Szerkesztővita:Bdamokos

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Bajorországi Magyar Iskola[szerkesztés]

Bajorországi Magyar Iskola -- Kérem, hagyjátok jóvá a módosításokat!

Ünnepélyes vállveregetés és gratuláció[szerkesztés]

Tíz éves csillag.png „Öreg róka” elismerés
A több mint tíz éves kitartó szerkesztői munkáért, mellyel elhivatottságodat bizonyítottad a magyar kultúra és ismeretterjesztés terén.
A Wikipédia szerkesztő-közösség nevében: --Rodrigó 2017. december 26., 15:17 (CET)
Azta, ez szép hosszú idő :) – Dami vita 2018. március 14., 13:05 (CET)

Deadminálás[szerkesztés]

Szia! Sajnos az inaktivitási irányelv miatt megvonták az adminbitedet. Nagyon sajnálom, az egyik legrégebbi admin voltál, és sokat köszönhetünk neked. Szóljál, ha megint aktivizálni akarod magad, és én magam foglak adminnak jelölni. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2018. március 14., 10:14 (CET)

Szia! Sajnálom én is, és bocsánat, hogy nem értesítettelek az ellened indított eljárásról.RuIsZa Blue old car.svgbevitel 2018. március 14., 10:33 (CET)

Én is sajnálom, köszönöm szépen az eddig végzett munkádat, az én támogatásomra feltétlenül számíthatsz, ha újra szeretnél aktívan adminkodni. --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2018. március 14., 11:09 (CET)

Csatlakozom. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. március 14., 11:10 (CET)

Köszönöm szépen a jelzést így utólag is és a kedves szavakat. A legutóbbi emlékeim szerint valóban az volt a rendszer, hogy még időben figyelmeztetik az érintett adminisztrátort, hogy lejáróban van a jogosultsága, esélyt adva arra, hogy azt megtartsa, a jelek szerint ez változott, de azon nem változtat, hogy nem vagyok már jó ideje aktív, így nem okoz túl nagy sérelmet. – Dami vita 2018. március 14., 13:07 (CET)
Hivatalosan nincs értesítés (ettől még jelezhették volna feléd, akik korábban észlelték), ha kiderül az inaktivitás onnantól kényszerpályán van az ügy.
De el lehetne gondolkodni az előzetes értesítések intézményének az általános bevezetésén (az újabban megfogalmazott inaktivitási irányelvekbe már beraktuk: inaktivitás esetén előbb értesítjük, és ha arra sem reagál csak akkor szűnik meg a joga), az adminokra most nem ez vonatkozik.
Illetve jó alkalom elgondolkodni azon is, hogy azokban az esetekben, amikor egy admint pusztán adminisztratív okból függesztenek fel, nem kaphatnak-e a bürokraták jogot a visszaadására is. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 14., 14:20 (CET)

Bocsánat![szerkesztés]

Kedves Bdamokos,

Többen szóvá tették, hogy az admin-jogod felfüggesztése túl hivatalosra sikerült.

Elnézésedet kérem! Mivel korábban nem dolgoztunk közösen, nem ismerjük egymást, így személyesen nem tudtalak megszólítani, a mostani felfüggesztést pedig nem éreztem többnek egy irányelv által előírt hivatalos kényszerlépésnél: azt remélem, hogy mostani távolléted csak átmeneti, és hamarosan újra látunk, így nincs ok elköszönni Tőled.

Mindenesetre a magyar Wikipédia szerkesztőinek nevében szeretném megköszönni a korábban végzett admin-tevékenységedet. Azt remélem hamarosan megint vissza tudsz kapcsolódni a Wikipédia szerkesztésébe, akár mint szerkesztő, akár mint admin. A bürokrata jogosultságod pedig továbbra is él, gyakran szükség is volna plusz véleményre, segítségre a levlistán, tehát ott is szeretettel várunk. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2018. március 14., 14:07 (CET)

Fájl:Szörényi József.jpg[szerkesztés]

Szia! Ehhez a képhez kellett volna egy OTRS-engedélyt szerezni annak idején. Az is fontos kérdés, honnan származik a kép. Ha ez egy iskolai tablófotó, akkor Havass Miklós nem adhat rá engedélyt, hacsak nem ő maga volt a fotós. – Regasterios vita 2018. szeptember 15., 19:23 (CEST)

Szia Regasterios, a képet Witéztől kaptam, 2011. december 30-án továbbküldtem a vonatkozó engedélyt a permissions-hu OTRS csatornára, azóta nem hallottam arról, hogy mi lett a tickettel (2011123010017641). Tekintettel arra, hogy Witéz sajnos már nincs velünk, így nem tudok további segítséget nyújtani a képpel kapcsolatban, ha Witéz vagy az én szavamban nem hiszel. Üdv, Dami vita 2018. szeptember 16., 13:31 (CEST)

Megnéztem, a ticketet: RepliCarter azt válaszolta a leveledre, hogy a családtól kellene engedély, és mivel az nem érkezett meg, egy év elteltével (gyakorlatilag) sikertelenre lett lezárva a ticket. – Regasterios vita 2018. szeptember 16., 14:26 (CEST)

A választ nem kaptam meg, vagy spambe ment, vagy nem hozzám érkezett, de lényegtelen is, mert Witéz volt kapcsolatban a családdal, nem én. Dami vita 2018. szeptember 16., 16:13 (CEST)

Judith Sargentini[szerkesztés]

Szia! Az angol vagy a magyar verzióra nézzek? Egyetlen szerkesztésem volt, egy korrekció a magyarban, forrás nélküli kiegészítést illetve POV-os szerkesztést módosítottam csak. Ogodej vitalap 2018. október 29., 16:08 (CET)

Igen, October volt a szerkesztő, nem Ogodej. Most nem tudok komolyabb munkákba fogni egészségügyi okok miatt, de szerintem igazán nyugodtanb módosíthatod te is, mivel forrással ellátva NPOV-os kiegészítést vagy módosításokat teszel, nem valószínű, hogy összeférhetetlenséggel vádolna bárki is. Ogodej vitalap 2018. október 29., 17:27 (CET)