Fájl:Film reel.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 534 × 519 képpont, fájlméret: 20 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: Drawing of a film reel.
Español: Símbolo de film o de vídeo (viñeta).
Dátum
Forrás Vector version of Image:FilmRoll-small.png. Made with some use of Image:Radiation warning symbol.svg, actually. :-)
Szerző User:Bromskloss

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2007. július 8., 13:21Bélyegkép a 2007. július 8., 13:21-kori változatról534 × 519 (20 KB)BromsklossUnliked all clones as an attempt to work around a rendering bug.
2006. december 1., 02:34Bélyegkép a 2006. december 1., 02:34-kori változatról534 × 519 (20 KB)Cfaerberremoved unnecessary <pattern> element, which prevented rendering
2006. november 28., 17:15Bélyegkép a 2006. november 28., 17:15-kori változatról534 × 519 (21 KB)Bromskloss{{Information |Description=Drawing of a film reel |Source=Vector version of Image:FilmRoll-small.png |Date=2006-11-28 |Author=User:Bromskloss |Permission=See below. |other_versions=- }}

Több mint 100 oldal használja ezt a fájlt. A következő lista csak a fájlt használó első 100 lapot mutatja. A teljes lista ezen a lapon található meg.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok