Szerkesztővita:Módis Ágnes Vadszederke

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Wikipédia:Üdvözlünk, látogató! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Módis Ágnes Vadszederke!

Üdvözlünk!


Bergkirchen - Panorama.jpg


Hello!
Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Marci vita 2008. augusztus 30., 17:21 (CEST)


Szerkesztői oldalam!Ü z e n e t e k :


2018. február 25., vasárnap. Ma Géza névnapja van.
3582 nappal ezelőtt regisztráltam.
Facebook icon.svg
Archív
Archív

Két wikitársat[szerkesztés]

javasoltam a bürokraták lapján megerősített szerkesztőnek: Szerkesztő:Dencey és Szerkesztő:1955éV. Ha lelkiismereted szerint egyetértesz a javaslattal, támogasd őket. Előre is köszönöm az együttműködést.– – Mártiforrás 2017. február 10., 12:23


Korrekt, dinamikus, segítőkész, pontos, türelmes.Kompromisszumokra kész, együttműködő szerkesztő. Ha én is javasolhatom, akkor támogatom.

1955éV vita 2017. február 10., 12:30 (CET)

Kedves @Pataki Márta:, @Dencey:, @1955éV:, akadálya csupán annyi van a javaslásomnak, hogy már hosszabb idő óta nem követem figyelemmel a vitákat és a Wikitanács megjegyzéseit a szerkesztőkkel kapcsolatban, így nem is tudom, hogy van-e valami akadálya a dolognak. Remélem, hogy az aktívabb szerkesztők közül lesz annyi, hogy megkapják a státuszt. Heart-beat.gif Vadszederke' 2017. február 10., 19:46 (CET)

Kedves Ágnes, az a gond, hogy szinte minden szerkesztésem elfogadott. Már második alkalommal kéri egy-egy számomra teljesen ismeretlen szerkesztőtárs a megerősített státuszt számomra. Mindenki elmondta már a véleményét. Olvashatod a különböző fegyelmi eljárásaimat, wikitanácsi megítéléseimet, amelyek összegzik erényeimet, a rám mért elmarasztaló és lesújtó kritikákat és az én reagálásaimat is. Kérlek segíts abban, hogy ezek alapján kialakítod a véleményedet és közlöd a közösséggel. Nyitott könyv vagyok számodra régóta ismersz engem (Overdose). Mindenképpen elfogadom megtisztelő döntésedet. Köszönöm. – – –Dencey vita 2017. február 10., 21:16 (CET)

Köszönöm értékelésedet. Jó munkát kívánok – – –Dencey vita 2017. február 11., 15:04 (CET)

Nem ismerek rád Dencey. Hova ez a nagy illedelmesség? Heart-beat.gif Vadszederke' 2017. február 11., 15:08 (CET)
Mindig illedelmes voltam, neked még azt is írtam, hogy szeretlek. De Ottóval és Deszróyerrel, amikor hasba rúgtak nem tudtam higgadt és udvarias maradni, persze meg is bűnhődtem érte. Az ember holtig tanulja a kedvességet és udvariasságot. Minden jót neked.– – –Dencey vita 2017. február 11., 15:14 (CET)

Mobiltárca[szerkesztés]

Szia! Több heti kemény munkával sikerült az erősen elfogult és egyoldalú "Mobiltárca" szócikket átalakítani, hogy végre ne úgy nézzen ki, mintha Magyarországon kizárólag a Telekom/Vodafone féle NFC-tárcák léteznének. Most egyetlen mondattal sikerült visszaállítanod ezt a benyomást. Kérlek, vagy járj jobban utána a témának, mielőtt szerkesztenél, vagy ha valamelyik érintett cégnek dolgozol, akkor tanúsíts egy kis önmérsékletet és ne tolj ki a többi mobiltárca-szolgáltatóval, akiknek továbbra is elérhető marad a tárcája.

EstendorLin vita 2017. február 13., 16:01 (CET)

Március 8.[szerkesztés]

Boldog Nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2017. március 8., 10:40 (CET)

@DenesFeri: Nagyon szépen köszönöm! Heart-beat.gif Vadszederke' 2017. március 15., 15:33 (CET)

Ellenőrzés[szerkesztés]

Kedves Vadszederke! Ha majd időd engedi, légy szíves, ellenőrizd már az 'Orosz László Wladimir' cikk kisebb kiegészítéseit. Szép napot! Üdv és köszönet: Tronos1

Kincsemhez segítségkérés[szerkesztés]

Tudnál segíteni: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Kincsem? Itt van néhány kérdés, amiben elakadtak. Egyrészt azért kérem segítségedet, mert lovas témában járatos vagy, másrészt mert talán tudod kit kell segítségül hívni. Szép estét kívánok! Apród vita 2017. április 19., 21:37 (CEST)

Fájl:4559 (4972) napora ponori thewrewk aurel 2.jpg[szerkesztés]

Szia! Ez a kép sajnos engedélyköteles. Tudom, hogy régen szabad licenc alatt felhasználhatók voltak a szoborlap.hu képei, de ma már ez nincs így, és a honlap jogi eligazítást tartalmazó oldalának sincsen meg az archív linkje, így sajnos nem bizonyítható a szabad felhasználás. Megpróbálsz engedélyt szerezni? – Regasterios vita 2017. április 23., 16:49 (CEST)

A képről készült saját fotó is, amit majd feltöltök, mert a kép tárgya valóban fontos. Ezt a képet nyugodtan törölheted viszont. Heart-beat.gif Vadszederke' 2017. április 24., 01:21 (CEST)

Bethlen család kastélyai[szerkesztés]

Kedves Ágnes! Köszönöm a Bethlen család kastélyai szócikkemmel kapcsolatos üzenetedet! Eredetileg külön szócikket szerettem volna a kastélyokról, ezért van az, hogy igyekeztem adni egy hátteret, kontextust a Bethlenekről. Többen javasolták, hogy legyen a szócikk része a Bethlen család szócikknek - így most a kastélyok listáját bedolgoztam abba a szócikkbe. Ott már nincsen információ általában a Bethlenekről a kastélyok részben. :) Tudnál esetleg abban segíteni, hogy egy ellenőrizetlen oldal mikor/hogyan válik ellenőrzötté, és így mindenki számára egyből elérhetővé? Van több szócikk is, amibe beleszerkesztettem, de hónapok óta csak az ellenőrizetlen változatban látom a változtatásaimat! Köszönöm előre is a segítségedet! Üdvözlettel, Zsuzsa – TZsuzsanna vita 2017. április 25., 17:54 (CEST)

Magyar díjlovasok listája[szerkesztés]

Szép estét kívánok!

A Magyar díjlovasok listája zavarbaejtő, mert senki sincs rajta belinkelve. Egyikük se híres?

A másik kérdésem, hogy a lista csak élő személyeket tartalmaz(hat) vagy elhunyt díjlovasokat is? Apród vita 2017. május 22., 17:57 (CEST)

Két kérdés, melyre ugyancsak nem adtak nekem választ. Apród vita 2017. szeptember 9., 12:43 (CEST)

Magyar Wikipédia Magazin[szerkesztés]

Közben már egy harmadik kérdés, ami magaziníróként érint téged: Wikipédia:Kocsmafal (egyéb)#Magyar Wikipédia Magazin. Apród vita 2017. szeptember 9., 12:42 (CEST)

Szia! Olvastam a fent említett kocsmafali beszélgetést, a szerkesztőkkel való beszélgetések is folytatódnak majd? Gerry89 vita 2017. szeptember 10., 21:08 (CEST)

Kincsem[szerkesztés]

Kedves Ági! Tudom mennyire fontosak neked a lovas témájú cikkek ezért ajánlom figyelmedbe, hogy jelöltem kiemelésre Kincsemet. Kérlek nézz rá és támogasd, ha te is úgy gondolod, hogy megérdemli a csillagot. Andrew69. Blue a v.svg 2017. július 14., 07:16 (CEST)

Magyar díjlovasok listája[szerkesztés]

Üdv! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Magyar díjlovasok listája szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Magyar díjlovasok listája oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon lehet. Ha úgy érzed, még segítségre szorulsz a Wikipédia szerkesztésében (pl. annak eldöntésében, hogy mi való a Wikipédiába és hogy egy cikknek milyen formai követelményeknek kell megfelelnie), akkor javaslom, hogy olvasd át a fenti üdvözlődobozban lévő hasznos linkeket, tedd fel kérdéseidet a kezdők fórumán, vagy ha akarsz, egy tapasztalt szerkesztőt (mentort) is kérhetsz a mentorműhelyen keresztül magad mellé, aki kezdetben segít neked eligazodni. Köszönöm a figyelmedet. Malatinszky vita 2017. szeptember 20., 20:07 (CEST)

Részemre jött üzik[szerkesztés]

Kedves Mindenki!

Sajnos nagyon kevés időm van mostanában a wikiben járni, de talán mégsem reménytelen a dolog, hogy visszatérek ide. Ami a Magazint illeti, kérdezzétek meg Mészöly T-t miért nem írok oda. Heart-beat.gif Vadszederke' 2017. október 4., 11:46 (CEST)

Közben már beszéltem a magazinról a kocsmafal egyében. Apród vita 2017. október 6., 13:26 (CEST)

Pataki Márta[szerkesztés]

Szia, szeretnék érdeklődni, hogy a Magyar Wikipédia Magazinban megjelent képek milyen licenc alatt vannak? Esetleg Te csináltad őket, vagy Márta adta? Jó volna használni őket Márta szócikkében. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2017. november 18., 23:46 (CET)

Köszönöm a választ, azt reméltem hátha a Te képeid. Nehéz most kideríteni, hogy ki lehetett a fotós, de majd egyszer megpróbálunk utánajárni. – EniPort eszmecsere eszmecsere 2017. november 19., 20:23 (CET)