Isaac és Tamara

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Isaac & Tamara
Odaát-szereplő
Megjelenési információk
Első megjelenése A hét halálos bűn
(The Magnificent Seven)
Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Peter Macon & Caroline Chikezie
Isaac & Tamara adatai
Faja ember
Neme férfi & nő
Életkora kb. 30 évesek
Elhunyt Isaac: 2007. tavasza (démonok megölik)
Foglalkozása vadászok

Isaac és Tamara az Odaát (Supernatural) című televízióssorozat kitalált szereplői, akiket Peter Macon és Caroline Chikezie alakít. Isaac és Tamara a sorozat mellékszereplői.

Isaac
Tamara

Háttér[szerkesztés]

Isaac és Tamara egy házaspár, akik démonokra és egyéb szörnyetegekre vadásznak, hogy megbosszulják kislányuk halálát, akit valaha természetfeletti lények öltek meg. A házaspárnak birtokában van egy rejtélyes Palo Santo nevű karó, mely képes végezni minden démonnal.

3. évad[szerkesztés]

Isaac és Tamara az évad elején tűnik fel, amikor is egy nyomozásuk során összefutnak régi barátjukkal, Bobby-val, aki bemutatja nekik a Winchester fivéreket. Isaac azonban nem találja meg a hangnemet Deannel és Sammel, végül pedig közli velük, nem kell a segítségük, egyedül is elboldogulnak.

Csakhogy később a házaspárt démonok, méghozzá a hét főbűn csapdájába esnek, akik lehúznak Isaac torkán egy kanna lefolyótisztítót, megölve ezzel a férfit. Váratlanul Deanék törnek autóval a helyszínre, így Tamarát sikerül kiszabadítaniuk, a nő egyik támadóját pedig el is fogják.

Bobby, Tamara és a fivérek búvóhelyre menekülnek, ahol a nő végső elkeseredettségében visszaűzi Pokolra foglyukat, ám a megszállottságból megtisztult férfi így meghal. A démonok rátalálnak a négy vadászra, ráadásul egyikőjük megpróbálja Isaac testében kicsalogatni Tamarát, aki ugyan nem dől be a csalinak, ám mikor "férje" lányuk halálával kezdi provokálni, a nő kiront, majd a démonölő Palo Santo karóval megöli a démont. Ezek után a megmaradt öt főbűn megtámadja a búvóhelyet, ám a vadászok sikeresen ellenállnak, megnyerik a harcot.

Az összecsapás után a fiúk eltemetik a halottakat, Tamara pedig elbúcsúzik tőlük, majd férjét gyászolva otthagyja őket.