Szerkesztővita:Kovacska99

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Kovacska99!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 7., 19:34 (CEST)

Üzenet[szerkesztés]

Köszönöm♡♡ Kovacska99 vita 2018. október 7., 22:07 (CEST)

Ez az üdvözlésért volt? Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 7., 22:32 (CEST)

Hiányos leírólap[szerkesztés]

PDmaybe-icon.svg Az általad felküldött kép (Damage in cancun hqdefault.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
Information icon.svg
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

KoBeAt FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2018. október 8., 16:53 (CEST)

Képek[szerkesztés]

Szia! Kérlek, ne tölts fel mindenféle képet, amit a neten találsz, főleg ne a sajátodként. A Fájl:Screenshot2005Wilma1234.jpg-et kivettem a cikkből. Ajánlom még figyelmedbe az alábbi irányelvet: WP:NEMSZABAD. – Regasterios vita 2018. október 10., 19:13 (CEST)

Javaslom, abból dolgozz, ami a Commonsban megtalálható: c:Category:Hurricane Wilma. – Regasterios vita 2018. október 10., 19:15 (CEST)


Válasz[szerkesztés]

@Regasterios: Köszönöm a felvilágosítást! Nem volt jó megoldás a screenshootolás. Többet nem teszem vissza a képet! Keresni fogok később valami megfelelőt az ajánlottak közül! Kovacska99

Köszönöm Kovacska99 vita 2018. október 14., 21:31 (CEST)

Genevieve hurrikán (2014)[szerkesztés]

Javasolnám (most tettem rá én, ha végeztél a szócikk elkészítésével, egyszerűen töröld ki a lap tetejéről), ha elkezdesz egy szócikken dolgozni, tedd ki rá az Építés alatt sablont. Ez azért is jó, mert míg dolgozol, íratlan wikiszabály, hogy mások addig nem nyúlkálnak bele, így a saját gondolatmeneted szerint építheted, valamint, egy gyors járőr, nem teszi rá, a szubcsonk sablont, még valamint, egy admin esetleg nem törli, hogy szubcsonknak is kevés. Ha gondolod használd, ha nem, természetesen nem kötelező. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 14., 22:54 (CEST)

Szia! Köszönöm a segítséget, használni fogom! Pont szerkesztettem a cikket, és most nem tudom elmenteni a cikket..azt írja egy másik szerkesztő szerkesztette. Ilyenkor mit lehet tenni? Előre is köszönöm! Kovacska99 vita 2018. október 14., 22:59 (CEST)

Sajnos már semmit, ha kiléptél. Azt hittem gyors leszek és még éppen nem szerkesztesz benne, míg rádobom a sablont. Elnézést kérek! Ha máskor szerkesztési ütközés van, tekerj le a lap aljára és onnan másold ki amit írtál, majd ezt illeszd be, miután újra szerkesztésre megnyitod a szócikket. Még egyszer elnézést kérek, remélem nagy bajt nem csináltam. Ezért (is) érdemes azért mindig pl. egy Wordben is dolgozni mellette, nem csak élesben a szócikkben. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 14., 23:40 (CEST)

Szia! Bocsi, hogy eddig (ilyen hosszú idő után is) elfeledkeztem megnézni ezeket a jött üzeneteket a sarokban. De jó, hogy rátaláltam erre, mert lenne egy kis probléma, és egy kis segítséget szeretnék kérni. Csináltam egy hurrikán infóboxot, és az angol Wikipédiához hasonlóan az infobox tetejét/fejlécénet pirosra szeretném színezni, most valamiért világoszöld, és nem tudom megváltoztatni. "Crimson" színűre akartam átszínezni, néztem HTML-kódokat, fejlécszínezést, megnéztem egy szerkesztést ott hogy csinálják, de valamiért nekem nem sikerült. Ilyeneket láttam: Style:background-color: #ff0000, Hátérszín|Crimson/Aqua, De egyiket se sikerült helyesen alkalmaznom. A cím: Patricia hurrikán. Előre is köszi, ha segítesz, hogyan lehetne ezt megvalósítani! Kovacska99 @Gg. Any:

Másik szerkesztőnek üzenet[szerkesztés]

Még annyit, ha másik szerkesztőnek akarsz írni, de azt a saját vitalapodon teszed meg, mint pl. az adott esetben nekem a választ, azt mindig pingeld meg, most pl. így kellett volna: {{ping|Gg. Any}}, és akkor erről értesítést kap és eljön ide megnézni, hogy mit válaszoltál neki. Ez azért nagyon hasznos, mert ellenkező esetben vagy visszatér ide, vagy megfeledkezik róla. Ha történetesen kérdezel is valamit, akkor nem biztos, hogy válasz is érkezik rá, és nem azért mert udvariatlan volt a szerkesztő, hanem csak egyszerűen nem látta. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. október 14., 23:50 (CEST)

Cikk-kezdemények[szerkesztés]

Szia, ez így nem jó, hogy egyszerre belekezdesz több cikkbe, és félig üresen hagyod mindet. Akkor már inkább csináld őket allapokon. – Pagony foxhole 2019. július 16., 22:53 (CEST)

Szia! Igazad van! Többet nem csinálok mostanában! Köszönöm a tanácsot, elolvasom az allap használatát. Ha már itt tartunk, lehetne egy kérdésem? Annyit szeretnék, hogy a Patricia hurrikánról szóló cikkben (és nyilván a többiben is), a hurrikán infobox fejléce zöld, az angol Wikipédiában pedig piros (az SSHWS skálán 5-ös kategóriájú hurrikánt jelölő színnek megfelelően). Azt szeretném elérni, hogy a magyar cikemben világoszöld helyett szintén piros legyen, pontosabban Crimson színű. Megnéztem a HTML színkódokat, meg hogy ott hogyan szerkesztik, de hiába próbáltam, a cikkemben az infobox fejléce akárhogyan sem lett piros. Tudnál ebben valahogy segíteni? Előre is nagyon köszönöm! Kovacska99 @Pagony:

Sajnos nem értek ehhez, nyilván láttad ezt. A Sablonmester oldalán tedd fel a kérdést. – Pagony foxhole 2019. július 17., 22:04 (CEST)

Azért köszi, megpróbálom, igen, ezt láttam. A sablonmester oldalát hogy tudom megkeresni? @Pagony:

A Hurrikán-infoboxnál ott a link. – Pagony foxhole 2019. július 17., 22:41 (CEST)

Megnéztem, körülbelül 5% esélye lesz, hogy választ kapok, de egy próbát megér azért. @Pagony:

Szabályos aláírás[szerkesztés]

Hali! A Wikipédiában van egy lehetőség arra, hogy nagyon egyszerűen elhelyezd aláírásodat, dátumostul, mindenestül. A Wikipédiabeli speciális aláírásból nem csak a Wikipédián használt neved derül ki, hanem rögtön két linket is tartalmaz. Az egyik a többi szerkesztőnek szóló bemutatkozásodra mutat, a másik pedig arra a lapra, ahol üzenni lehet neked. Ehhez az „aláíráshoz” segítséget ad a szoftver. Elég, ha az üzeneted befejeztével az aláírás helyett rákattintasz a harmadik képecskére a szerkesztőablak fölött:

Új aláírásgomb.jpg


akkor ennek az aláírógombnak a hatására a szoftver beilleszt a szövegedbe négy hullámvonalat.
Ha ezután arra a gombra is rákattintasz, ami így néz ki: Változtatások közzététele, akkor a szoftver lecseréli a hullámvonalakat az aláírás szövegére és az aktuális dátumra, órára.
Az aláírásként megjelenített szöveget a regisztrált szerkesztők a „beállításaim” fül segítségével meg is változtathatják.

Megjegyzések

  • Amíg nem jelentkeztél be, az IP-címedet jelenteti meg az aláírás.
  • A bemutatkozólapodra mutató link csak akkor lesz kék, ha van rajta valami, amíg üres, addig pirosan fog virítani.
  • Az üzenőlapodra mutató link csak magán az üzenőlapon jelenik meg vastag fekete szövegként, mindenhol máshol rendes linknek mutatkozik.
  • Más módon is elérheted, hogy bekerüljön a szövegbe a négy hullámvonal, nem csak az aláírógombbal:
  • a négy tildét (hullámvonalat) a szerkesztési ablak alatt is megtalálod, vagy
  • közvetlenül is beírhatod: ~~~~.
  • az Alt Gr+1 (a fő billentyűzeten) billentyűkombinációnak (windows alapú rendszereken), és
  • az Alt+1 2 6 (a számok a számbillentyűzeten) kombinációnak (windows alapú rendszereken) is ugyanez a hatása.
  • ha a gombot használod, akkor kapsz egy gondolatjelet is az aláírásod elé.

A rendes aláírás a pingelésnél is fontos: mivel nem a fent említett aláírást használod, még egyetlen említésedről sem kaptam értesítést (szerencsére a Hurrikán infobox vitalapját úgyis figyelem, úgyhogy nem is feltétlenül szükséges minden alkalommal megpingelned, de ha teszed, akkor jó lenne úgy, hogy az működjön is). Üdv: Tacsipacsi vita 2019. július 25., 22:11 (CEST)

@Tacsipacsi: Köszönöm! Hasznos leírás! De úgy látom telefonon nem megy. (?) Kovacska99 vita 2019. július 25., 22:26 (CEST)

De. Mégis :D Kovacska99 vita 2019. július 25., 22:26 (CEST)

Ja igen, mobilon nincs AltGr. 🙂 Arra figyelj még, hogy csak akkor működik a pingelés, ha ugyanabban a szerkesztésben kerül be a {{ping}} sablon és az aláírás, ha valamelyik véletlenül lemarad, akkor némi kreativitásra van szükség, hogy mégiscsak legyen egy megfelelő szerkesztés (pl. külön üzenet, aminek nincs érdemi tartalma az említésen kívül). – Tacsipacsi vita 2019. július 25., 22:31 (CEST)

Nem baj, hogy nincs, megvan így is. Köszönöm. 😉 Kovacska99 vita 2019. július 25., 22:42 (CEST)

Lassítás[szerkesztés]

Üdv! Kérlek, kicsit lassabban, de alaposabban. Egyik cikket a másik után indítod, rajta hagyod az építés alatt sablont, vissza sem nézel (onnan látszik, hogy a szakaszcímek nevetségesen hibásak), a forrásokat lehagyod (ha pedig fordítasz, az nem forrásnak számít, hanem Fordítás szakasz dukál neki), a Lásd még szakaszban (amelynek helyes neve Kapcsolódó szócikkek) piros linkek nem kellenek, különben is, ha linkeled a szövegben, már nem kell felsorolni ebben a szakaszban - folytassam? Mire jó a nagy sietség? Inkább nézzél meg egy-két kidolgozottabb cikket ebben a témában, tanulhatsz belőle. – Vépi vita 2019. július 30., 18:54 (CEST)

@Vépi: Köszönöm! Igazad van. Kovacska99 vita 2019. július 30., 19:13 (CEST)

Kiegészítve a Kapcsolódó szócikkekről mondottakat, miután megnéztem néhányat: tehát ami linkelve van a szövegben, arra itt már nincs szükség, de a maradék hurrikánok milyen alapon kerülnek ide? Csak nem véletlenszerűen? Mert ha valaki további hurrikánokra kíváncsi, ott a kategória a lap alján, abból kedvére válogathat. S a sok piros hurrikánnév: azért soroltad fel őket, mert a közeljövőben mind meg akarod írni? Mert ha nem, a pirosakat bizony törölni kell. Más téma: nagyon sok elgépelést láttam a cikkekben, rátehetném mindegyikre a korrektúrasablont, de bízom benne, hogy újabb cikkek lefordítása helyett visszatérsz a korábbiakra, s kijavítod őket. – Vépi vita 2019. július 31., 08:11 (CEST)

@Kovacska99: Megint újat kezdtél, pedig a korábbiak ugyanolyan állapotban vannak, mint ahogy fentebb leírtam (gépelési hibák, helyesírási hibák, piros linkek a kapcsolódó szócikkeknél). Nem foglalkoztál velük. Ha egyetlen cikkről lenne szó, végigjavítanám, de amilyen tempóban hozod létre az új cikkeket, folyton csak veled kellene foglalkozni. Most egy új témára hívnám fel a figyelmed: a linkelések. Linket teszel mindenre, de nem nézed meg, hogy az mire fog mutatni. Pl. a bar-on levő link az egyértelműsítő lapra, mert meg kellene mondanod, hogy a bar (mértékegység)-ről van szó. Vagy: trópusi ciklon, hurrikán, trópusi depresszió, minden a trópusi ciklonra mutat, akkor mi értelme mindegyikre linket tenni. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor linkeld így: Trópusi ciklon#Csoportosítása, s akkor legalább arra a szakaszra visz, ahol ezek meg vannak említve. Az 1 perces állandó átlag linkeléséről már ne is beszéljünk: az már kabaré kategória. Szóval összefoglalva: mész előre, de még véletlenül se nézel vissza, mit hagysz magad után. Ki fogja ezt mind végigtakarítani? – Vépi vita 2019. augusztus 2., 08:03 (CEST)

@Vépi:: Ne aggódj, én fogom. Ez lett volna az utolsó egy időre, amit létrehozok. 😉 Kovacska99 vita 2019. augusztus 2., 08:21 (CEST)

Vagy ha arról lenne szó, egy szócikket megcsinálnál, megnézzem hogy pontosan hogy gondolod a javítást, és az alapján csinálnám a többit. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kovacska99 (vitalap | szerkesztései)

De amit összeírtam: nem érthető? Hogy nekifogjál, megpróbálkozzál vele? Amúgy néhány cikkbe itt-ott már bele is javítottam, ha megnézed. – Vépi vita 2019. augusztus 2., 08:29 (CEST)

Nézd meg most a Patricia bevezetőjét: zöld linkek pontosítása, egy bekezdésben ugyanazt másodszor már nem linkelem, s egy új téma: számokban tizedespont helyett tizedesvessző (a mértékegységek előtt). – Vépi vita 2019. augusztus 2., 08:37 (CEST)

De igen, az érthető. Hát akkor rendben, megnézem. Kovacska99 vita 2019. augusztus 2., 08:44 (CEST)

Legatyázás[szerkesztés]

Üdv Kovacska99! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Legatyázás szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Legatyázás oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! Vépi vita 2019. július 31., 09:30 (CEST)

Köszönöm az értesístést, talán ennek tényleg nem jár ki egy külön cikk.Kovacska99 vita 2019. július 31., 10:37 (CEST)

Török Zsolt[szerkesztés]

Üdv! Nagyon szépen kérlek, ezt a cikk-kezdeményedet gyorsan ürítsd ki. Nullázd le. Valahol máshol írd meg a cikket, s ha már van füle-farka, akkor töltsd csak fel. (Ugye nem kell magyaráznom, miért.) Megnéztem: most 4 mondatból áll, egyik értelmetlenebb, mint a másik. Köszönöm, – Vépi vita 2019. augusztus 17., 18:54 (CEST)

@Vépi: Rendben! Kovacska99 vita 2019. augusztus 17., 19:00 (CEST)

Legjobb lenne, ha a próbalapodon írnád, mert akkor néha ránéznék, és engedelmeddel bele is javítanék. S kérlek, messze kerüld el a bulvárlapokból való másolást. Továbbá a halál dátuma nem 17. Ismételten köszönöm, – Vépi vita 2019. augusztus 17., 19:02 (CEST)

Köszönöm a tanácsokat. Kovacska99 vita 2019. augusztus 17., 20:50 (CEST)

Átnevezés[szerkesztés]

@Vépi: Továbba azt megkérdezhetném, hogy szerkesztői allapot/próbalapot hogyan lehet átnevezni? Kovacska99 vita 2019. augusztus 18., 22:16 (CEST)

A Szerkesztő:Kovacska99/Anita hurrikán oldalán felül jobbra szerepel egy olyan nevű gomb, hogy Több. Nos, ha arra rákattintasz, megjelenik az Átnevezés nevű link Szerkesztő:Kovacska99/Anita hurrikán átnevezése néven. Szép estét kívánok! Apród vita 2019. augusztus 18., 22:23 (CEST)

Szép estét kívánok, @Vépi:, Kovácska99! Érthető voltam? Apród vita 2019. augusztus 23., 20:39 (CEST)

@Apród: Igen, de azt gépen fogom megtenni, mert telefonon ilyen nincs. Kovacska99 vita 2019. augusztus 23., 20:51 (CEST)

Rendben. Apród vita 2019. augusztus 23., 20:51 (CEST)

Kérlek, hogy amikor átnevezed őket, akkor a hurrikán neve mellé tedd ki zárójelben az évszámot is. Látom, hogy nagyon sok hurrikánt kezdtél el írni, és nagyon örülök neki, mert jó kezdemények, de a végleges helyükön legyen ott az évszám. Köszönettel, – Burumbátor Súgd ide! 2019. szeptember 5., 17:24 (CEST)

@Burumbátor: Tehát függetlenül attól, hogy több ilyen ciklon volt-e, legyen évszám? Ha erre gondoltál, rendben. Kovacska99 vita 2019. szeptember 5., 17:31 (CEST)

Igen, ahogy a Dorina hurrikán vitalapján megbeszéltétek. Erről korábban lett egy megállapodás a szerkesztők között, és úgy szoktuk, hogy azokat betartjuk. Nem "szabály" csak "szokvány" de ezek az olvasót szolgálják és az enciklopédia szócikkei elnevezésének egységesítését is szolgálják. Ezért kérlek, hogy te is így csináld. Üdv, – Burumbátor Súgd ide! 2019. szeptember 5., 17:48 (CEST)

@Burumbátor: Köszönöm a figyelmeztetést. Kovacska99 vita 2019. szeptember 5., 18:21 (CEST)

Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. szeptember 6., 16:47 (CEST)

Köszönöm! Kovacska99 vita 2019. szeptember 6., 17:19 (CEST)

Megerősített szerkesztői státusz[szerkesztés]

Megkértem a bürokratákat, hogy adjanak neked megerősített szerkesztői státuszt. Ha akarsz, a Wikipédia:Bürokraták üzenőfala/Megerősített szerkesztő#Kovacska99 lapon/szakaszban szólhatsz hozzá. --Malatinszky vita 2019. szeptember 10., 15:31 (CEST)

@Malatinszky: Köszönöm, már írtam. Egész pontosan mit is jelent ez? Kovacska99 vita 2019. szeptember 10., 15:35 (CEST)

Pillanatnyilag ha hozzányúlsz egy cikkhez, annak a státusza „ellenőrizetlenné” válik, és a tapasztaltabb, „járőr” jogosultságú szerkesztők jelzést kapnak, hogy ellenőrizzék le, nem rontottál-e el valamit katasztrofálisan, vagy esetleg nem vandálkodtál-e. Ez a fajta intézményesített bizalmatlanság indokolt a kezdő szerkesztőkkel szemben, akikről még nem tudjuk, hogy akarva vagy akaratlanul nem ártanak-e a projektnek. A te esetedben viszont már fölöslegesnek tűnik, hogy minden szerkesztésedet leellenőrizzük. Remélem, mások is így gondolják. Malatinszky vita 2019. szeptember 10., 15:51 (CEST)

@Malatinszky: Ó már értem! Én is néztem többször az ellenőrizetlen változat feliratot. Kovacska99 vita 2019. szeptember 10., 16:27 (CEST)

A megerősített szerkesztői jogot megkaptad, további jó (sok) szerkesztést kívánok! Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2019. szeptember 11., 08:39 (CEST)

@Nyiffi: Nagyon köszönöm! Kovacska99 vita 2019. szeptember 11., 09:06 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. szeptember 20., 17:13 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[szerkesztés]

RMaung (WMF) 2019. október 3., 21:51 (CEST)

5-ös kategóriájú atlanti-óceáni hurrikánok[szerkesztés]

Szia! Ebből a cikkből teljesen kimaradtak források: 5-ös kategóriájú atlanti-óceáni hurrikánok. Másrészt az az angol nyelvű szócikk, amit belinkeltél, egyáltalán nem létezik: en:List of Category 5 Atlantic hurrucanes. Ez a helyes link, ahol 54(!) forrás van felsorolva: en:List of Category 5 Atlantic hurricanes. Van a magyar szócikkben egy teljesen üres táblázat is, szépen meg van fejelve, de egy fia adat sincs benne. A bevezetőjén kívül nincs lefordítva a többi folyószöveges rész sem. Ez így nagyon félkész.

Én ezt most visszatettem szerkesztői lapoddá, ide: Szerkesztő:Kovacsa99/5-ös kategóriájú atlanti-óceáni hurrikánok. Még szánj rá egy kis időt kérlek, legalább a táblázatba való forrásokat kellene átemelni, és az üres táblázatot kitölteni. Megcsinálod? Palotabarát vita 2019. november 10., 13:43 (CET)

@Palotabarát: Persze, hogyne. Még az egy kis idő lesz.

Nagyon kösz! Jó munkát hozzá! Palotabarát vita 2019. november 10., 20:12 (CET)

Nagyon köszönöm! Kovacska99 vita 2019. november 11., 15:56 (CET)

@Ifwest: Szia! Igen, láttam. De rájöttem, a hiba az egyik résznél véletlenül bentmaradt <ref>ezárás nélküli formája volt, de utána jó lett volna, a gyanús esetekhez pedig hamarosan csatoltam volna a forrásokat, mert szerintem az is fontos, és bekerülhetnének a táblázatba, nem csak a megerősítettek. Kovacska99 vita 2020. február 4., 17:35 (CET)

Helyes, de a táblázat hiba az egés szócikket elrontotta.– Ifwest vita 2020. február 4., 17:37 (CET)

@Ifwest: Igen, de már tudjuk mi volt a hiba, az eredeti táblázatot nem én csináltam, de az jó is, a megerősített és halálesetek közé fognak kerülni a gyanúsak. Kovacska99 vita 2020. február 4., 17:41 (CET)

Nagyszerű, a táblázat amúgy a legcikibb, mert nincs egy biztos forrása jelen pillanatban, számtalan olnline forrása nem teszi llehetővé az adott pillanat megragadását. A fejlécben közölt időpont csak tájékoztató jellegű lehet, mert a részletes adatok vezetése, pedig nehézkes illetve lehetetlen feladat, Külön szócikkben kellene vezetni szerintem.– Ifwest vita 2020. február 4., 18:03 (CET)

FIGYELJ KÉRLEK[szerkesztés]

Kérlek figyelj mert teljesen szétesett a táblázat. Ellenőrizd maagadat.– Ifwest vita 2020. február 4., 17:32 (CET)

@Ifwest: Szia! Igen, láttam. De rájöttem, a hiba az egyik résznél véletlenül bentmaradt <ref>ezárás nélküli formája volt, de utána jó lett volna, a gyanús esetekhez pedig hamarosan csatoltam volna a forrásokat, mert szerintem az is fontos, és bekerülhetnének a táblázatba, nem csak a megerősített esetek. Kovacska99 vita 2020. február 4., 17:37 (CET)

Helyes, de a táblázat hiba az egész! szócikket elrontotta.

Talán igaz, ezek nem pontosak, csak tájékoztatóak. A táblázatban nem volt benne a külfölfiben a gyanús esetek, csak országonként volt a felsorololás. A tábláatban a 28 ország a kimutatottra vonatkozott, a gyanús esetek nem szerepeltek a számban. Kovacska99 vita 2020. február 5., 11:13 (CET)

Vuhani koronavírus táblázat[szerkesztés]

Hello, a táblázatba beletetted a gyanús eseteket is, ami teljesen kár volt egyrészről, potenciálisan kimutathatatlan, hogy mennyi a számuk, akkor minek feltüntetni, ha nem tudjuk, másrészről Magyarországot is fel kellene tüntetni, mert jelenleg 7 ember potenciálisan gyanús esett, akik haza jöttek Kínából, és végül, nézd meg az angol, német, francia, spanyol...stb wikit, egyik sem tünteti fel a gyanús eseteket, mert kis túlzással a világ összes országát fel lehetne sorolni, plusz mint írtam a legtöbb ország gyanús esetek pontos számát nem is tudják. Mellékesen jegyezném meg, hogy a táblázatot, ahogy átszerkesztetted, valami botrány, ahogy most kinéz, ellenőrizetlenül hagyod jóvá, némely soronként agyon forrásolva és szétcsúszva, 27 ország van írva legalulra, és 27 ország szerepel a táblázatban a szerkesztésed után? nem. Ne haragudj, de vissza fogom állítani a táblázatot, ami a megerősített és haláleseteket mutatja. Victor Knox 2020. február 04., 22:32 (CEST)

@Victor Knox: Talán igaz, ezek nem pontosak, csak tájékoztatóak. A táblázatban nem volt benne a külfölfiben a gyanús esetek, csak országonként volt a felsorololás. A tábláatban a 28 ország a kimutatottra vonatkozott, a gyanús esetek nem szerepeltek a számban. Kovacska99 vita 2020. február 5., 11:14 (CET)