Szerkesztővita:Patko erika/Archív 2

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hujber Tünde 9 évvel ezelőtt a(z) Jó cikk! témában

kiemeltszavazás

Szia! szeretnélek megkérni, hogy szavazz a kiemeltszavazáson levő szócikkekre. Szeretném, ha minél többen részt vennének ebben a dologban, hogy a wiki minősége jobb legyen. Szajci reci 2009. augusztus 11., 08:29 (CEST)

Nos: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre ezen a lapon vannak a cikkek. Egy adott cikkben különböző kritériumokat kell figyelni: forrás, megszövegezés, stb. Ezeket ott megtalálod. Ha pl. nem találod elégnek a forrást, akkor kiírod, hogy több forrás kellene. Ajánlom nézd végig a szavazásokat, mert abból meglátod mire is gondolok. Szajci reci 2009. augusztus 11., 08:46 (CEST)

Jól csináltad, csak arra kérlek, hogy mindenképpen nézd meg a cikket, mielőtt szavazol, sokszor előfordul, hogy nem ellenőrzik, csak szavaznak és ilyenkor rossz minőségben lesz a cikk kiemelt. Szajci reci 2009. augusztus 11., 09:12 (CEST)

Akkor jó. Köszönöm :) Szajci reci 2009. augusztus 11., 09:15 (CEST)

Welsh Cob póni

Kedves Erika, a cikket átnevezem Welsh pónira, mert ez a gyűjtőnév. Mivel négy változat van és azok majdnem mindenben megegyeznek, külön cikket szerintem nem érdemes írni nekik. – VadszederkeMágika 2009. augusztus 15., 14:54 (CEST)

Az új lovacskát Trakehneni ‎is beírtam a Műhelybe a cikkek közé, aranyos. – VadszederkeMágika 2009. augusztus 15., 14:59 (CEST)

Búvárfélék

Szia Erika! Nagyon örülök, hogy az egyforma kinézet érdekében belenyúlsz régi cikkekbe, de megkérlek egy kicsit jobban figyeljél, mert a búvárféléket (Podicipedidae) beraktad a vöcsökalakúak (Podicipediformes) rendjébe, ami viszonylag szarvashiba. Mivel, már nem nézem meg minden szerkesztésed, nagyon nehéz észrevenni, nekem is csak véletlenül sikerült. [1] További jó munkát. – VC-süzenet 2009. augusztus 23., 11:28 (CEST)

A madarak látása

Szia! Örülök, hogy írsz állatos cikkeket, és pont ez a cikk szerintem fontos is lenne, éppen ezért kérlek, hogy kicsit jobban figyelj az angol szövegek fordításakor. Nem kell mindig szó szerint fordítani, sőt! A legegyszerűbb módszer szerintem, ha miután leírtad a cikk szövegét, átolvasod egyszer, így ha véletlenül értelmetlen mondatok kerültek bele, szinte biztos, hogy észerveszed. :) Gondolok itt például mindjárt az első mondatra: „és ez a csoport számos alkalmazást foglalja magába, amelyekel felülmulják a többi gerinces látását.” Szóval, ha folytatod cikk fordítását (folytasd! :)), figyelj ezekre kicsit jobban oda. Segítségedre lehet a fordítási útmutató. Ha esetleg az angol vagy magyar szakszöveggel akad gondod, kérdezz meg nyugodtan másokat akár a cikk, akár a szerkesztők vitalapján (az állatok műhelyében szerintem bárki szívesen segít, a biológiaműhely sajnos nem üzemel). További jó szerkesztést! Kenadra vita 2009. augusztus 30., 15:26 (CEST)

Madarak

Szia Erika! Mikorra kell, mert hétvégén jobban ráérnék, egyenlőre nekem is a túl sokkal van problémám. Hiába a viselkedésükről szólna a dolgozat, én írnák egy rövid bevezetőt magáról a madarakról - gerinces állatok, melyek mellső végtagjai repülő szervekké alakultak át, testüket toll fedi és hogy kemény, meszeshéjú tojással szaporodnak. Majdnem az egész bolygon elterjedtek, szélsőséges körülmények között is. Folyó szöveget írnék példákkal.

Táplálkozás különböző élőhelyekkel összekapcsolva, mozgás (futó, úszó, szaladó, repülő), vonulás (miért, milyen messzire), hangadás (rikácsolás, dalolás), udvarlási szokások (dörgés, tánc, lugasépítés, ajándék), fészeképítés (egyszerű, telepes, fába falazott, költő üreg), szaporodás (kevés tojás, ritka költös, sok tojás, évi több költés).

A strucc, a hosszú lábú futómadár, a szigeteken élő röpképtelen madararak, vízben nagyon jól úszó pingvin, a vízba csapodó szulák, a sivatagban rohangáló futókakukk, a talajon élő fácán. A fákon akár fejjel lefelé is közlekedő fakusz vagy csuszka,, a vízi leveleken mozgó levéljárók, az egyhelyben is szitáló kolibrik. A vitorlázó albatrosszok, vagy keselyűk, a jól repülő csérek, a sűrű erdőben csikázó ragadozók.

Holnap még visszatérek. – VC-süzenet 2009. október 1., 20:16 (CEST)

Madárportál

Szia Erika! Nyugodtan, változtassál rajta, ha nem megy akkor majd valakitől kérek segítséget, mert ehhez a részhez nem nagyon értek és én is csak kisérletezek. Sok sikert! – VC-süzenet 2009. október 25., 10:57 (CET)

Mint, láthattad először én is a madárportálra gondoltam, de azért módosítottam, mert az osztályoknál a többesszámot használjuk - emlősök, halak, madarak. a madaras pedig akkor felelne meg, ha felvállalnák, minden madaras témát,pl: tenyésztésük, vadászat, étkezés, betegségek, szerintem először csak a szűk madarakkal kellenne foglalkozni, valószínűleg nem leszünk sokan az elkészítésben, de főleg a karbantartásnál, de vevő vagyok minden ötletre. – VC-süzenet 2009. október 25., 12:17 (CET)
Bármit csinálhatsz, ha valamiről más a véleményem, majd jelzem, te is szóljál, ha más ötleted lenne. – VC-süzenet 2009. október 25., 12:24 (CET)
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyan szépen kialakult. Pár észrevétel. A madarasportál box egy kicsit kisebb, mint az alatta lévő, de nem találom, hol lehet egy kicsit szélesíteni. Ezt a narancsot kicsit erősnek érzem, kikéne probálni egy kicsit világosabbal is. A mostani kategóriákba csak a rendek szerepelnek, ezt talán jobb lenne Rendek box-ként szerepeltetni, a kategóriába pedig inkább szélesebben meríteni. Sajnos nagyon hiányzik a madarak anatómiája rész. Azért írtam, ajánlott cikket, a kiemelt helyet, mivel sajnos, nagyon kevés a kiemeltünk és nem tudjuk megfelelően rotálni, de hetes váltással csak találnánk 52 cikket a heti váltáshoz. A bevezetőt, még egy kicsit bővíteni kellenne. Megkértem Attist és Pellinger Attilát, hogy szóljanak hozzá a témához.– VC-süzenet 2009. október 25., 17:02 (CET)
A Kategóriáknál nekem kell majd valamit csinálnom, majd jelentkezem. Még a Wikifajokat és a Commons Aves részét kellene valahová berakni. – VC-süzenet 2009. október 25., 18:40 (CET)
Még megvárnám a többiek véleményét, hátha van valami jó ötletük, de ha nem jelentkeznek, el lehet inditani, de arra kalkuláljál, hogy ezt karban is kell tartani legalább hetente. – VC-süzenet 2009. október 28., 17:24 (CET)
Megvárjuk a jővőhét végét, ha semmi visszajelzést nem kapunk, akkor nossza rajta. Jobban örülnék, ha te lennél a gazdája, mivel én még azt sem tudom, hogy holnap mit fogok csinálni és én csak segítenék, akármiben. Szerinted? – VC-süzenet 2009. október 28., 18:02 (CET)
Még vannak kétségeim, de Attis írta valahol, kezdjük, aztán majd kialakul. Úgy hogy hajrá, a vasárnapi karbantartás ideális, majd én is figyelem és ha gond van beavatkozom, sok sikert. – VC-süzenet 2009. november 8., 10:54 (CET)
Szerintm még nem kell, majd a jővőhéten, egyenlőre vedd a kiemelt cikkekket, utána majd nézünk, jobban megírt oldalakat. – VC-süzenet 2009. november 8., 11:40 (CET)

Képek

Megköszönöm a segítséget. – VC-süzenet 2009. október 26., 17:44 (CET)

Papagájok

Szia Erika! Köszönöm, hogy megállapítotad a képeken a fajokat! Üdv. DenesFeri vita 2009. október 31., 15:29 (CET)

Madárportál

Szia Erika! Menjünk végig a kiemelt cikkeken, jöhet a holló és a récefélék. Utána majd rögtönzünk. – VC-süzenet 2009. november 15., 18:08 (CET)

Ha megnézed az én besorolásaimat, láthatod, hogy sehol nem adtam meg fontosságot, én nem tudom eldönteni, hogy mi fontosabb egy magyarországon ismert faj, vagy egy ismeretlen faj amit még nem ismernek. Egy család amit az átlagember is ismer, vagy egy olyan amit még a tudósok is csak kóstolgatnak.– VC-süzenet 2009. november 17., 17:33 (CET)

Szia! Igen, jól látod, kicsit belenyúltam itt-ott a cikkekbe, nem nagy változtatások, de nagy a jelentőségük. Sokszor össze van cserélve a ritka vendég, és kóborló kifejezés, pedig ezek nem relevánsak egymással. A szerkesztésekben főként a biológiai témákat fogom előnyben részesíteni, lévén biológus hallgató vagyok. Üdvözlettel:Attila123

aythya hibridek

Szia, már megint én zavarlak. Kérdésem az, hogy nem lenne-e érdemes létrehozni egy szócikket ezeknek a hibrideknek a tárgyalásához, mivel megfigyeléskor összezavarhatják még a gyakorlott madarászt is, aki nem tudja eldönteni, hogy milyen fajú egyedet látott. Mivel ezen hibridek egy része viszonylag gyakran fordul elő, talán érdemes lenne fontolóra venni. Üdvözlettel: Attila123

Cikkek a Munkapadon

Szia! A Munkapadra felkerült két szócikkem, A lovak evolúciója és a vapiti. Ha akarod szavazz rájuk. DenesFeri vita 2009. december 2., 11:57 (CET)

BUÉK

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok! – VC-süzenet 2009. december 21., 17:44 (CET)

Köszönöm és én is hasonlóképp kívánok Neked kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt. – Attis vita 2009. december 21., 18:46 (CET)

Karácsony

Csillagszóró szórja fényét,

árasztja a szeretetet s a békét.
Angyalka száll házad felett,
hogy átadjon egy üzenetet: BOLDOG KARÁCSONYT!
Istvánka posta 2009. december 21., 23:00 (CET)


Nagyon boldog karácsonyt kívánok sok szeretettel!
Vadszederke
KeKaÜ / BUÉK! ☺

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! – Einstein2 Einstein2 blablabla, és más zagyvaságok 2009. december 22., 10:01 (CET)

Szia! Köszönöm szépen! Viszont kívánom! DenesFeri vita 2009. december 22., 10:20 (CET)

Szabad kép

Szia, a flickr "advanced search" nevű bővített keresőjében lehet szabad licences képeket keresni. A keresőoldal alján van a "creative commons" rész, ahol ki kell pipálni mind a két kockát, és így keresni. Ekkor olyan képeket fog kidobni a témában, amik használhatóak a wikin. Amúgy a képek mellett jobb oldalt alul találod a licencet, a Wikipédia:Szabad licenc oldalon leokézott licencű képeket lehet feltölteni a wikire. Az ilyen képeket érdemes eleve a commonsra tölteni, így legalább megspórolsz majd nekünk egy csomó pluszmunkát, mert úgyis át kell tölteni oda az összes szabad képünket. Üdv, – Timish sablongyári üzenőfal 2010. január 9., 18:39 (CET)

Nincs mit :) elfelejtettem mondani, hogy a commonson van speckó program a flickr-ös képek áttöltésére, ami automatikusan, a kép linkje alapján feltölti a képet. Itt találod: http://toolserver.org/~bryan/flickr/upload Üdv, – Timish sablongyári üzenőfal 2010. január 9., 18:53 (CET)
de, persze lehet. ehhez regisztrálnod kell és akkor tudsz neki üzenetet küldeni. – Timish sablongyári üzenőfal 2010. január 9., 21:57 (CET)

Macskafélékportál

Szerintem, így teljesen jó lesz, a kis képek, még tetszenek is. Talán más képet is lehetne berakni, ne legyen ugyanaz mind a három. A commonsos szövegnél, még a madárportálhoz is belehetne tenni egy kis képet, jobb lenne a folthatása. Viszont, ha nem lesz figyelve, változtatva, nem fog érni semmit, meg talán kevés is a cikkek száma a variáláshoz, de ez legyen az más problémája. További jó munkát. – VC-süzenet 2010. január 10., 19:29 (CET)

Vigyázz, ha egy faj csak Afrikában elterjedt és Guinea területén is honos, ez nem Új-Guineát jelenti! – VC-süzenet 2010. január 15., 17:56 (CET)

teknos

Szia! Segitseged kernem az Ál-cserepesteknős es a cserepesteknős szocikkel kapcsolatban, a latin nevuk megegyezik, lehetseges hogy mas rassz vagy csak veletlenul 2 szocikk van rola? - Djozike Vita 2010. január 18., 12:54 (CET)

halak

Szia Erika! Nagyon megtisztelsz minket, hogy csatlakoztál a halak műhely még nem igazán népes szerkesztői táborába. Elkel a munkáskéz és nagy szeretettel köszöntelek, mint első hölgyet is ;-). Örömmel látom, hogy egyre több halakkal kapcsolatos cikkel foglalkozol és remélem jól is fogod érezni magad ebben a nem könnyű szerepkörben. Temérdek a teendő és lehet írni, bővíteni és formázni, látom ezt vállaltad eddig. Ha időd engedi vess majd pillantást a portálunkra is hisz várom minden észrevételed. Egyébként aktív tagok kb. ketten voltunk eddig a Kontos meg én. Zemning szerkesztő nem nagyon szerkeszt mostanában (korábban se sokat) a Fehért meg letartóztatták a wikicsendőrök. Hát ilyen csapatba kerültél, de vannak lelkes támogatóink, valamint egyre több reményem szerint színvonalas cikkünk is. Még1x üdv a csapatban Andrew69. 2010. január 25., 22:45 (CET)

Elnézést kérek

Fogalmam sincs, hogyan kerültem abba cikkbe. Elnézést kérek, nem volt szándékomban semmiféle változtatás.--Linkoman vita 2010. január 29., 14:36 (CET)

Halakportál

Szia! Nincs valami ötleted, hogyan lehetne a többi portálhoz hozzáadni ezt is. A további portálok természet közé, ahol pl a Macskafélékportál is van. Andrew69. 2010. január 30., 12:29 (CET)

Ok :-) hajrá figyelem az ötleteid. Andrew69. 2010. február 1., 19:42 (CET)

A színkódokkal kell trükközni én is úgy szoktam. Látom átállítottad azt kéne átírni arra a színre, amit szeretnél. Andrew69. 2010. február 1., 20:38 (CET)

Ezt talán ismered HTML-színkódok ezeket kell alkalmazni és a szerkesztés menüben a kívánt színre átírni. Pl. "background:#f0e68c" a háttér színét jelenti. Andrew69. 2010. február 1., 20:57 (CET)

Nekem tetszenek az ötleteid és tényleg jó a hét képe kimondottan frappáns, bár lehet túl sűrűn kell majd cserélni. A háttérben az a bugyi rózsaszín az viszont kevésbé. Andrew69. 2010. február 2., 22:25 (CET)

Madaras szócikekk besorolása

Szia Erika! Nagy munka volt, köszönjük, most egy kicsit kevesebb időm van, mert elég zizis az életem. ha lesz időm befejezem. További jó munkát.– VC-süzenet 2010. január 30., 14:50 (CET)

Szia Erika! A Karib-térségnél vigyázz, két Dominika van, az angol "Dominica"-t, ami a Dominikai Közösségnek felel meg, ne keverjük össze a Dominican Republic-kal ami a Dominikai Köztársaságnak felel meg. – VC-süzenet 2010. január 31., 13:31 (CET)

Fordítás

Rendben. Megteszem amit tudok. Neki is látok, de remélem nem baj, ha beleviszem a saját tudásomat is. – URaptor vita 2010. február 2., 20:04 (CET)

Ez csak természetes. – URaptor vita 2010. február 2., 20:20 (CET)

Commons

Szia Erika, küldtem neked egy emailt korábban, kérlek reagálj rá, eléggé sürgős. A commonsra töltött képeid mindegyikét törölték és visszavonták az összes szerkesztésedet, ha nem tisztázzuk az ügyet, blokkolni fognak commonson... Kérlek, hogy reagálj az emailemre inél hamarabb, szeretnék segíteni, de ha nem reagálsz, akkor sajnos nem tudok. Üdv, – Timish sablongyári üzenőfal 2010. február 16., 11:01 (CET)

Halak műhely

Szia Erika! Besoroltam a laposfejű halakat és láttam, hogy nem használod a fordításnál, hogy mikori változatát vetted alapul a más nyelvű szócikknek. Beállítottam, hogy lásd és lécci használd az elkövetkezendőkben. +1 kérésem is van. Beszállnál az értékelésekbe? Most ugyan nincs sok besorolatlan, de a saját cikkeim mégse etikus értékelni. Előre is kösz és Üdv. Andrew69. 2010. február 17., 14:37 (CET) Szia! Hát az nem jó :-( , ha nincs géped. Mitől számit a fontosság? Hát ez elég szubjektív, ha megnézed a Wikipédia:Cikkértékelés részt kapsz egy kis alapot, de ez nem igazán elég. Én azt követtem, eddig, hogy nélkülözhetetlen például a ponty, mert Magyarországon ez a faj adja az egyik legnagyobb halászati értéket. És innen lebontva kevéssé fontos egy trópusi halfaj. A fajnál magasabb besorolási egységeket én általában ugyanazon vagy egy szintel minimum nagyobbra értékelem. Pl. maradva a példámnál a ponty a pontyfélék családjába tartozik, ergo az is nélkülözhetetlen. Hát szerintem röviden ennyi és a többi rád van bízva. Üdv. Andrew69. 2010. február 19., 09:53 (CET)

Ok és további tartalmas szerkesztést az új gépeden. Andrew69. 2010. február 22., 20:46 (CET)

Kérésednek megfelelően Bölcsőszájú halfélék a cikk új neve. Andrew69. 2010. február 28., 09:18 (CET)

Cserébe ha van időd kijavíthatnád a forráshivatkozásait {{cite web}}(?) sablonra. Andrew69. 2010. február 28., 09:25 (CET)

Szia! Megint én, most a halakportál miatt. Vissza kéne állítani az allapokat a Portál:Halak/Hónap cikke és a Portál:Halak/Hírek, mert nem tudom frissíteni. Andrew69. 2010. március 1., 21:31 (CET)

A szerkesztői lapomon vannak az allapok, melyeket használok frissítésre a Portál:Halak/Ichtiológusok és a Portál:Halak/Hónap cikke. Szerintem egyszerűbb lenne, ha automatikusan frissítene, de cseréld le lécci és a képekre figyelj, mert te írtad a hét képét, mely nem sokat változott az utóbbi hetekben. ok. de valakinek csak kéne frissíteni, főleg ha a hét képe (lehet akkor át kéne írni a hónap képére, egyébként jó az új kép). Andrew69. 2010. március 2., 16:02 (CET)

Diplodocus

Szia! A Diplodocus felkerült a munkapadra, ha akarod szavazz rá. Üdv. DenesFeri vita 2010. február 26., 13:11 (CET)

Re szabad kép

Flickrben egyszerűbb szabaddá tneni a képet, egyszerűen csak a képe mellett megváltoztatja a licencet, minden képéhez külön be tudja állítani: ha a kép oldalára megy, ezt fogja látni jobb oldalt:

Additional Information All rights reserved (edit)

Az edit gombra kattintva tudja változtatni a licencet, Attribution Creative Commons vagy annak a share alike változata jó a wikipédiára.

Hogy miért jó nekik? Hát ilyenkor e lehet mondani, hogy a kép így használható lesz a wikipédia-projektekben, de ettől függetlenül pl. megőződnek olyan jogai a szerzőnek, mint pl. hogy mindig meg kell nevezni a szerzőt.

Én ezt szoktam írni, szimplán:

Dear XY

I would like to use your photo at [link] in a Wikipedia article I wrote about [szócikk címe, link]. However, in order to be able to use your excellent photo as an illustration, the photo needs to be under a free licence.

If you think you would want to contribute to the Wikipedia project with this photo, could you please change the licence status to Attribution Creative Commons or Attribution Creative Commons Sharealike? These are licences which are accepted at the Wikipedia-projects. These licences allow free use of the photo, however demands that the photographer be always named thus credit must always be given to you. You can read about these licences at http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ and http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

If you could help me with this project, I would be really grateful.

Thank you for your help in advance

Kind regards

[név]

Üdv, – Timish sablongyár üzenőfal 2010. március 15., 17:28 (CET)

A noncommercial licenc sajnos nem jó a Wikipédiára, a fenti két licenc valamelyike lehet csak. – Timish sablongyár üzenőfal 2010. március 15., 19:17 (CET)

Kameruni ricsóka

Szia Erika! Vigyázz az Equatorial Guinea, Egyenlítői-Guineát jelent és nem Ecuadort, egyébként is ritka egy fajnál, ha afrikai országokban és csak egy Dél-Amerikai országban él. – VC-süzenet 2010. március 21., 14:40 (CET)

Szaga készítette a méhfélék oldalt, elég jól forrásolta, habár elég régi adatakkal. Amiket én is találtam, tényleg három alcsaládot írnak le, sőt a már kész poszméh oldalunk is a Apinae alcsalád, Bombini nemzetségébe sorolja. nem bánnám, ha megkérdeznéd Szaga kollégát, hogy neki mi a véleménye és a két alcsaládot, hova sorolták át. – VC-süzenet 2010. március 21., 18:02 (CET)

Halak csillagrend

Kedves Erika! A halas cikkeket készítő szerkesztők elismerésére gondolva javaslom, hogy alapítsuk meg a Halak csillagrendet. Nézd meg lécci a halak műhely lapon írt fejezeti részt és jelezz nekem, hogy mi a véleményed? Wikiüdv Andrew69. 2010. március 21., 20:59 (CET)

Javaslom nézd meg a halak műhelyben írt szerintem végleges változatot az adományozásról és ha úgy gondolod pontosítsd. A vitalapra rámásoltam a támogató soraid, hogy együtt legyen a Kontoséval és gondolkodni kellene, hogy ki legyen az első kitüntetett. Előre jelzem én nem azért találtam ki, hogy nekem adjuk. Szerintem egyébként a legtöbb szócikket szerkesztő a DenesFeri volt. Talán vele lehetne kezdeni és róla szívesen megírom az indoklást. Van véleményed vagy ellenvetésed? Andrew69. 2010. március 25., 21:08 (CET)

A méhek rendszerezéséről

Szia, Erika! A Méhfélék c. szócikk taxodobozát én írtam, s valóban helytelenül, hisz a legújabb kutatások alapján valóban csak három alcsaládra osztják fel, én valószínűleg még a Dudich–Loksa-féle állatrendszert követtem. Tehát:

  • Színméhfélék családjaApidae
    • Mézelőméhek vagy valódi méhek alcsaládja – Apinae: ide lett helyezve három, korábban önálló alcsaládnak tekintett méhcsoport mint tribusz: 1) Bombini tribusz (poszméhek) – egyetlen neme a Bombus; 2) Anthophorini tribusz (bundásméhek); 3) Meliponini tribusz (árvaméhek)
    • Darázsméhek alcsaládja – Nomadinae: korábban csak egy nemzetség volt
    • Fadongók alcsaládja – Xylopinae: továbbra is külön alcsalád. – Szaga vita 2010. március 22., 16:18 (CET)

Visszavonás

Szia Patko erika/Archív 2!:)

Ha több szerkesztést akarsz visszavonni, nem kell külön-külön visszavonogassad mindegyiket, elég ha a laptörténetben rákattintasz arra a dátumra, amelyre vissza akarod állítani, megnyitod szerkesztésre és elmented.:)– Grósznyó 2010. március 26., 13:32 (CET)

Ennél azért a Látszer lényegesen kultúráltabb, mivel a laptöriben is egyértelmű lesz a visszaállítás ténye. Mamirendelő 2010. március 26., 13:38 (CET)

Halak Műhely2

Szia Erika! Közeledik az április, hamarosan megírom a portálra azokat a bevezetőket, melyek szerintem kellenek. Neked van javaslatod? Ja és ha lehet csináljuk úgy, mint a múltkor én megírom és te meg elrendezed a portálon. Wikiüdv Andrew69. 2010. március 30., 22:57 (CEST)

Elkészítettem a hónap cikkét, most a fuguról és a Charles Lucien Bonaparteról. Ha egyetértesz lécci szerkeszd be. Még ha időm engedi majd a hírekhez is írok és a képek ne feledd rád vannak bízva. wikiüdv. Andrew69. 2010. április 1., 06:33 (CEST)

Köszi, talán a hírekből kitörölhetnéd a másodikat a szigetközi tájvédelmi körzet mert úgy jobb a lapkihasználás, de ha neked jó nekem akár így is maradhat és jövő hónapban majd cseréljük le újra. Nem gondolkoztál azon, hogy esetleg írj valami halas cikket is pl ha megnézed a piros linkeket a halakkal kapcsolatos cikkek közöt lehetne csemegézni. Andrew69. 2010. április 1., 23:15 (CEST)

Románia madárfajainak képtára

Szia! Látom ugyan, hogy szerkesztés alatt áll még, de átneveztem a Románia madárfajainak listája\Album szócikket Románia madárfajainak képtára címre, mert \ ill. / jelet szócikk névtérben nem nagyon szoktunk használni. Azért jelzem csak, hoyg megtaláld. Jó kis szócikk lesz, gratulálok hozzá! Jó munkát vele, szia! December vita 2010. április 5., 13:30 (CEST)

Halak Műhely3

Szia Erika!

Május lett és ideje frissíteni a halakportált. Elkészítettem az alábbi allapokat és kérlek illeszd be a portálra, hogy szép legyen: a hírekhez frissítés, az ichtiológusokhoz frissítés, a hónap cikke frisítése. Másik kérésem is van, mert korábban beszéltünk arról, hogy segíted majd a halak csillagrend adományozását is, ezért a vitalapon légy kedves és mondj valamit. Előre is köszi mindent és menj a napra is, mert csodás az idő! Üdv. Andrew69. 2010. május 1., 15:19 (CEST)

Gödény

Úgy látom,hogy nem írták a gödényfélék(főleg a rózsás gödény) szócikkbe,higy heraldikailag is fetűnik,egy jellegzetes pózban.Ha nem tudod,keress rá. LunachanLuna IM

re képek

Szia, a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat oldalon le vannak írva a pontos teendők. A fotósnak küldenie kell egy emailt, amiben kijelenti, hogy ő a képek jogtulajdonosa, és engedélyezi a szabad licenc alatti felhasználást. A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz mintát a szövegre, amit be kell küldeniük a permissions-hu@wikimedia.org email címre, lehetőleg a képek pontos megnevezésével együtt. Üdv, – Timish sablongyár üzenőfal 2010. május 5., 21:14 (CEST)

Halakműhely 4

Elkészítettem a szokásos javaslatokat a portálra: az ichtiológusokhoz frissítését és a a hónap cikke frisítését. Frissítsd majd, ha időd engedi. Üdv. Andrew69. 2010. május 30., 22:44 (CEST)

Műhelyek

Hát arra gondoltam, hogy a halak, madarak és macskafélék műhelyeit átneveznénk Wikipédia:Állatok műhelye/Halak-ra, Wikipédia:Állatok műhelye/Madarak-ra és Wikipédia:Állatok műhelye/Macskafélék-re. Ezek mellet létrehoznánk a Wikipédia:Állatok műhelye/Emlősök, Wikipédia:Állatok műhelye/Hüllők, stb. (amire szükség van) allapokat. Az egyes témákhoz külön cikkértékelő sablon és cikkértékelési rendszer tartozna, az egységes Állatok műhelyének gondozásában. - Kontos vita 2010. június 11., 14:23 (CEST)

A madarak és macskafélék műhelyein régóta nincs semmi mozgás, egyedül a halak műhelye aktív, meg is beszélem a műhely-koordinátorral a dolgot. - Kontos vita 2010. június 11., 14:50 (CEST)
Mivel inaktívak, szerintem kézbe vehetjük az ügyet. - Kontos vita 2010. június 11., 15:04 (CEST)
Én is köszönöm, hogy támogatod az ötletemet! :) - Kontos vita 2010. június 11., 15:10 (CEST)

Hát nemigazán tudsz. Az emlősök, hüllők, stb. cikkértékelő sablonokat bottal a legegyszerűbb a helyükre tenni. De nagyon köszönöm a segítőkészségedet és lelkesedésedet. Ha van valami, szólok. - Kontos vita 2010. június 11., 18:33 (CEST)

Szia, támogatnál minket?

Üdv, remélem, jól vagy és elnézést, hogy ezzel tolakodom. Most láttam a profilod és úgy látom, hogy téged érdekelnek a (kis) nyelvek és kultúrák, így magyarként segíthetsz megismertetni ezt másokkal, akik nem ismerik ezeket. Remélem, nem zavarlak téged azzal, ha megkérlek, hogy támogass minket... Én a katalán "Amical de la Viquipèdia" tagja vagyok, azé a szervezeté, amelyik szeretné elismertetni a katalán jegyzéket, amit még nem hagytak jóvá. Nagyra értékelnénk támogatásodat, amelyet ezen az oldalon megtehetsz: Sablon:Wikimedia CAT. Ismét csak köszönjük, kellemes nyarat kívánunk neked, vigyázz magadra! Őrizd meg nagyszerű kultúrád, országod, zenéd és nyelved! Capsot vita 2010. június 12., 21:46 (CEST)

Macskabagoly

Szia! A macskabagoly szócikk kiemelt lett. Köszönöm szépen, hogy szavaztál reája, és a holdhalra is. Üdv. DenesFeri vita 2010. június 23., 11:58 (CEST)

Köszönöm a segítséget! DenesFeri vita 2010. június 24., 11:34 (CEST)

Halakportál további szerkesztése

Szia Erika! Elkészítettem a szokásos javaslatokat a portálra: az ichtiológusokhoz frissítését és a a hónap cikke frisítését. Tedd szebbé a képeiddel és frissítsd majd, ha időd engedi. Üdv és wiki() Andrew69. 2010. június 30., 21:35 (CEST)

Taxobox paraméterei

Szia! Ránéznél erre: Sablonvita:Taxobox#tudományos név, típusgénusz, típusfaj - Kontos vita 2010. július 8., 19:43 (CEST)

Holdhal

Szia! Köszönöm szépen, hogy szavaztál holdhalra. Üdv. DenesFeri vita 2010. július 21., 17:37 (CEST)

Halakportál további szerkesztése augusztus

Szia Erika! Elkészítettem a szokásos javaslatomat a portálra: az ichtiológusokhoz frissítését és a a hónap cikke frisítését. Tedd szebbé a képeiddel és frissítsd majd, ha időd engedi. Wikiüdvözlettel: Andrew69. 2010. augusztus 1., 13:36 (CEST)

Megállapítani való lepke

Szia Erika! Meg tudod állapítani a faját ennek a lepkének? Üdv.

DenesFeri vita 2010. augusztus 23., 11:03 (CEST)

Köszönöm, hogy mégis utána néztél. Megkérdeztem VC-stől is. DenesFeri vita 2010. augusztus 23., 16:14 (CEST)

Szia! VC-s szerint Neptis sappho van a képen. Ezen a néven tettem fel újra a Commonsba. Üdv. DenesFeri vita 2010. augusztus 24., 15:40 (CEST)

Adatlap

Nos, úgy értem, ahogy írtam. Kaotikus a szócikknévtéren kívüli terület. Alig lehet valamit megtalálni. Nem találok semmilyen rendszert abban, hogy mi Wikipédia-lap, és mi Speciális-lap. Ugyanarról van több lap is, más néven, eltérő tartalommal, egyik akár Wikipédia-lapként, a másik Speciális-lapként él. Sok lapról nem is tudom, hogy létezik addig, míg valaki nem hivatkozik rá. Ha valamelyiket nem könyvjelzőzöm el, többet nem találom meg. Bürokratikus: például a napokban jelöltem egy cikket azonnalira, mert nyilvánvalóan nem-nevezetes volt a témája, de rámszóltak, hogy ezt törlési megbeszélésre kell tenni, ahol aztán hamarosan szintén az lett a végeredmény, hogy törölni kell, és volt, aki megjegyezte, hogy szintén azonnalira tette volna, annyira nyilvánvaló volt. Az eredmény tehát törlés lett, de fölöslegesen futottuk a köröket, fogyasztottuk a tárhelyet a megbeszéléssel, amit archiválni kell, és a szerkesztők idejét a szavazással. Amúgy miért kérdezted? – Hujber Tünde vita 2010. augusztus 23., 15:45 (CEST)

Nem a cikkekkel van baj, azokat én is megtalálom, hanem a Cikknévtéren kívüli lapokkal. Azokkal, amik az irányelveket írják le, statisztikákat tartalmaznak, Segítség-oldalak, Wikipédisták listái, a karbantartást segítő adatbázis-lekérdezések lapjai, ilyesmik. – Hujber Tünde vita 2010. augusztus 23., 16:10 (CEST)

Csodálatos állatvilág/Osztrigák

Szia Erika! Neked megvan az összes lap a „Csodálatos állatvilág”-ból? Az osztrigák megvannak? Ha igen, akkor légy szíves írd meg, hogy a hányadik számú, vagy oldalú. Fontos! Üdv. DenesFeri vita 2010. szeptember 24., 16:14 (CEST)

Köszönöm szépen! Oldalszám nincs? DenesFeri vita 2010. szeptember 24., 16:28 (CEST)

OK, köszi! DenesFeri vita 2010. szeptember 24., 16:31 (CEST)

halakportál

Egy ideje nem válaszoltál a halakportálos megkereséseimre, ezért frissítettem a lapokat. Gondoltam nyaralsz vagy éppen másfele jársz, de szerencsére látom szerkesztessz tovább. A képekkel viszont nem csináltam semmit, ha esetleg ráfigyelsz lehetne majd frissíteni azokat is. wikiüdv. Andrew69. 2010. október 2., 15:37 (CEST)

Dehogy haragszom csak egy ideig állt a portál. Közben dolgoztunk rendesen, így van már kiemelt cikk kettő és nincs megíratlan a Magyarország halfajainak listáján sem. A szócikkek értékelésében és a portál szépítésében azért számítok ám rád, ha kevesebbet lehetsz akkor is! Andrew69. 2010. október 10., 18:56 (CEST)

Ausztrália állatvilága, Európa állatvilága, Ázsia állatvilága, Észak-Amerika állatvilága, Dél-Amerika állatvilága

Van ilyen szócikk a Wikipédiában az Afrika állatvilága, én írtam meg, még más földrészek állatairól is kell írni szócikket Európáéról, Ázsiáéról, Amerikáéról, Ausztráliáéról, de az Amerika állatairól két szócikk legyen Észak-Amerika állatvilága és Dél-Amerika állatvilága, mert Észak-Amerikának hasonló az élővilága, Európáéhoz és Észak-Ázsiáéhoz és külön van Európától és Ázsiától és Dél-Amerikának egyedülálló állatvilága van, az állatvilágából sok faj még Közép-Amerikában is megtalálható. Európa és Ázsia egybefüggenek, de külön kell írni állatvilágáról. Erika, ha nincs időd megcsinálnod akkor, ne csináld meg! ~~Proki~~

Földközi-tenger

Szia Erika!

Bővítem ezt a szócikket, rengeteg infót találtam hozzá az ott élő halakról, stb. Igyekeztem mindegyiket linkelni a már meglévő cikkekhez, ott találkoztam a neveddel az eddig sok és szép munkád nyomán.

Ha egyszer ráérsz, örülnék, ha át tudnád nézni ezt a cikket, hogy az állattani dolgoknál megtaláltam-e minden lehetséges linket a már meglévő szócikkeinkhez.

Köszi előre is, és egyben kellemes ünnepeket és boldog újévet kívánok! – Szilas vitalapom 2010. december 18., 20:12 (CET)

Szia Erika!

Köszönöm szépen a segítségedet.– Szilas vitalapom 2011. január 1., 07:57 (CET)

Köszi szépen a jótanácsaidat, igyekszem követni őket, már az Adriai-tengerről szóló szócikkben is. Azért örülnék, ha arra is ránéznél majd egyszer.

(Egyébként nem könnyű eltalálni, hogy egy leendő cikk pontosan melyik névváltozatot fogja választani címnek, gyakran ugyanis többféle néven fut ugyanaz az élőlény a forrásokban.)– Szilas vitalapom 2011. január 2., 14:10 (CET)

Kellemes ünnepeket!

Szép a fenyő télen-nyáron,
sose lepi dermedt álom:
míg az ágán jég szikrázik,
üde zöldje csak pompázik.

Nagykarácsony immár eljő,
érkezik az új esztendő.
Míg a mező dermed, fázik,
a zöld fenyves csak pompázik.
Weöres Sándor: Szép a fenyő

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Istvánka posta 2010. december 23., 15:01 (CET)
Áldott Békés Karácsonyt Neked és Családodnak! Andrew69. 2010. december 23., 17:43 (CET)

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok! DenesFeri vita 2010. december 24., 12:09 (CET)

Re: Madaras szócikkek

Szia! A madaras szócikkekkel nem is az volt a célom hogy "jók" legyenek, hanem hogy egyáltalán létezzenek - azt hiszem már így is sokkal több információt tartalmaznak, mint ha egyáltalán nem léteznének. Ha hiányolsz belőlük valamit, nyugodtan egészítsd ki őket. Üdv: – Antissimo vita 2011. január 3., 10:04 (CET)

Mivel tudtommal ezek a cikkek azért készültek el, hogy Feöerön honos madarak kész legyenek, köszönjük az elkészültüket, már volt olyan oldal, amit bővítettem, de a lassú munkához sajnos több idő kell (mással is foglakozom). :) VC-süzenet 2011. január 3., 13:25 (CET)
A Vanuatui ásótyúkhoz becsúszott egy hiba, rossz volt az IUCN oldal, ezáltal rossz lett az elterjedése és a védettség besorolása is. Proki észre vette és javította. További jó munkát. VC-süzenet 2011. január 3., 16:07 (CET)

Kiemelt szócikk

Az év végére legyenek az aranykoronás szifaka és a Puerto Rico állatvilága kiemelt szócikkek, jelenleg a magyar Wikipédiában kevés állatos kiemelt szócikk van, az aranykoronás szifakáról a Wikipédián kívül egy magyar weboldal sem ír róla, sőt még egy madagaszkári állatról szóló szócikk, sem kiemelt a magyar Wikipédián. Az aranykoronás szifaka az angol Wikin kiemelt, a Puerto Rico állatvilága az angol Wikin és a francia Wikin kiemelt. Ha nincs ehhez sok időt, akkor keveset bővíts. Proki 2011. 02. 19. 17:41 (CET)

Boldog szülinapot!

Szia Erika!

Boldog 3. wikiszülinapot kívánok sok szeretettel! Csak így tovább! ;) -- OrsolyaVirágHardCandy 2011. március 23., 10:57 (CET)

Szia Erika! Én is gratulálok a 3. wikis szülinapodhoz! Még sok ilyet! (Mármint negyediket, ötödiket, ... :) --eLVe kedvesS(z)avak 2011. március 23., 14:17 (CET)

Csatlakozom. Éljenek a fiatalok! :) --Pagonyfoxhole 2011. március 24., 15:49 (CET)

Véleménykérés

Szia! Mint érintett felet értesítelek, hogy Proki szerkesztővel szemben véleménykérés lett beadva, amit itt találsz. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. március 28., 17:27 (CEST)

Meghatározandó lepkék

Szia Erika! Mivel te még segítettél a lepkés képek azonosításánál, most is téged kérlek, hogy nézd meg a szerkesztő oldalamon, ha felismered a három lepkét. Jó? Kösz. DenesFeri vita 2011. április 1., 12:30 (CEST)

Kürtcsigafélék rendszerezése

Szia Erika!

Ma neki fogtam a Kürtcsigafélék szócikk javításában. A magyar változat rendszerezése elüt az angoltól. A laptörténetben megnéztem, és láttam, hogy te foglaltad alcsaládokba és nemzetségekbe a nemeket. Szeretném tudni, hogy honnan tudtad, hogy melyik nem melyik alcsaládba, nemzetségbe tartozik? Vajon melyik a helyesebb, a miénk vagy az angolokké? Várok választ. Üdv. DenesFeri vita 2011. április 21., 12:09 (CEST)

Húsvét

Boldog húsvéti ünnepeket kívánok! Üdv. DenesFeri vita 2011. április 23., 14:35 (CEST)

WT

Szia! Tájékoztatlak, hogy a WT elé küldtem a Proki-ügyet: Wikipédia:Wikitanácsi indítványok/Proki. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. április 30., 17:44 (CEST)

Durrell-mongúz

Szia. A Durrell-mongúz fölkerült a munkapadra. Ha tetszik, akkor szavaz reája. Proki Hagyj üzenetet 2011. 08. 23. 09:32 (CET)

Állathatározó

Üdv!
Az Állatok műhelyének keretein belül elindul az Állathatározó! Ha van képed olyan állatról, amelyet nem tudsz azonosítani, töltsd fel a képed, és remélhetőleg, lesz, aki tud majd segíteni. Ha pedig úgy érzed, hogy felismernél néhány fajt, akkor is nézz be, és segíts te is az azonosításban!
Üdvözlettel, --Hirvenkürpa Mögbeszélés 2011. október 4., 22:28 (CEST)

Szupercsalád

Szia!
Több szócikkedben is láttam, hogy a rendszertani részeknél a „szupercsalád” megnevezést használod. Biztosan megtévesztő a dolog, mert a latin és az angol nevek valóban ezek, de magyarul a superfamilia, superfamily kategóriákat öregcsaládnak nevezzük. Ezt a jövőben vedd figyelembe kérlek!
További jó szerkesztést, --Hirvenkürpa Mögbeszélés 2011. október 10., 10:00 (CEST)

karácsony

Szia! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánok! DenesFeri vita 2011. december 23., 11:00 (CET)

K.k.ü.!

Ezüst esőben száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.

Fenyőszagú a lég és a sarokba
ezüst tükörből bókol a rakott fa,
a jó barát boros korsóihoz von,

És zsong az ének áhítatba zöngve…
Csak a havas pusztán a néma csöndbe
sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.
Kosztolányi Dezső – Karácsony
Kellemes karácsonyi ünnepeket!--Istvánka posta 2011. december 24., 02:04 (CET)

Köszönöm szépen! DenesFeri vita 2011. december 24., 10:31 (CET)

Én is köszönöm. Kellemes Ünnepeket! Andrew69. 2011. december 24., 12:52 (CET)

Köszönöm szépen és Neked is kellemes ünnepeket kívánok! VC-süzenet 2011. december 24., 15:25 (CET)

Kellemes karácsonyt és boldog új évet! Szalakóta vita 2011. december 24., 17:25 (CET)

Köszönöm szépen és nagyon boldog új esztendőt kívánok Neked Vadszederkecall me 2011. december 27., 19:05 (CET)!

Hirundo

Szia Erika! Jelenleg olyan nagy a fajok ide-oda rakása, hogy ilyen különbségeken ne csodálkozzál. Találtam olyan fajt, amit három különböző besorolás, három más családba sorol. Én újabban, ezt a besorolást használom [2] és jelzem, ha más rendszerezők, máshová sorolják. Jó munkát. VC-süzenet 2012. január 21., 11:54 (CET)

Nőnapi köszöntés

Szépséges nők, jó asszonyok,
Kívánok boldog, víg nőnapot.
Istvánka posta 2012. március 8., 08:48 (CET)

Kellemes Nők Napját kívánok! DenesFeri vita 2012. március 8., 12:02 (CET)

Húsvét

Boldog húsvéti ünnepeket kívánok! DenesFeri vita 2012. április 7., 18:36 (CEST)

Nyári cikkíró verseny

Szia Erika! Az állatok mühelye nevében jelentkeztünk a nyári cikkíró versenyre, a lényege hogy ebben a hónapban pár új cikkeket kellene írni, vagy javítani. Wikipédia:Állatok műhelye/Nyári szócikkíró verseny, 2012 oldalra kellene felvezetni az elkészült oldalakat. Én és Hirvenkürpa szervezők vagyunk, tehát részt sem vehetünk a versenyben. Nem várok csodákat, de azt azért szeretném, ha legalább pár cikk javulna, vagy írodna ebben a hónapban, ha úgy gondolod és van időd örülnék, ha részt vennél benne. Előre is köszi. VC-süzenet 2012. július 3., 19:53 (CEST)

Elnézésedet kérem, de elrontottam a dolgot és a mi verseny csak augusztus elsejétől indul és 31-ig tart. VC-süzenet 2012. július 4., 20:26 (CEST)
Köszönöm, hogy jelentekeztél, jó munkát kívánok! VC-süzenet 2012. július 9., 19:41 (CEST)

Verseny

Szia Erika! Megcsináltam a kezdést a Wikipédia:Állatok műhelye/Nyári szócikkíró verseny, 2012 oladalon a folytatás már a tied, ha problémád van keres meg nyugodtan. Az általad készített oldalra felraktam a {{tataroz}}(?) sablont, hogy addig más ne szerkesze, amig a verseny tart. További jó munkát kívánok. VC-süzenet 2012. augusztus 2., 19:41 (CEST)

Gratulálok!

Gratulálok!

Szia Patko erika! A Nyári szócikkíró verseny, 2012 állatokkal foglalkozó része lezárult, kértem egy ellenőrzést, de egyenlőre nem kaptam meg. Szeretnélek értesíteni, hogy te lettél a harmadik helyezett, gratulálok és köszönöm a résztvételedet. VC-süzenet 2012. szeptember 3., 18:55 (CEST)

Mértékegységek

Szia! Kérlek, hogy a madarak vagy egyéb állatok cikkében ne linkeld be a mértékegységeket. Semmi szerepük nincs a szócikk jobb megértésében. Olyat meg végképp nem szabad, hogy ugyanazt a fogalmat egy soron belül háromszor is behivatkozzuk. Köszönettel, --Burumbátor Mondd, mit tehetnék érted? 2012. október 27., 12:09 (CEST)

karácsony

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok! DenesFeri vita 2012. december 24., 10:45 (CET)

Köszönöm szépen! DenesFeri vita 2012. december 24., 11:17 (CET)

GLAM ZOO - Felhívás

Kedves szerkesztőtárs!

Szeretnélek felkérni, hogy vegyél részt a Miskolc-műhely legújabb projektjében a GLAM ZOO-ban.

Segítségedre, szakértelmedre feltétlenül számítunk!

Miskolc-műhely Vadszederke' 2013. szeptember 19., 23:49 (CEST)

email

Szia!

Nem kaptál tőlem emailt? Üdv. DenesFeri vita 2013. október 3., 10:56 (CEST)

És mi a véleményed arról? DenesFeri vita 2013. október 3., 11:02 (CEST)

Örvendek, hogy támogatod és gyarapítod a huwikit. Akkor légy szíves a halak műhely vitalapján is támogasd. Üdv. DenesFeri vita 2013. október 3., 11:10 (CEST)

Köszönöm! DenesFeri vita 2013. október 3., 11:13 (CEST)

Vörös lista

Nem hiszem, hogy meg kell rögtön ijedni. Gondolom, hogy karbantartás van. Tegnap nekem még jó volt különben. Vadszederke' 2013. november 27., 09:51 (CET)

Araszolófélék

Szia! Nekem úgy tűnik, hogy már létezik erről a családról egy szócikk araszolók néven. Csigabiitt a házam 2013. december 13., 20:32 (CET)

ünnepekre

Szia! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok! DenesFeri vita 2013. december 21., 12:28 (CET)



Kedves Patko erika!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Nőnapra

Virág a nőnek

Boldog Nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2014. március 8., 10:58 (CET)

Drótszőrű magyar vizsla

Szia! A drótszőrű magyar vizsla szócikk a jó szócikk jelöltek között van, itt van, szavaznál rá? Ha szabad kérdeznem. Proki vita 2014. március 15., 11:31 (CET)

Aktivitás

Le kell szúrjalak, mert alig vagy. Andrew69. 2014. április 3., 21:34 (CEST)

Filmkockák madarakról

Szia! Annak idején rengeteg filmkockát töltöttél fel különféle madarakról, és szép dolog, hogy igyekszel szemléltetni velük a szócikkeket, de a Commons tele van ilyen fotókkal, és nemcsak felesleges, de igazából nem is szabad állatokat filmkockákkal illusztrálni. Elég rákattintani egy adott cikknek az angol verziójára, és ott egészen biztosan találsz legalább egy megfelelő képet, amit áthozhatsz a magyar cikkbe is. Az általad feltöltött filmkockákat mindenképpen le kell cserélni, és hát sajnos törölni is kell őket. --Regasterios vita 2014. április 22., 01:35 (CEST)

Oké, semmi gond. A képek lecserélésében azonban szeretném kérni a segítségedet, mivel sok van belőlük. Tegnap már elkezdtem. --Regasterios vita 2014. április 23., 11:23 (CEST)

re Laptörlés

Szia!

Hát én sem tudok törölni, de továbbítom az ügyet Sypnek. Üdv. DenesFeri vita 2014. június 3., 10:34 (CEST)

De előbb ajánlom, hogy várjuk meg az Andrew69 véleményét. OK? DenesFeri vita 2014. június 3., 10:38 (CEST)

Válasz nálam. Andrew69. 2014. június 4., 06:23 (CEST)

Jó cikk!

Jó cikk!
Ezt a sok barnstart azért kapod, mert 2013. augusztus 19. óta, amióta van a huwikin is Jó szócikk státusz, vagyis éppen 1 éve!, legalább 1 alkalommal jelöltél vagy véleményeztél cikket az eljárásban, és ezzel jelentős mértékben hozzájárultál ennek az intézménynek a fenntartásához és a Magyar Wikipédia színvonalának emeléséhez. Csak így tovább! ;) Tündi vita 2014. augusztus 19., 12:13 (CEST)