Szerkesztő:Netpartizán/Archív 1

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Jogtiszta képek

Kedves Mátyás,


Az Öcsény lapon végzett szerkesztéseddel kapcsolatban.

Fájl:Ocsenyhu.jpg
Jelenleg engedély nélkül használt kép. Hamarosan törlésre kerülhet

Nem jó ötlet weboldalakról bemásolni képet. Ha más által készített képet töltesz fel a Wikipédia / Wikimédia felületére, akkor ahhoz csatolni kell a tulajdonos engedélyét is! Ennek hiányában a kép rövidesen törlésre kerül. Javaslom saját képek készítését, ahol nem kell külön engedély.

Tájékoztatás a témában: Wikipédia:Képek licenceinek megadása

Rodrigó 2019. június 4., 15:26 (CEST)

Fájl:Focsatorna.jpg

Szia! Köszönjük a fotót, de elmulasztottál licencet tenni rá. Kérlek, pótold, különben törölni kell a képet, sajnos. – Regasterios vita 2019. július 10., 21:02 (CEST)

Ha esetleg nem tudod, pontosan mire gondolok, a {{cc-by-sa-4.0}} licenc a javasolt, és ha rákattintasz a linkre, láthatod, mit jelent ez. – Regasterios vita 2019. július 25., 15:53 (CEST)

Szia! A kép törölve lett, de ha azt mondod, hogy az említett licenc alatt használhatjuk, seperc alatt helyreállítjuk. – Regasterios vita 2019. július 27., 21:09 (CEST)

Helló. Engedélyezem a kép használatát az említett licenc alatt. - Therealfotelnetforr vita

Köszönöm szépen, ezt csak most vettem észre, pedig, ahogy látom, már egy hónapja ideírtad. Érdemes ilyenkor megpingelni a másikat, hogy az illető biztosan észrevegye a neki szóló üzenetet. A pingelésről a {{válasz}}(?) oldalon olvashatsz bővebben. A fotót át is töltöttem a Commonsba c:File:Szekszárd-Bátai-főcsatorna Őcsénynél.jpg néven, és persze visszatettem a Szekszárd-Bátai-főcsatorna című cikkbe. Köszi még egyszer. – Regasterios vita 2020. február 4., 20:32 (CET)