Szerkesztővita:Fauvirt

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Nuvola apps klipper.png
Nuvola apps ooo gulls.png
Ez a szerkesztő kis időre visszavonult a komolyabb Wikipédia-szerkesztéstől.
De továbbra is jelen van néha és elérhető.

Gratulálok![szerkesztés]

Kedves Fauvirt! Szívből gratulálok áldozatos munkádért, hogy (és ahogy) létrehoztad az Új Színház egyértelműsítő lapot!

Meggyőződésem, hogy az ilyen jellegű munkád nélkülözhetetlen a Wikipédia fejlődése szempontjából. Jól illusztrálja, hogy a Wikipédia egyértelműsítő lapjainak kifinomult (nem leegyszerűsítő) rendszere alkalmas arra, hogy az olvasó a lehető legjobban tájékozódjon a homonimák között.

Az egyértelműsítés bonyolultságát, kihívását a szükséglet adja. Márpedig itt hatalmas szakmai feladatot vállaltál fel és oldottál meg sikeresen! További jó szerkesztést!--Linkoman vita 2019. december 8., 10:39 (CET)

@Linkoman: Köszönöm szépen! (...zavarba jöttem!) Igyekszem legjobb tudásom szerint szerkeszteni. Fauvirt vita 2019. december 8., 12:35 (CET)

Útmutató díjak szócikkéhez[szerkesztés]

Szia! Egy korábbi kocsmafali beszélgetéshez te is hozzászóltál, el is készült az ott felvetett szempontok alapján egy útmutató-féle, ha érdekel még a téma, nézd meg, és véleményezd légyszi. Itt van: Szerkesztő:Palotabarát/Segédletek/Díjak szócikkei. Ha valami észrevételed van, beleírhatod a cikk vitalapjába is. Kösz, szia! Palotabarát vita 2019. december 18., 19:08 (CET)

Közeleg „Az év szócikke 2019” verseny[szerkesztés]

Szia, Fauvirt!
A 2019-es év folyamán megírtad a Magyar Színház (Budapest, 1897–1948) szócikket, hozzájárultál a 2019-es budapesti hajókatasztrófa szócikk megszületéséhez, jelentősen bővítetted a József nádor tér és a Vörösmarty tér (Budapest) szócikket.
Ezt egyfelől köszönjük, másfelől értesítünk arról, hogy ezeket a szócikkeket a Wikipédia közössége jelölte a 2019-es „Az év szócikke” versenyen.
A szavazás hétfőn, január 20-án 0:00 órakor indul és a Wikipédia szerkesztői 2020. március 2-án éjfélig adhatják le voksukat az általuk legjobbnak ítélt szócikkekre több kategóriában is. Arra kérünk, vegyél te is részt a szavazásban, ismerd meg a 2019-es Wikipédia-termés legjavát, szavazatoddal erősítsd meg szerkesztőtársaid munkáját, megjelenéseddel buzdíts másokat is a közös munka értékelésében való részvételre, így végső soron mások is jobban megismerhetik a te hozzájárulásodat. (Arra felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy a kiírás szellemében az általad indított vagy jelentősen bővített szócikkekre szavazni nem etikus.)
Hétfőtől várunk a lapon!
Pasztilla 2020. január 19., 18:07 (CET)

@Pasztilla: köszönöm az értesítést és a megtisztelő megmérettetést! Pillanatnyilag annak örülök, ha a vállalásaimnak eleget bírok tenni, időnként csak stresszoldásként "írogatok" a wikire... de biztos nincs energiám semmi extrára. Ha netán úgy döntenének a többiek, hogy a megtisztelő elismerést megkapja valamelyik szócikk, és ha lesz ajándékozás, ahogy tavaly is tiszta szívvel átengedem annak, aki még dolgozott a szócikken. Fauvirt vita 2020. január 25., 20:06 (CET)

Fájl:Vidám Színpad Közhasznú Nonprofit Kft. logoja 2019.png[szerkesztés]

Szia! Erre a logóra eddig nem érkezett engedély az OTRS-be. Rákérdezel? – Regasterios vita 2020. január 25., 19:11 (CET)

@Regasterios: Köszönöm a figyelmességed! Sajnos decemberben is írtam nekik, azt írták, ha a priorításuk engedi ...(a levél kitöltve, csupán az aláírást szoktam kérni, hogy ők írják be, ill. mióta az egyik OTRS-ellenőr azzal dobta vissza az egyik általam intézett engedélyt, hogy az engedélyező az általam küldött levelet továbbította (aláírva) és az nem elfogadható, aztóta azt is kérem, hogy külön levélben küldjék és ha nem felejtik el, engem is cc-zennek...) a határidő lejárta előtt is írtam nekik, látták, azóta néma csönd. Biztos nem került spam-be (volt már olyan is)?... Azért most rájuk írtam. Ha hétfő estig nem érkezik reakció vagy engedély, szerintem elengedhetjük, ha nem is örülök neki... Fauvirt vita 2020. január 25., 19:59 (CET)

Kereséssel sem találtam meg, sajnos. – Regasterios vita 2020. január 25., 20:02 (CET)