Szerkesztővita:Dancilynch

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Dancilynch!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro George Cross Malta.svg Ħelyőrség 2008. október 15., 15:18 (CEST)

If you don't speak Hungarian, please click here.

Mentorálás[szerkesztés]

Segítséget kértél az elinduláshoz, és én szívesen állok rendelkezésedre. Kérlek, hogy a vitalapomon írd le pontosan, hogy milyen útmutatásra van szükséged. Addig is egy kis olvasnivaló:


Stewe Spinning wheel throbber.gif Feedback 2009. április 29., 08:56 (CEST)

Aláírás[szerkesztés]

A Wikipédiában van egy lehetőség arra, hogy nagyon egyszerűen elhelyezd aláírásodat, dátumostul, mindenestül. A wikipédiabeli speciális aláírásból nem csak a Wikipédián használt neved derül ki, hanem rögtön két linket is tartalmaz. Az egyik a többi szerkesztőnek szóló bemutatkozásodra mutat, a másik pedig arra a lapra, ahol üzenni lehet neked. Ehhez az „aláíráshoz” segítséget ad a szoftver. Elég, ha az üzeneted befejeztével az aláírás helyett rákattintasz a tizedik képecskére a szerkesztőablak fölött:

Edycja-18.png


akkor ennek az aláírógombnak a hatására a szoftver beilleszt a szövegedbe négy hullámvonalat.
Ha ezután arra a gombra is rákattintasz, ami így néz ki: Lap mentése, akkor a szoftver lecseréli a hullámvonalakat az aláírás szövegére és az aktuális dátumra, órára.
Az aláírásként megjelenített szöveget a regisztrált szerkesztők a „beállításaim” fül segítségével meg is változtathatják.

Megjegyések

  • Amíg nem jelentkeztél be, az IP-címedet jelenteti meg az aláírás.
  • A bemutatkozólapodra mutató link csak akkor lesz kék, ha van rajta valami, amíg üres, addig pirosan fog virítani.
  • Az üzenőlapodra mutató link csak magán az üzenőlapon jelenik meg vastag fekete szövegként, mindenhol máshol rendes linknek mutatkozik.
  • Más módon is elérheted, hogy bekerüljön a szövegbe a négy hullámvonal, nem csak az aláírógombbal:
  • A négy tildét (hullámvonalat) a szerkesztési ablak alatt is megtalálod, vagy
  • közvetlenül is beírhatod: ~~~~.
  • A Alt Gr+1 (a fő billentyűzeten) billentyűkombinációnak, és
  • az Alt+1 2 6 (a számok a számbillentyűzeten) kombinációnak is ugyanez a hatása.
  • Ha a gombot használod, akkor kapsz egy gondolatjelet is az aláírásod elé.

Grósznyó 2010. június 29., 13:57 (CEST)

Demszky[szerkesztés]

Beírtad, hogy 2010-ig volt Budapest főpolgármestere. Mivel ez ma, július 8-án nem befejezett tény, ilyet nem írunk egy lexikonba. Elég lesz az ősszi választások után beírni a változásokat.--Linkoman vita 2010. július 8., 21:20 (CEST)

Bulizgatunk, bulizgatunk?[szerkesztés]

Szevasz Dani! Milyen volt a Morrison's? :-) Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. május 4., 19:58 (CEST)

Dalcímek[szerkesztés]

Szia! Látom megírtad néhány Alvin és a mókusok lemez kezdetleges szócikkét. Légy szíves javítsd ki a számcímeket, mert nem minden szónak kell nagy betűvel kezdődnie! A dalcímeket ugyanúgy írjuk, mint bármely más magyar mondatot. Csak a tulajdonnevek és a cím első szava nagybetűs. Köszi! --Ary vita 2012. május 11., 20:39 (CEST)

Az utolsó földönkívüli[szerkesztés]

Szia! A film cselekménye szó szerint megegyezett a http://www.hbo.hu/movie/az-utolso-torvenyenkivuli_48291 címen található leírással, ezért töröltem. Kérlek, próbáld meg másolás helyett saját szavaiddal megfogalmazni. Trevor vita 2014. augusztus 15., 09:49 (CEST)

És kérlek a cite sablon használatakor mindig töltsd ki az alapvető infókat (url=, title=, publisher=, accessdate= - ezek kötelezőek). A title pareméter nélkül ráadásul hibát is jelez a sablon. Xiaolong Chinese black dragon.svg Üzenő 2014. augusztus 15., 10:59 (CEST)

Helyesírás-ellenőrző[szerkesztés]

Szia!

A kedvemért beraknál a böngésződbe egy helyesírás-ellenőrzőt? Ha nem is jó mindenre, az elírásokat szépen jelzi, így azokat saját magad tudod javítani. misibacsi*üzenet 2014. november 29., 11:42 (CET)

Van benne Misi bácsi, de vannak filmek a hivatalos címe furcsán van írva. (pl.: showgirls, így egybeírva). Stilisztikán még majd próbálok a jövőben korrigálni!– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Dancilynch (vitalap | szerkesztései) 2014. november 29., 14:55 (CET)‎

Az ilyet nem húzza alá pirossal? "Forradlamak". Szerkesztési nézetben nézd meg ezt a szakaszt. Az eredeti címeket nyilván nem lehet ezzel ellenőrizni, de nem is kell. Csak a magyar szavak írásáról van szó. misibacsi*üzenet 2014. november 29., 19:45 (CET)

fel lehet tölteni a képet?[szerkesztés]

Szia!

Sajnos fogalmam sincs, én azt mondanám, hogy igen, de nem vagyok járatos a képek jogai kérdéskörben, de itt tedd fel a kérdést: Wikipédia:Kocsmafal (képek). Ott vannak ehhez értő emberek. Ha ez az oldal felkerül a Figyelőlistádra, látni fogod, ha a Figyelőlistádat megnézed, hogy van-e változás az oldalon. misibacsi*üzenet 2014. november 30., 19:40 (CET)

Új téma, +aláírás[szerkesztés]

Szia!

Ha új témát kezdesz, és nem egy meglévőhöz szólsz hozzá, kezdj új témát az erre szolgáló gombbal a Vitalapom tetején. (minden vitalapon van)

A hozzászólásod végén helyezd el a 4 db hullámvonalat, ami beszúrja az aláírásodat és a dátumot, különben macerás kikeresni, hogy ki írt. A szerkesztőablak alatt található, a legutolsó gomb, amin apró hullámok vannak. misibacsi*üzenet 2014. november 30., 19:45 (CET)

File:Lordofwar.jpg[szerkesztés]

Szia, kérlek, hogy ilyen képeket ne tölts át az enwikiről. Ha figyelmesen megnézed a en:File:Lordofwar.jpg oldalt az enwkin, sehol nem fogsz rajta olyan cc-by-sa licencet látni, amit te itt a képre tettél. Az van odaírva: "qualifies as fair use under United States copyright law". Nekünk itt a magyar szerzői jogi törvénynek kell megfelelni, ami nem ismeri a fair use fogalmát. Ez egy film posztere, ami jogvédett, és kizárólag a kiadó (azaz a filmstúdió) írásos engedélye mellett tölthető fel ide. Kérlek, hogy mielőtt képet töltesz fel, olvasd át a WP:FÚ útmutatót. Az engedély nélküli jogvédett képeket töröljük, többszöri feltöltésük szaknciókat vonhat maga után. Megértésed köszönöm. Xiaolong Chinese black dragon.svg Üzenő 2015. január 30., 15:11 (CET)

Egyértelműsítés[szerkesztés]

Szia! Kérlek, a zenei formációt tárgyaló szócikket nevezd át Cinema (együttes)-re, mert nagy kezdőbetűvel az együttes nem igazán jó. Láttam, már beszúrtad pár helyre ezt a módosított linket, kérlek, írd át kisbetűsre az átnevezés után. Köszönöm előre is! Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. március 14., 17:40 (CET)

Szia! Köszi! Közben átneveztem és elkezdtem keresgélni, hogy mi hivatkozik a nagybetűs verzióra a sablonon kívül, elfogytak szerintem. :) Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. március 14., 19:54 (CET)

köszönet[szerkesztés]

Szia Dancilynch! Köszi a hozzáadásokat cikkekben. :) --Vakondka vita 2015. július 14., 21:41 (CEST)

Franka Tibor[szerkesztés]

Szia! Élő emberről csak szabad licencű profilkép tölthető fel, és mivel a filmkocka nem ilyen, sajnos törölni kellett az általad feltöltött képet. Megértésedet köszönöm. – Regasterios vita 2015. augusztus 16., 22:29 (CEST)

Politikuscikkek[szerkesztés]

Szia! A vitalapomon válaszoltam. Cassandro OCR bow tie.svg Ħelyi vita 2015. augusztus 26., 23:33 (CEST)

László Petra[szerkesztés]

Szia!

Szerintem törlendő a szócikk. Egyébként a karikaturista antiszemita és Izrael megsemmisítésére hívó rajzokat csinál: http://mandiner.blog.hu/2015/09/10/jo_tanacsert_antiszemita_karikatura-csokor_orulunk_vincent

– Ltbuni vita 2015. szeptember 13., 21:22 (CEST)

Horváth Imre[szerkesztés]

Van egy 1944-ben született Horváth Imre nevű politikus is, az ő cikkének címe Horváth Imre (politikus, 1944). Ezért szerepelt az egyértelműsítő lapon az általad éppen fejlesztett politikuscikk azzal a címmel, hogy Horváth Imre (politikus, 1901–1958).
Nem akarom megzavarni a munkádat, szólj kérlek, hogy mikor alkalmas neked, és akkor összehangolom az egyértelműsítő lapot és a cikket. Vagy az is jó, ha te végzed el az átnevezést, és aztán a keletkező átirányítást törölteted. Egyetértesz ezzel?
--Karmela posta 2015. december 3., 13:49 (CET)

Problémás képek[szerkesztés]

Szia!

Értesítelek, hogy az alábbi képeket törlésre jelöltem, miután vitatható a megadott licencük:

Ha valaki nem tudja, ki a szerző, nem egyenlő azzal, hogy a személye nem állapítható meg, vagyis ismeretlen. Főleg a második képnél egy blog megadása forrásként nem elegendő ennek alátámasztásához. Az is fontos, hogy egy kép nem a keletkezésétől, hanem első megjelenésétől számított 70 év után válik közkinccsé, amennyiben valóban nem állapítható meg a szerző személye.

Hasonló a probléma a Fájl:Schön Gábor.jpg képpel, amelynél nem adtál meg forrást. Ez persze pótolható, és én is látom, hogy a fotó innen van, de "elfelejtették" megadni a forrást.

Lényegében ugyanez a két probléma van a Fájl:HenneyArpad.jpg, valamint a Fájl:Štefan Tiso.jpg képekkel. A Fájl:Mohay Gyula 1945.jpg esetén pedig, kérlek, add meg pontosan, melyik honlapon tekinthető meg az a filmhíradó, amelyikből a filmkocka származik. – Regasterios vita 2016. március 19., 20:14 (CET)

Logikus, amit leírtál, de mindehhez pontos forrásmegjelölés szükséges (Jakov Dzsugasvili-kép). – Regasterios vita 2016. március 21., 23:51 (CET)

Balha Vilmos[szerkesztés]

Szia! A Balha Vilmos szócikked Ary szerktárs törlésre jelölte. A vitában itt tudsz részt venni: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Balha Vilmos Üdv, Csurla vita 2016. szeptember 28., 21:29 (CEST)

Adam Goldstein[szerkesztés]

Haj!!

Kérlek, bővítsd ezt a szócikket fel egy kicsit, mert így nagyon kevés a tartalma. Csá! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2016. december 22., 23:14 (CET)

időutazás[szerkesztés]

Szia, ha gondolod, ki tudom neked gyűjteni az összes olyan filmet egy listára, ami az időutazással kapcsolatos. Azokat átnézheted egyesével, kell-e őket kategorizálni. B.Zsolt vita 2017. május 22., 16:28 (CEST)

Fájl:Abonyi Ferenc 1940.jpg[szerkesztés]

Szia! A kép szerzőjeként Haeffler Istvánt jelölted meg, aki 1962-ben hunyt el, így ez a fotó egyelőre jogvédett. – Regasterios vita 2017. május 23., 19:17 (CEST)

Jogvédett kép[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Zsinka László.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Az ilyen képeket a Wikipédia szabályai szerint nem lehet feltölteni. Kérlek, hogy képfeltöltés előtt tájékozódj a felküldési útmutató elolvasásával, mert jogvédett kép ismételt feltöltése szankcionálható. Kérlek, hogy csak bizonyíthatóan szabad licencű vagy saját készítésű képeket tölts fel. Megértésed köszönöm, további jó szerkesztést kívánok, Regasterios vita 2017. szeptember 19., 19:29 (CEST)

Peter Finch[szerkesztés]

Szia!

Van valamilyen rendszere annak, milyen lapokat hozol létre? Esetleg egy saját projekt? Csak azért kérdezem, mert filmes témában szerkesztek, és szeretném elkerülni a jövőben, hogy ugyanazon a lapon dolgozzunk. Én szívesen megosztom veled, ne érts félre, csak akkor nem tervezem az adott lapot megcsinálni. A másik kérésem az lenne, hogy kérlek, javítsd vissza A szoba hivatkozást A szoba (film)-re, mert így túl általános, és bármi más is lehet (zenealbum, festmény, epizódcím stb.). Köszi! – Artep123 vita 2017. november 9., 23:59 (CET)

Új kategória[szerkesztés]

Most reggel létrehoztad a Kategória:Road movie-k film-műfaji kategóriát és máris sok filmes cikket tettél be alá. Tájékoztatlak, hogy új kategóriák létrehozása előtt a szándékot - mint javaslatot - meg szoktuk beszélni, ezen a lapon: Wikipédia:Kategóriajavaslatok. Kérlek, hogy írd le ott a javaslatot (egy új szakaszban) egy-két sorban és beszéljük ott meg. Kérlek, hogy addig is állj le további cikkek kategorizálásával. Üdv.: – Vadaro vita 2017. november 12., 08:45 (CET)

(A szakaszcímet utólag tettem hozzá, elnézést.) – Vadaro vita 2017. november 12., 09:06 (CET)

Filmes cikkek megírása[szerkesztés]

Szia!

Nem tudom, láttad-e ezt a listát, hátha lenne kedved elkezdeni valamelyik film szócikkét: Szerkesztő:Misibacsi/bővíteni tudom, mert láttam a filmet. A cselekmények megírásába szívesen besegítek (bár némelyikre már nem emlékszem jól...). misibacsi*üzenet 2017. november 27., 21:27 (CET)

Szia! Látom már misibacsi felvette veled is a kapcsolatot, épp most akartam neked írni. A linket én is megkaptam, és szeretnék a későbbiekben vele foglalkozni. Itt felvettem misibacsi listájából pár filmet: Szerkesztő: Artep123/Erős kék filmes cikkekért. Mivel te is hiányolod a filmek zömét, ha szeretnéd, felveszem a kultuszfilmeket is a listámra, és együtt elkészíthetjük. Ahogy érzed :) – Artep123 vita 2017. november 28., 18:19 (CET)

Sziasztok! Köszönöm a listákat. Jó sok filmről kell még szócikket csinálni. Szerintem az Oscar-díjat nyert (legjobb film kategória) filmekkel kéne kezdeni. Pl. az oscar-díjas, 1984-es Amadeusnak sincs lapja. Oscar-díj a legjobb filmnek! Gandhi, Amadeus, Átlagemberek, Becéző szavak, Az utolsó császár mind Oscar-díjat nyert és nincs magyar szócikk róluk. Ezeket fontosabb lenne szerintem megcsinálni, mint mondjuk egy viszonylag új, átlagos mainstream filmet, (pl.: Műkincsvadászok, Vén rókák...) Fogok a ti listátokról is csinálni, főként azokat amik tetszenek. – Dancilynch vita 2017. november 28., 21:18 (CET)

Megegyeztünk :) Én az Oscar-díjas színészekkel foglalkozom jelenleg, ezt az új projektet később szeretném elkezdeni, szóval miért is ne bővíthetném az életművüket az Oscar-díjas - vagy jelölt - filmjeikkel (egy-kettő szerepel az új listán is). A női főszereplőknél nyert a Becéző szavak, de ha szeretnéd te létrehozni, szívesen átadom (a Gigit és a Funny Girlt légyszi hagyd meg nekem, imádom a musicaleket). Ha létrehozol magadnak egy listát valahol, akkor nem is ütközünk, majd figyelek rá, mit csinálsz éppen, aztán ha szükséges, a hiányzó színészeket pótlom. Minden jót és jó munkát! – Artep123 vita 2017. november 29., 23:02 (CET)

Durr, durr és csók (Kiss Kiss Bang Bang)[szerkesztés]

Szia!

Nekem is bele kell néznem a filmbe, mert tényleg nem egyszerű vonalú a cselekménye, majd sort kerítek rá... Kösz, hogy elkezdted a cikket. misibacsi*üzenet 2017. november 29., 17:12 (CET)

Az ügyfél[szerkesztés]

Szia! Ezt: Az ügyfél nem kellene egyértelműsíteni, ha már van Az ügyfél (regény) is? Meg egyértelműsítő lapot létrehozni... Köszönöm, – Vépi vita 2017. november 30., 11:50 (CET)

Szerintem jó így, de ha gondolod megcsinálhatod! – Dancilynch vita 2017. november 30., 18:27 (CET)

Sok esetben van így. A filmnek ismertebb a státusza jelenleg. Van pl.: Egy gésa emlékiratai (ami regény) vs. Egy gésa emlékiratai (film) vagy Elfújta a szél vs. Elfújta a szél (film). Ezeknél hiányzik az zárójeles beazonosítás. – Dancilynch vita 2017. november 30., 18:35 (CET)

Szerintem ezeket mind egyértelműsíteni kellene. Apránként meg is csinálom majd. De most zajlik egy érdekes vita a Javaslatok kocsmafalon arról, hogy az egyértelműsítésben mindenképp szerepeljen az évszám is (tehát akkor is, ha nem feltétlenül szükséges), lehet, kivárom ennek a végét. Üdv, – Vépi vita 2017. december 1., 07:14 (CET)

Tudsz még ilyen, egyértelműsítetlen példákat? Rendbe tenném. Köszönöm, – Vépi vita 2017. december 6., 07:56 (CET)

Kösz szépen. Mindenesetre csak azokkal fogok foglalkozni, amelyeknél már legalább 2 azonos című szócikk létezik, amelyből az egyik nincs egyértelműsítve. – Vépi vita 2017. december 6., 20:41 (CET)

Személyeskedések a törlési megbeszélésen[szerkesztés]

Szia! Légy szíves a törlési megbeszélésen (és mindenhol máshol is) tartózkodj szerkesztőtársaid ÁVÓ-snak minősítésétől. Doncsecz kulturáltan fejtette ki a véleményét, az, hogy sértegeted, nem viszi előbbre a Wikipédiát. Megértésedet előre is köszönöm. üdv, Alensha 2017. december 12., 22:10 (CET)

@Alensha: Részemről az ügy le van zárva. Az egész nem úgy kezdődött, hogy én ütöttem vissza, ha nem sértegetnek én sem sértegetek senkit.

– Dancilynch vita 2017. december 13., 07:43 (CET)

A személyeskedést egy harmadik szerkesztő kezdte. Mind a hárman hasznos szerkesztők vagytok. Én is kérem, hogy fogadjátok meg Alensha kérését. - Csurla vita 2017. december 12., 23:02 (CET)

Fájl:Réti Miklós 2017.jpg[szerkesztés]

Szia! Ezt a filmkockát kivettem a cikkből. Ha jogvédett képet töltenél fel profilképként, előtte kérlek, alaposan járj utána, beszerezhető-e szabad kép az adott személyről, illetve meg is kell kísérelni annak beszerzését a szerző(k)től. Köszönöm a megértésed. – Regasterios vita 2018. február 21., 13:54 (CET)

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Carolco.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képfeltöltéseid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Regasterios vita 2018. május 24., 16:53 (CEST)

Filmkocka élő személyek cikkének infoboxába[szerkesztés]

Szia! Felhívom a figyelmedet rá, hogy a vonatkozó irányelv értelmében élő személy szócikkében jogvédett kép, tehát filmkocka is, nem használható profilképként, tehát ilyen képeket az infoboxba nem szabad betenni. Köszönöm a megértésedet. – Regasterios vita 2018. május 31., 14:26 (CEST)

Toldalékok kötőjelezése[szerkesztés]

Szia! Légy szíves, nézd meg ezeket a javításokat! Nagyon rossz szokás minden toldalék elé kötőjelet tenni, azt meg nem hiszem, hogy a „Firenzeben” szót ki tudnád mondani. Kérlek, figyelj erre. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2018. augusztus 11., 15:09 (CEST)

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Tip logo.png kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képfeltöltéseid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Regasterios vita 2018. december 1., 20:48 (CET)

Sajnálom[szerkesztés]

Szia!

Sajnálom, de szerkesztési ütközések akkor is előfordulhatnak, ha senki sem felelős ezért.

Sajnálom, de a látszat ellenére, nem "belepiszkáltam", hanem cikket kezdtem írni és azt elmentettem. Ugyanolyan jogom van ehhez, mint neked. Sajnálom, hogy ez zavart okozott. A továbbiakban "átengedem a terepet" neked és tartózkodni fogok a cikk szerkesztésétől.--Linkoman vita 2019. január 14., 16:40 (CET)

Rendben! Akkor elkezdem újra. Ha elvettem az Építés alatt sablont, akkor szerkeszthetsz javíthatsz/szerkeszthetsz, de légyszi addig ne. – Dancilynch vita 2019. január 14., 16:42 (CET)

Mit kezdesz Te újra? Semmit! Ellenőriztem, hogy mit történt. A szerkesztési ütközéskor a lapon összesen annyit rögzítettél, hogy "építés alatt", egyetlen konkrét adat, vagy szó nem volt mellette.

Gyerekes dolognak tartom, hogy úgy akartad lefoglalni az oldalt, hogy addig érdemi szerkesztést nem is végeztél.

É még rám is mertél szólni a szerkesztési ütközés miatt, miközben addig egyetlen szót sem rögzítettél.

Nem semmi!--Linkoman vita 2019. január 15., 22:45 (CET)

Fájl:C2 Pictures.jpg[szerkesztés]

Szia! Ez a kép engedélyköteles, a vitalapján leírtam, miért. – Regasterios vita 2019. június 23., 19:09 (CEST)

Kertész Adolf[szerkesztés]

Az ilyen és hasonló kiegészítésekre jó lenne forrást is megadni. Gyurika vita 2020. január 19., 08:09 (CET)

Bielek József[szerkesztés]

Bocsánat, véletlenül állítottam vissza a szerkesztésedet, az FV-t nézegettem és véletlenül ráböktem a gombra! Már visszacsináltam, bocs a kellemetlenségért! --PallertiLapin.svgthe cave of Caerbannog 2020. március 28., 17:22 (CET)

Fájl:Kónyi Manó.jpg[szerkesztés]

Szia! Ha ez a kép nem az égből pottyant az öledbe, legyél szíves megadni a forrását. Ránézésre a Vasárnapi Ujságból való, keresd meg, pontosan honnan. Köszönöm. – Regasterios vita 2020. július 17., 13:40 (CEST)