Szerkesztővita:Shimarin/Archív 01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:Sillent DX/Archív 01 szócikkből átirányítva)
Legutóbb hozzászólt Vakondka 8 évvel ezelőtt a(z) gúnyolódó madár témában

Képek

Szia. Kérlek, albumborítókat ne tölts fel a wikipédiára, ezek jogvédett képek, a magyar wikiben csak a jogtulajdonos (kiadó) írásos engedélyével használhatóak, engedély hiányában azonnal törlendőek. Felhívom a figyelmed, hogy jogvédett tartalom ismételt feltöltése szerkesztői jogaid ideiglenes blokkolásával járhatnak. Kérlek, mielőtt újabb képet töltesz fel, tanulmányozd a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalt. – Timish levélboksz 2009. június 21., 22:54 (CEST)

The Rising Tied

Szia, kijavítottam a helyesírási és fogalmazási hibákat (pár apróság volt). Kérlek próbálj ezekre ügyelni, és kérlek mindig kategorizáld a szócikkeket. Tipp: az angol dalok/albumok címeit nem tesszük idézőjelbe, mint az angol nyelvben, szövegen belül dőlt betűvel jelöljük őket, számlistában nem muszáj dönteni, de mindenképp idézőjel nélkül. Ez nem nagyon nagy hiba, de mivel egységesítjük a szócikkeket, szebb, ha nem összevissza van :) Köszi, és jó szerkesztést! – Timish levélboksz 2009. június 25., 22:40 (CEST)

Képek újra

Szia, kérlek hagyd abba a {{közkincs-nemjogosult}}(?) sablon használatát, mert úgy tűnik nem tudod mit jelent, ami oda van írva. Az Fájl:SMTSJgameplay.jpg ilyen képek jogvédettek, ez egy jogvédett videójáték screenshotja. Ne tölts fel semmilyen képet, konzultálás nélkül, ezt javaslom, mert törölni fogjuk, feleslegesen fáradsz vele. Olvasd el a felküldési útmutatót végre, és kérdezz rá a képek feltölthetőségére a Wikipédia:Kocsmafal (képek) oldalon. Felhívom a figyelmed, hogy jogvédett képek ismételt feltöltéséért blokkolható vagy ezentúl. – Timish levélboksz 2009. augusztus 1., 22:23 (CEST)

Játékok

Kedves Sillent DX! Látom szorgoskodásodat a japán játékok körében, dicséretes szorgalommal bővíted ezt a témakört. Általában rendben lévő és megfelelő szócikkek, de néhány hibára szeretném felhívni a figyelmedet. A dátumok írásáról (a Shin Megami Tensei: Persona 3 példáján): [[2006]] [[július 13]]. – írod, a helyes formátum [[2006]]. [[július 13.]], aztán: [[2007]] [[július 24]].-én – írod, a helyes alak [[2007]]. [[július 24]]-én (tehát a pontok elhelyezésével van a gond). Ugyancsak rendszeres gond az idézőjelek használata: "art book" (rossz), „art book” (jó, ezt a szerkesztőablak alsó karaktersorai között találod meg). Általános hibád még az összetett mondaton belüli vessző használatának kerülése, vagy rossz alkalmazása, vagy az elütések, betűk kihagyása. Ennyi egyelőre, az egészet azért írtam le Neked, mert egyszerűbb, ha rögtön így írod, minthogy egy másik szerkesztőnek kelljen végiggyalogolni a szövegben. Jó munkát!  … szalax vita 2009. augusztus 5., 20:03 (CEST)

Szia, lenne még egy apróság, ez ugyan nem hiba, de a wikis szokások ebben elég egyértleműek: Referenciák helyett inkább Hivatkozásokat szoktunk írni (ha már, ugye magyarul írunk, meg a referenciának van egy kis mellékzöngéje, az álláskeresős referencia :) ), illetve, kérlek, ha más wikiből fordítasz, használj a szócikk végén a Hivatkozások részben egy {{fordítás}}(?) sablont, pl. {{fordítás|en|Kingdom Hearts coded}}, mert a szöveg forsítás, és a Wikipédia licence is megköveteli, hogy ha nem saját kútfő a szöveg, hanem egy már meglévő fordítása, akkor azt fel kell valahol tüntetni. Meg így szoktuk. Megtekintettnek jelöltem a Kingdom Hearts coded-et, és egyébként nagyon szépen dolgozol :-)Timish levélboksz 2009. augusztus 18., 11:31 (CEST)

Helyesírás

Szia! Kérlek legközelebb ügyelj arra, hogy klip egy p-vel írandó a jelenlegi helyesírási szabályaink szerint! --Bitman vita 2009. augusztus 20., 09:28 (CEST)

Kellemes karácsonyt!

KeKaÜ / BUÉK! ☺

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! – Einstein2 Einstein2 blablabla, és más zagyvaságok 2009. december 22., 09:53 (CET)

Kategória törlése

Szia! A „Mitológiai alapú videojátékok” kategóriát azonnali törlésre jelölted. Szándékaidban nem kételkedem, de tedd meg nekünk, adminisztrátoroknak azt a szívességet, hogy előtte rendet teszel azokon az oldalakon, amelyre ez a kategória mutat. Hiszen te magad írtad le, hogy mi lenne a helyes név. Köszi. Csigabiitt a házam 2010. február 21., 19:41 (CET)

Jogsértő

Szia! Láttam, hogy végigmentél Stormare szerkesztésein, ahol a port.hu-ról vagy a filmkatalogus.hu-ról másolgatott be filmeket. Ilyen esetben ne tegyél rá másolmány sablont, mert az arra való, ha nem tudjuk, honnan másolták, csak gyanítható. Hanem a jogsértő részt töröld, és a szerkesztőt értesítsd, kérlek. Köszi. - RepliCarter Wormhole 2010. március 31., 00:07 (CEST)

Infobox VG

Szia, kérlek ne hozz létre duplikátum infoboxokat, van már ilyenünk: Sablon:Videojáték infobox. Egy bőven elég :) Ezen felül, az infoboxok készítéséhez a WP:INFOBOX az irányadó, kérlek ne másolj át más wikipédiákból kódot. Épp a sablonegységesítésen dolgozunk. Ha infobox kell előbb érdemes végignézni a kategóriát: Kategória:Egységesített infoboxsablonok, és ha ott nincs megfelelő sablon, akkor szólni a Wikipédia:Sablonműhelynek. Megértésed köszönöm. – Timish sablongyár üzenőfal 2010. április 6., 14:18 (CEST)

Allap módosítása

Szia! A Szerkesztő:Sillent DX/Virág allapodon a bot egy vagy több nem létező kategóriát talált. Utólagos engedelmeddel nowikibe tettem, hogy ne zavarja a kategóriarendszer karbantartását. (Lásd még itt.) BinBott vita 2010. szeptember 8., 11:38 (CEST)

Kellemes ünnepeket!

Szép a fenyő télen-nyáron,
sose lepi dermedt álom:
míg az ágán jég szikrázik,
üde zöldje csak pompázik.

Nagykarácsony immár eljő,
érkezik az új esztendő.
Míg a mező dermed, fázik,
a zöld fenyves csak pompázik.
Weöres Sándor: Szép a fenyő

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Istvánka posta 2010. december 23., 15:21 (CET)

Kiemelés

Szia! A Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Micuda Jaszunori három szerkesztő egyetértése alapján lekerült a munkapadról. Sikertelenség esetén két hónap múlva lehet újra jelölni a szócikkeket. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. január 5., 20:55 (CET)

Lemezcímek

Szia! Légy szíves, nem csupa nagybetűvel írni a lemezek címeit! Attól, hogy egy albumborítón a címnek is megvan a maga tipográfiája, nem hozzuk át azt a szócikkek címébe, szövegébe. A címek helyesírásáról bővebben lásd a Könnyűzenei műhely formai útmutatóját, és javítsd az általad szerkesztett szócikkeket! – Ary vita 2011. április 3., 20:29 (CEST)

Xbox

Szia. Az Xbox lap mostantól szabadon szerkeszthető. Köszönöm a türelmet, jó munkát a cikkhez. – CsGábormegbeszélés 2011. május 1., 17:07 (CEST)

Egy kis apróság :-)

A forrásoló díja
Fogadd el, amiért a szép cikkeidet mindig gazdagon forrásolod. Csak így tovább.:-) --Sasuke88  wikivita 2011. június 9., 21:13 (CEST)

Játékcikkek bővítése

Üdv! A többi szerkesztő nevében is köszi a rengeteg kategória- és hivatkozás-hozzáadást a játékcikkekhez, köztük az általam nyitottakhoz is! Jó látni hogy 1 év után végre valaki érdemben hozzáad a cikkeimhez. --Katamori vita 2011. november 17., 22:14 (CET)

Engedélyek

Szia! Mióta van Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat, az alalpozós engedélyeke tmár nem tudjuk elfogadni. Kérlek, hogy az engedélyező emaileket a Szerkesztő:Sillent DX/Engedélyek oldalon lévő engedélyekhez továbbítsd a mailboxodból a permissions-hu@wikimedia.org címre, hogy a feltöltöt képekre rékerülhessen az {{otrs}} sablon és így megfelelően kategorizálni is tudjuk őket. Köszönöm a megértésed. Teemeah fight club 2011. december 2., 15:31 (CET)

Kiemelés

Szia örülnék, ha ránéznél a következőre: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Soul Eater. Ha alkalmasnak tartod kiemelt szócikknek, akkor örülnék, ha szavaznál, nem szeretnék negatív érdektelenségi rekordot felállítani. --Sasuke88  wikivita 2011. december 4., 12:54 (CET)

Köszönöm a javaslataidat, javítottam a szükséges részeken. A 9-es refnél onnan tudom, hogy a fejezet már megjelent, de még nem foglalták tankóbonba, azért nincs még ISBN se ennél a forrásnál. A "Normálisan Oktatott Tanulók" és az "Elképesztő Adottságú Tehetségek" egy színvonalas rajongói fordítás alapján kerültek be a cikkbe. Gondoltam ne csak az eredeti angol szerepeljen a szócikkben, ugyanígy került bele a Különleges Szociális Tanulmányi Kirándulás is, ami viszont saját fordítás a japán és angol változat alapján. A refeket legkésőbb csütörtökig még átfutom. --Sasuke88  wikivita 2011. december 4., 20:50 (CET)
Köszönöm a szavazataidat, már csak kettő kell az összehasonlító részhez és kész :). --Sasuke88  wikivita 2011. december 5., 13:03 (CET)
Az említett döglött linkkel már én is találkoztam, de eddig még nem találtam helyettesítést hozzá és az enwikin se javították még. --Sasuke88  wikivita 2011. december 6., 18:26 (CET)

Mondo

Oksa. Szeptember 7 a legközelebbi szabadnapom, akkor beszkennelem. Ha bármi más kell, addig jelezd. Ha esetleg tudsz egy mail címet adni, akkor egyszerűen elküldöm és nem kell a Google dokumentum megosztásával szenvednem. --Rudymester vita 2011. december 4., 18:51 (CET)

Karácsony

Boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok! --Sasuke88  wikivita 2011. december 24., 00:26 (CET)

K.k.ü.!

Ezüst esőben száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.

Fenyőszagú a lég és a sarokba
ezüst tükörből bókol a rakott fa,
a jó barát boros korsóihoz von,

És zsong az ének áhítatba zöngve…
Csak a havas pusztán a néma csöndbe
sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.
Kosztolányi Dezső – Karácsony
Kellemes karácsonyi ünnepeket!--Istvánka posta 2011. december 24., 02:09 (CET)

Oricon

Szia! Az igazgató nevét Pagony írta át japánból, légyszi ne javítsd át, hogy angolul hogy írják le irreleváns, a fickó japán nevének magyar átírása nem Hiszasi. Üdv Teemeah fight club 2012. január 26., 23:04 (CET)

Hú azt meg én néztem be, ne haragudj! Teemeah fight club 2012. január 27., 11:58 (CET)
Szerintem ezt Pagonynak kellene felvetned, mert én nem konyítok se a kandzsihoz se a hirganához, katakanához, én japánéktól csak a szusit, Gacktot, Miyavit meg az őrült DJ OSMA-t ismerem Vigyor Teemeah fight club 2012. január 27., 12:05 (CET)

Offline magazinok tesztjei

Szia! Ha esetleg bármi kapcsolódót anyagod lenne a szerkesztői lapomon felsorolt cikkekhez, azokat szívesen fogadnám. : D Üdv: HáeS vita 2012. február 11., 22:23 (CET)

Rendben, köszönöm a segítségedet! Üdv: HáeS vita 2012. február 12., 10:32 (CET)

Köszi még egyszer, remélem jövő héten lesz elég időm feldolgozni a forrásokat. : D Üdv: HáeS vita 2012. február 12., 14:32 (CET)

Rendben, ezekkel egyelőre elleszek. : D Üdv: HáeS vita 2012. február 14., 19:43 (CET)

Might and Magic Heroes VI

Szia! Megnéztem a sablont, amit ajánlottál, csak még nem vagyok jártas annyira a sablonok témájában, pontosabban elhelyezésében. (Sajna, másban sem vagyok elég képben, méghozzá a képekben.)… Szóval nem igazán tudom, hogy hova kéne raknom a sablont (a példa pedig túl hosszú cikk, és amilyen szerencsétlen vagyok nem találtam meg). (én pedig azért kezdtem el fejleszteni a szócikket, mert kerestem Ashan történelméről magyarul és nem találtam, majd találtam angolul (amit majd kezdek lefordítani), de abban a Heroes VI történelme nincs benne, és gondoltam megnézem a WP-án, és láttam, hogy el kell kezdenem valahol.) Előre is köszönöm a segítségedet. The Sixht Ypsylon vita 2012. március 9., 18:27 (CET)

(Az előző alkalommal lehagytam az aláírást.) Sosoz*;

  1. Te játszottál a játékkal? Csakmert (<--ilyen szó nincs is? vagy van? namindegy), egyedül nehéz lenne átnézni idézetekért, csakhogy (<--ilyen is van/sincs???) ugye, mert idézeteket kell keresni a forrásba>
  2. Kell idézet a forrásba?
  3. mit is akartam még kérdezni???

(*[szosszooz]= naszóval,hogy a tárgyra térjek mielőtt elkezdek másról beszélni) The Sixht Ypsylon vita 2012. március 9., 18:27 (CET)

Szóval mostmár midnen megvan kivéve kettőt:

  1. még mindig nem tudom mi lett volna a 3. kérdésem (fent)
  2. hogy honnan tudjam meg, hogy milyen licence-e van a borítónak, a térképnek, a Sárkányistenek képeinek, a hősők portréinak, stb.?

The Sixht Ypsylon vita 2012. március 9., 20:23 (CET)

Miyavi

Köszi az átírást a Miyavi-diszkográfiában! Én nem mertem hozzákezdeni... :) Teemeah big bang is ALIVE 2012. március 25., 18:28 (CEST)

"Apró" változtatások

Szia! Légy szíves ne jelöld szinte minden változtatásod aprónak, pl. Ez, Ez Ez és Ez egyáltalán nem apró változtatás, mert nagy mennyiségű szöveggel toldottad meg a szócikket. Apró változtatás pl., ha kijavítasz egy helyesírási hibát, vagy átfogalmazol egy mondatot (bővebben: Wikipédia:Apró változtatás). Csak azért szóltam, mert járőrözésnél és a szócikkek figyelésénél rendkívül zavaró, ha egy jelentős változtatás aprónak van jelölve. --→ Sasuke88  vita 2012. március 28., 12:53 (CEST)

Tessék egy süti!

Köszönöm az elütések javítását a Bigbang szócikkben. Már átnéztem vagy ötvenezerszer, mégis mindig marad benne... Teemeah big bang is ALIVE 2012. április 21., 19:23 (CEST)

Egy csésze tea neked!

Szia! Van némi reakcióidőm, de ezt a Rudolf szócikk japán neveinek átírásáért kapod. (Meg hogy legyen mit inni a süti mellé.) Köszönöm! – Matthew (hűtőszekrényajtó) 2012. május 9., 07:23 (CEST)

Nyári cikkiró verseny

Szia! Szeretném kikérni a véleményed erről: Wikipédia-vita:Anime-_és_mangaműhely#Nyári cikkíró verseny a műhely vitalapján, hogy lenne-e kedved a részvételben és ha igen, akkor mit szeretnél vállalni (szervező vagy szócikkíró). --→ Sasuke88  vita 2012. június 28., 10:36 (CEST)

Scandal

Üdv! A Scandal szócikkét nem szeretnéd jelölni kiemelésre? Szerintem simán átmenne az eljáráson, J-pop témában még úgy sincs kiemelt cikkünk. --→ Sasuke88  vita 2012. július 6., 12:29 (CEST)

Végülis van egy terjedelmes Stílus és inspirációk szakasz, ami jól leírja, hogy mi jellemzi az együttest, és ha ennyit tudunk róla, akkor ennyit tudunk :-), később, ha lesz rá forrás, akkor még ki lehet egészíteni. A megszövegezésben nem látok kivetni valót, bár én se mindig tudok jól fogalmazni, főleg hogyha fordítok hajlamos vagyok erőltetett tükörfordításokat csinálni, aztán utólag írhatom át magyar nyelvre Vigyor. Szóval én mindenképpen megpróbálnám a kiemelést, főleg mivel rengeteg munkád benne van a cikkben. --→ Sasuke88  vita 2012. július 6., 14:33 (CEST)

Szerintem ez nem gond, Japánban mások a törvények, így a japán wikin is más szabályok uralkodnak. Megnéztem, az enwikin, itwikin és frwikin is kint van a teljes nevük, így szerintem nem gáz, ha nálunk is kint van. --→ Sasuke88  vita 2012. július 10., 11:54 (CEST)

Rendben, átolvasás után mindenképpen támogatni fogom a kiemelést. --→ Sasuke88  vita 2012. július 11., 21:38 (CEST)

cikk

Szia! Bocsi a kései válaszért, nem voltam netközelben hétvégén. Megnézem a szócikket, persze. Teemeah poke me 2012. július 8., 13:28 (CEST)

Na elkezdtem átolvasni, beletúrkáltam itt-ott és a szócikk vitalapjára írok, ha olyan mondatot találok, amit nem értek szerkezetileg. Egyet találtam a bevezetőben, azt felvéstem oda. Teemeah poke me 2012. július 9., 17:05 (CEST)

Kész vagyok, megjegyzések a vitalapon. Szerintem szép cikk lett :-) Teemeah poke me 2012. július 9., 21:22 (CEST)

Mi ez?

Szia! Kérlek írd le nekem ide, hogy mi történt, hogy-hogy ennyire mindenedet törölteted? --Burumbátor Zengj nekem ódát! 2012. július 19., 13:23 (CEST)

Nyári szócikkíró verseny

Szia, miután tudom, hogy te is szoktál ilyen témában mozogni, szeretném felhívni a figyelmed az augusztus 1-jén induló Anime- és mangaműhely szervezte versenyre, ami a nyári szócikkíró verseny keretében folyik. Miután például kapcsolódó témákat (pl. zenekarokat) is beleszámítunk, szerintem érdemes lenne indulnod, veszíteni nem lehet vele, csak nyerni. :-) Ha felkeltette érdeklődésedet a dolog, akkor kérlek írd fel magad a résztvevő közé. – Laci.d vita 2012. július 24., 18:36 (CEST)

Jappán

Szia! Kóbe ok. A neveket nem szoktuk részletében átírni, fele japán, fele olasz. Javaslom, hogy kérdezd meg Pagonyt erről. Köszi! - Csurla vita 2012. augusztus 11., 21:47 (CEST)

Az ilyen vegyes japán-nemzetközi ügyekben Sasuke88 járatosabb, ő sokat vesződik hasonlókkal a mangákban, animékben. Amúgy én neked adnék igazat. --Pagonyfoxhole 2012. augusztus 11., 22:05 (CEST)

Írtam Bennó-nak is, mert korábban ő jelezte - az orosz átírása kapcsán-, hogy nem képzünk kevert szavakat, amelyek egy részét magyarosan kell olvasni, egy részét meg nem. Várjuk meg az ő véleményét is. - Csurla vita 2012. augusztus 11., 22:16 (CEST)

Szia! Ez minden bizonnyal INAC Kóbe Leonessa lesz, mivel a Leonessa latin betűs, olaszból átvett, így ennek átírása csak a japánok dolga, persze a katakana magyaros átírását (Reonessza) fel lehet tüntetni zárójelben. --→ Sasuke88  vita 2012. augusztus 12., 20:12 (CEST)

Szia! Bennó szerint továbbra sem jó a kevert átírás. Tehát a Leonessa nem jó. Most a Leonessza és a Reonessza között megy a kavar. Vicc! - Csurla vita 2012. augusztus 12., 23:59 (CEST)

Szia! Írtál egy szükséges változtatást a forrásokhoz, azt megoldottam. Kérlek tedd sablonnal is megoldottá. Köszönöm. – áкos9702 posta 2012. augusztus 21., 14:02 (CEST)

Semmi baj és köszönöm a tanácsot meg a javítást! – áкos9702 posta 2012. augusztus 27., 14:59 (CEST)

Mami törlése

Szia! Egy kicsit ledöbbentem, hogy töröltetted (ráadásul azonnali eljárásban) Szaszazaki Mami cikkét. Lehet, hogy van egy (szerintem hülye) szabály, hogy ha nincs az együttestől független karrierje, akkor „nem nevezetes”, de ez szerintem figyelmen kívül hagyható, ha a személy élete kellően feldolgozott. És ez pedig megvolt, a szócikk végén volt vagy 60 forrás. --→ Sasuke88  vita 2012. szeptember 12., 14:57 (CEST)

Jó, de akkor is szép cikk volt. Sok hasznos információt tartalmazott, azt meg nem akarom elhinni, hogy a 89 forrás közül nem volt legalább 2, amire rá lehet mondani, hogy ez független és nemtriviális. Én mindenképpen megvizsgálnám a WP:NEVZENE alapján, hátha mégis maradhat valamelyik kritérium alapján. Egyébként meg nincs is ilyen pont, hogy ha nincs az együttestől független karrierje, akkor „nem nevezetes”1 Vigyor. --→ Sasuke88  vita 2012. szeptember 12., 18:53 (CEST)
Hát szerintem fogjuk rá, hogy határeset. Sok helyen foglalkoznak vele, magazinok is külön meginterjúvolták, tehát foglalkoznak vele :-). Ha azt nézzük, hogy néhány Szinnyeis cikk mennyire forrásoltan maradt meg törlési megbeszélésen, ráfogva, hogy határeset, akkor szerintem Mami simán maradhat. --→ Sasuke88  vita 2012. szeptember 12., 21:12 (CEST)
Burumbátorral visszaállíttattam a cikket és kiírtam a TMB-t: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Mami (zenész). --→ Sasuke88  vita 2012. szeptember 13., 09:23 (CEST)

Scandal

Szia! Elvégeztem néhány apróbb változtatást a fent említett szócikken, remélem nem gond. (Bár még nem értem a végére, de ahogy időm engedi majd folytatom.)

Néhány kérdés: -Az indie nem szúrja az emberek szemét? (Bár engem személy szerint nem zavar, de mintha nekem azt javasolták volna, ha lehet inkább a független jelzőt használjam.)

-"a Heavy Rhythm rendezvény előzenekara" Egy rendezvény előzenekara azt jelenti, hogy a rendezvény kezdete előtt szórakoztatták a közönséget, vagy ők voltak a nyitó attrakció? (Például ha egy másik együttes előzenekaraként lép fel egy együttes, az úgy rendben van, de ez így nem tiszta számomra.) Illetve, hogy egy együttes lehet-e reklámarc (ami inkább konkrét személyekre jellemző), nem lenne-e jobb a "részt vett/megjelent valaminek a reklámkampányában/reklámozásában" vagy akkor már "az együttes tagjai arcukat adták valaminek a reklámkampányához".

- A szólókoncertkörutat sem pontosan értem, de helyesírásügyileg sem vagyok benne biztos, hogy egybe kell-e írni.

A szócikkhez viszont gratulálok, minőségi munka, támogattam a kiemeléssé válását. Üdv: HáeS vita 2012. október 1., 20:06 (CEST)

Akkor ez esetben például az önálló turné nem lenne jobb helyette? Üdv: HáeS vita 2012. október 1., 22:39 (CEST)


Végigértem, de látom már kiemelt is lett, amihez ismételten gratulálok. Felmerült kérdéseim a következőek:

-Nem tudom van-e erre valamilyen irányelv, de szerintem a második eset az, amelyik jobban mutat például Dollt -> Dollt esetében, ezért ezeket javítottam.

-"...Ucunomija Hanabi Taikai 2010 elnevezésű tűzijátékok főcímdalaként volt hallható." - Ezt nem igazán értettem, tűzijátékok főcímdala? Itt nem valamelyik termék reklámjára gondoltál?

-A 3-dimenziósnak mi a pontos helyesírása? : D

-"...elindította az együttes második televíziós sorozatát, a Next Break!!-et, melyet a Hi Lockation Markets zenekarral közösen vezetnek." - Még vezetik az adást vagy lehet múltidőben?

-"...így az első három nagylemezük is az eladási listák legjobb öt helyének valamelyikén debütált..." Ennél a résznél szerintem értettem, hogy mit akartál mondani, de nekem egy kicsit kusza lett.

-"...a Scandal a műsor negyedik leginkább kért együttese lett a világon..." - Erre esetleg másik javaslat?

-"...amely megjelenése napján az első helyet érte el a szolgáltató Csaku-uta furu (teljes dal) eladási listáján." - Ha jól értelmeztem, akkor szerintem így jobb lenne: az első helyet érte el a Csaku-uta furu nevű szolgáltató teljes dalokat vizsgáló eladási listáján.

-"...Kavakita Nao és Keith Moon a The Who brit együttes egykori dobosa is nagy hatással volt." - Számomra nem derül ki, hogy kire, a forrásoldalon pedig meg nem találtam meg. (én voltam béna, vagy a 2., 3. oldal nincs learchiválva, nem tudom)

-"Ezek azt a célt szolgálják, hogy Szuzukit és Szaszazakit is megénekeltessék, a középpontba állítsák." - Inkább úgy írnám, hogy engedjék őket is énekelni, hogy a figyelem középpontjába kerülhessenek.

Üdv: HáeS vita 2012. október 12., 20:03 (CEST)

„tűzijátékok alatt is hallható volt” - Így meg kb. úgy hangzik, mintha valami rendezvényen tűzijátékokat lőttek volna fel és a Scandal lett volna a zenei aláfestés : D

A Három dimenziósnál én úgy rémlik nem szoktam kötőjelet használni, de mivel ilyen téren nem igazán vagyok toppon, azért nem is javítottam át.

Talán így: "Az album a negyedik helyen nyitott az eladási listákon. Mivel a három korábbi nagylemezük is az eladási listák legjobb öt helyének valamelyikén debütált, ezzel beállították a Pink Sapphire 1991-es rekordját, hisz erre legutóbb a csak nőkből álló együttesek közül ők voltak képesek."

A leginkább kért valahogy nem hangzott olyan magyarosan, inkább valami olyasmit írtam volna, hogy a hallgatók beérkezett kérései(nek mennyiségét) tekintve a negyedik helyen álltak.

A csengőhangos dolgot akkor félreértettem, hála a googlefordítós japántudásomnak xd. Viszont akkor így írnám: az első helyet érte el szolgáltató teljes dalokat (Csaku-uta furu) vizsgáló (vagy rangsoroló vagy valami szimpatikus szinonima) eladási listáján. Steve Gadd is meglett, mondjuk annál a mondatrésznél még ott a pontos vessző, azért nem is voltam biztos abban, hogy akkor most Szuzukira vonatkozik vagy az együttesre általánosságban. Üdv: HáeS vita 2012. október 13., 00:43 (CEST)

Már ott is gondolkoztam, de nekem sem jutott más eszembe, úgyhogy kiegyezhetünk a témazenében. Üdv: HáeS vita 2012. október 13., 10:49 (CEST)

Japán és nem japán nevek

Szia! A nem japán, latin eredetű neveket nem kell átírni a japános alakra, tehát a Stereopony nem lesz Szutereoponí, a Sakura Goodbye nem lesz Sakura gubbai és a Namida no Regret sem lesz Namida no riguretto. A Soul Eatert sem írjuk Szóru Ítának és a Bleacht sem Burícsinak. A japán neveknél a kisbetűsítés viszont oké, de a latin neveknél marad a nagy betű. Ja és kettőspont vagy kötőjel után szintén nagy betű jön, tehát Zone Tribute: Kimi ga kureta mono :-). --→ Sasuke88  vita 2012. október 7., 12:28 (CEST)

Ki mondta neked ezt a baromságot, hogy mindent átírunk ész nélkül? Olyat nem csinálunk, hogy eredetileg latin betűs szót katakanából visszaírjuk valami förtelemre, ez természetellenes :). A Leonessát javítottam, a három változat körül pont a hülyeségre írták át, mert a レオネッサ soha nem lesz Leonessza, mivel a japánban nincs l. Ha nem ellenzed javítom a többit is, ahol kell. --→ Sasuke88  vita 2012. október 7., 20:14 (CEST)
Ahogy elnézem nem született döntés. A 2.-at, amit te írtál ki, vissza kéne tenni az archívumból. --→ Sasuke88  vita 2012. október 7., 20:55 (CEST)
Wikipédia:Kocsmafal (helyesírás)#WP:JAPÁN --→ Sasuke88  vita 2012. október 7., 22:06 (CEST)

Dzsedzsung

Köszi a linkellenőrzést! Ez a várólista rákfenéje, hogy annyira hosszú ideig kell várni, hogy közben egy-két link meghal. Az étterem linkjével nem tudom mihez kezdjek... az archive nem őrzi meg mert flash alapú volt... és nem tudom, hogy miért nem műxik :( Nem volt hír arról, hogy bezárt volna az étterem... Teszek be helyette egy hírvideót, de hát az nem ugyanolyan, mintha látnád az étterem honlapját...Teemeah 편지 2013. március 9., 14:48 (CET)

Osaka-jo Hall

Szia, miért nevezted át a szócikket? --Regasterios vita 2013. március 26., 21:37 (CET)

Oké, köszönöm a választ! --Regasterios vita 2013. március 27., 14:07 (CET)

Húsvét

Boldog, szeretetteljes húsvétot kívánok! Szalakóta vita 2013. április 1., 16:14 (CEST)

Járőr

Megkaptad, grat, és örülök, hogy kérted. Jó helyre kerül a bit. :) Az alábbiakat majd tanulmányozd át.

--eLVe abcdefg 2013. június 22., 13:45 (CEST)

BioShock

Szia!

Lassacskán végzek vele, utána szerintem igen, de amíg a BG&E kiemelésen van, addig nem indítok másikat. A teszteket szívesen fogadom és köszönöm előre is. Üdv: HáeS vita 2013. június 26., 15:12 (CEST)

Olvashatóak, köszönöm! Üdv: HáeS vita 2013. június 26., 18:58 (CEST)

Az év játéka összesítéshez is tudnál majd forráshivatkozást adni? Mert akkor kiegészíteném vele a fogadtatás szakaszt. Valamit jobban szemügyre vettem az 576 Konzolos cikket és úgy tűnik, mintha néhány hasáb lemaradt volna, az első oldalon is úgy folytatódik a második, hogy "je kudarcba fulladt" csak a mondat elejét nem látom. : D Üdv: HáeS vita 2013. június 27., 11:11 (CEST)

Igen, közben már leesett. :D Köszönöm még egyszer! Üdv: HáeS vita 2013. június 27., 14:41 (CEST)

Toyota Netz Racing (ATLUS)

Should we add this game to the list?

--Hydao vita 2013. július 9., 04:58 (CEST)

fripSide dalcímek

Szia! A fripSide cikkének megírásával szenvedek és sok olyan cím van, ami latin betűs, de csupa kis betűvel van írva. Ilyenkor mi a gyakorlat? Meghagyjuk csupa kisbetűvel vagy angolosan kapitalizáljuk pl. sister’s noise vagy Sister’s Noise esetleg Sister’s noise? Nekem a csupa kisbetű ugyanolyannak tűnik, mint a csupa nagybetű vagy a különféle csodálatos írásjelek használata, tehát korrigálni kellene Vigyor. – Sasuke88  vita 2013. augusztus 3., 17:29 (CEST)

Köszi! Az enwiki útmutatóját nekünk is át kéne venni. – Sasuke88  vita 2013. augusztus 5., 09:58 (CEST)

Dead links

Hello, I saw you run reflinks.py: [1]. If you're interested in reporting and fixing dead links, there are great news from the Internet Archive; see mw:Archived Pages. --Nemo bis vita 2013. október 31., 11:21 (CET)

Ünnepek

Boldog karácsonyt és örömökben gazdag, szerencsés Új Évet és sok-sok szerkesztést kívánok! Szeretettel:Kossuthzsuzsa vita 2013. december 26., 22:00 (CET)


Kedves Shimarin!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Gin no szadzsi

Üdv! Két félreérthető fejezetcímet mindenképpen megváltoztatnék. Az egyik a személyzet, ez inkább legyen stábtagok vagy hasonló, mert személyzete egy hotelnak van pl. Vigyor. A másik meg az adólista, ez lehet pl. vetítő televíziócsatornák, az adólistáról nekem inkább a "Vezénylő Tábornok Úr" által bevezetett új adók listája jut eszembe Vigyor. --Sasuke88  vita 2014. február 14., 00:18 (CET)

Bandai Namco Games

Nem is tudtam, hogy ez a rendes neve, mindig Namco Bandai Games volt a fejemben. Vigyor --Sasuke88  vita 2014. február 16., 13:39 (CET)

Szerintem is jobban hangzik a Namco Bandai. A one-shot egyszeri alkalommal kiadott rövid manga. --Sasuke88  vita 2014. február 16., 20:02 (CET)

Only My Railgun

Hali! Nagyjából elkészültem az Only My Railgun cikkével, viszont ezzel a kifejezéssel nem boldogulok: 着うたフルランキング (chaku uta full rankings???/kiuta full rankings???), itt található: [2]. Tudnál segíteni, hogy mi lesz magyarul? --Sasuke88  vita 2014. február 23., 02:21 (CET)

Köszi! Tudtam én, hogy kihez kell fordulni Vigyor. --Sasuke88  vita 2014. február 23., 12:32 (CET)

Több navbox

Hali! Megpróbáltam áthozni, de ilyen fos lett belőle {{Több navbox}}(?). Esetleg a sablonműhelyben lehetne szólni, hogy nézzenek rá, vagy segítsenek csinálni egy rendest. Az a baj, hogy nálunk minden másképp működik, mint az enwikin (miért is lenne ugyanúgy...), így nem lehet csak úgy sablonokat átemelni. --Sasuke88  vita 2014. február 24., 15:40 (CET)

Időközben finomítottam a sablonon, most már majdnem olyan, amilyennek lennie kell. Viszont mindenképpen meg kell keresni a sablongurukat (Wikipédia:Sablonműhely), mert pl. a belső navboxoknál ki kell kapcsolni az árnyékot meg hasonlók, azt nem tudom, hogy kell (lehet, hogy nem is kivitelezhető). --Sasuke88  vita 2014. február 24., 16:19 (CET)

Kiemelés

Szia! Megköszönném, ha rá tudnál majd nézni erre: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/F.T. Island. Nem tudom, ismered-e őket, elég sokat járnak Japánba. Jó a zenéjük :), ezek a japán cucciakból vannak: Black Chocolate, Orange Sky. Mindkettő az énekes szerzeménye :) Köszi!! Xiaolong Üzenő 2014. április 14., 23:26 (CEST)

Filmkockák élő személyekről

Szia! Szólok, hogy kivettem néhány általad feltöltött filmkockát a cikkeikből (Fájl:Szaszazaki Mami 2010 Takimi.png, Fájl:Sodzsi Meguro.jpg, Fájl:Johanna Braddy - Video Game High School.png), mert egy ideje már nem szabad élő személyeket portré gyanánt filmkockákkal illusztrálni. Filmkockákat általában véve is csak indokolt esetben, a szöveg közvetlen illusztrációjaképpen lehet használni: ezért távolítottam el a Mami (zenész) cikkből a Fájl:Szaszazaki Mami 2012 Animax.png-t is. --Regasterios vita 2014. április 25., 15:05 (CEST)

Japán albumok

Szia! Van olyan japán adatbázis, mint ez a koreai http://mnet.interest.me/album/220423, ahol az albumok adatai szerepelnek legitim módon, tehát megbízható? Az Oricon weboldalán nem igazodom ki rendesen, annyi féle aloldala van... Olyan adatbázis kéne, ahol fent vannak az album dalaihoz tartozó adatok is, pl. a szám hossza, a dalszerzők neve lebontásban (zeneszerző, szövegíró, producer stb.), hogy ki lehessen tölteni a {{számlista}}(?) sablont. Az F.T. Island japán diszkográfiájához kéne, nincs angol szócikkük. Köszi! Xiaolong Üzenő 2014. április 28., 15:47 (CEST)

Köszi, megpróbálom a Towerből kihámozni, bár nem egyszerű, mert minden létező kiadványt felsorol, és nem mindegyiknél van a dalszerzők listája feltüntetve, csak az eredeti albumnál, az ilyen CD+DVD vagy poszteres vagy egyéb excluzív verzióknál nem, szóval beletelik majd egy kis időbe kibogarászni, de több mint a semmi :) Plugint sajnos az irodában nem tudok telepíteni, minden ilyesmi le van tiltva. Monst már csak egy olyan kanjiátíró kell, amit nem tilt le az irodai hálózat. Vigyor Xiaolong Üzenő 2014. április 29., 09:47 (CEST)
Köszi. Az u.hanami.hu/wp-n lévő átírót szoktam használni, ha jawikin van cikke a személynek, az az egyszerűbb. Ha nincs, akkor viszont kell a kanjiátíró (vagy mi) mert én Hepburnből inkább nem próbálkozom meg a helyes átírással :) Egy-két névnél meg szoktam Pagonyt kérdezni, de ha sok van, akkor jobb előbb megpróbálni utánanézni, és max ha nagyon nem megy, akkor kérek majd segítséget. Köszi még egyszer. Xiaolong Üzenő 2014. április 29., 10:22 (CEST)
jah, mától már él a kiemelési munkapad is :D Xiaolong Üzenő 2014. április 29., 10:23 (CEST)

Jakusima

Szia!

Két súlyos állításhoz forrás kellene a cikkbe. Tudsz vele foglalkozni? misibacsi*üzenet 2014. május 6., 18:32 (CEST)

Kösz a forrásokat, az egyiket bele is dolgoztam a cikkbe. misibacsi*üzenet 2014. május 6., 19:20 (CEST)

animék

Szia Sillent DX! Amit visszaálíttottál csak részben volt jó, azt elképzelhető elrontotam, az élehetséges úgy volt jó szerelems regény, de a közneveket biztos nem kell nagybetűvel írni, csak a tulajdonneveket. Ismeretterjesztő arról meg azt írta egyszer nekem Regasterios, hogy arról nem lesz cikk, azért gondoltam fölöslegesnek linkelni. --Vakondka vita 2014. május 11., 09:49 (CEST)

A szerelmes regényt, meg csak félre értésből írtam át, mert nem mindenhol úgyvan és korábban nem úgy tanácsolta a linkelést valaki, bocsi ne haragudj, bár azt hitte ma regényt azt könyveknél használjuk, itt magákról me ganimékről van szó. --Vakondka vita 2014. május 11., 10:00 (CEST)

Ja nehéz ezt a romantikus műfajt összerakni, mert a mozis egész estés műsoroknál meg a tévés sorozatos műsoroknál is és a japán stílusú műsoroknál is van eltérés, de majd előgg-utóbb öszerakjuk valahogy. Semmi baj, hogy véletlen többet vissza vontál, végül is csak véletlen történt, azért nem szabad haragudnom, de azért nem is szeretek úgy lenni senkire se, még ha jogos is volna miért. :) --Vakondka vita 2014. május 11., 11:44 (CEST)

Szia! Sasuke88-al beszéltem, alul ha megnézed a legutóbbi vitámat látod, a romantiksu linkeléseket, ő hogy gondolja, legalább is az animéknél. Elfogadtam így. Te is meg ős javíthatjátok. A nevedet elírtam Sasuke88 vitalapján Sallent XD erre, ezer bocsánat, ne haragudj. --Vakondka vita 2014. május 13., 16:55 (CEST)

FTISLAND

Szia! Köszi a javításokat a szócikken. :-) Megtennéd, hogy a kiemelésen is hozzászólsz? Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/F.T. Island. Köszi!! Xiaolong Üzenő 2014. május 16., 15:04 (CEST)

Fájl:Flower képernyőkép1.jpg

Szia! Mivel ez a kép jogvédett, és nincsen használatban, azonnali törlésre jelöltem. Nem szabad felhasználású fájlok addig maradhatnak csak, amíg valamelyik szócikkbe be vannak illesztve. --Regasterios vita 2014. július 7., 20:08 (CEST)

A Fájl:FF13battle.png-t ugyanebből az okból szintén törlésre jelöltem. --Regasterios vita 2014. július 7., 20:25 (CEST)

Jó cikk!

Jó cikk!
Ezt a sok barnstart azért kapod, mert 2013. augusztus 19. óta, amióta van a huwikin is Jó szócikk státusz, vagyis éppen 1 éve!, legalább 1 alkalommal jelöltél vagy véleményeztél cikket az eljárásban, és ezzel jelentős mértékben hozzájárultál ennek az intézménynek a fenntartásához és a Magyar Wikipédia színvonalának emeléséhez. Csak így tovább! ;) Tündi vita 2014. augusztus 19., 12:17 (CEST)

Engedély képekhez

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Adventure Gamers logo.png kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, PallertiRabbit Hole 2014. december 26., 14:50 (CET)

Game Boy Advance

Szia! Mivel talán te értesz a témához a legjobban az egész Wikin, gondoltam megkérdezem, hogy nem lenne-e kedved a zavaróan zöld Game Boy Advance (en:Game Boy Advance) cikk megírására? Egy rövidke csonk is elég lenne :). --Sasuke88  vita 2015. január 18., 23:58 (CET)

Írtam valamit, de mivel az enwiki cikke igencsak satnya, az N gépei pedig valószínűleg soha nem fognak lázba hozni (de a új 3DS-re valszeg benevezek majd, megint csak 1 játék miatt (mint a Vitánál is), ezért a huwikis szócikk „olyan amilyen”. Am hogy jött most pont a GBA? Yu-Gi-Oh! GX? :DSillent DX ヽ(`Д´)ノ 2015. január 31., 21:11 (CET)
Ó, köszi, ez a cikk még jobb is, mint amilyet vártam Vigyor. Igazából már régóta zavart a zöld link, a The Groove Adventure Rave-nél is volt egy, de végül a Yu-Gi-Oh! GX késztetett arra, hogy szóljak. Eredetileg úgy terveztem, hogy írok egy csonkot, de gondoltam te "kicsit" jobban értesz ezekhez a nyavalyákhoz Vigyor. --Sasuke88  vita 2015. február 1., 17:02 (CET)

szerelem (érzelem)

Szia Sillent DX! Az anon és Sauske vitalapján a megemlítéssel nem kell foglalkoznod, csak azt akartam mondani, hogy te írtad egyszer szerinted a szerelem (érzelem) nem jó link műfajnak, Sasuke azt írta a filmeknél jó a romantikus film, a sorozatoknál elfogadható a szerelem (érzelem) (A sorozat is film igaziból.), de linkelhetünk eltérően a megszakítatlan és az epizódokból álló műsorok között. A romantika vsizont nem jó, az a cikk másról szól, amit nem jó műfajnak használni. --Vakondka vita 2015. május 13., 15:54 (CEST)

Nippon TV

Szia! Ez ne inkább Nippon Television legyen? A Fuji TV is helyesebben Fuji Television. --Sasuke88  vita 2015. július 20., 10:32 (CEST)

Rendben, akkor maradjon Nippon TV, ha már így hívják magukat. A "Televisionön" írásában neked van igazad, megtévesztett az eltérő kiejtés. – Sasuke88  vita 2015. július 20., 20:43 (CEST)

Én azért a Sendai Televisionben (Szendai Hószó) meg a többiben nem lennék ennyire biztos. – Pagony foxhole 2015. október 10., 20:55 (CEST)

Tarento

Szia! Jamazaki Joann c. cikkben hivatkozol egy bizonyos tarento-ra, mint foglalkozás. Rákerestem a neten, de semmi értelmeset nem adott ki egy olasz földrajzi helyszínt (?) leszámítva. El tudnád magyarázni mit jelent? :-) Oppashi Mesélj csak 2015. augusztus 11., 12:05 (CEST)

Sámán király jó szócikk

Szia! A Sámán király jó szócikk lett, köszönöm, hogy támogattad szavazatoddal! --Sasuke88  vita 2015. október 3., 14:14 (CEST)

Élő személyek

Szia, élő személyek életrajzában kérlek, hogy használd a Kategória:Élő személyek-et. Köszönöm, Csurla vita 2015. november 16., 12:40 (CET)

köszönet

Szia Sillent DX! Köszi azt a jegyzetet javítottad, amit Ákostól akartam kérni. --Vakondka vita 2015. december 3., 14:59 (CET)

Tenchu:Fatal Shadows

Szia! Itt nem hiányzik egy szóköz? Tenchu:Fatal Shadows >> Tenchu: Fatal Shadows inkább? Üdv Xia Üzenő 2015. december 6., 14:42 (CET)

@Teemeah: Szia, igen hiányzik a szóköz. Valaki így kezdte el és mivel a helyes szóközös alak átirányításként már létezik, ezért nem tudom egyenlőre átnevezni. Azonnaliztam az átirányítást, majd ha azt törlik, akkor átnevezem arra. Sillent DX vita 2015. december 6., 15:37 (CET)
Ilyenkor AÜ a megoldás, admin át tudja nevezni. Xia Üzenő 2015. december 6., 17:21 (CET)

Logók

Szia! Nem tudom, annak idején értesültél-e róla, de a nyáron új irányelvet fogadott el a közösség, amelynek értelmében az engedély nélkül használt logók törölve lesznek. Lásd: Wikipédia:Nem szabad tartalom felhasználása. – Regasterios vita 2015. december 23., 14:55 (CET)

Karácsony

Boldog karácsonyt! Szalakóta vita 2015. december 25., 22:32 (CET)

Violetta

Szia,

Köszi az ellenőrzést, épp Sasukét kértem meg, mert a járőrök üzenőfalán most valami bajuk van velem, de megelőzted. :) nyuszika7h vita 2016. január 16., 11:36 (CET)

JPU Records

Szia!

Úgy látom, a http://www.jpurecords.com/releases/ oldal elég képlékeny tartalmú. Ahogy Tom Smith írta, a http://jpurecords.tictail.com/ oldalról könnyebben le tudod tölteni a borítókat. A Fájl:Scandal - Hello World (DVD).jpeg-nél például a http://jpurecords.tictail.com/product/scandal-documentary-film-hello-world oldalt is megadhatod forrásként. Nem szükséges véleményem szerint az archív linkekkel görcsölni. – Regasterios vita 2016. február 20., 18:23 (CET)

@Regasterios: Szándékosan nem használom a tictailes linkeket, mivel 1. lusta vagyok (minden borítónál külön kellene linket kellene beírogatnom, így csak copy-pastelek), 2. a wikin semmiképpen nem akarok olyan oldalra linkelni, ahol közvetlenül meg lehet venni valamit (pedig néhány szócikknél csak ilyen oldalakon találtam meg bizonyos infókat), mivel ezeknek szerintem nincs itt semmi keresnivalójuk (ellenben ahol van, ott posztoltam). A weboldaluk egyébként tökéletesen működik, csak a sütiket kellene törölnöm. (most nekem átirányítási hibát dob fel Chrome-ban, más böngészőknél megy) Sillent DX vita 2016. február 20., 20:29 (CET)
Szerintem ne légy lusta, mert nem véletlen hoztam fel példának éppen a Hello World lemezborítóját: sem az eredeti, sem az archív linken nem látható a borító, márpedig az ilyen forrásmegjelölés nem megfelelő. Másrészt meg ha voltak szívesek engedélyt adni a honlapon látható borítók használatára, ne azon problémázzunk, hogy a kép mellett a CD vagy DVD megvételére buzdítanak. Természetesen nem azt mondom, hogy direkt linkeljünk az ilyen oldalra, mintegy ellenszolgáltatás gyanánt, de ha egyszer a link közvetlenül a borítóra mutat, akkor az a megfelelő forrásjelölés. – Regasterios vita 2016. február 20., 20:54 (CET)
@Regasterios: Na, ez viszont fel sem tűnt! Átírom a linkeket tictailesre. Sillent DX vita 2016. február 20., 21:01 (CET)

gúnyolódó madár

Szia Sillent DX! Köszi, hogy elkaptad. :) --Vakondka vita 2016. április 3., 13:42 (CEST)