Szerkesztő:Netpartizán/Archív 2

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Kepler 22b

Miért akarod töröltetni, miért nem nevezed át? – Pagony foxhole 2020. január 3., 01:41 (CET)

Átneveztem. 𝕴𝖚𝖑𝖎𝖚𝖘 𝕬𝖊𝖌𝖎𝖉𝖎𝖚𝖘 2020. január 3., 02:17 (CET)

„Proxima Centauri b”

Szia!

Az angol szócikk 1 db mondatának lefordítása szerinted elég egy szócikkhez? Nekem ez nagyon sovány cikkecskének tűnik. Tudsz rajta bővíteni, pl. a fordítás folytatásával? Ha amúgy is folytattad volna a cikket, akkor nem szóltam, rendben van a dolog, csak szerettem volna jelezni, hogy jelen állapotában ez még nem cikk. misibacsi*üzenet 2020. január 24., 16:49 (CET)

Helló. Természetesen folytatom a közeljövőben a cikk bővítését további adatokkal. Therealfotelnetforr 2020. január 24.,22:50 (CET)

Jó lett. Szerintem ennyi már elég információ, de persze ha lesz további adat, azzal lehet majd bővíteni a cikket. Ami most hiányzik, az a forrás(ok) jelölése a cikk végén, tehát ami alapján írtad a cikket. Ha fordítás, akkor azt egy "fordítás" sablonnal kellene jelölni (keress rá, hogyan kell használni a sablont, vagy nézz meg más cikkeket, ahol használva van). Ha külső weboldal, vagy bármi más alapján készítetted, azokat csak fel kell sorolni egymás alatt.

Ja, és ha lesz még hasonló, akkor amikor elkezded a cikket, van egy "építés alatt" sablon, azt tedd a cikk elejére, hogy a többi szerkesztő tudomást szerezzen róla. Akkor nem is kérdeztem volna, mert a sablon azt jelzi, hogy valaki nemrég kezdte el írni a cikket és még nincsen kész vele. misibacsi*üzenet 2020. január 25., 20:50 (CET)

Helló. Megcsináltam a Fordítás sablont. Therealfotelnetforr 2020. január 25., 20:21 (CET)

"Tervbe vett cikkek"

Szia!

Úgy látom, mintha pár exobolygó is lenne a listádban, amiknek a jelölése eléggé esetleges. Pár évvel ezelőtt utánajártam az elnevezés logikájának, és azt állapítottam meg, hogy sajnos még a NASA sem teljesen következetes, van, ahol egybeírják a bolygó betűjelét a csillag jelölésével, és van, amikor külön. Az elnevezés lényegében a felfedező személy vagy szervezet előjoga, tehát előfordul egybeírt alak is, ami azért félrevezető, mert a laikus nem tudja megállapítani, hogy csillagról vagy bolygóról van-e szó. A különírás a logikusabb, amit ezeken az oldalakon lehet megfigyelni, illetve ellenőrizni: (a harmadik az IAU leírása az exobolygók névadásáról)

Kérem, hogy ezeket vedd figyelembe.

misibacsi*üzenet 2020. január 25., 08:50 (CET)

Helló. Köszönöm az információkat, az adott cikkek létrehozásánál, majd jól jönnek. Bár a közeljövőben nem nagyon terveztem új oldalakat létrehozni, de ha több szabadidőm lesz, folytatom a tervbe vett cikkeim létrehozását. Therealfotelnetforr 2020. január 25., 18:05 (CET)

Választási adatok

Szia! Láttam, hogy volt pár szerkesztésed magyar települések szócikkeiben, amelyekhez választási adatokat adtál hozzá. Ezek nagyon hasznosak, és nagyon örülök a munkádnak, mert mostanában én is épp ilyenekkel dolgozom, egy dologra viszont szeretnélek megkérni. Sehol ne a választás.hu oldalra hivatkozz nagy általánosságában, hanem keresd ki az adott archív választási eredmény saját eredményoldalát, innen [1] vagy innen [2] és minden adat mellé a saját linkjét illeszd be, légy szíves. Előre is köszönöm, és további jó munkát, sok hasznos szerkesztést kívánok. Üdv: Solymári vita 2020. január 28., 20:49 (CET)

Üdv! Rendben, mostantól az adott oldalakról rakok be hivatkozást. Neked is jó munkát és hasznos szerkesztést kívánok! :D Üdv: Therealfotelnetforr 2020. január 28., 21:00 (CET)

Magyar védelmi rendszerek a második világháborúban

Bocs, véletlenül belenyúltam, nem láttam a "tataroz" sablont, nyugodtan állítsd vissza, ha elrontottam valamit. Ogodej vitalap 2020. február 4., 18:56 (CET)

Helló. Nyugi, nem rontottál el semmit. Ellenkezőleg: köszönöm az általam létrehozott oldal hibájának szerkeztését. Üdv: Therealfotelnetforr 2020. február 4., 19:05 (CET)

Számok írásmódja

Szia!

Proxima Centauri b

Kérlek ügyelj rá, hogy a magyar helyesírás szerint nem ponttal választjuk el a tizedes értékeket, hanem vesszővel. Tehát ha angol nyelvű cikkből másolsz át ilyen számot, akkor pl. 1.23 helyett nálunk 1,23-at kell írni. A fenti cikkben javítottam a legutóbbi beírásodat. misibacsi*üzenet 2020. február 8., 08:54 (CET)

TOI 700 d

Itt is javítottam, remélem más cikkben nincs. misibacsi*üzenet 2020. február 8., 08:56 (CET)

Helló Bocs, nem vettem észre,hogy elrontottam, de köszönöm, hogy kijavítottad a hibákat. Therealfotelnetforr vita 2020. február 8., 09:43 (CET)

Kepler-442b

Szia!

Egy-két linket jó lenne javítani a cikkben, azokat, amik egyértelműsítő lapokra mutatnak (zöld link, rózsaszín háttérrel). Ilyen pl. a Mars.

Tettem a cikkre egy "nincs forrás" sablont, mivel a fordítás ténye nem elég. Ha nincs más, át lehet venni az enwiki külső hivatkozásait forrásnak.

Ezek közül az egyik linkre felhívnám a figyelmedet, mivel az ennek a szócikknek és sok hasonló szócikknek a nevét érinti. Ezt korábban is írtam neked. A bolygó nevét ugyanis külön kell írni a csillaga nevétől, így:

Kepler-442 b

Az enwiki szócikk egyik külső hivatkozásán ez jól látható:

https://exoplanetarchive.ipac.caltech.edu/cgi-bin/DisplayOverview/nph-DisplayOverview?objname=Kepler-442+b&type=CONFIRMED_PLANET

Ez a konvenció (a bolygó betűjének külön írása) majdnem az összes többi exobolygóra is igaz, a fenti oldalon ellenőrizhető az írásmód.

Azt ne kérdezd, hogy az enwiki szerkesztői miért nem írják helyesen, ezzel ne foglalkozzunk, csak nálunk legyen jól leírva. A cikket egyszerűen átnevezed (ügyelj rá, hogy "fő névtér" legyen kiválasztva), és kész. A jelenlegi alakról átirányítás jön létre, tehát ezen a mostani néven is megtalálható lesz a cikk.

Mit szólsz hozzá? misibacsi*üzenet 2020. február 12., 09:06 (CET)

Helló. Még a héten megpróbálom kijavítani, és megcsinálni az általad említett dolgokat. Elég elfoglalt vagyok mostanában, de megpróbálom megcsinálni, amikor lesz időm. Köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet a hibákra. Therealfotelnetforr vita 2020. február 12., 18:21 (CET)

Moldva (régió)

Fura számok vannak a népsűrűségben. :) – Pagony foxhole 2020. március 22., 19:14 (CET)

Hali. Nyugi, ki fogom javítani, csak sietnem kellett. Netpartizán vita 2020. március 22., 19:16 (CET)

Egyed Mihályné Dévai Julianna

Üdv! Az általad beírt szöveg (Egyed Mihályné Dévai Julianna szócikk) a http://www.kincsestolnamegye.hu/egyed-mihalyne-devai-julianna-szovo,-sz-1922 címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Vépi vita 2020. április 24., 11:01 (CEST)

Hali. Még ma átfogalmazom a cikk szövegét. Üdvözlettel: Netpartizán vita 2020. április 24., 14:27 (CEST)

Nos, átfogalmaztam. 1-2 mondatot úgy hagytam(mivel elég nehezen lehetne átfogalmazni), néhány mondatot teljesen és néhányat részlegesen átfogalmaztam. A jelenlegi állapotában megfelelő, vagy még jobban próbáljam meg átírni a mondatokat? Netpartizán vita 2020. április 24., 18:20 (CEST)

Átírtam én. – Vépi vita 2020. április 25., 07:50 (CEST)

Forráskérés

Szia Netpartizán! Amiatt írok csak, hogy megkérjelek, vedd át a megfelelő forrásokat is azokról a Wikipédiákról, amikről fordítasz. (Persze csak akkor, ha azokban a forrásokban valóban szerepel az információ.) A {{Fordítás}}(?) sablon oldalán is olvashatod – kérlek, olvasd el –, hogy a más wikiből fordított szöveg önmagában nem jelent forrásolt tartalmat, a sablon önmagában nem jelent forrásmegjelölést. Köszönettel: --Sphenodon vita 2020. május 7., 00:56 (CEST)

Helló. Rendben, forrásolni fogom a korábbi és a jövőbeli cikkeimet is. Netpartizán vita 2020. május 7., 21:22 (CEST)

Úzvölgyi katonai temető

Szia! A cikk több mint feléhez nincs forrás feltüntetve, csak az incidens részhez. A CEE Tavasz versenybe való nevezés egyik feltétele, hogy a szócikk megfelelően forrásolt legyen. Kérlek pótold a cikk első felének forrásait. Köszönöm. Xia Üzenő 2020. június 10., 12:50 (CEST)

Turkesztáni Birodalmi Kormányzóság - ő is forrást igényel. Xia Üzenő 2020. június 10., 17:23 (CEST)

Hali. Az a helyzet, hogy a temető történetét egy oldalról írtam át, tehát nem tudok több forrást csatolni ahhoz a részhez. Természetesen azt az oldalt hozzáadtam forrásnak. És szerintem elég hiteles az oldal, ahonnét írtam a történetét, mivel az a katonai temető hivatalos weboldala.

A Turkesztáni oldalhoz átviszem az angol wikipédia forrásait. Netpartizán vita 2020. június 24., 13:40 (CEST)

Itt sincs forrás megadva: Bukaresti csata. A fordítás jelölése nem elegendő, az csupán szerzői jogi szempontok miatt kell, a forrásokat mindig át kell venni a másik Wikipédiából. Üdv Xia Üzenő 2020. június 29., 12:38 (CEST)
Ugyanez a helyzet: Nagy-Bulgária (politikai koncepció) A legjobb az lenne, ha minden szócikkedben pótolnád visszamenőleg. Xia Üzenő 2020. június 29., 15:39 (CEST)

Hali, okes majd visszanézem őket és ahol kell, ott pótolni fogok. Netpartizán vita 2020. június 29., 15:40 (CEST)

2002-es magyarországi országgyűlési választás

Szia! A 2002-es magyarországi országgyűlési választás szócikkhez sem tüntettél fel forrást, ráadásul ez egy csonk. Nézd meg kérlek a hasonló szócikkeket, pl. a 2006-os magyarországi országgyűlési választás címűt - gondolom láttad is, hiszen belinkelted - az adatok szövegek és a források tekintetében ég és föld a kettő. Nem érdemes ilyen gyenge cikkel bővíteni a Wikipédiát csak azért, hogy a link ne zöld vagy piros legyen, hanem kék, hiszen ma már bármit beír az ember a Google-be, kap elég információt más weboldalakról. A Wikipédiának az lehetne az erőssége, ha ezek az információk ellenőrizhetők, hitelesek és részletesek. Ezzel szemben most ez a cikk kapott egy sablont, hogy nem biztos, hogy megbízható, és egy másikat, hogy nem elég részletes. Valójában ezzel nem vagyunk előrébb, a szócikk nem csak egy infoboxból áll. Kérlek, hogy bővebb - és ami még fontosabb - forrással ellátott cikkeket szerkessz, azok valóban gazdagítják a Wikipédiát. Palotabarát vita 2020. június 25., 08:52 (CEST)

Rendben Netpartizán vita 2020. június 25., 08:56 (CEST)

Őcsényből elüldözött nyaralók

A most tragikusan elhunyt Bogdán László (politikus) szócikkében olvasható ez a mondat: „Miután 2017 őszén Őcsényből elüldözték a Migration Aid által ott nyaraltatott menekült vagy oltalmazotti státusszal rendelkező családokat,...... azt nyilatkozta, hogy...” Úgy emlékszem, hogy nem volt 'elüldözés' meg 'nyaraltatás', hiszen oda sem engedték őket. Ezért célszerű lenne pontosítani a mondatot ennek alapján. Te valamivel jobban ismered a történetet, ha van hozzá kedved, ennek alapján módosíthatod.– Holdkóros vita 2020. július 14., 20:45 (CEST)

Hali. Szívesen megcsinálom. Lenne még egy ötletem a részhez. Az Őcsényi menekültügy végére szerintem oda lehetne írni, hogy a Cserdiben lakók hogyan reagáltak Bogdán László "hívására". Szerinted beleírjam?

https://m.hvg.hu/itthon/20171019_cserdi_polgarmestere_hirtv Netpartizán vita 2020. július 14., 20:52 (CEST)

Ahogy gondolod – végül is elférne benne. Csak azért írtam, mert Te jobban tudod az esetet, és valószínűleg nem vetted észre, hogy a Bogdán László szócikkben is megemlítik, de nem egészen úgy, ahogy történt.– Holdkóros vita 2020. július 14., 21:29 (CEST)
Szerintem a konkrét számok 80–100 feleslegesek. Az 5 %-os részvétel – hát nem tudom. Én úgy tudom, egy falugyűlésen általában nem szoktak sokan lenni – 30–40 %-os részvétel tudomásom szerint nagyon ritka. Minél nagyobb településről van szó, arányosan annál kevesebben szoktak lenni.– Holdkóros vita 2020. július 14., 21:42 (CEST)

Érthető. A 80-100 főt csak azért írtam bele, mivel szerintem nem lehet, és nem szabad ~2500 főt megbélyegezni 80-100 fő vélemény kinyilvánításáért. Sajnos a magyarországi médiumok 99%-a inkább általánosított.

Abban igazad van, hogy a falugyűléseken viszonylag kevés a részvétel. Tudtommal ezen a 2017-esen voltak eddig a legtöbben (tapasztalatom szerint.) Netpartizán vita 2020. július 14., 21:50 (CEST)

Jobbik

Szia. Láttam hogy a Jobbik cikket szerkesztetted. Az angol Wikipédián is szoktad szerkeszteni a Jobbik cikket ? Csak azért kérdezem, mert a Jobbik régen Euroszkeptikus volt, de most Európa-párti lett, amióta Jakab Péter lett a Jobbik elnöke. A Jobbik ideológiája az Európa-pártiság, ami angolul Pro-Europeanism jelent. Ha van hozzá forrás akkor jó, mert az angol Wikipédián nincs kiírva, hogy Pro-Europeanism, de a historical ideológiája az Euroszkeptikus, de most már Európa-párti lett, vagyis Pro-Europeanism lett, csak úgy mint a Kukiz 15 lengyel párt, ami régen szintén Euroszkeptikus volt, de az is Európa-párti lett mint a Jobbik. Azt is láttam, hogy tudsz angolul, de ha van forrás a Jobbik ideológiájához, hogy Pro-Europanism, de csak magyar nyelven van, és nincs még angolul, akkor jó, mert oda írhatod az angol Wikipédia Jobbik cikkhez, hogy Pro-Europanism és forrás kell hozzá. Én is tudok angolul, de sajnos nincs nekem forrásom hozzá, de ha neked van, akkor nagyon jó, mert ahhoz mindig kell forrás, amit máshogy bizonyítékként használnak a forráshoz. Ennyit akartam mondani neked, további szép napot, és jó szerkesztést kívánok neked! Szia! – TomFZ67 vita 2020. július 21., 20:39 (CEST)

Hali. Találtam egy cikket. Az azonnali írta. Link: https://azonnali.hu/cikk/20200701_miben-hisz-vona-es-jakab-jobbikja-osszehasonlitottuk

Idézem: "Ebben viszont például a Jakab-féle Jobbik a konkrétabb, hiszen ők már az európai együttműködést hangsúlyozzák: „Eszmei előképünknek tekintjük az Európai Unió keresztény alapító atyáit, Konrad Adenauert, Alcide De Gasperit és Robert Schumant, akik erős hitüknek köszönhetően nemcsak az Unió alapjait rakták le, hanem megteremtették az európai szociális piacgazdaság alapjait”.

Így hirtelen ezt az egyet találtam, de szerintem ez kellően bizonyító hatású.

További szép estét kívánok! :) Netpartizán vita 2020. július 21., 20:46 (CEST)

CEE Tavasz 2020

CEE Tavasz 2020
A szervezők és a Wikimédia Magyarország Egyesület nevében gratulálunk a versenyen nyújtott teljesítményedért és köszönjük a részvételt! Xia Üzenő 2020. július 25., 14:40 (CEST)

Köszönöm! =) Netpartizán vita 2020. július 25., 14:41 (CEST)

Mi Hazánk Mozgalom

Szia! Láttam hogy szerkesztetted a Jobbik cikket. A Mi Hazánk Mozgalom cikket is fogod majd szerkeszteni ? Csak azért kérdezem, mert a Facebookon láttam, hogy a Mi Hazánk Mozgalomnak gyakran lesz újabb szervezetei Magyarországon, főleg Budapesten és vidéken. Most Salgótarjánban alapítottak szervezetet a Mi Hazánk politikusai, láttad ? Ha van neked Facebookod akkor jó, mert én gyakran nézem a Mi Hazánk Mozgalom tevékenységeit, hogy mit csinálnak most és a jövőben. Ha tudod, hogy a Mi Hazánk Mozgalomnak hány tagjai vannak, mint a Jobbiknak, és a többi pártnak akkor jó, mert az angol Wikipédián is rajta szokott lenni a Mi Hazánk Mozgalom cikknek, és a többi pártnak, hogy hány szervezete van és hány tagjuk van. További szép estét, és jó szerkesztést kívánok neked, szia! – TomFZ67 vita 2020. július 23., 23:24 (CEST)

Helló. Igen, néha én is szoktam látni a Facebookon. A Mi Hazánk Mozgalom tagjainak számával kapcsolatban egyelőre csak egy információ van, ami a 2019-es ep választásokkor készült. Egy éve kb. 1000 tagjuk volt. Azóta ez a szám nagy eséllyel nőtt. Majd lehet rájuk írok, hogy megkérdezzem a tagjaiknak a számát. További jó munkát kívánok! Netpartizán vita 2020. július 23., 23:28 (CEST)

Fájl:Magyar Gárda logó.jpg

Szia! Ahogy a kolléga írta a kép vitalapján, a szervezet megszűnése nem jelenti azt, hogy a logó szabad préda. Hacsak nem deríted ki, ki volt az a konkrét személy, aki megtervezte a logót, esély sincs arra, hogy jogszerűen fel tudjuk használni. – Regasterios vita 2020. július 22., 18:00 (CEST)

Hali. Az információim alapján az oroszlán megrajzolója, tehát a logó készítője a Demokrata akkori művészeti vezetője, Baranyai Jenő volt. Netpartizán vita 2020. július 22., 18:14 (CEST)

Kérdezd meg tőle, így van-e. – Regasterios vita 2020. július 23., 19:45 (CEST)

Hali, írtam neki. Ha jön a válasz, írok megírom neked. Netpartizán vita 2020. július 23., 23:30 (CEST)

Fájl:Mszp logo.png

Szia! Van nekünk egy irányelvünk, amely az ehhez hasonló logókra vonatkozik: Wikipédia:Nem szabad tartalom felhasználása. Ebben az áll, hogy az engedélyezett logók maximális mérete 1024×1024 pixel lehet. Legyél szíves ennek megfelelően lekicsinyíteni a nevezett fájl méretét. Köszönöm. – Regasterios vita 2020. augusztus 11., 07:51 (CEST)

Hali. Rendben. Netpartizán vita 2020. augusztus 11., 07:55 (CEST)

Eszembe jutott, hogy én kettő MSZP logót töltöttem fel pár perces különbséggel. Az első 460 × 456 méretű. Azt vissza lehetne állítani, a másik képet meg törölni. Ez így mehet? Netpartizán vita 2020. augusztus 11., 08:04 (CEST)

Szerklap/próbalap

Szia! Nincs kedved áttérni arra, hogy ne a szerkesztői lapodon, hanem a próbalapodon építgeted a cikked? Az a helyzet, hogy ha valakinek rajta van a vitalapod a figyelőlistáján, akkor automatikusan rákerül a szerkesztői lap is (a kettő sajna nem választható el egymástól). Amikor a szerkesztői lapodon szerkesztgeted a cikket, akkor mindenkinek aki figyeli a vitalapod, a személyes figyelőlistájára rákerült, hogy valamilyen változás történt. Én mindig megnézem, de tulajdonképpen nem történik semmi közérdekű, csak éppen elkezdtél vagy befejeztél egy szócikket. Ha a próbalapodon csinálod, akkor azt mások nem látják (hacsak a próbalapodat fel nem vette valaki a kedvencei közé, de az már az ő dolga). A lapinformációk szerint hat ember figyeli a vitalapod, szóval nagy tömegekről em beszélhetünk, de ha áttérsz a próbalapi cikképítésre, akkor már hat emberrel jót tettél :-) Palotabarát vita 2020. augusztus 11., 13:53 (CEST)

Hali. Köszönöm, hogy megwmpítetted nekem ezt a módszert, mivel eddig nem nagyon használtam/ismertem. Most elkezdtem létrehozni a szerkesztői lapomon a különböző allapokat, hogy ne okozzon senkinek sem kellemetlenséget. Meg végül is szerintem is ez így jobb megoldás. Köszönöm még egyszer, hogy szóltál. :) Netpartizán vita 2020. augusztus 11., 14:15 (CEST)

Én köszönöm, szia! Palotabarát vita 2020. augusztus 11., 15:45 (CEST)

Toroczkai László

Szia! Kérhetném a segítségedet a Toroczkai László szócikk ellenőrzésére? A "Családja" alpontba beszúrt, dédanyja "roma származású" valótlan állítást töröltem, de szükséges lenne az ellenőrzés a véglegesítéshez. Tudnál ebben segíteni? Köszönöm előre is!– Ipipedia vita 2020. augusztus 13., 22:33 (CEST)

Hali. Nem teljesen értem mire gondolsz. Azt szeretnéd, hogy nyilvánítsam ellenőrzötté a lapot? Ha igen, akkor sajnos nem tudok segíteni, mivel lapokat ellenőrzöttnek jelölni jelenleg a járőr joggal rendelkezők, valamint az adminisztrátorok tudnak.

Ha esetleg nem erre gondoltál, fejtsd ki bővebben a dolgot, vagy küldj valamiféle linket, ahol le van írva, hogy konkrétan mit, és hogy kell tennem. Üdvözlettel: Netpartizán vita 2020. augusztus 14., 11:06 (CEST)

Fájl:T-34 2006-10-23.jpg

Szia! Az a kép nem véletlenül volt olyan kisméretű. Egyszer már jeleztem neked, hogy jogvédett képeknél figyelembe kell venni a Wikipédia:Nem szabad tartalom felhasználása irányelvet, érdemes volna elolvasnod, legalább a tételes szabályozást. Csináld vissza, légy szíves! Köszönöm. – Regasterios vita 2020. augusztus 17., 23:00 (CEST)

Hali. Igazad van, elnézést kérek, a kép feltöltésénél nem vettem számításba az irányelvet, ezért mégegyszer bocsi. Egy kérdésem lenne: visszaállítsam az eredeti képet, vagy méretezzem át az általam feltöltöttet 480 × 360-ra és úgy töltsem fel még1szer? Netpartizán vita 2020. augusztus 17., 23:11 (CEST)

Csak kattints a visszaállít gombra alul az első változattól balra. – Regasterios vita 2020. augusztus 17., 23:44 (CEST)

Okes, megcsináltam, és mégegyszer bocsi a hibáért. Netpartizán vita 2020. augusztus 18., 00:00 (CEST)

Mi Hazánk

Ez egy lexikon, és a szócikkek tárgyát igyekszik minden oldalról bemutatni. Amennyiben források vannak arra, hogy a Mi Hazánk mozgalmat szélsőjobboldalinak tartják, akkor ez benne lesz a szócikkben, a forrásokkal együtt. A források milyensége fontos: hírportál legyen, hovatartozás mindegy - elismerem szép lenne, ha csak a pártnak tetsző adatok, állítások és hivatkozások lennének a cikkben, de ez itt nem fog megtörténni. A 444, hvg, stb éppolyan mint a pesti srácok, 888, etc. Te ezeket nyilván nem fogd betenni a szócikkbe, tehát jobb híján nekem kell, pont az általad is említett semlegesség miatt. Az antiszemitizmusra/cigányellenességre/stb visszatérünk, csak a legtriviálisabbat emeltem ki, ez szép hosszú -s természetesen szigorúan forrásolt- lesz. Viröngy vita 2020. augusztus 18., 15:10 (CEST)

Én értem magát a tényt, hogy minden oldalról be kell mutatni az adott cikket. De mint mondtam a Jobbikról, is, sok oldal írta, hogy baloldali párt, pedig ez nyilvánvalóan nem igaz. Tehát ugyanez van a Mi Hazánkkal is, attól mert az adott oldalak azt mondják, hogy szélsőjobboldali, attól ez is nyilvánvaló hülyeség/hazugság. Én például nemrég rengeteget szerkesztettem a Jobbik cikkét, annak ellenére, hogy már nem értek egyet a politikájával. És szerintem is úgy jó egy cikk, ha a pártnak tetsző, továbbá a bizonyítottan igaz dolgok vannak benne. Én is írhattam volna a Jobbik cikkébe, hogy baloldali, de nem az volt a célom, hogy a pártot rossz, hamis címben tüntessem fel, hanem az, hogy a cikk méltó, és bizonyított állításokat tartalmazzon. Persze tudom, hogy kell a kritika is, de van azért egy különbség a kritika, és a rágalmazás között. A kritika az általad elkezdett "Antiszemita és fajgyűlölő megnyilvánulások" rész lehet majd (ha kész lesz, akkor újból írok), a rágalmazás, pedig az "egyes sajtóvélemények szerint szélsőjobboldal párt" rész.

Én is támogatom, hogy nem csak a Mi Hazánk cikkében, hanem az összes párt cikkében legyenek egy olyasmi rész, ahol az adott pártot ért kritikákról van szó. De ennek a résznek is, sőt ennél a résznél pláne meg kell maradnia az igaz, független tényeknél.

Javaslataim:

Létre kellene hozni valami féle új szakaszt kritikák, botrányok, vagy valami ilyesmi néven, mivel szerintem az Antiszemita és fajgyűlölő megnyilvánulások rész nem illik bele a történet részbe.

Remélem meg tudunk egyezni abban, hogy az egyes sajtóvélemények szerint szélsőjobboldali párt részt ki tudjuk onnan venni. Ha esetleg nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor az esetleges újonnan létrehozott kritikák részbe lehetne írni, hogy: Egyes hírportálok, mint például a 444, HVG szerint a párt szélsőjobboldalinak, minősül.

Várom válaszod, javaslatodat. Üdvözlettel: Netpartizán vita 2020. augusztus 18., 15:27 (CEST)

Szia, előbb állítottam vissza, aztán olvastam válaszod, elnézést, vedd ki nyugodtan megint. Az új szakaszt nagyon jó ötletnek tartom (természetesen nem csupán a Mi Hazánk, hanem az összes párt cikkében), ide tényleg jobban illene a szélsőjobboldaliság/antiszemitizmus/cigányellenesség, mint a bevezetőbe, legyen egy helyen. Lehet külöün bekezdés albekezdésekkel, nem tudom - most kis türelmet kérek, nekem a politika nagyon mellékvágány, de igyekszem segíteni. Viröngy vita 2020. augusztus 18., 19:30 (CEST)

Okes. Én ráérek. További jó szerkesztést kívánok! Üdvözlettel: Netpartizán vita 2020. augusztus 18., 19:35 (CEST)

Mi Hazánk Mozgalom tisztújítás 2020

Szia! Hogy vagy ? Láttam hogy a Mi Hazánk Mozgalomban tisztújítás volt, Toroczkai Lászlót újraválasztották elnöknek, de elnökhelyettesnek ismét Dúró Dórát választották meg, de lettek új alelnökök a Mi Hazánkban. Van ez az Apáti István, aki régen Jobbikos volt, mint Fülöp Erik és Volner János, de Volner János nem tagja a Mi Hazánk Mozgalomnak, így ő kiesett, de Fülöp Erik is kiesett, mert kevés szavazatot kapott, de Apáti István alelnök lett a Mi Hazánk Mozgalomban. Tessék, itt egy cikk Apáti Istvánról. Ha oda tudod írni, hogy Apáti Istvánt a Mi Hazánk Mozgalom 2020-as tisztújításán őt választották meg Alelnöknek, akkor légyszíves írd oda, és tegyél hozzá forrást, köszönöm szépen. Amúgy a Jobbik cikket is javítottál azon, ügyes vagy. De a Mi Hazánk Mozgalom webhonlapján rajta van, hogy kiket választottak alelnöknek, így oda tudod írni Apáti István cikkhez, és forrást is tudsz tenni oda. További szép napot, és jó szerkesztést kívánok neked, szia! – TomFZ67 vita 2020. augusztus 22., 19:49 (CEST)

Hali. Megcsináltam a kért szerkesztést. További jó munkát kívánok! Üdvözlettel: Netpartizán vita 2020. augusztus 22., 20:09 (CEST)

Szia! Még az angol Wikipédián is ki kellett volna írni Apáti István és a Mi Hazánk Mozgalom angol cikkbe. István Apáti és Our Homeland Movement néven van a Mi Hazánk Mozgalom az angol Wikipédián! Gondoltam szólok előre! További szép estét, és jó szerkesztést! Szia! – TomFZ67 vita 2020. augusztus 22., 23:00 (CEST)

Hali, már csinálom is. Köszi, hogy szóltál. További jó munkát kívánok! Üdvözlettel: Netpartizán vita 2020. augusztus 22., 23:01 (CEST)

Szevasztok! Köszönet a frissítésekért! Annyi kiegészítést, hogy dr. Fülöp Erik továbbra is tagja az országgyűlési képviselői(sic!) csoportunknak (ami nem azonos a képviselőcsoport=frakcióval) a dr. Apáti Istvánnal és Dúró Dórával együtt. Kössz mégegyszer!– Ipipedia vita 2020. augusztus 25., 12:07 (CEST)

Mi Hazánk Engedélykérés

Tisztelt Szerkesztő:Netpartizán! Elküldtük a szükséges licenc engedélyt a permissions-hu@wikimedia.org címre a mihazank.hu oldalon szereplő képekre. Üdv! – Ipipedia vita 2020. augusztus 26., 22:49 (CEST)

Köszönöm az értesítést, és az engedély megadását. Netpartizán vita 2020. augusztus 26., 22:57 (CEST)

Szerk. lap szövege

Szia!

Az "Ez a szerkesztő Őcsényi" mondatban az "őcsényi" kisbetűvel írandó. misibacsi*üzenet 2020. augusztus 27., 17:08 (CEST)

Köszi, hogy szóltál. Javítom. Netpartizán vita 2020. augusztus 27., 17:10 (CEST)

Szócikk a feljavítóban

Üdv! Az általad szerkesztett, létrehozott szöveg még nem kerülhet a szócikkek közé, de témája vagy tartalma miatt érdemesnek tartjuk a közös erővel történő feljavításra, ezért a cikkjelöltek közé tettük. Ha tovább akarod fejleszteni, itt találod meg. Ott a vitalapon gyülekeznek majd a javításra vonatkozó megjegyzések is. Köszönöm a figyelmed, további jó szerkesztést. Dodi123 vita 2020. szeptember 3., 15:54 (CEST)

Dodi123 tud róla: itt és itt beszéltünk róla (de nem baj, inkább kétszer, mint egyszer sem). Palotabarát vita 2020. szeptember 4., 01:46 (CEST)
@Palotabarát: Bocsánat. Elkerülte a figyelmemet, miközben sorban igyekeztem pótolni az értesítéseket a feljavítóba helyezésekről. – Dodi123 vita 2020. szeptember 4., 09:00 (CEST)

We sent you an e-mail

Hello Netpartizán/Archív 2,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery vita 2020. szeptember 25., 20:51 (CEST)

Mi Hazánk-képek

Szia! Mivel sajnos továbbra sem érkezett megfelelő engedély a képekhez, törölni kellett őket. Ha jelentkeznek, helyreállítjuk mindegyiket. – Regasterios vita 2020. október 22., 14:32 (CEST)

Hali. Rendben. Netpartizán vita 2020. október 22., 14:40 (CEST)

Staudt Csaba (Jobbik)

Szia, hogy vagy ? Gondolom te is hallottál e róla, hogy Staudt Csaba volt Jobbikos politikus átment a Momentum Mozgalomba. Itt van a cikk. https://kuruc.info/r/2/220795/ Én végig olvastam, és ez igaz! Ha van neked Facebookod, akkor jó, mert ott is megtalálod. Csak sajnos nincs a Wikipédián Staudt Csaba cikk, csak Staudt Gábor van, ő Staudt Csaba testvére, azt nem lehet tudni hogy ő vagy Gábor az idősebb nála. Ha a Momentum Mozgalomba tényleg belépet, akkor lenne róla egy cikk, de én csak a Kurucon találtam róla cikket. A Magyar Wikipédián is be kell írni, a Momentum Mozgalom cikkbe, hogy bűvölt a Momentum tagja úgy, hogy Staudt Csaba volt Jobbikos belépett a pártba. Gondoltam el mondom neked, hátha tudsz e róla, vagy sem. További szép napot, és jó szerkesztést kívánok neked, szia! – TomFZ67 vita 2020. november 18., 17:15 (CET)

Köszönöm az értesítést. Netpartizán vita 2020. november 23., 22:21 (CET)

Nemzeti Légió és a Magyar Önvédelmi Mozgalom

Szia, hogy vagy ? Te is olvastad azt a hírt, hogy a Nemzeti Légió és a Magyar Önvédelmi Mozgalom szövetséget kötöttek egymással ? Itt van a cikk. https://kuruc.info/r/2/221477/ Azt írja, hogy egyesültek, vagyis szövetséget kötöttek egymással. Ha olvastad akkor jól van, mert én olvastam, és ezt érdekesnek találom. A Nemzeti Légió az a Mi Hazánk Mozgalomnak a gárdája, ami a Magyar Gárdára hasonlít, ami a Jobbiknak volt, de 2009-ben a bíróság feloszlatta és betiltotta, és a gárdisták tagjai megalapították a Magyar Önvédelmi Mozgalom szervezetet, ami régen a Jobbikhoz kötöttek, és már a Mi Hazánk Mozgalomhoz vannak kötve, mivel szövetséget kötöttek a Nemzeti Légióval, és emiatt egyesültek egymással, és így lettek szövetségesek, tudod mintha egy politika párt lenne szövetségese a Mi Hazánk Mozgalomnak a Magyar Igazság és Élet Pártjának és a Független Kisgazdapártnak is. További szép napot, és jó szerkesztést kívánok neked, szia! – TomFZ67 vita 2020. december 3., 13:38 (CET)

Köszönöm a jelzést. Majd beleszerkesztem valahogy az infót a Mi Hazánk cikkébe. Netpartizán vita 2020. december 5., 00:35 (CET)