Szerkesztővita:Bdamokos

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Thank you![szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Wikimedia Foundation RGB logo with text.svg

Bdamokos, I would like to thank you for all of your help translating and helping coordinate volunteers during this year's fundraiser. Your collaboration was paramount to the success of the campaign and personally, made my job a very pleasant one. I wish you well in the year ahead and hope our paths cross again. schapman

Névváltoztatás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Kértem névváltoztatást, és a 4. lépés az volt, hogy értesítsem az egyik bürokratát - ezt ezennel megtettem ;)

Üdv. Poéta

TUSC token 53c41f02cd2af017161174352165365b[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

I am now proud owner of a TUSC account!

sebestyén péter egyházi író[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

+! Egy kicsit bővítettem az adatokat. Köszönöm segítségüket: péterpáter

Sablon[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A Wikipédia vitalapján találtam egy jó füles menüt, ami nekem is jó volna a Címerhatározóhoz. [1] Valószínűleg egybe van építve a fölötte levő legördülő elemeket tartalmazó menüvel. A kettő így együtt nagyszerű lenne. Próbáltam leszedni a Wikipédiából, de nem találtam. Valószínűleg védve van. Talán a {{/Fejrész sablon rejti. Lehet, hogy neked sikerül rátalálnod, amiért nagyon hálás lennék.--Szegedi László vita 2014. május 4., 05:22 (CEST)

@Szegedi László: Szia! Elvileg a {{wikimenü}} sablonról lehet szó. Elvileg, hogy működjön, a MediaWiki:Common.js és MediaWiki:Common.css oldalakra is át kell venni a "Wikimenü" alatti részeket. --Dami vita 2014. május 13., 12:54 (CEST)
Szia! Úgy látom, hogy ez a menünek csak a felső része, amelyik ráadásul nem is a lényegesebb darabja, mert nekem főleg az ez alatti füles menüre lenne szükségem. Ha a Commonsban található, majd még megnézem ott is. Minden esetre köszönöm a segítséget.--Szegedi László vita 2014. május 27., 17:39 (CEST)
Szia! Nem a Commonsban található, de a működéséhez kell egy kis programfájl (a MediaWiki:Common.js-ben lévő JavaScript) és egy leírófájl, ami a kinézetét adja (a MediaWiki:Common.css-ben lévő CSS leírás). Mindkettőt át kell másolnod, hogy működjön a Wikimenü (ehhez adminnak kell lenned, ha nem vagy az, kérj meg egy helyi admint, hogy segítsen). --Dami vita 2014. május 27., 23:06 (CEST)