Wikipédia:Karbantartóműhely/Képtakarítás/Hamarosan közkinccsé váló képek/Fejrész

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ezen a projektlapon a pár éven belül közkinccsé váló, de addig törlésre került képek hivatkozásait gyűjtjük a közkinccsé válás időpontjával és azon szócikkek feltüntetésével, amelyekben hivatkozásra kerültek.

A lap létrehozásának előzménye: Wikipédia:Kocsmafal (javaslatok)/Archív86#Hamarosan közkincs kép határidő-megszabályozása megbeszélés, amelyre az igény itt merült fel: Fájlvita:A kissvábhegyi_Waldorf-iskola.jpg#Licenc vitatása. A sablonról általánosságban még szó volt a Wikipédia:Kocsmafal (képek)/Archív5#Kényes helyzet részen is.

A listára elsősorban azon képek hivatkozásai kerülnek, amelyeken ki volt helyezve a Sablon:Hamarosan közkincs kép. A sablont használó képek listája: [1].

A listára írandóak azok a képek is, amelyekre a sablon ugyan nem lett kihelyezve, de az ismert adatok szerint a kategóriának megfelelnek.

A lista bárki által bővíthető, a nem törölt, de a felsorolásban lévő, és a kitételeknek megfelelő képeket az adminisztrátorok meghatározatlan időközönként törlik.

Ha egy képet visszaállítottál és visszahelyezted a linkjét a cikkebe, tudasd ezt a többi szerkesztővel a {{Visszaállítva}}(?) sablon segítségével.