdjük a pótlás-ostromukat! Üdv Athanáz9 vita 2008. július 20., 15:47 (CEST)

Marosvásárhely

Szia, Istvánka! Lesz valami a találkozóból? Üdv, --Adapa vita 2008. július 20., 18:01 (CEST)

magyaros stílus - szubcsonkmentés

Üdv! Ennyivel megmenthetem ? --Hun Históriás vita 2008. július 21., 14:38 (CEST)

Szállás

A szálláslehetőseégeket kiegészítettem, kérlek nézd meg a találkozó lapján.– Kulja vita 2008. július 22., 11:02 (CEST)

válasz: 2008. július 20., 18:49 (CEST)

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!
Istvánka posta 2008. július 22., 14:19 (CEST)

Szia

Olvastam válaszod, mindjárt megis válaszolom mert látom töredék információból adódik a probléma, azért érted félre, amikor elkezdtem szerkeszteni a lapot, még az első mentés után, ami kb 1-2 perc egy Pakos azonosítóval rendelkező srác alá mentett a szerkesztésemnek, majd másodszor is elmentettem volna ekkor ismét alámentettek, így nem tudtam a elmenteni a teljes bejegyzést, közben el kellett rohannom meetingre, mire te törölted, ezért tulajdonképpen te egy információ töredéket láttál amiből, nem a bejegyzés teljességét látva ferde infót kaptál, arról ami benne lett volna, és itt mindjárt megkaptad volna a választ is, miért lett volna feltöltve, az országos hírnév megvan, a híres vagy hírhedt cselekedetről, sajnálom, hogy te nem kaptál infót róla, de a youtube-on kevesebb pár óra alatt 10000 felett volt a készült video nézettsége, rekord nézettséget és hozzászólást hozott, elolvastam a szabályokat, és teljességgel belefért volna a cikk aminek csak a bevezetőjét olvastad, hiszen egy zárt szövetségnek nem kell reklám, mert zárt ez azthiszem logikusan hagzik. ;-) a másik meg amit nektek kell átgondolni, hogy legalább egy félórát kellene adni, egy-egy cikk szerkesztésére, mielőtt a szövegcsonk jelzőt alámentitek, hogy ne legyenek hasonló hibák. Ha gondolod msn-en gyorsabban megvitathatjuk.() Kösz.


T

Dirk Nowitzki cikk

hello! persze, folytatom, csak már késő volt, és nem volt kedvem tovább folytatni. még ma elkezdem bővíteni! üdv! Dávid

nowitzki

kösz a figyelmeztetést, észben tartom! ;) üdv!


Re:Boldog

Remélem, nem bánod, ha itt köszönöm meg az üdvözletedet! Nagyon kedves, köszönöm szépen! Üdv, Diabypaláver 2008. július 23., 15:11 (CEST)

irl fenyegetés

Blogadminnal ugyanolyan stílusban vitázott pár szerk, mint BA maga. Aztán hirtelen valami hajánál fogva előrángatott indok miatt kispadra ültették, amire berágott és elment IRL, amiért meg kapott egy egyhónapos hosszabbítást. Szóval kiprovokálták belőle. – Vince blabla :-) 2008. július 23., 19:54 (CEST)

Ha esetleg lányod lesz

Itt egy név: Zomilla. ;) Mamirendelő 2008. július 24., 18:31 (CEST)

Nemhogy konszenzus volt az Oráliával kapcsolatban? Vigyor Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 24., 18:33 (CEST)


Na, Te is...

...jókor mégy el szabira, amikor fontos kérdésem lett volna. Kellemes időt, bár ha itt a kiskun homokon áll a víz az árkokban, akkor el sem merem képzelni, mi lehet Erdélyben. Beroesz 2008. július 25., 08:11 (CEST)

Bölény...

Most látom csak, mi volt mostanáig a userlapodon. Hát már pár napra se tehetem ki a wikiből a lábam, mert kő kövön nem marad és nagy bölénykivándorlás kezdődik? Abba bele se gondolsz, mi lett volna, ha közben megéhezem vagy elfog a bölénygyilkolási vágy és nem talállak itt? Ejnye már. Üdv újra köztünk, szívem egyik csücske :) ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. július 29., 12:23 (CEST)

Aranyéletem, Istvánka! Én is hiányoltalak ám! Jó, hogy itt vagy! Sajna Vásárhely nem fog összejönni... :(( Veled mizu?

pusz, – OrsolyaVirágHardCandy 2008. július 29., 14:51 (CEST)

SZEFHE

Szia Mi vagyunk a SZEFHE A szervezet. Tehát az anyagot mi írtuk és használhatjuk.

Üdv Nagy MolnárJózsef – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Gobemedia (vitalap | szerkesztései)

Képek

De hát rajtuk van, hogy albumborítók... ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. július 31., 22:38 (CEST)

Albumborítók

Szia! Minden albumborítóra megvan az engedélyem, méghozzá Thalíától. – Mex plática 2008. július 31., 22:42 (CEST)

Én úgy tudom, hogy mindegyiken kijavítottam, megtennéd, hogy belinkeled, amelyik problémás? Sajnos most nincs időm így keresgélni... köszi. – Mex plática 2008. július 31., 22:46 (CEST)

OK, köszi! – Mex plática 2008. július 31., 22:55 (CEST)

Most megnéztem az összes albumborítót, nem találtam egyet sem, amin rossz sablon lenne. – Mex plática 2008. július 31., 23:08 (CEST)

Azért köszi, hogy figyelmeztettél. Egyébként én már hónapokkal ezelőtt, amikor kitalálták ezt a hülyeséget, elkezdtem beszerezni az engedélyeket és rendeztem is mindent a hatálybalépésig; azóta meg csak szabad képeket töltök fel (miután megállapítást nyert, hogy a képkocka szabad felhasználásnak minősül). :) Más kérdés, hogy {{filmkocka}}(?) sablon szövege, ami pont erre szolgálna baromság, mert ennek az ellenkezőjét írja. Én, amikor időszerű volt, tettem egy javaslatot arra, hogy hogyan kellene átírni, senki nem foglalkozott vele. Innentől kezdve nem is használom ezt a sablont a képkockákra, hanem helyette az {{idézés}}(?)-t. – Mex plática 2008. július 31., 23:13 (CEST)

Jogsértő

Csak egy apró megjegyzés: ezt a szót, hogy "jogsértő", Magyarországon csak bíróság mondhatja ki. A Wikipédia adminisztrátora nem... – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. augusztus 1., 06:19 (CEST)

Ott már rendezve van, tagnap este volt erről szó a IRC-en. Az embereknek küldött üzenetid miatt írtam, meg mert eszembe jutott, hogy Te már akkor nem voltál... :) – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. augusztus 1., 08:14 (CEST)

Törlések

Ha valaki vágja a jogi formulákat kérhetne engedélyt a borítók és belső lapok használatára a DC és a Marvel Comics-től (a legtöbb tőlük van). Én jelenleg nem igazán érek rá és túl sok reményem sincs, hogy figyelmet szentelnének a kérésnek. → Raziel szóbuborék 2008. augusztus 1., 10:38 (CEST)


Udmurt nyelv

Szia! Pár napja feltettem a kiemelt-szavazásra az udmurt nyelv szócikket. Jelenleg már 7 támogató szavazatom akad. Ha tetszik a cikk, kérlek, támogasd te is :) – Párvusz vita 2008. augusztus 1., 17:36 (CEST)

Kolozsváros

Augusztus 16-án Gyulafehérvárra vagyunk hivatalosak esküvőre, és úgy fest, hogy 15-én Kolozsvárosban leszek. A program feszített lesz, de szeretnélek sörvégre keríteni. Hm? Hm? Pasztilla 2008. augusztus 1., 17:52 (CEST)


Találkozó

Dorgan már nem ragaszkodik a péntekhez. A szombat megfelel? Szombat 16:00?– Kulja vita 2008. augusztus 2., 18:22 (CEST)

Én is erre gondoltam... Ezt most hagyjuk... Talán egy másik időponttal nagyobb sikert aratunk. Kösz mindent :)– Kulja vita 2008. augusztus 4., 19:09 (CEST)

Marinetta

Legalább a neve had maradjon :/ Kérem..

DorganBot

Épp nem működik, majd szól, hogy mikor fog újra menni. Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 5., 01:10 (CEST)

Ide kattintva, mi?

Ide kattintva hagyhatok új üzenet, de az emilre nem felelnek a bölények. :( • Bennófogadó 2008. augusztus 5., 01:10 (CEST)

LOL

jajistenem, a Schnappi... szegény németeket ezzel fárasztották egykor, ahogy minket a kistehénnel :D ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 5., 02:03 (CEST)

Több Simon János van

Mivel több Simon János is élt és él, ezért jó lenne a főoldalra mindeniket feltüntetni. Nem lehet kisajátítani csupán egynek a szócikket.

Pl. több sorban egymás alatt könnyen megoldható

Simon János politolúgus Simon János lelkipásztor Simon János festőművész Ez utóbbi a http://www.simonjanos.hu/ oldalon elerhető.

Ha belépett valaki, utána már eldöntheti, hogy kiről szeretne többet megtudni.

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Simi (vitalap | szerkesztései)

Legyen

:-)

Winston vita 2008. augusztus 5., 15:06 (CEST)

ez nekem fura

Szia!

A kiemelt nyelves lapokat nézegettem, és valahogy a dán nyelv kiemelt román nyelvű szócikkét nézegettem, de nekem ez valahogy nem tűnne kiemeltnek. szerinted? Én hiányolom a teljes nyelvtant, aklig van belőle valami, a nyelvtörténetről van benne szó, de mennyi, a dán esetében kevés. Mondd, hogy lehetett ez kiemelt? Ezt nem értem... Dán nyelv (románul)

Üdv: – Párvusz / Eino vita 2008. augusztus 5., 16:17 (CEST)

Arco Felice

Szia! :) Annyira nem volt nehéz, így szoktam iw-t keresni: "Arco+Felice"+site%3Awikipedia.org. Üdv, SyP 2008. augusztus 7., 08:34 (CEST)

Képek

Nekilátok átvinni a commonsba a képeket. Csak kérdem, nem-e tudod is dolgozik most ezzel? Csakhogy nehogy ütközzünk.– Gothika 2008. augusztus 7., 13:04 (CEST)

Van egy pár kép melynek nem megfelelő a licence, ennek ellenére rajta van a commons sablon, azokkal mi legyen?– Gothika 2008. augusztus 7., 13:26 (CEST)

Képzeld nem jelent meg a sárga csík amikor a vitalapomra írtál, csak most vettem észre az üzenetet, mikor a szerkesztéseidet néztem (onnan jutok az átmásolandó képekhez). Furcsa, valami bug lehet gondolom.– Gothika 2008. augusztus 7., 15:35 (CEST)

Okés (most már volt csík). Az előbb nem néztem a vitalapom, akkor észrevettem volna, hogy írtál. Velem még nem fordult elő, hogy nem jelent meg a csík.– Gothika 2008. augusztus 7., 15:43 (CEST)

Kepek

Szia

Most angliabol irok egy konyvtarbol. kivancsian felleptem ide is, hogy lassam, mi a helyzet. Megdobbenve latom, hogy az ossyes filmplakatot toroltetek! Miert???

B.Zsolt vita 2008. augusztus 7., 17:51 (CEST)

Latom a szoftverkepeket is toroltetek.Ami azert elegge erdekes, hiszen a nyomtatott sajto is tele van veluk. Es nem hiszem, hogy van mindrol engedelyuk! De kitolok veletek, rakok fel a BAHNrol free kepeket! Van egy freeware valtozata is!

A klónok háborúja (film)

csupán megemlíteném, hogy a "Csillagok háborúja: A Klónok háborúja (film)" szócikk, amit tötöltél ilyen okkal: "ilyen cikk már van: Csillagok háborúja II: A klónok támadása" Nos, a kettő nem ugyan az. Amiről a cikk szólt, az egy másfél órás animációs film, amit moziban mutatnak be, és majd ezt követi egy animációs sorozat is. Amerikában ezt a filmet idén augusztus 15én, é itthon szeptember 18án mutatják be. Szóval Szerintem a lap törlése nem volt indokolt.

Találkozó

Szia, Istvánka! Át kellene tenni a találkozót augusztus végére (pl. augusztus 30., szombat) és máris meghirdetni, hogy tudjunk venni olcsó repülőjegyet. Üdvözlettel, --Adapa vita 2008. augusztus 8., 06:50 (CEST)

Re: Képek

Szia Istvánka! Igazad van a képekkel kapcsolatban. Az alkotókat ismertem, de meghaltak, nem tudok kitől engedélyt kérni (eddig azért voltak fenn, mert reménykedtem, aztán meg elfelejtettem). A „saját munka” megjelölés azért nem igazi lódítás, bár a fényképezőgép gombját valóban nem én nyomtam meg, meglévő negatívról nagyítottam évtizedekkel ezelőtt, aztán szkenneltem, mert a filmek elvesztek, némelyiknek a szkennelt verziója is, de hát ez hosszú dolog. Szóval törölhetők, ha úgy gondolod, bár senki nem fog reklamálni. Én a cikkekből kiszedtem. Az összes ilyen „törvénytelen” kép (az általad megjelöltekkel együtt): Geleji1.jpg, Geleji04.jpg, Geleji05.jpg, Vero02.jpg. Köszönöm, hogy szóltál, üdv – Szalax vita 2008. augusztus 8., 13:37 (CEST)

Nyugodtan lehet törölni, ez a szabály, nem sértődöm meg :-)! Alkalmasint úgyis pótolom majd szabályos képekkel. Üdv – Szalax vita 2008. augusztus 8., 16:22 (CEST)
Szia Istvánka!A Geleji-képek leírását korrigáltam, a Vero02.jpg viszont törlendő. Köszi, üdv – Szalax vita 2008. augusztus 9., 18:08 (CEST)

Törlések

Szia! Ezek közül nem passzol valamelyik a törlendő képeidre? Csak mert akkor bottal is csinálhatnád. Bináris ide 2008. augusztus 8., 16:24 (CEST)

Syntax: python delete.py [-category categoryName]

Command line options:

-page:       Delete specified page
-cat:        Delete all pages in the given category.
-nosubcats:  Don't delete pages in the subcategories.
-links:      Delete all pages linked from a given page.
-file:       Delete all pages listed in a text file.
-ref:        Delete all pages referring from a given page.
-images:     Delete all images used on a given page.
-always:     Don't prompt to delete pages, just do it.
-summary:    Supply a custom edit summary.
-undelete:   Actually undelete pages instead of deleting.
             Obviously makes sense only with -page and -file.

Én a munka miatt kérdeztem. Ha a fentiek valamelyike egyértelműen ráhúzható a törlendő képekre, akkor valamelyik botoló admint is meg lehet kérni. Bináris ide 2008. augusztus 8., 16:30 (CEST)

A bot valószínűleg nem nézi meg, van-e engedély valahol a lapon, vagy a vitalapon... Samat üzenetrögzítő 2008. augusztus 12., 13:06 (CEST)

Commons

Szia! Nézz rá kérlek a Commonsos tevékenységedre, azok alapján amit Dani vitalapjára írtam. Köszi, – Dami vita 2008. augusztus 8., 19:20 (CEST)

Anon

85.238.71.133 (vitalap | szerkesztései | törölt szerk | crosswiki szerk | blokk log | IP-infó | WHOIS | RBL | Geolocate | blokkolás) Hali! Nem unta meg. Peligro vita 2008. augusztus 9., 14:01 (CEST)

Kézdiszentkereszt

Nézz rá légyszíves a kézdiszentkereszt lapra! üdv – Sztanoka vita 2008. augusztus 9., 22:31 (CEST)

OK, majd akkor beleszerkesztgetek. kösz hogy válaszoltál. – Sztanoka vita 2008. augusztus 10., 20:22 (CEST)

havaselvei fejedelem

Szervusz! Itt ez a cikk Ghica havasalföldi fejedelemről románul van. Annyit megnéznéd, ott az 1664-es hadjárattal kapcsolatba, hogy mit írnak a háborúban játszott szerepéről, mert hátha valamivel ki tudnám egészíteni az egyik cikket, mivel a románok szerepvállalásáról keveset írnak. [törölt kép] Doncsecz Töj njaš spor. 2008. augusztus 10., 08:09 (CEST)

Mindenesetre kösz! [törölt kép] Doncsecz Töj njaš spor. 2008. augusztus 10., 21:08 (CEST)

Köszönet a gyilkosságért

kicsit félreérthető az üzenetem címe, de nem bírtam kihagyni. Nagyon köszönöm, hogy törölted. Hálából hamarosan elkezdem az emberölést. üdv.--– Linkoman vita 2008. augusztus 12., 12:02 (CEST)

És miután kész, majd írhatod, hogy „az emberölés megbízás szerint teljesítve” :-) Samat üzenetrögzítő 2008. augusztus 12., 13:05 (CEST)

Ha már gyilkosságról van szó: EMLÉKEZZ!!! (Mi az, hogy „még hogy félek?” ???) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 12., 20:17 (CEST)

Hát...

Azért rajtatok tartom a szemem :-) G²Akérdezz! 2008. augusztus 12., 18:44 (CEST)

WPM:IT

Üdv. Ahogy láttam, tagja vagy az Olaszországműhelynek. Szeretnék én is csatlakozni (olaszul tanulok egy gimnáziumban [a tanárok szerint nem is megy rosszul :-)], meg hát tetszik az ország, a kultúra, stb.), és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy földrajzos témában mivel tudnék segítségetekre lenni? Néhanapján könnyűzenei szócikkeket is írok, de ahogy láttam, az ismertebb énekesek, együttesek többé-kevésbé szerepelnek a huwikin . A sportot szerintem fölösleges kérdeznem, mert ott kis túlzással végtelen a meg nem írt szócikkek száma (nagy örömömre) :) – Madridista Mia discussione 2008. augusztus 12., 21:24 (CEST)

Re: Képek

Szervusz, igen, a feltett képeket mind én készítettem, saját anyagról. üdv: sadambio – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Sadambio (vitalap | szerkesztései)

Köszönet

Köszönöm ajándékod, megtisztelő figyelmességed. Valóban kellemesen megleptél. Egyúttal további kellemes, kitartó szerkesztést kívánok, legyen minél fényesebb az a csizma. – Mathias vita 2008. augusztus 13., 22:27 (CEST)

Ember, te még lapokat törölgetsz?

És nem mész mégsem Sonkolyosra? Mert holnap Kolozsváron vagyok, ma délig interneteléréssel. Pasztilla 2008. augusztus 14., 08:11 (CEST)

Portál:Győr

Először is kellemes nyaralást és szabadságot kivánok. Ha visszatértél a szabiról egy „garanciás” javítást szeretnék kérni Tőled. A híres (nevezetes emberek) rovatban készült Borkai Zsoltról szócikk, de a piros nem kékült ki, míg más esetben igen. Pl. Graboplast Rt. Ha tudsz kérlek javíts rajta, amit előre megköszönök. – Sóhivatal 2008. augusztus 15., 17:08 (CEST)

Kösz.Már megoldódott. Trójaim lett a tűzfalak ellenére. Újra installáltam és megoldódott vele. – Sóhivatal 2008. augusztus 16., 20:42 (CEST)

Bella Italia

Bergamo csak rád vár! :-) Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 18., 00:38 (CEST)

Bár...

a vége alapján poénnak tűnik, de mégis mivel érdemeltem ki? – Burrows vita 2008. augusztus 18., 20:49 (CEST)

Jaa, vagy úgy! Vigyor Hát az nem Pitsu akart lenni, hanem Pityu, ha ez megnyugtat :-) Burrows vita 2008. augusztus 18., 20:51 (CEST)
Steve jöhet? - Burrows vita 2008. augusztus 18., 20:53 (CEST)
...áldassék a neve! :-) - Burrows vita 2008. augusztus 18., 21:13 (CEST)

Szia, Bölény Picikém, hogy vagy? :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 18., 22:05 (CEST)

Dehogy :D Te a Wikipédia egyik Pillére vagy :D ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 19., 01:39 (CEST)

Nemzetközivéhéhéhé lesz...

holnapra a Wikipédia! Mert sok szempontból már ma is az, például te nyilván beállítottad, hogy minden dátum a saját időzónádban jelenjen meg, de ahol kézzel van beírva az óra, mint pl. a szavazás lezárásánál, ott egyelőre célszerűbb átszámítani magyarországi időzónára. :-) Bináris ide 2008. augusztus 19., 12:02 (CEST)

Na de Bináris elvtárs! Megegyeztünk abban, hogy a romániai elvtársakkal most békülékenyebb hangot ütünk meg, erre itt nyilvános önkritikára készteti szegény elvtársat! Lesz még mit megbeszélni a következő KB-, ill. PB-ülésen... Vigyor Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 19., 12:06 (CEST)
PB?!? KB?!?
Kb - rajgyűlés ... :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. augusztus 19., 12:15 (CEST)

Már megbeszélték délelőtt a lányok a medencében a pályán! :-) Bináris ide 2008. augusztus 19., 12:19 (CEST)

Őőőő, talán a kézilabdapályán... – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. augusztus 19., 13:17 (CEST)
Jaja, a frusztráció összezavarta a fejemet, és a vágyaimat kevertem a valósággal. :-) Bináris ide 2008. augusztus 19., 13:34 (CEST)
A kánikula teszi mindezt, ugye kolléga ? VigyorIstvánka posta 2008. augusztus 19., 13:35 (CEST)

Bölénylicenc

Örülök, hogy kategorizáltad a bölénygyilkost, de a licencet véletlenül vetted ki, vagy ez így akkor hogy? Rob beszól(...) 2008. augusztus 19., 13:15 (CEST)

Már súlyos megrovásban részesítettem miatta. A licencet vissza fogja rakni. Az átmeneti időszakra csinált egy {{userkép}}(?) sablont. Samat üzenetrögzítő 2008. augusztus 19., 13:20 (CEST)

Öööö igen, a cél szétválasztani a userképeket a többitől. Az új sablon hamarosan készen lesz, amennyiben Samat kolléga lefordítja az odaillő passzust! :-)

Azért szedte le a licencet, mert remélte, hogy valaki így törli a képet, és senki nem látja többé, hogy retteg az a hatalmas bölény egy negyven-egynéhány kilós gizda alenshától. Mert egy bölénynek ez azért mégiscsak ciki. ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 19., 18:00 (CEST)

Re:Pr

Vettem észre, de sajnos nem ismerem Winston kollégát és tevékenységét, ezért maradtam távol eddig is a laptól. – Burrows vita 2008. augusztus 19., 14:43 (CEST)

Szavazás

Üdv, Istvánka. Ne haragudj, de - nevess ki nyugodtan - bizonyos okok miatt nem akarok szavazgatni egyáltalán. A te adminválasztásodkor sem szavaztam, és nem azért, mert nem gondoltam, hogy jó admin lennél. Azért köszönöm, hogy szóltál, és sajnálom... – Tosandolce VITA 2008. augusztus 19., 14:48 (CEST)

Köszönöm és köszönöm... :) – Tosandolce VITA 2008. augusztus 19., 14:51 (CEST)

Keresztelés

Kedves Istvánka, Ha keresztelesz, legyszi javitsat a belsô hivatkozásokat is Eszak-Karolinánál. Köszi – GyuZsana 2008. augusztus 19., 17:50 (CEST)

Szex és New York

Kedves Istvánka! A Szex és New York című lapot már jó ideje szinte csak én szerkesztem, ezért az újabb változatot is én írtam be. A régebbinél elfelejtettem bejelentkezni, és valószínűleg ezért hihetted azt, hogy bele akartam piszkítani más mmunkájába. Kérlek, ne javítsd ki és állítsd vissza a korábbi változatokat, mert csupán esztétikai okokból javítottam ki pl. "A film" és a "csatorna" résznél a dolgokat. Köszi: – Nszarvas vita 2008. augusztus 19., 17:54 (CEST)


Köszönöm, viszont! :) – Nszarvas vita 2008. augusztus 19., 17:57 (CEST)

Augusztus 20.

...azaz István nap, vagyis Boldog névnapot! :) – Tosandolce VITA 2008. augusztus 20., 22:30 (CEST)

Köszönöm

a gratulációt, igyekszem megfelelni a blabla-blabla... ;)

Winston vita 2008. augusztus 21., 09:24 (CEST)