Szerkesztővita:Bdamokos

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Thank you![szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Wikimedia Foundation RGB logo with text.svg

Bdamokos, I would like to thank you for all of your help translating and helping coordinate volunteers during this year's fundraiser. Your collaboration was paramount to the success of the campaign and personally, made my job a very pleasant one. I wish you well in the year ahead and hope our paths cross again. schapman

Névváltoztatás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Kértem névváltoztatást, és a 4. lépés az volt, hogy értesítsem az egyik bürokratát - ezt ezennel megtettem ;)

Üdv. Poéta

TUSC token 53c41f02cd2af017161174352165365b[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

I am now proud owner of a TUSC account!

sebestyén péter egyházi író[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

+! Egy kicsit bővítettem az adatokat. Köszönöm segítségüket: péterpáter

Lengyel profi ökölvívók listája[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

The article should be removed or corrected. It doesn't quote any sources, it's old, the list isn't complete. I'm not interested in the subject so I'm not able to help. Polish Wikipedia doesn't have such a list.Xx236 vita 2014. november 5., 08:56 (CET)

Törlés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Te sokmindenhez értesz itt a Wikipédián és talán most is tudsz segíteni. Azt szeretném kérdezni, hogyan tudnám törölni a profilomat a Wikipédián? A továbbiakban itt nem kívánok szerkeszteni, csak a Wikikönyvekre fogok koncentrálni, tehát fölösleges itt is foglalni a helyet.--Szegedi László vita 2014. november 19., 08:57 (CET)

Szia László! A profilodat, mint belépési lehetőség és az itt végzett munkáid összessége nem lehet törölni - a belépési azonosítóddal az összes testvérprojekten és nyelvi változaton tudsz szerkeszteni, ez már több helyet nem foglal; az eddigi szerkesztéseidnél pedig, amelyeket felajánlottál a közösségnek, a felajánlás feltételeként számon kell tartanunk (a laptörténet fülön keresztül), hogy a felajánlás tőled érkezett.
Ugyanakkor, természetesen lehetőség van az itteni "profiloldalad", a Szerkesztő:Szegedi László oldal alatt elérhető leírás törlésére. Ennek legegyszerűbb módja, ha az oldalon elhelyezed az {{azonnali}}(?) sablont, és az egyik arrajáró admin azt rövid időn belül törölni fogja a kérésedre. (És ha esetleg meggondolnád magad, a jövőben a törlés visszabonható.)
Üdv, --Dami vita 2014. november 20., 09:47 (CET)
Szia. Az általad javasolt megoldás egyáltalán nem felel meg nekem. Az azonnali sablon csak kitörli az oda beírt szöveget és semmi mást nem csinál. Én azonban azt szeretném, ha a profilom sem szerepelne a szerkesztők között. Tehát nem vagyok hajlandó semmilyen formában jelen lenni a magyar Wikipédiában, ezért azt szeretném, ha a szerkesztők közül is törölnétek. Gondolom, ehhez jogom van. A cikkeimet, meg amelyeket írtam tartsátok meg, azok maradhatnak.--Szegedi László vita 2014. november 23., 11:01 (CET)
Szia László! A felhasználói fiókokat nem lehet törölni technikailag. Lehetőséged van a szerkesztői lapok törlését kérni és a felhasználói fiók átnevezését kérni (pl. "Törölt felhasználóra"), de az egyesített felhasználói fiókok miatt ez az átnevezés az összes testvérprojektben is érvényesülne, nem csak a Wikipédián. (A Szegedi László néven utána létre lehetni hozni egy új felhasználói fiókot.) Emiatt nem ajánlom ezt a módszert. Üdv, --Dami vita 2014. november 29., 20:37 (CET)