Szerkesztővita:Hujber Tünde

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Újév[szerkesztés]

Szia! Hát ezt miért? :-) 30 napig szoktuk otthagyni a meg nem írt szócikkeket... Palotabarát vita 2019. január 1., 19:59 (CET)

Mert valaki átirányítást csinált róla a január 1. cikkre. - Tündi vita 2019. január 1., 20:03 (CET)

Áthozom ide, a válaszod, hogy egy helyen legyen. Az átirányítás még 2007-ben készült, nincs köze a mostani 30 naphoz. Nem ez lenne az első szócikk, ami zöld linkű, és szerepel a kért cikkek FV-listában, de azért a 30 napot ez is megérdemli :-) Palotabarát vita 2019. január 1., 20:07 (CET)

>Én mindig annak a vitalapján válaszolok, aki írt nekem. :-)

Én pedig mindig együtt tartom, hogy el lehessen olvasni {:-)

>Én úgy tudtam, hogy a lista a hiányzó szócikkekről szól

Így van. Az újév sincs megírva, hiányzik.

>vagyis amik pirosak.

...vagy zöldek...

>És még sose láttam átirányítást benne, de lehet, hogy túl ritkán nézem.

Lehet. Utoljára a Szilveszter (ünnep) szerepelt zöld linkként, meg is íródott pár nap alatt még december közepén.

>Ha gondolod, tedd vissza, engem nem zavar,

Gondolom, hogy vissza kellene tenni, de ezt inkább csináld meg kérlek te, egyúttal az Irak történelmét beteheted a későbbre félretettek közé.

>csak szerintem hülyén néz ki

Úgy vettem észre, hamarabb kivált megírási reakciót a zöld, úgy tűnik mást is zavar ez a szín (engem is). Adjunk neki még 28 napot, hátha lesz belőle valami. Palotabarát vita 2019. január 1., 20:51 (CET)


Tündi, tudok még valaminek a magyarázatával segíteni abban, hogy visszatedd az újévet? Esetleg van valami, amivel nem értesz egyet? Írj kérlek a sablon vitalapjára, ha valami nem egyértelmű, vagy vitatható (vagy tedd vissza az újévet, ha minden OK.) kösz, szia Palotabarát vita 2019. január 2., 10:46 (CET)

Szerkesztési ütközés[szerkesztés]

Szia! Elnézést kérek az ütközésért, nem tudtam hogy még szerkeszted, csak egy elírást javítottam. Bocsánat. – XXLVenom999 vita 2019. január 5., 14:20 (CET)

Szép munka, jó kis lista. Én viszonylag kevés sajtóanyagot olvasok mostanság de ha találok ide kapcsolódót akkor majd felírom (ha el nem felejtem). – XXLVenom999 vita 2019. január 5., 14:49 (CET)

Fotóid[szerkesztés]

Szia! A fotóidat még korábban áttöltöttem a Commonsba, az imént pedig még kettőt, itt találod meg őket egy helyen: c:Category:Photos by Hujber Tünde. Köszönjük a feltöltést. – Regasterios vita 2019. január 14., 15:19 (CET)

„Az év szócikke 2018” verseny[szerkesztés]

Szia, Hujber Tünde!
A 2018-as év folyamán megírtad a Magellán Föld körüli útja és jelentősen bővítetted a Föld legnagyobb szigeteinek listája szócikket.
Ezt egyfelől köszönjük, másfelől értesítünk arról, hogy ezeket a szócikkeket a Wikipédia közössége jelölte a 2018-as „Az év szócikke” versenyen.
A szavazás hétfőn, január 21-én 0:00 órakor indul és a Wikipédia szerkesztői 2019. március 3-án éjfélig adhatják le voksukat az általuk legjobbnak ítélt szócikkekre több kategóriában is. Arra kérünk, vegyél te is részt a szavazásban, ismerd meg a 2018-as Wikipédia-termés legjavát, szavazatoddal erősítsd meg szerkesztőtársaid munkáját, megjelenéseddel buzdíts másokat is a közös munka értékelésében való részvételre, így végső soron mások is jobban megismerhetik a te hozzájárulásodat. (Arra felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy a kiírás szellemében az általad indított vagy jelentősen bővített szócikkekre szavazni nem etikus.)
Hétfőtől várunk a lapon!
Pasztilla 2019. január 18., 20:35 (CET)

Szia, Hujber Tünde! A verseny két hete zajlik, ez úton is köszönjük, hogy vetted a fáradságot, és már szavaztál 2 kategóriában! Reméljük, március 3-áig lesz alkalmad, figyelmed és időd, hogy a további kategóriákban is szavazz. Pasztilla 2019. február 4., 09:35 (CET)

Ernest Shackleton[szerkesztés]

Kedves Tünde!

A Shackleton cikk részletes kiegészítését tervezem, melynek első lépéseként írtam át a bevezető részt is. Látom, hogy a szerkesztéseimet egyből át is írtad, mondván, hogy túl hosszú a bevezető rész a cikk jelenlegi hosszához képest. A tervezett tartalomhoz képest nem lesz túl hosszú. :) A következő fejezeteket kezdtem el kialakítani a cikkhez: Korai évei (1874-1901); A Discovery-expedíció (1901-1903); Visszatérés a civil életbe (1903–1907); A Nimrod-expedíció (1907-1909); A Nimrod-expedíció utáni évek (1909-1914); A Birodalmi transzantarktiszi expedíció (1914-1917); Az első világháború és a háború utáni évek (1917–1920); Shackleton-Rowett expedíció és Shackleton halála (1920-1922); Hatása; Kitüntetései és címei. Mivel még nincs teljesen kész minden része, így a tervem az volt, hogy az egyes fejezeteket szép sorjában alakítom ki, és a még el nem készült részeket csonk-szakasz sablonnal jelölöm, hogy más is hozzá tudjon tenni a cikkhez, ha akar. Ha egyet tudsz érteni a fentiekkel, akkor beemelem a fejezetstruktúrát és a kész részeket (ahol kell, elhelyezem a csonk-szakasz sablonokat). Ha más javaslatod van, kérlek, szíveskedj tájékoztatni róla.

Köszönöm és üdv: Ádám

– = seba = vita 2019. január 19., 23:33 (CET)

Kedves Tünde!

Köszönöm az észrevételeket. Igazad van; valóban indokolt lett volna a tatarozás sablon elhelyezése. Rég nem írtam már cikket. Most próbálom ismét felvenni a fonalat. :) Mivel még komplett fejezetek hiányoznak az anyagból úgy döntöttem, hogy csak miután már ezeket is befejeztem, akkor látok neki az éles cikk tényleges tatarozásának. Egyelőre a jelenlegi állapotában hagyom a cikket. Természetesen a későbbiekben is örömmel fogadom észrevételeidet, javaslataidat.

Egyébként nagyon szép témakör az Antarktisz. Nekem is nagy kedvenceim a hőskor felfedezői. Ha lesz egy kis időm, átnézem a többi nagy sarkkutatóról (pl. Amundsen, Scott, Mawson) szóló cikket is. De ez még a jövő zenéje. :)

Üdv: Ádám

– = seba = vita 2019. január 20., 12:37 (CET)

Annabella[szerkesztés]

Szia! Ezzel a visszavonásoddal nem értek egyet. Jót írt be az anon. Kivéve, ha itt, itt és itt helytelen információk szerepelnek. Üdv, – WMXmessage 2019. január 30., 21:00 (CET)