„Szerkesztővita:Misibacsi” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ferslaci 6 évvel ezelőtt a(z) Michael Caine témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Ferslaci (vitalap | szerkesztései)
Ferslaci (vitalap | szerkesztései)
296. sor: 296. sor:


Köszönöm a segítséget! – [[Szerkesztő:Ferslaci|Ferslaci]] <sup>[[Szerkesztővita:Ferslaci|vita]]</sup> 2017. július 6., 17:24 (CEST)
Köszönöm a segítséget! – [[Szerkesztő:Ferslaci|Ferslaci]] <sup>[[Szerkesztővita:Ferslaci|vita]]</sup> 2017. július 6., 17:24 (CEST)

Szia!

Akkor minden magyar hangnál csak egy linket hagyjak? Például Fülöp Zsigmond többször is szerepel akkor ott is elég csak egy filmnél a link? A többi film ahol szerepel oda akkor ne rakjak hivatkozást? – [[Szerkesztő:Ferslaci|Ferslaci]] <sup>[[Szerkesztővita:Ferslaci|vita]]</sup> 2017. július 7., 11:06 (CEST)

A lap 2017. július 7., 11:06-kori változata

Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Misibacsi!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Burumbátor társalgó 2006. szeptember 8., 09:33 (CEST)Válasz

Kapott üzeneteim archívuma


http nem másolódik

Korábban felvetettél egy hibát, hogy a linknél nem másolódik a http rész. Azt hiszem sikerült reprodukálnom a hibát. Bizonyos weboldalak címe már nem tartalmazza a http részt, a wiki viszont minden esetben megköveteli. Így ha kimásolod, bár a másolás helyes lesz, de a wikinek az eredmény nem fog tetszeni. Ilyenkor kézzel kell a címet kiegészíteni, hogy a cikkben is működjön a hivatkozás. – B.Zsolt vita 2017. április 5., 22:20 (CEST)Válasz

Re: építés v. tataroz

Köszönöm az észrevételt, legközelebb már így használom majd! Toth417 vita 2017. április 6., 19:10 (CEST)Válasz

Re:pülőterek

Szia! Köszi az észrevételeket, javítottam őket (egyben beleástam magam a légi szabadságjogokba, érdekes téma :) Alensha 2017. április 7., 23:27 (CEST)Válasz

Üdv

Kérdés
Üdv Misibacsi!

1. Személyesen tegyél fel ilyen kérdéseket, személyesen tegyél ilyen kritikát!!! 2. Miféle kérdés az hogy mi ez? ez nem szócikk... Ilyen típusú mondandókat szemtől szemben tégy, ha nem tetszik valami, ugyanis nem tudok rá reagálni azonnal. 3. Az interacting boson model-el kapcsolatban azt tudom mondani, hogy ez a nemzetközi neve, azaz gyengébbek kedvéért nincsen speciális magyar nyelvű neve. Pl. tegyük fel a genetikában a transzkripció - amely egy latin-angol kifejezés - gyakran használatos ezzel a megnevezéssel, és egyik konferencián sem szólnak érte, hogy nem átírást használnak. Ha Te is annyit foglalkoztál volna ilyen dolgokkal, nem írnál ekkora .... nem is tudom mit. Képzeld, tudom mi az hogy szótár... most hogy már tudod, a legközelebbi megjegyzésedet szintén szemtől szemben tedd fel, mert azt sem tudom Ki vagy, és eddig egy én Rád egy szemernyi kritikát sem tettem, nem hiszem hogy ilyen odavetett lózungokat érdemelnék. A fizikai szócikkeket nem a Te kedvedért csinálom, hanem az ún. "tudás" elérhetőbbé tételéért. Capucettorosso vita 2017. április 15., 21:37 (CEST)Válasz

Fényképezés

Szia. Ezt itt válaszolnám meg, mert nem tartozik szorosan a kiemeléshez. Koncerten fényképezéshez kell engedély, ha nem akarsz balhét, és nem a mobiloddal fényképezel, hanem normális géppel, és lehetőség szerint jobb helyről akarsz fényképezni, pl. fotósárokból (bár az A38-on az sajnos nincs). A biztonságiak nem engednek be komolyabb kamerát másképp. Sajtójeggyel szokás fényképezni. A Wikipédia nem sajtó, és a jegyem is megvásároltam a koncentre, de jó képek készítéséhez normálisabb kamera kell, mint egy mobil. Igaz, tükörreflexes gépem sajnos nincsen, de a meglévő masinám is elég jó képeket gyárt, lásd a szerklapomon lévő koncertfotót (amit szintén engedéllyel csináltam). Csinálhatnék elmosódott mobilos képeket is, de annak nem sok illusztrációs értéke lenne. :-) Remélem sikerül pár jó fotót lőni közelről. Xia Üzenő 2017. április 17., 11:10 (CEST)Válasz

Gálya

Szia!

Köszönöm, hogy figyeltél, és köszönöm, hogy szóltál a visszavonásról. A formai hibás ponttal egyetértek, és így a visszavonással is. Szerintem viszont a háromszögletű vitorla ebben a szövegkörnyezetben igenis a latinvitorla. A kép, amit belinkeltél nekem ([1]) szerintem latinvitorlát ábrázol, bár bevallom, nem vagyok szakember. A piros háromszögek ott zászlófélének tűnnek, nem vitorlának, hiszen alul nincsenek is rögzítve.

Persze van más háromszögletű vitorla is mint a latinvitorla (pl. guari / huari, stb.), de én eddig mindenhol latinvitorlát olvastam a középkori mediterrán hajózásnál (amire a cikk leszűkíti a gálya leírását, az ókori gályák négyszögletű vitorlával voltak felszerelve). A könyvem, amiben legutóbb ilyet olvastam, ez: Marjai Imre. Nagy hajóskönyv (1981). ISBN 963 11 5573 0 . Persze akármit írhatnék, nem tudnád leellenőrizni. Neten például az angol gálya cikkben (en:Galley#Sails) csak négyszögletes vagy latinvitorlát említenek.

Kmiki87 vita 2017. április 17., 20:37 (CEST)Válasz

Köszönöm szépen!

(Ha még érdekel: A Marjai könyvben én pl. az 52. oldalra "A nehézkes keresztvitorlát, ... felváltotta a könnyen kezelhető, háromszögletű latinvitorla", az 53. oldali gálya rajzra és a 81. oldali vitorlaformás ábrára gondoltam hitrelen.)

Kmiki87 vita 2017. április 19., 19:56 (CEST)Válasz

MaMa tudósnaptár projekt

Szia, a cikket csak akkor vegyétek le a listáról, ha már jól kidolgozott cikke van. Hiszen nem az a cél a Wikipédián, hogy legyen egy rövidke cikk, és az kész. Arra ott van a Tudósnaptár.

Nincs minden néven link, ennek van több oka is:

  • Időhiány
  • Elsőként a magyarokat akartam belinkelni, de melléjük még néhány külföldit is belinkeltem. Most már a többiek is aktiválták magukat.
  • Nem volt számomra teljesen triviális az idegen nevek írásmódja. Írtam a Helyesírás kocsmafalra, de nem jöttek.

Szalakóta vita 2017. április 25., 22:45 (CEST)Válasz

Gnúk

Szia Misibacsi!

Ha van időd és kedved, akkor légy szíves nézd át a gnúkat: gnú, fehérfarkú gnú és csíkos gnú. Üdv. DenesFeri vita 2017. május 3., 09:42 (CEST)Válasz

forráskivétel

Szia! Oké, hogy a domain-tulajdonos megszűnésével az oldal már nem tölti be funkcióját és sajnos web.archive.org-on sincs meg, de ilyenkor nem lehetne valahogy másképp megoldani vagy legalább jelezni, hogy egy forrás kiment és van egy infó, amit a jegyzetek-források között nem fog megtalálni valaki?... mert ez így nekem felér azzal, mint amikor valaki forrás nélkül ír be információt.

Nem téged támadlak, félre ne érts, hanem megoldást szeretnék találni az ilyen helyzetekre...

Bár most szerencsés az eset, mert (hála magam felé, hogy) a két szóra "SZIKRA-Bár" "HÁZTÖRTÉNET" rákeresve a google azonnal kidobta: http://archive.is/aNy1w ... bocs a kuszaságért, csak 100 dolgot csinálok egyszerre... szóval a kivett forrást helyreállítom, de hálás lennék, ha ki tudnánk valamit találni... akár nagyobb közönség előtt... mit gondolsz? Ha ez utóbbi, hogy kéne..? Fauvirt vita 2017. május 8., 15:52 (CEST)Válasz

Több ismerősöm is járt úgy, hogy elhagyott domain nevét (ill a hozzá tartozó oldalt) meghekkelték és fura dolgok jelentek ott meg. Amúgy fura, a vírusirtóm igen érzékeny, de a szikra.eu-ra nem rinyált... ettől még simán lehet, hogy a korábbi domaint megvette ez a kínai izé-webáruház... ám ettől még az archív oldal miért lenne veszélyes? Az meg lehet tenni, hogy az "eredeti" oldalt ilyenkor lehagyja az ember, vagy meg lehetne adni valamilyen paramétert (mittudomén domain tulajdonos váltás=igen) és olyankor nem linkelődne? Ez megoldás lenne a számodra a konkrét problémára? (Akkor megkérdezem a sablonosoktól. Csak valami rövidebb paraméternév kellene...) A másikat meg felvetem valamelyik kocsmafalon. Hivatkozhatok majd erre az esetre? Fauvirt vita 2017. május 9., 11:04 (CEST)Válasz

Nekem az archív oldalra sem jelzett a vírusirtóm, ezt a hekker-dolgot csak általános megjegyzésnek szántam, hogy ez is előfordul.

Másik forrás: nem tudom, de most nincs időm keresgélni és ahhoz meg már régen volt, hogy szerkesztettem ezt a cikket, hogy emlékezzek... talán ha akad egyszer időm és energiám, megpróbálok összeülni az intézmény egykori vezetőjével, úgyis megegyeztünk, hogy átbeszélem vele, hiszen ha az embernek jobb rálátása van az adott témára, könnyebben tud az infók nyomára bukkanni és akkor majd tüzetesen újra átböngészem a forrásokat is. Addig passzolok.

Viszont... "Olyan fontos/kétes infó ez, hogy külső forrás kell hozzá?" - szóval szerinted a szentesi piacon árusító bármelyik nénikét megkérdezzük, rávágja?... Tényleg nem értem, hogy miért kell a forrásokat ennyire lekezelően alkalmazni... ez a hozzáállás a legrombolóbb és idegtépőbb itt a Wikipédián, főleg, amikor tele vagyunk olyan (ál)szerkesztőkkel, akiknek a hobbijuk a "kreatív vandálkodás"... és főleg, hogy néhányan igyekszünk tényleg korrekten minden a szócikkben található információt hitelesen forrásolni és még leszúrást is kapunk érte... mintha egy telefontársaság azért koppintana az ügyfelei fejére, mert pontosan befizetik a díjaikat, hogy képzelik már, hiszen a többség állandóan késik... na jó, most borzasztó fáradt vagyok, jobb ha nem bonyolódom ebbe bele, de tényleg bosszantó már ez az állandó lecs...t hogy mi a töknek akarok én forrásolni egy semleges nézőpontot (átfogóság, hitelesség) és nem első megjelenést kérő szervezet felületének önkénteseként... tényleg én megyek az út másik oldalán? - áh, költői felvetés... de már tényleg agyonfrusztrál ez az egész és néha muszáj kiadnom magamból. Fauvirt vita 2017. május 10., 14:45 (CEST)Válasz

...szóval túlzás lenne a Wikipédia:A Wikipédia öt pillére első és második pillérét betartani, törekedni rá... egy pillanatig nem mondom, hogy könnyű... de tudod én (és nem vagyok egyedül, csak sokan föladják - igen, van olyan is, aki e miatt adja/adta föl) azt tartom frusztrálónak, hogy aki ezt is megteszem van egzecíroztatva. Most meccseljünk azon, melyik frusztráció frusztrálóbb?....

Ha észrevetted, az alapfelvetésem is az volt, hogy valahogy jelezni, ha kivesznek egy forrást... én egy pillanatig nem támadtalak, de ha úgy éreznéd (és ez esetben bocsánat), akkor sem támadásnak szántam a kérdésfelvetésemet. Megoldást keresek. Fauvirt vita 2017. május 11., 12:37 (CEST)Válasz

Szerinted pl. ez forrásköteles infóváltozás, vagy nem? Fauvirt vita 2017. május 13., 21:46 (CEST)Válasz

Kiemelés - Szén nanocső

Szia Misibacsi! Ha időd engedi, valamikor ránéznél kérlek erre a kiemelésre? Közeleg a vége az eljárásnak, és ha van módosítandó, jó lenne ha időben kiderülne, hogy legyen idő javítani. Köszönöm! Cvbncv Vince(érveljünk) 2017. május 12., 11:32 (CEST)Válasz

Has Solo

Névtelen Has Solo film (vitalap | történet | hivatk | log | dellog | szerkesztés | figyel | lapinfo | töröl | levéd) Szia, itt a cikkben következetesen Has Solo van írva (WD-ban, címben, bevezetőben, infoboxban,), a forrásnál is, bár a forrásra kattintva meg Han Solo. Jó ez így? --Pallertithe cave of Caerbannog 2017. május 13., 09:27 (CEST)Válasz

Kemeleon Light, Kameleon system, összetett intelligenciájú készülékek

Kedves Misibácsi! Miben különbözik a Kameleon Light a PLC-ktől?

Mindenben és semmiben.

Ugyanúgy tartalmaz be és kimeneteket mint egy PLC, azaz megfeleltethető lenne egy kompakt PLC-nek. De a rendszer alapjai kicsit mások.

  • 1.) Saját CAN buszos protokolt használ, nem kell címezni semmit, mivel automatikus címhasználat van,
  • 2.) Nem kell programozó hozzá, hogy egyedi szoftvert futtasson, mivel jelenleg nem fut rajta egyedi szoftver - igaz képes a futtatására.
  • 3.) Olyan hardverelemeket is tartalmaz, amikre egy PLC-ben nem lenne szükség.
  • 4.) Redundáns rendszerelem, amiből egyféle létezik. Azaz nem a klasszikus felépítést követi, amit egy intelligens relé, vagy kompakt PLC, vagy éppen egy központi PLC elosztott, terepi I/O készülékekkel.
  • 5.) Minden szoftver benne van, dobozos termék. Folytathatnám sokáig. A lényege, hogy több mint 25 év PLC, és intelligens épület pozitív és negatív tapasztalatának szűrleménye.
  • Gyakorlatilag olyan, mintha egy PC-t akarnánk egy MAC-el összehasonlítani. Itt is egy cég terméke a készülék és a rajta futó szoftver. Így képes egységes egészet alkotni. Nagyon fontos, hogy az eddigi intelligens koncepciókkal szemben nem a technológia kapott központi szerepet, hanem az ember. Azaz minden esemény kontrollálható és be lehet avatkozni. Nem fordulhat elő "elvarázsolt kastély" effektus, ami azokra a rendszerekre jellemző, amelyek sok beépített automatizmust tartalmaznak, de a tulajdonos nem képes beletekinteni a buszrendszer jelfolyamaiba. A Kameleon System egyetlen készüléket használ minden feladat megoldására, amelyek valóban a kényelmet szolgálják. Fontos, hogy az üzemmód változtatásoknak köszönhetően bár elosztott intelligenciájú a készülék, de alkalmas központi készülékként is a működtetésre és alkalmas távvezérelt I/O-ként is viselkedni ugyanaz a hardver, mindezt úgy, hogy nem kell rá folyton új szoftvert tölteni, csak át kell kapcsolni egy csavarhúzó segítségével a kívánt üzemmódra. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kameleon1 (vitalap | szerkesztései) 2017. május 18., 22:00‎

    Pontosítás

    Pontosítottam: Wikipédia: Kocsmafal (hírek) 2017. május 26., 21:28-kori változata. Apród vita 2017. május 26., 21:31 (CEST)Válasz


    Szökés 5. évad

    Helloǃ

    Ebben a cikkben, és angol wikipédián is van egy leírás..igaz az csak 1-2 mondat.

    http://mult-kor.hu/20140225_szinvakok_voltak_az_okori_gorogok

    https://en.wikipedia.org/wiki/Wine_dark_sea_(Homer)

    – Jani47 vita 2017. május 31., 22:01 (CEST)Válasz


    Rendben, korrigáltam és beírtam a gondoltaidat, ha nem gond.

    – Jani47 vita 2017. június 2., 20:53 (CEST)Válasz

    Időparadoxon

    Kedves Misibácsi!

    Nem értem, miért rizsa mit írtam és mi benne a valótlanság. Azon felül roppantul meglepődtem tőled merőben szokatlan, legalábbis eddig általam nem tapasztalt stílusodtól: „rizsa ki”. Az időlassulás egyik lehetséges vonzata, hogy mondjuk egy 90 százalékos időlassulásnál 1 évet öregedsz, míg a Földön tízet öregednél, tehát gyakorlatilag egy a jövő irányába mutató időutazásnak is tekinthető. Öt hónapnyi utazás alatt elérhetsz a legközelebbi, 4 fényévnyire lévő csillagik, hát mi az időutazás, ha nem ez.

    Üdv, – Livvyfan vita 2017. június 2., 17:42 (CEST)Válasz

    Nem a javítással van baj, hanem ezt a tőled igencsak szokatlan "rizsa ki" szöveget furcsállottam. Másoktól már természetesnek veszem a gúnyos szerkesztési összefoglalót. De mivel alig egy hete egy saját nyitású szócikkemben is megkaptam, hogy „hagyjuk a hülyeségeket”, egy kocsmafali etikai vitában gyakorlatilag senki nem adott igazat nekem, bizonyára retardált vagyok, aki az egyik szerint hülyeségeket, másik szerint rizsákat ír. Tetejébe annyira műveletlen, hogy papagálynak írom a papagájt. Más szóval a paraszt maradjon kapafánál és ne wikipédiát írjon. – Livvyfan vita 2017. június 3., 10:17 (CEST)Válasz

    Nézd Misibácsi, hét éve vagyok itt. Ez felnőttnek nevezhető életem cirka húsz százaléka. Kortársaim naponta hullanak, nekem már nem a fejlődés, hanem a tudásom átadása lehet csak a célom, míg Dr. Alzheimer és Prof. Demens el nem viszi, vagy engem az ördög. Az időm meg fogy, nem várhatok és nem köthetek elvtelen alkukat. Ha végképp elegem van a kötözködőkből, max hagyhatom az egészet a fenébe. Üdv, – Livvyfan vita 2017. június 4., 12:13 (CEST)Válasz

    Misibácsi, én a felnőtt életemet említettem, nem az egészet. A régi rendszer szerint már nyugger lennék. Szóval az én koromban már nem eszesedik, hanem meszesedik az ember, a türelme, toleranciája meg úgy fogy, ahogy a hátralévő napjai. A 80 fölötti kor meg csak arra jó, hogy az ember ágyhoz kötötten, bepelenkázva meg se ismerje családtagjait, mint 80 éves koráig aktívan dolgozó apósom évek óta... Csak azért írom, mert félreértettél. Mindegy, megint mellékvágányra ment a beszélgetés, ahol csak annyit kértem, hogy ha lehet mellőzd a gúnyos szerkesztési összefoglalót. Ha szóf.sást és rizsát akarsz olvasni, ajánlom az idődilatáció cikket. Ami annak ellenére, hogy valóban szómenés, azok előtt is megvilágítja a dolgot, akik két mondatból, vagy matematikai képletekből nem értenék meg. Aztán hogy függetlenül a képletektől mit és hogyan élne meg bárki 90 százalék időlassulás mellett, azt egyikünk sem tudhatja. Na mindegy, erről ennyit, üdv, – Livvyfan vita 2017. június 4., 21:43 (CEST)Válasz

    Impala

    Szia Misibacsi!

    Ha van kedved és időd hozzá, akkor légy szíves nézd át az impala szócikket. Üdv. DenesFeri vita 2017. június 3., 09:29 (CEST)Válasz

    Mesterségesintelligencia-szoftver

    Üdvözöllek!

    Mielőtt további visszaállításokba mennénk bele a kezdőlap Aktualitások rovatában, szeretném, ha átfutnád a Mozgószabály#B) Különírt szókapcsolatok bővülésekor lapot, és az azt alátámasztó AkH.12 141. szakaszt az akadémia helyesírási szabályzatából. Ezekből látni fogod, hogy a mesterséges intelligencia és a szoftver szavak össztételét miért kell valóban mesterségesintelligencia-szoftver alakban írni. – Malatinszky vita 2017. június 5., 07:03 (CEST)Válasz

    Szitutunga

    Szia Misibacsi!

    Ha van időd, akkor légy szíves nézd át ezt is. Üdv. DenesFeri vita 2017. június 10., 12:52 (CEST)Válasz

    Addax

    Szia Misibacsi!

    Elkészítettem az addaxot is, bár nem teljesen. Egyes szakaszokat talán nem fordítottam jól - Genetikája, Történelmi megemlítései és kövületei - és a Szaporodása szakaszba angolul másoltam át mondatokat, mert azokat semmiképp sem tudom helyesen lefordítani. Továbbá az Alkalmazkodásai-nál is lehetnek hibák. Ha van kedved és időd, akkor légy szíves néz rá. Üdv. DenesFeri vita 2017. június 14., 14:21 (CEST)Válasz

    Parói Nemzetközi Repülőtér

    Szia. Az ilyen neveknél minden kezdőbetű nagy. Nyugodtan menj rá a ferihegyi reptér hivatalos oldalára és akkor te is meglátod. Jelen esetben a cím nem megfelelő (Parói nemzetközi repülőtér), csak nem lett átírva, mert már sok oldal hivatkozik ide. Üdv. – Milei.vencel 2017. június 16., 17:32 (CEST)

    Oryx

    Szia!

    Amit tudtam, megtettem: Oryx. DenesFeri vita 2017. június 17., 11:03 (CEST)Válasz

    Kardszarvú antilop

    Szia Misibacsi!

    Június utolsó antilopjaként a kardszarvú antilopot ajánlom figyelmedbe. Ha akarod és van időd, akkor légy szíves ezt is nézd át. Üdv. DenesFeri vita 2017. június 21., 12:16 (CEST)Válasz

    Kiemelés

    Szia! Kiemelésre szeretném jelölni a fehér cápa cikkünket. Kérlek te is nézz rá, hogy ne az eljárás során bukjon ki, hogy valamelyik mondat nem egyértelmű. Előre is köszönöm és üdv. Andrew69. 2017. június 22., 20:54 (CEST)Válasz

    Bocsánat. Innentől nem szerkesztem csak volt egy nagyobb átnézés, amit le kellett mentenem. Andrew69. 2017. június 23., 16:26 (CEST)Válasz

    Egyébként szerkesztési ütközésnél nem veszted el a saját dolgaid. Le kell görgetni a lap aljára és ott van a te változatod. Andrew69. 2017. június 23., 17:12 (CEST)Válasz

    Aláírás nem hivatkozás

    Köszönöm, hogy szóltál, nekem idáig fel sem tűnt. Minden jót! – Artep123 vita 2017. június 28., 19:59 (CEST)Válasz

    Szerkesztők listája

    Szia, bocs, de a listát nem frissítettem, csak fölötte betettem néhány piros linket, semmi több. Ilyen jövőbeli dátumokat különben nem is látok most sem. Zerind üzenőlap 2017. június 28., 20:06 (CEST)Válasz

    Képaláírás

    Szia! Nagybetűvel kezdjük, jól remélted, hogy nem vagyok teljesen hülye. Üdv. Voxfax vita 2017. július 4., 13:00 (CEST)Válasz

    Michael Caine

    Szia!

    Ne haragudj hogy zavarlak. Tudnál nekem segíteni abban hogy ezen a lapon Michael Caine a fimjeit felsoroló táblázathoz hogyan lehet beszúrni még egy oszlopot? A magyar hangokat szeretném oda beírni. Még egyszer bocs a zavarásért. – Ferslaci vita 2017. július 6., 11:41 (CEST)Válasz

    Köszönöm a segítséget! – Ferslaci vita 2017. július 6., 17:24 (CEST)Válasz

    Szia!

    Akkor minden magyar hangnál csak egy linket hagyjak? Például Fülöp Zsigmond többször is szerepel akkor ott is elég csak egy filmnél a link? A többi film ahol szerepel oda akkor ne rakjak hivatkozást? – Ferslaci vita 2017. július 7., 11:06 (CEST)Válasz