Szerkesztővita:Bdamokos

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Bajorországi Magyar Iskola[szerkesztés]

Bajorországi Magyar Iskola -- Kérem, hagyjátok jóvá a módosításokat!

Bocsánat![szerkesztés]

Kedves Bdamokos,

Többen szóvá tették, hogy az admin-jogod felfüggesztése túl hivatalosra sikerült.

Elnézésedet kérem! Mivel korábban nem dolgoztunk közösen, nem ismerjük egymást, így személyesen nem tudtalak megszólítani, a mostani felfüggesztést pedig nem éreztem többnek egy irányelv által előírt hivatalos kényszerlépésnél: azt remélem, hogy mostani távolléted csak átmeneti, és hamarosan újra látunk, így nincs ok elköszönni Tőled.

Mindenesetre a magyar Wikipédia szerkesztőinek nevében szeretném megköszönni a korábban végzett admin-tevékenységedet. Azt remélem hamarosan megint vissza tudsz kapcsolódni a Wikipédia szerkesztésébe, akár mint szerkesztő, akár mint admin. A bürokrata jogosultságod pedig továbbra is él, gyakran szükség is volna plusz véleményre, segítségre a levlistán, tehát ott is szeretettel várunk. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 14., 14:07 (CET)

Fájl:Szörényi József.jpg[szerkesztés]

Szia! Ehhez a képhez kellett volna egy OTRS-engedélyt szerezni annak idején. Az is fontos kérdés, honnan származik a kép. Ha ez egy iskolai tablófotó, akkor Havass Miklós nem adhat rá engedélyt, hacsak nem ő maga volt a fotós. – Regasterios vita 2018. szeptember 15., 19:23 (CEST)

Szia Regasterios, a képet Witéztől kaptam, 2011. december 30-án továbbküldtem a vonatkozó engedélyt a permissions-hu OTRS csatornára, azóta nem hallottam arról, hogy mi lett a tickettel (2011123010017641). Tekintettel arra, hogy Witéz sajnos már nincs velünk, így nem tudok további segítséget nyújtani a képpel kapcsolatban, ha Witéz vagy az én szavamban nem hiszel. Üdv, Dami vita 2018. szeptember 16., 13:31 (CEST)

Megnéztem, a ticketet: RepliCarter azt válaszolta a leveledre, hogy a családtól kellene engedély, és mivel az nem érkezett meg, egy év elteltével (gyakorlatilag) sikertelenre lett lezárva a ticket. – Regasterios vita 2018. szeptember 16., 14:26 (CEST)

A választ nem kaptam meg, vagy spambe ment, vagy nem hozzám érkezett, de lényegtelen is, mert Witéz volt kapcsolatban a családdal, nem én. Dami vita 2018. szeptember 16., 16:13 (CEST)

Judith Sargentini[szerkesztés]

Szia! Az angol vagy a magyar verzióra nézzek? Egyetlen szerkesztésem volt, egy korrekció a magyarban, forrás nélküli kiegészítést illetve POV-os szerkesztést módosítottam csak. Ogodej vitalap 2018. október 29., 16:08 (CET)

Igen, October volt a szerkesztő, nem Ogodej. Most nem tudok komolyabb munkákba fogni egészségügyi okok miatt, de szerintem igazán nyugodtanb módosíthatod te is, mivel forrással ellátva NPOV-os kiegészítést vagy módosításokat teszel, nem valószínű, hogy összeférhetetlenséggel vádolna bárki is. Ogodej vitalap 2018. október 29., 17:27 (CET)

Szülinapi találkozó és Wikitábor[szerkesztés]

Szia!

  1. 2019. július 8-án lesz a magyar Wikipédia 16. születésnapja! Ezen alkalomból szeretettel meghívlak egy közös ünneplésre, találkozóra, beszélgetésre. A torta és a jó hangulat garantált! :) Számítok a részvételedre!
  2. Emellett július 26–28-án lesz az idei Wikitábor, amire elindult a jelentkezés és regisztráció. Szállás csak korlátozott számban áll rendelkezésre, és a szervezők dolgát is megkönnyíti, ha tudják, hány főre lehet számítani, így kérlek, ha tudsz jönni, jelentkezz minél hamarabb (még ma)!

Samat üzenetrögzítő 2019. június 23., 14:42 (CEST) • (feliratkozás és leiratkozás)

Felmérés a Wikitáborral kapcsolatban[szerkesztés]

Szia!

Azért kereslek, mert kíváncsiak vagyunk, mit gondolsz a kecskeméti Wikitáborról. Tetszett? Nem tetszett? Hogyan csináljuk legközelebb? Mondd el nekünk itt:

A felmérés kitöltése csak 1-2 perc, de nekünk sokat segít abban, hogy a jövőbeli találkozók még jobbak legyenek.

Tudtad, hogy ha feliratkozol a következő lapon, értesítést kapsz a következő találkozókról? Ha még nem tetted meg, iratkozz fel, nehogy lemaradt a következő összejövetelről! :)

Készítettél fényképeket a táborban? Töltsd fel őket ide!

Köszönettel: Samat üzenetrögzítő 2019. augusztus 4., 20:04 (CEST)