Fájl:Flat cap icon.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 342 × 342 képpont, fájlméret: 1 KB)

Leírás
English: icon of a mushroom with flat cap
Svenska: icon för svampens hattform: Plan
Dátum Png:jan 2006
Vectorised:28-09-2006
Forrás Created by user debivort for EN wiki, published there as Flat cap icon.png
Vectorised by Lokal_profil using Incscape
Szerző Debivort on EN wiki
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Published on En wiki under:

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható. Jogi nyilatkozat.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel. Jogi nyilatkozat.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.
Más változatok

Png version

See en:Template:mycomorphbox

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. november 8., 02:23Bélyegkép a 2006. november 8., 02:23-kori változatról342 × 342 (1 KB)Lokal ProfilSquare so as to fit template
2006. szeptember 28., 16:19Bélyegkép a 2006. szeptember 28., 16:19-kori változatról256 × 208 (1 KB)Lokal ProfilCleaner version
2006. szeptember 20., 15:45Bélyegkép a 2006. szeptember 20., 15:45-kori változatról263 × 218 (6 KB)Lokal Profil{{Information |Description={{en|icon of a mushroom with ''flat'' cap}} {{sv|icon för svampens hattform: ''Plan''}} |Source= Created by user debivort for EN wiki, published there as Flat cap icon.png<br> Vectorised by [[:Us

Több mint 100 oldal használja ezt a fájlt. A következő lista csak a fájlt használó első 100 lapot mutatja. A teljes lista ezen a lapon található meg.

Globális fájlhasználat