Szerkesztővita:Klaci0327

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Klaci0327!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2020. június 17., 22:43 (CEST)

Zicsi és vázsonykői[szerkesztés]

Szia Klaci0327!

Ez egy nagyon-nagyon jó kérdés, és jól megfogtál vele, mert utánanézve ugyanerre az eredményre jutottam, de sajnos csak azt tudom javasolni, ami már neked is eszedbe jutott: hogy a Kocsmafalon ki kellene írni ugyanezt az észrevételt és rákérdezni, hogy szándékos-e az eltérés, vagy legyen-e egy közmegegyezés, amennyiben ez csak véletlen. Esetleg a Zichy családtagok szócikkeinek vitalapján érdemes még megnézni, hogy erre vonatkozó megjegyzés van-e, de szúrópróbaszerűen ellenőrizve nem találtam. Sajnos ebben nem tudok neked Kocsmafal nélkül segíteni, én magam is ugyanilyen tanácstalan vagyok. Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpg 2020. június 20., 16:21 (CEST)

Vietnám[szerkesztés]

Szia, már így kell írni, ne javítsd. – Pagony foxhole 2020. július 17., 23:55 (CEST)