Szerkesztővita:Peti610/Archív/2008.

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt HorsemansWiki 15 évvel ezelőtt a(z) NOB kód témában

Hans-Ulrich Rudel

Szia! Miért ürítetted ki másodszor is a cikket? Üdv, Cassandro Tahdita+Streit... 2008. április 25., 16:44 (CEST)

Hans-Ulrich Rudel pl. a kategória:németek, vagy kategória:I. világháború. De a hadtudomány-műhelyben sok segítséget adnak neked. Szajci reci 2008. április 25., 18:53 (CEST)

Alakulgat. Most az interwikiket kell beírnod. Az interwiki az a link, ami a más nyelvű wikipédiákra írányít.

U.i. Kérlek rakd ki a pécsi sablont az userlapodra. Egyébként tervezem egy baranyai wikitalit, ahol a pécsi wikipédisták találkoznak. Remélem érdekel. MÉg nincs konkrét időpont, de majd értesítelek. Szajci reci 2008. április 25., 21:09 (CEST)

Látom. Viszont nem kell mindig új szakaszt létrehoznod ám a vitalapon:) Ha a téma nem változott, akkor a régit lehet szerkeszteni. Egyébként fent vagy iwiwen? ha igen vegyél fel ott. Szajci reci 2008. április 26., 09:24 (CEST)

Milyen sablont? Szajci reci 2008. április 26., 09:31 (CEST)

formázás

Szia! Kérlek formázd a szócikkeket (kategorizálás, interwikik, linkelés). Ha szükséged van rá, szívesen segítek. Szajci reci 2008. április 25., 18:38 (CEST)

Tehát 1.A wikikettnek megfelelően az a szokás, hogy ha egy vitalapra valamilyen üzenetet írunk, akkor azt mindig alá is írjuk. (A cikkeket persze nem!) A laptörténetből ugyan minden egyes szóról ki lehetne deríteni (hosszadalmasan és fáradságosan), hogy ki írta, de ez így udvariasabb, sokkal áttekinthetőbb és gyorsabb. Segít minden résztvevőnek követni a hozzászólásokat és a dialógus megértését, ezért a Wikipédia-kommunikáció fontos része. 2. kategóriákat úgy kell megcsinálni, hogy pl. Budapest város és főváros, tehát a kategória:városok és kategória:fővárosok is hozzá tartozik. Szajci reci 2008. április 25., 18:47 (CEST)

Kérlek, ha új szakaszt hozol létre a vitalapon, ne a legutolsó szakasz megnyitásával, hanem a lap tetején lévő „+” füllel tedd. Ezzel elkerülheted, hogy megtévesztő szerkesztési összefoglalók jelenjenek meg a laptörténetben és a friss változtatások közt: rögtön látható lesz, miről szól valójában a szerkesztésed.

Wikipédia:Az első lépések Szajci reci 2008. április 25., 18:50 (CEST)

Tanács

Én egyébként azt tanácsolom neked, hogy először ne írj új cikket, hanem tanulmányozd a meglévőket és bővítsd, javítsd. Ha majd belejösz, akkor már könnyebben írj új cikket. Én is így kezdtem. Szajci reci 2008. április 25., 18:56 (CEST)

Userlap

Szia! Beraktam a sablont az userlapodra. Szeretnéd, hogy úgy nézzen ki mint nálam, hogy jobbra van igazítva az összes usersablonod? Szajci reci 2008. április 26., 09:44 (CEST)

Hogy mikor és hol lenne, még nemtom, először le akarom tudni a vizsgáimat. Lehet, hogy csak ősszel lesz, mert a nyáron senki sincs otthon. Szajci reci 2008. április 26., 17:32 (CEST)

Formázások

Szia! Néhány tipp:

  • [[Róma|Rómában]] → ez lesz belőle: Rómában
  • Tabulátort ne használj, két enterrel lehet új bekezdést kezdeni.
  • A számokra nem teszünk linket, pl. hogy hány méter magas a táj. (Ezt most nem ellenőriztem le, hogy a te beírásod volt-e a Sárközbe, de azt hiszem, igen.)
  • Nézd meg, mit csináltam a dalszövegekkel a Sárközben.

Bináris ide 2008. április 27., 19:11 (CEST)

szia, Bináris javítgatott a cikkben. amiket ide írt a vitalapodra, azt jól jegyezd meg, mert hasznos infok! Ha van valami könyved az adott témáról, azt feltétlenül írd bele a szócikk forrás szakaszába. Szajci reci 2008. április 28., 06:56 (CEST)


A formázásoknak csak egy részét csináltam meg mutatóba, ezt még lehetne folytani a többi szakaszban is, tehát a tabulátoros bekezdések helyett két enter. Csak mert tavaly nyáron túráztam a Sárközben. :-) De a piszok tájház egyébként zárva volt nyitvatartási időben, és se csengő, se felirat sehol... Bináris ide 2008. április 28., 15:20 (CEST)

Üdvözöllek a Wikipedián

Szia Peti, még nem beszéltünk eddig. Csak láttam, hogy pécsi vagy és ezt mindig örömmel látom, gondoltam üdvözöllek. Legyünk minél többen pécsi wikipédisták. Pécsről van mit írni bőven. Minden jót és jó szerkesztéseket! üdv Mrszantogabor Nyomogasd itt 2008. április 29., 13:07 (CEST)

Ja, ja, tetszik, király vagy. CSak így tovább. Hajrá Pécs!!!Mrszantogabor Nyomogasd itt 2008. április 29., 16:00 (CEST)

Amit lent látsz ott, hogy (Main). Most 65 van. Szajci reci 2008. április 29., 14:56 (CEST)

Vannak a friss változtatások. Ha ott pl. azt látod, hogy -1500, azaz töröltek a szócikkből, azt vissza kell állítani, mert ez vandalizmusnak számít. Ha látod, hogy a kocsmafalon pl. a kezdők részben írt valaki, akkor odamész, mert lehet, hogy valaki segítséget kér tőled, és elmondod neki, hogy mit tegyen. Meg még pár dolgot csinál a járőr. Szajci reci 2008. április 29., 15:01 (CEST)

Kiemeltszavazás

Szia! Ne haragudj, de még nem szavazhatsz. Ahhoz hogy szavazzál 1 hónapnak el kell telnie, ill. 50 szerkesztésnek meg kell lenni. Neked az első feltétel hiányzik még. Május 25-étől már szavazhatsz. Szajci reci 2008. április 29., 15:20 (CEST)

Semmi gond. A Sárköz cikkhez, kérlek adjál forrást. Azt feltétlenül írd bele. Szajci reci 2008. április 29., 15:22 (CEST)

Én megvagyok nélküle. Sokan használják, de én semmilyen más progit nem telepítettem, és nem is zavar, hogy nem. Ha gondolod telepítsd fel. Szajci reci 2008. április 29., 15:28 (CEST)

Egyszerű

Szia! Addig nyomod a szóközt, amíg akarod. Ennél egyszerűbb nincs. Szajci reci 2008. április 29., 15:45 (CEST)

De hol, melyik cikkben akarod megcsinálni. Mert a szerkesztésedből nem derül ki. Szajci reci 2008. április 29., 15:47 (CEST)

Nos nem jól adod meg a dolgokat. Kérlek nézd meg Josip Broz Tito szócikknek a források részét szerkesztésnézetben. Szajci reci 2008. április 29., 15:51 (CEST)

Peti nem jól adod meg a forrást. Így kell:

Szerző:könyv címe kiadás időpontja, helye, ISBN száma. Ezt így kell. Nem kell tab, meg semmi, ilyen egyszerűen, de az ISBN nagyon fontos. Szajci reci 2008. április 29., 16:02 (CEST)

Balázs Kovács S.? hogyhogy így írja nevét? Szajci reci 2008. április 29., 16:06 (CEST)

ja értem, de akkor a Sándort, ne S.-al jelöld, írd ki a teljes nevét. Szajci reci 2008. április 29., 16:13 (CEST)

Sárköz

Hahó, Peti610. Ugye ez saját gyártmány, nem valahonnan másolt anyag? Mert ha igen, akkor ez igen alapos munka és lassan elérheti a kiemelt szócikk minőséget. Ebben az esetben viszont bizonyos részeit le kellene rövidíteni, illetve áttenni külön szócikkekbe, mert jelen pillanatban a cikk kétszer akkora, mint amit sok böngésző let tud tölteni (ld. a vitalapon szereplő megjegyzést). Üdv, – Korovioff vita 2008. április 29., 19:38 (CEST)

Tehát biztos vagy benne, ugye, hogy szerzői jogi problémák nem merülhetnek fel? ma már nem lesz időm rá, de megpróbálom majd átnézni, melyek azok a részei, amelyek áttehetők külön cikkekbe. Ha cikkekből állt össze, akkor azért lehet, hogy nem ártana pár helyen egy kicsit mégiscsak átfogalmazni, nehogy lexikoncikk helyet cikkválogatássá váljék. Plusz, ha lehet, belinkelgetni jegyzetként a felhasznált forrásokat. Ha kiemelt szócikk akar lenni, mindenképp muszáj (de egyébként is ez a sztenderd). Érdemes rajta dolgozni, ez egy nagyon jól használható lexikoncikknek ígérkezik és a google máris a lista tetején dobja ki, ami azt jelenti, a legtöbb Sárközre kereső ebből fog tájékozódni. Üdv, – Korovioff vita 2008. április 29., 19:47 (CEST)

Közben megnéztem újra, a sárközi népviseletről biztosan lehet külön szócikket csinélni, lerövidítve az eredeti Sárköz alapcikket. A sárközi szőttesről is lehet, egy fejezetbe vonandó a Sárköz története, és talán ez is lerövidíthatő, ha kivisszük jórészét egy külön szócikkbe. Szintén külön szócikk lehet a sárközi fazekasság.– Korovioff vita 2008. április 29., 19:51 (CEST)

Peti, szerintem sokkal több maradhatna benne, mint az eredeti volt (ami nem volt sok, és nagyon sok alapinfót hozzátettél). Szívesen segítenék, de még nem tudom, mikor lesz rá időm, és köszönöm a munkádat, jó kis cikk lesz ez.– Korovioff vita 2008. április 29., 20:00 (CEST)

Kéne egy bevezető a szócikkhez. Szajci reci 2008. április 30., 13:57 (CEST)

igen. Szajci reci 2008. április 30., 14:20 (CEST)

Peti, látom, jó sokat dolgoztál vele, szívesen segítek a továbbiakban, de nyilván el fog tartani egy darabig, kiemelt anyag összehozásához idő kell, bár az alapanyag kiváló. Elsőként a bevezető. Egyetértek Szajcival, jelenleg a cikknek nincs lexikon értelemben vett bevezetője, ami röviden meghatározná, mely területet értjük Sárköz alatt és összefoglalná röviden, amiről a későbbi fejezetekben szó lesz. Mit szólnál hozzá, ha visszahoznánk az eredeti bevezetőt, amely jobban megfelel az enciklopédia műfaji szabályainak, legfeljebb módosítva-kiegészítve. Mindenképpen kell már az elején egy jó földrajzi elhelyezkedésről szóló rész, benne az idetartozó falvakkal. Amennyiben nem egységes a régió meghatározása, azt már itt jelezni kellene, és ha ez kifejtést érdemel, akkor ezt mindjárt a bevezető után következő fejezetecskében kellen megtenni. A jelenlegi bevezető is jó, de ez már inkább a „földrajza” alfejezet. Mit szólsz?– Korovioff vita 2008. május 2., 18:18 (CEST)

Fő szócikk

Szia! A fő szócikket úgy szoktuk használni, hogy a külön szócikkben van részletesen az anyag, de abban a szakaszban, ahol a fő sablonnal hivatkozol rá, maradjon azért valamennyi anyag, hosszú cikk esetén 1-2 bekezdésnyi, de legalább pár mondatos összefoglaló. Bináris ide 2008. április 29., 20:49 (CEST)

Ha dolgozol egy cikken

Ha komoly átalakítást végzel, érdemes a tatarozás sablont használni, mert sokkal feltűnőbb, mintha csak a szerkesztési összefoglalóba írsz. Üdv, Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 1., 14:33 (CEST)

És amikor kész leszel vele, javaslom az egészet átnevezni Az SS rendfokozati jelzéseinek listája címre, harmonizálva a Rendfokozat szócikkel. Előre is köszönöm, – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 1., 14:42 (CEST)
Nem átirányítás. Kinyitod a cikket és fent az ablak tetején van egy fül: átnevezés. Ezt megnyomod, kitöltöd az új cikk címét és már tolod is. A régi címről megmarad az átirányítás, ha akarod - marad, ha akarod, törölteted. Nem ördöngösség, javasolom, hogy Te csináld, mert ezzel egyben meg is tanulod :) – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 1., 14:51 (CEST)
Szuper! :)) Láttam :) – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 1., 15:02 (CEST)

Anjou-kor kategória

Azt javasolnám, hogy ne tedd be túl sok cikkbe ezt a kategóriát, csak olyanokba, ami egyértelműen ehhez a korhoz kötődik. Ilyen pl. egy Anjou uralkodó, ellenpélda egy település, vagy a történelmi méltóságok, amik több koron keresztül léteztek. Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 1., 15:24 (CEST)

Szuper, végre valaki, aki nem sértődik meg a segítő szándék láttán! Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 1., 15:36 (CEST)

Allap

A főlap után /allap. Tehát a mondjuk a saját userlapod alá akarsz egy Vonat című allapot csinálni, akkor User:Peti610/Vonat és kész is. Ha mást akarsz, akkor itt ebben a fenti hivatkozásban javítsd az elejét a kiválasztott főlap nevére, a perjel után pedig az allap címét írd be, mentsd ezt az oldalt és utána a piros linkre klikkelve már szerkesztheted is. (Tényleg nincs erről leírás?) – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 1., 19:25 (CEST)

Itt: Kategória:Tippek. Rögtön az első: {{Tipp-allapok}}. Az alábbi lesz belőle. Karmelaposta 2008. május 2., 19:14 (CEST)

Nagyobb cikkeket szinte lehetetlen „egy szuszra” megírni, ugyanakkor az sem jó, ha félkész, vázlatos cikkek jelennek meg a Wikiben. Érdemes ezért a Próbalapodon vagy egy további, saját magad által elnevezett allapodon (pl. Szerkesztő:Peti610/Archív/piszkozat) elkezdeni a szócikk megírását, majd amikor kész vagy, akkor átmozgatni (és nem átmásolni kézzel, mert akkor elvész a kezdeti laptörténet!) „éles” szócikknek. Ez azért is jó, mert így nyugodtan próbálkozhatsz, ez egyfajta Homokozó, amit csak te használsz.

Az első cikked írása előtt érdemes a témában íródott hasonló cikkeket megnézni, hogy formailag hasonlót készíts te is, ami az egységesség miatt fontos, valamint, hogy ha létezik már hasonló tartalmú cikk, ne dolgozz fölöslegesen.

Most rátettem a Wikipédia:Gyakran ismétlődő kérdések lapra is. Karmelaposta 2008. május 2., 19:22 (CEST)

Bélyegek

Szia! A bélyegekhez kéne csinálni egy sablont, mert egyrészt sokkal egyszerűbb használni, ráadásul egységes lehet a forma, és a sablon módosításával az összes bélyeges lap is egységesen változik, míg ha táblázat van, és pl. rózsaszín hátteret akarsz, akkor mindet egyesével át kell írni. Itt egy csomó már meglévő, amin meg tudod nézni, hogyan is működik, de ha nagyon nem megy, akkor esetleg tudok segíteni: Wikipédia:Sablonok listája/Tematikus. Üdv, Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 2., 08:13 (CEST)

Közben láttam, hogy van sablon. Kicsit átalakítom, aztán a metrós bélyegnél megmutatom, hogy használd. Pillanat. Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 2., 08:18 (CEST)

Szia, Peti610! Hát, megnéztem a metró bélyegről készített cikkedet, hatalmas fába vágtad a fejszédet. Mind a 4500 vagy mennyi magyar bélyeget fel akarod tenni? Egy sor szöveggel? Azt gondolom, hogy erre nem a wikipédia a legmegfelelőbb hely, hanem a Wikikönyvek. Kérlek nézd meg, ott van szakácskönyv is, meg Heraldikai könyv is, és egyéb érdekességek is. Itt pedig a Postabélyegből kiindulva lehetne készíteni egy nagyon szép Bélyeg cikket, amelyből lehetne oda hivatkozni. Egyszerűen a bélyegkatalógus nem lexikoncikkekből épül föl, az enciklopédikus cikkek jellege egy kicsit más. Kérlek gondolkozz ezzen, és beszéljünk még róla. Tájékoztatásul a b:Wikikönyvek linkje. Nézz ott szét. Üdv, – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 2., 08:21 (CEST)

Köszönöm a megértésed. Igen, nem is azt mondom, hogy többet lehetne írni, pontosan így van, ahogy mondod. És hatalmas munka, hiszen ha jól tudom, ez lesz alső kereshető, módosítható digitalizált bélyegkatalógus magyar bélyegek viszonylatában. Tényleg jobb helyen lesz ott, az a projekt pont erről szól, és egyenes kapcsolatot lehet kialakítani ezzel a projekttel, a lehetőségek végtelenbe tartanak. Ha gondolod, van nekem is jópár beszkennelt bélyegképem, valamikor egy kicsit kereskedtem is ezekkel, tudok segíteni :) Üdvözlettel, – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 2., 08:29 (CEST)

Azért közben megcsináltam a sablont, nézd meg tanulságképpen. Lásd metrós cikk ;) Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 2., 08:30 (CEST)

Na most! Elfelejtettem menteni ;) Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 2., 08:33 (CEST)

Nyugodtan mehet át a megbeszélt helyre, de mostmár legalább ismered a sablonokat is ;) Majd nézz bele magába a sablonba is, hogy hogyan is működik. Mamivirágot az öltözőbe 2008. május 2., 08:38 (CEST)

G:

Szia! A cd G: parancs nem segít? A cmd-ben cd..-tal lépsz felfelé egy mappát és cd mappaneve-vel lépsz bele egy mappába (pl: cd pywikipedia). ÜDv, – Dami reci 2008. május 3., 17:24 (CEST)

Szia! Sajnos nem tudom, mi lehet, nekem csak egy meghajtóm van, így nem igazán tudom tesztelni. Ha van Total Commandered, akkor annak a parancssorába beírva azt, hogy cmd, mindig a megynitott mappánál indítja el a parancssort. Javaslom még, hogy másold át az egészet az E-re :). Ennél mélyebben nem értek a parancssor lelkivilágához, ha fontos neked hogy a G-n legyen, akkor kérdezz rá a dologra a műszaki kocsmafalon is.Üdv– Dami reci 2008. május 3., 17:33 (CEST)
Erre nincs ötletem, hogy miért van, a category.py-t nem szoktam használni.. Üdv,– Dami reci 2008. május 3., 18:33 (CEST)

Hans-Ulrich Rudel

Szerintem mindenképp bővítsd a cikket (ha van kedved hozzá).Carlos71 vita 2008. május 3., 17:56 (CEST)

Kategorizálás

Szia,

Látom, a Német pilótákat beraktad a Német katonák kategóriába. Ha valóban nincs olyan pilóta, aki ne lenne egyszersmind katona is (ezt nem tudom, nem értek hozzá), akkor ez jó így, viszont két dolog nem stimmel:

  • A „Német katonák”-on belül a „Német pilóták”-at nem az „N” betűhöz, hanem a „P” betűhöz kellene rakni, pontosabban a pilóták alá (annak nincs értelme, hogy az összes foglalkozás művelője mind az „N” alatt csoportosuljon). Ezt úgy lehet elérni, hogy a kategória mellé megadsz függőleges vonal után egy rendezési kulcsot, ami a kívánt besorolás ékezetek nélkül, itt pl. a „Pilotak” szó. Láthatod, hogy az eggyel följebbi sorban is így szerepelt: [[Kategória:Németek foglalkozás szerint|Pilotak]].
  • Ott maradt még a Németek foglalkozás szerint kategória, az viszont nem igazán praktikus, hogy a pilóták közvetlenül is, meg a katonákon keresztül is benne legyenek ugyanabban a kategóriában. (WP:KAT: „A cikkek ne legyenek egyszerre tagjai ugyanazon kategóriának és annak alkategóriáinak, ha lehetséges.”) Ha úgy látod jobbnak, hogy a katonákon keresztül legyen benne, akkor a másikat töröld ki!

Érdemes lehet átolvasni a Wikipédia:Hogyan használd a kategóriákat oldalt, ott ezek le vannak írva. Üdv, további jó szerkesztést, Ádám 2008. május 3., 18:57 (CEST)

Előkészítés

Szia! A pywiki replace.py van egy picit átírva, ez Pasztilla munkája, annyi, hogy nem menti élesben az oldalakat, hanem felírja a címűket egy allapra, és ez automatikus módban is tud menni. Bináris ide 2008. május 5., 18:46 (CEST)

Írjál nekem e-mailt, mert itt nem jelenik meg a címed, és így nem tudok mellékletet küldeni. Bináris ide 2008. május 6., 22:20 (CEST)

Sárköz

Szia! Rendben van. Ha majd elkészül kirakom kiemeltszavazásra. Viszont a sárköz népviselete, meg a hasonló cikkeket légyszi kategorizáld be. Szajci reci 2008. május 6., 15:06 (CEST)

Csonkok

szia! Én azt mondom, hogy második világháborús pilóták helyett inkább erre nézz rá: Kategória:Csonkok. Biztos találsz magadnak valamilyen lapot, amit bővíthetsz. Iszonyatos mennyi van. Én most éppen várnai csatát bővítgetem. Szajci reci 2008. május 7., 20:32 (CEST)

Igen: Lásd itt: Wikipédia:Magyar wikipédistatalálkozók Szajci reci 2008. május 7., 20:35 (CEST)

Műhely

Szia! El szeretném indítani a karbantartóműhelyt. Ha van kedved csatlakozz. Szajci reci 2008. május 8., 07:45 (CEST)

örülök. Kérlek akkor írd fel magad. Szajci reci 2008. május 8., 16:06 (CEST)

köszi. Én most a formázandó cikkeknél ügyködöm. nézz rá te is, hátha van valami. Szajci reci 2008. május 8., 16:31 (CEST)

nézz rá a műhely vitalapjára. Szajci reci 2008. május 8., 16:42 (CEST)

Re: Project

Üdv, engem a második világháború nem érdekel különösebben, de a cikkeidet lehetőleg át fogom nyálazni. – KGyST vita 2008. május 8., 18:02 (CEST)

Esetleg szólhatsz Misibacsinak is, ő szokott nagyon sok cikket átolvasni és nyelvhelyességi meg formázási szempontból átnézni. – KGyST vita 2008. május 8., 19:09 (CEST)

Segítség

Szia! A botoddal tudnád frissíteni a lapot: [1] ? Szajci reci 2008. május 9., 08:17 (CEST)

Peti610bot@itwiki

Please ask for a bot flag here. – Brownout (msg) 2008. május 10., 07:00 (CEST)

You should stop until the bot is granted the flag, it will take 7 days. – Brownout (msg) 2008. május 11., 07:53 (CEST)

Peti610bot@dewiki

Please note [2]. Otherwise your Bot might be blocked on the German Wikipedia. --Christian Günther vita 2008. május 11., 09:42 (CEST)

Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Sárköz

Kérlek figyeld ezt az oldalt, mert megjegyzések fognak érkezni rá. Szajci reci 2008. május 14., 09:37 (CEST)

Ezért nincs mit felkapni a vizet! User:Susulyka megjegyzései egyáltalán nem rosszindulatúak, sőt nagyon is megszívlelendőek. Demonstrálás helyett inkább összpontosíts a javítására és rendbetételére. Köszi a megértésedet– Istvánka posta 2008. május 14., 19:18 (CEST)

Na Peti nem kell ezt így felfogni. Tessék csiszolni rajta. Mit gondolsz én mennyit szenvedtem Zolival, hogy Tito kiemelt lehessen. A kiemelt cikk elég komoly dolog, sok munka van mögötte. Ha valamilyen segítség kellene csak szólj nekem, én igyekszem segíteni benne. Szajci reci 2008. május 14., 19:32 (CEST)

Szia, sajnálom, hogy rossz néven vetted a bírálataimat, de a kiemelt cikkeknek igen magas színvonalúaknak kell lennie. A magyar WP 94500 cikkének 0,3%-a kiemelt, ebből is látszik, hogy meg kell dolgozni a fokozatért. Szerintem a Sárköz sem áll ettől már olyan messze, de amiket leírtam, azokon változtatni kell. Ha nem én írom ezeket le, akkor jelezte volna más. A képekkel viszont vigyázni kell, mert a jogsértőket szigorúan törlik az adminisztrátorok. Elég egy egyszerű térképvázlat is a cikkbe. Ajánlom figyelmedbe a Zalai-dombságot, ami már régóta kiemelt, magas színvonalú cikk; én is etalonként használtam föl. Az is biztos, hogy a Te cikkedben sokkal nagyobb hangsúlyt kell kapnia a néprajznak, mint más magyar tájak esetében: ezt a részét szépen kidolgoztad. Csak így tovább! – Susulyka  hm? 2008. május 15., 09:09 (CEST)

Oké, semmi gond, én meg elnézést kérek, ha akadékoskodónak tűntem. Jó lesz a cikked, csak kicsit még alakítani kell. Rajzolt térkép is tökéletesen megfelel, de találtam a commonson egy régi Tolna megye-térképet, ebből is kivághatod a megfelelő részt. – Susulyka  hm? 2008. május 19., 16:03 (CEST)
Nincs mit. Jó munkát és hajrá! – Susulyka  hm? 2008. május 19., 16:17 (CEST)
Szuper, ez így teljesen rendben van. Jól láthatók a települések, ennél nem kell jobb ábra. – Susulyka  hm? 2008. május 19., 16:33 (CEST)

Szia! Nem kell hagyni a kiemeltszavazást. Van másfél hónap, hogy támogassák, addig biztos végzel vele. Sok sikert hozzá. Jó volna a héten találkozni Pécsett. Mi a véleményed? Szajci reci 2008. május 19., 18:42 (CEST)

Pécsi tali

Nekem a szombat nem jó sajnos. Valamikor hétköznap lenne jó. csütörtök délután? Szajci reci 2008. május 20., 08:28 (CEST)

Hát akkor legyen negyed négy. a Régi Konzum déli bejáratánál. Ott ahol van egy újságárus és a kereszteződés. Szajci reci 2008. május 20., 14:23 (CEST)

ok. Szajci reci 2008. május 20., 14:25 (CEST)

Figy nem kell hívószó. Én szemüveges barna hajú 180 cm vagyok, farmerba leszek, esetleg tamburával a hátamon, de ez nem biztos még. majd holnap írok, hogy lesz-e rajtam vagy sem. Szajci reci 2008. május 20., 14:39 (CEST)

igen. lesz tambura a hátamon. Szajci reci 2008. május 21., 19:34 (CEST)

Sárköz

Szia, valóban sokat javítgattál a cikken. Holnap igyexem még egyszer átfutni és azt hiszem, támogatni fogom. :-)Susulyka  hm? 2008. május 26., 16:59 (CEST)

NÉzni fogják ne aggódj :). A taliról majd személyesen beszélünk. Hisz a laptopos dolgot is meg kellene csinálni, mármint a botos dolgot. A jövő héten találkozhatnánk. A héten sajnos nagyon elfoglalt vagyokl. Szajci reci 2008. május 26., 19:34 (CEST)

Aláírás

Szia, Peti! Nem tudom, mennyire vetted észre, de az aláírásod jelenleg hat sort foglal el egy szerkesztésre megnyitott lapban, ez kicsit zavaró másoknak. Nem lehetne egy picit rövidebbre venni? Az angol wikin már azért is szólnak, ha egy pici kép van benne. Tudom, hogy nem kéne pont nekem ugatnom, mert annak idején én hoztam divatba itt a flancos aláírásokat, de egy bizonyos határon én se mertem túlmenni :) üdv, – Alensha üzi 2008. május 26., 19:46 (CEST)

Próbáld ezt beírni.

Peti610 főposta

Ja és a beállításban ikszeld be, hogy „automatikus hivatkozás nélkül”. – Alensha üzi 2008. május 26., 19:54 (CEST)

Szívesen :) Szép lett! – Alensha üzi 2008. május 26., 19:57 (CEST)

Peti610bot@ruwiki

Please, consider obtaining bot flag. Otherwise this account can be blocked. See ru:ВП:ЗСБ. Thank you! Ilya Voyager vita 2008. május 27., 20:21 (CEST)

Átírányítás

Szia! Ez a dupla átírányítás. Lásd a figyelmet igénylő lapoknál. A kedd nekem is asszem. Lehetne akkor találkozni. Bár nemtom mikor jó neked. gyere fel msn-re ha tudsz. Szajci reci 2008. május 28., 07:51 (CEST)

Peti610bot@plwiki

Hello. Please, apply for bot flag (you can do it here), otherwise your account will be blocked. Beau vita 2008. május 28., 10:34 (CEST)

Peti610bot@nowiki

Hi, thanks for running the bot on no.wikipedia. You need to apply for bot status, which you can do on no:WP:RFBOT. ;) — H92 (no) 2008. május 28., 23:12 (CEST)

Re: EB-keretek

Szia.

Igen, persze, majd beledöglünk ketten Weinerrel. Csak arra ügyelj, hogy én mindet 2008. június 7-re számoltam, azaz, aki aznapig betöltötte az x.-ik évét. Töröld a sablon ({{Életkor-élő}}(?) és helyette csak az életkort írd. Köszi a segítséget! - CFC vita 2008. május 29., 07:47 (CEST)

Ok, akkor érted a felállást, ez a lényeg. Csináld akkor a C csoportot, ahhoz már nem nyúlok. A románok hibásak voltak, azért piszkáltam őket. - CFC vita 2008. május 29., 08:00 (CEST)

Ok, a D csoportot is végigcsekkoltam, azt is csinálhatod, ha van még kedved. - CFC vita 2008. május 29., 08:19 (CEST)

Én a lengyelekkel tökörészek a következő 1 órában. - CFC vita 2008. május 29., 08:23 (CEST)

Horvátok? :D - CFC vita 2008. május 29., 09:42 (CEST)

Dátummagyarító

Ezt másold be a monobook.js-edbe: User:Dani/extedit.js. //Danikomolyan?·ʒ·ɘ 2008. május 29., 18:09 (CEST)

Sárköz

A Tudakozóban van valaki, aki nagyon keres sárközi ételrecepteket, tudnál neki valamit javasolni? (Láttam, hogy sokat foglalkoztál a Sárköz cikkel, azért kérdezem.) üdv, – Alensha üzi 2008. május 30., 00:14 (CEST)

Földrajzi tájról van szó, mint az összes többi ilyen témájú cikknél. Ehhez kapcsolódik a néprajz. Nagyon eltolódtál efelé, nálad a néprajzhoz kapcsolódik egy kis földrajz. Még ha „A Sárköz az ország legjellemzőbb néprajzi kistája”{{forrás}}. Nem értem miért kellene 1000 oldalas monográfia, nem nagy táj, össze lehet foglalni bőven 100 kilobájtban is, ha arra koncentrálsz ami fontos. Pl a hitújítók felsorolása miért kell egy magyar kistáj bemutatásába? Jó, amit írsz, nem ezzel van a gond, hanem rossz helyre. Ha ezt a sok néprajzi részt összefogod pl a Tolnai-Sárköz néprajza című szócikkbe, akkor nagyon jó cikk lenne belőle. Az pedig mehet ide a Sárköz szócikk egyik fejezetének, {{főszócikk}} sablonnal. De ez így kicsit ötletszerű és nem kiegyensúlyozott. Igen, jártam már ott. Pilgab üzenet 2008. június 7., 14:52 (CEST)

Erre gondolsz pl: Hetés (néprajz)? Elsődleges jelentés a földrajzi, abból kiindulva jön a néprajzi. Ezért mondtam át kell nevezni a szócikket Tolnai-Sárközre, a néprajzi rész mehet a Sárköz vagy a Tolnai-Sárköz néprajza című cikkben és berakni földrajzi cikkbe, mint annak egy fejezetét {{főszócikk}} sablonnal. Úgy nagyon jó cikk lenne, de így a földrajzi rész nem elég erős a kiemeléshez. Ezért érdemes azt elhagyni a jelölésből. Pilgab üzenet 2008. június 7., 15:01 (CEST)

Azért mondtam, hogy kell földrajz, mert úgy gondoltam a földrajzi tájról szól. Akkor a földrajzi részek, amik nem kapcsolódnak a néprajzhoz (klíma, ásványkincsek...) mehetnek a földrajzos szemléletű külön cikkbe, a néprajzosba pedig a néprajzos részek, meg egy kis földrajzi alap (ez már megvan). Pilgab üzenet 2008. június 7., 15:22 (CEST)

Amíg tart a szavazás nem tudom át lehet-e nevezni... :S Hiába vonnám vissza az ellenzést, mivel nincs meg az elég támogató szavazat, nem lehet még sikeresen lezárni. Meg hát még nem is érte el a végleges formáját... Nem tudom mit lehetne csinálni. Mit szólnál ahhoz, ha most lezárnánk, megcsinálnád a szükséges szétválogatást (földrajz - néprajz), ahol akarod még bővíted, aztán a néprajzos részt tartalmazó szócikket neveznéd újra. Akkor tiszta lappal és egyértelműsítve, hogy néprajzról szól. Csak jobban néz ki, ha öt támogatom van csak a szavazáson, mint most a sok megjegyzés. :) Segítek, ahol kell. Pilgab üzenet 2008. június 7., 15:43 (CEST)

Oké, akkor lezárom. Aztán átnevezem Tolnai-Sárköz néprajza címre. Addig kérlek ne szerkeszd, nehogy ütközzünk. Pilgab üzenet 2008. június 7., 15:49 (CEST)

Megvan. A sikertelen jelölést a Sárköznél hagytam. Akkor megtennéd, hogy a Tolnai-Sárköz néprajzaból átmásolod a földrajzos részeket a Sárközbe? Az átirányítást írd csak felül nyugodtan. Megcsinálnám én, de akkor úgy nézne ki, hogy én írtam, és nem akarom elbitorolni tőled a munkád :) Pilgab üzenet 2008. június 7., 15:58 (CEST)

Irc Pilgab üzenet 2008. június 7., 16:10 (CEST)

Fel, persze, mindjárt megcsinálom. Egy kérésem még lehet? Tudnál bele tenni képet, sokkal szebb lenne a cikk? Pilgab üzenet 2008. június 8., 14:47 (CEST)
Itt van: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Tolnai-Sárköz néprajza Pilgab üzenet 2008. június 8., 14:51 (CEST)
Hát igazából mindegy, honnan lesz kép csak legyen ;) Olyan üres sok helyen... Pilgab üzenet 2008. június 8., 14:55 (CEST)
Bevezetőt majd kicsit átírom, ezzel nlegalább ne legyen baj. Adapának igaza van, lehet megint átnevezésre lesz szükség :S. Vagy: kibővítitek a maradék településekkel? Díjat bárki adhat, innen érdemes válogatni Pilgab üzenet 2008. június 9., 14:09 (CEST)
Átírtam a bevezetőt, nézd meg jó-e így, ha nem akkor vond vissza. Pilgab üzenet 2008. június 9., 14:37 (CEST)

de:Peti610bot

Hi Peti, I have granted the botflag to de:User:Peti610bot. Raymond vita 2008. június 7., 15:32 (CEST)

Re: kiemelt

Szia! Oké, meg fogom nézni, de most lépnem kell. Üdv, Mamirendelő 2008. június 8., 18:55 (CEST)

Járőrség

Szia! Egy jótanács a járőrséggel kapcsolatban: ha szubcsonk sablont pakolsz ki, akkor a többire nincs szükség, mert az általában belefoglalja azokat. (Ha a szubcsonkokkal nem történik semmi, 5 nap múltán törlik a cikket, de ezt szerintem te is tudod.) Üdv, Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 9., 14:31 (CEST)

Peti610botH@enwiki

Your assistance is needed at the bot request, thanks. Bjweeks vita 2008. június 9., 16:55 (CEST)

Sablonműhely

Egy nagyon fontos megbeszélnivaló vár a Sablonműhely tagjaként, itt. //Danikomolyan?·ʒ·ɘ 2008. június 13., 02:48 (CEST)

"Ha már valaki elkezdi..."

Heló. Ennek a szerkesztésednek sajnos nem volt értelme, a szerkösszefoglalónak sem. A zöld és piros színezés ugyanis nem a felső és alsó sort jelenti, hanem a már biztosan továbbjutott illetve a már biztosan kiesett csapatokat. És ez a többi esetben, amit te csináltál, nincs meg. --Weiner 2008. június 14., 17:39 (CEST)

Semmi gond - ez a hasonló cikkekben mindig ezt szokta jelenteni. A jelölésén gondolkozom. --Weiner 2008. június 14., 17:43 (CEST)

Kárpátalja-portál

Jaj, köszi szépen, az jó lenne!!! Nem tudom, hogy működnek ezek a botok, ráküldöd őket bizonyos kategóriákra és elintézik azokat?:) A Kárpátalja települései kategóriát próbáltam kissé rendbe hozni, olyat is tudsz csinálni, hogy azokban az esetekben, ha egy település benne van a Kárpátalja kategóriában és a megfelelő járás alkategóriában is, akkor kitörlöd az elsőből? – Julisska vita 2008. június 16., 09:31 (CEST)

Hát, akkor lehetne, hogy a Kategória:Kárpátalja településeiben, sőt talán a teljes Kategória:Kárpátaljaban minden cikkben elhelyezd a portál sablonját (ahol még nincs). Meg jó lenne, ha a Kategória:Kárpátalja településeibe tartozó szócikkek nem tartoznának oda, csak a megfelelő alkategóriákba (Ungvári járás, stb.). Itt van egy kis problémám, mert van öt város, ami járási jogú, és nem tudom, hogy akkor most melyik kategóriában is lenne a helyük - de ez nem olyan fontos.
És ha ez mind nem gond, akkor én hátra is dőlök.:) Még esetleg interwikiket lehetne elhelyezni... – Julisska vita 2008. június 16., 09:58 (CEST)
Persze, tökéletes! Köszönöm a segítséget! – Julisska vita 2008. június 16., 10:19 (CEST)

re:Focista infobox

Szia!

Köszi a Fociműhely nevében a segítséget! A javításokat egyfelől azért végeztem "manuálisan" a saját cikkeimnél, mert én egyszerre a statisztikák frissítését is megcsináltam az enwiki alapján. Amúgy szívesen vennénk, ha esetleg a többi focistánál is besegítenél. Egy apró "hibát" láttam: van a régi frissítve paraméter, nos az helyett már kettő van, a klubfriss illetve a válfriss. Nem tudom, az mennyire megoldható, hogy ezek is módosításra kerüljenek. Jah, és az évszámok között mindig nagykötőjelet (–) kell használni, ezt se volna rossz javítani.

Üdv: Warmuz ¤ vita 2008. június 16., 18:37 (CEST)

Köszi, sietni nem kell, végülis ezek csak formai dolgok. – Warmuz ¤ vita 2008. június 16., 19:21 (CEST)

Az csak természetes, hogy beléphetsz. Sőt, ha látsz vkit, akinek vannak focis szerkesztései is, nyugodtan szólj neki is. Amúgy ehhez nem kell külön engedély, meg én amúgy se vok "senki" a műhelyben, csak egy szimpla tag. :) – Warmuz ¤ vita 2008. június 19., 18:49 (CEST)

Az lesz az, csak kicsit bővísd őket szöveggel. Még ajánlom figyelmedbe ezt a kategóriát: Kategória:Labdarúgók klubok szerint. Itt könnyebben megtalálod az előző klubokra vonatkozó kategóriákat, mert sajnos ez nem túl egységes (van, hogy XY labdarúgói, néha meg XY játékosai). – Warmuz ¤ vita 2008. június 19., 19:04 (CEST)

Hadtudományi sablon

Szia Peti! Úgy látom, hogy a robotod rátette a hadtudományi műhely sablonját a Kategória:Világ Igaza minden cikkére, köztük olyanokra is, mint Márton Áron vagy Sztehlo Gábor, akiknek semmi közük a hadtudományokhoz, sőt! Kérlek, hogy nézd végig a kategóriát, és ahol szükséges, ott töröld le a sablont.

Szintén sablon, de más téma: Samatbot az összes cikkértékelő sablonban javítja a "felhasználó"-t "szerkesztő"-re, te felhasználót írsz. Egyeztetnetek kellene! Üdvözlettel – Hkoala 2008. június 20., 09:19 (CEST)

Valószínűleg ugyanez a gond lehet a Kategória:Holokauszt cikkeinél is, az Aranyvonat, Ember Mária és Cipők a Duna-parton cikkekről leszedtem kézzel a sablont, de a többit át kellene nézni. – Hkoala 2008. június 21., 10:16 (CEST)

bot@nowiki

FYI, the bot-flag has been assigned at nowiki. --Stigmj vita 2008. június 21., 08:53 (CEST)

wosinszky

kedves hogy nekem tulajdonitod a cikk szerzőségét, de hidd el nem én irtam, arról pedig hogy mi elavult nem Te döntesz, egyáltalán hogy jösz ahhoz hogy elavult dolognak nevezz egy olyan életművet mint Wosinszky-é (mert ezen név alatt publikált), hány múzeumot alapitottál és hány temetőfeltárást végeztél már életedben, hogy arról ne is szóljak hány misét, házasságkötést, temetést és keresztelőt vezettél? szóval kérlek az ilyen megnyilvánulásoktól tartózkodj, persze ha mindezt felülmúlod felőlem nyugodtan...

csakhogy másnak is világos legyen: ez az elmarasztalás valójában az én félreértésemen alapul, amiért elnézést, hogy korrekt legyek pedig bocsánatot kérek (Peti610 nem az életműre gondolt), legközelebb majd igyekszem figyelmesebben olvasni a megértést pedig köszi Taz vita 2008. június 26., 18:51 (CEST)

re:Műhelytagság

Szia!

Nem, nem, rosszul hallottad. Nem űzött el senki sem, főképp nem CFC (vele mindigis országos spanok voltunk, csak nagyon eltér a gondolkodásunk egyes kérdésekben, és engedni nem enged senki sem a magáéból). Tény, hogy a véleményem sok esetben nem vették komolyan, vagy egyszerűen figyelembe se, s mivel magam igen heves vérmérsékletű tudok lenni, és nem akarok viták kirobbantója lenni, ami a belső morált rombolja, így jobbnak láttam, ha távol maradok, külső szemlélőként. Ami még fontos, hogy igazából nem nagyon dolgoztam a műhely keretein belül, vagyis nem szolgáltam a "köz ügyét", ami ugye a dolog lényege lenne. Vagyis "össze-vissza" írom a cikkeket, mikor mit látok a sajtóban, mikor mi jut eszembe, mikor mihez van kedvem, mi tetszik meg. Szóval a magam feje után megyek. :)

Üdv: Warmuz ¤ vita 2008. július 1., 22:04 (CEST)

Műhelysablon

Szia. Köszi szépen a felajánlást, de most csak nézelődöm, hogy mi a helyzet a műhellyel, mert elég régen jártam már erre, és ha olyan cikket találok, amiről hiányzik, akkor kirakom rá a sablont. Tehát így konkrétan nem tudnám megmondani, hogy mire rakasd a BOTtal. Ettől függetlenül köszi az ajánlatot :-). - Dili vita 2008. július 6., 13:16 (CEST)

Katona infobox

Szia! Látom dolgoztál a katonai infobox sablonon, ami szerintem jó és szeretném is felhasználni. De a „Rangfokozata” helyett „Rendfokozata” jelölés kellene, mivel a katonáknak igazándiból rendfokozatuk van, a seregben – valamikor – így tanították. Esetleg tudnál-e egy cserét csinálni? Üdv' Gulyastorm vita 2008. július 8., 12:32 (CEST)

Ez így tökéletes. Kösz'! Gulyastorm vita 2008. július 8., 12:52 (CEST)

90-es Foci vb

Szia! Láttam, hogy szinte egész nap ezzel a cikkel dolgoztál és a korábbi változatához képest mennyivel jobb lett. Gratulálok! Csak így tovább! ;)– Kovalchuk vita 2008. július 11., 19:11 (CEST)

Üdv!

Eszlözöltem néhány változtatást a cikkben. Szeretném, ha ezeket megnéznéd a laptöriben, és a továbbiakban ezeket is figyelembe vennéd az új cikkek megírásakor. Nem nagy dolgok, csak az értékét növelik a cikknek (pl.: nagykötőjelek, jegyzőkönyv zárójelben, ágrajzban a továbbjutók kiemelése, stb.). További jó munkát, ennél rosszabb cikket sose írj! :) – Warmuz ¤ vita 2008. július 11., 20:55 (CEST)

szigetközi tájszólás

Kedves majdnem fiatalkorú, nyelvészetileg képzett Péter! Egy kicsit átdolgoztam az eddig nem önálló szócikként szereplő szigetközi tájszólást. Van-e még kifogásod a forma ellen? Légy oly kedves írd meg!– Rákász Mihály*vita 2008. július 13., 13:00 (CEST)

re:Vb project

Szia!

Örülök, hogy ilyen szépen haladsz. :) Én hétköznap melózok 8-9 órában, szóval hétvégén és este írogatom a cikket (mellette több futó projectem is van, pl.: tegnap fejeztem be a 2008-as U19-es labdarúgó-Európa-bajnokság cikket, ami sürgősebb volt, mert ma kezdődik a magyarokkal), de mondhatom, hogy jól állok. A meccsek már át vannak ültetve a magyar változatba. Még a folyószöveg részeket kell lefordítanom, az kb. egy délután lesz. Ha azért kérded, mert még nem láttad a szerkesztéseim között, akkor ne ilyedj meg, mert csak akkor szoktam feltölteni egy cikket, ha teljesen kész vagyok vele. Viszont szívesen segítek majd a '78-asnál, ha csinálod. Kisebb változtatások formájában persze. :) – Warmuz ¤ vita 2008. július 14., 09:04 (CEST)

Meglessz, köszi. :) – Warmuz ¤ vita 2008. július 14., 09:12 (CEST)

Nélkülözhetetlen: pl. nagyválogatottak, nagyob tornák, klubcsapatok stb. Fontos: közepes csapatok, válogatottak, stb és így tovább. Egy keretlista sosem lesz fontos. - CFC vita 2008. július 15., 07:31 (CEST)

Az már 4-es fontosságú, azaz nélkülözhetetlen. Ha érzésre mész, nagyjából be tudod kategortizálni, hogy egyik-másik milyen súllyal bír a wikipédia számára. - CFC vita 2008. július 15., 07:37 (CEST)

Sárköz

Kedves Peti610! A cikk nagyon szép. De a bevezető első két bekezdése szerintem nem ide való (lásd a Sárköz (egyértelműsítő lap)-ot). A Földrajza fejezet sem ide való, hanem a Sárköz (= Tolnai Sárköz) szócikkbe. Ezenkívül továbbra is javaslom a szócikk átnevezését Sárköz (néprajzi táj) névre, mivel a néprajzi alapon körülhatárolt tájegységről szól, a néprajza mellett a történelméről és demográfiájáról is. A Tolnai-Sárköz néprajza cím azért sem egyértelmű, mert a földrajzi alapon értelmezett tájegység néprajzát is jelenthetné, ami ebben az esetben tehát jóval több települést jelentene, mint a néprajzi táj négy faluja. A cím tehát így duplán nem egyértelmű. Üdv, Adapa vita 2008. július 15., 21:59 (CEST)

wikiszótár

Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy nem segítenél-e nekem a wikiszótárban a botoddal? Azt kellene csinálni, hogy az interwikiket be kellene szúrni a cikkekbe, mert eddig nem soknál láttam és hasznos lenne. Tudnál ebben segíteni? Szajci reci 2008. július 16., 09:38 (CEST)

Értem. Nem baj, csak fusson, azzal is kevesebb a munkám. Majd írogatok mindegyikhez egy-egy linket, abból majd ki tud indulni, oks? Szajci reci 2008. július 16., 09:56 (CEST)

Szia! Köszi a segítséget, kérlek ne hagyd abba. Látom sokat talált a bot. Az orosz ábécé betűit is felismeri a botod, tehát abban is dolgozik? Szajci reci 2008. július 16., 15:13 (CEST)

Értem. Szajci reci 2008. július 16., 15:17 (CEST)

szia! gyere fel msn-re légyszi! Szajci reci 2008. augusztus 8., 14:26 (CEST)

Re:Kérdés Asgardbotról

A featured.py tudja. – dani 2008. július 17., 13:11 (CEST)

Re:100 000

Köszönöm! Igaz, valóban nehéz kimondani sokaknak nevemet. Még magam is a cz-t a végén nem c-nek, hanem cs-nek mondom, emiatt akadt néhányszor probléma, főleg adatok bediktálásánál. [törölt kép] Doncsecz Töj njaš spor. 2008. július 17., 15:14 (CEST)

Re: PMFC játékosok

Huhh, elsőre nem igazán értem, hogy miért van szükség a gólok perceire, általában nem túl fontos infó.

Viszont, ha NBI-es meccs, akkor 90%, hogy az rsssf-en megtalálod a perceket is hozzá. A PMFC-nek írhatsz, biztosítalak, hogy nekik csak jólesik, ha valaki a labdarúgóikról ír, segíteni fognak (vagy forrásokkal, vagy hogy hol találsz infót a kérdésedre). - CFC vita 2008. július 18., 10:09 (CEST)

Persze, ezzel néha én is szoktam trükközni :-) - CFC vita 2008. július 18., 10:22 (CEST)

fr:Utilisateur:Peti610bot

You bot doesn't have the bot flag on the french wikipedia. Because of that, it might be blocked soon, so please ask a bot flag for it at fr:Wikipédia:Bot/Statut.

Thanks in advance. Darkoneko vita 2008. július 18., 13:47 (CEST)

wikiszótár-bot

Szia! Arra szeretnélek kérni, hogyha majd végzek én az orosz szótárral, kérlek futtasd végig még egyszer a botodat. Előre is köszi. Szajci reci 2008. július 19., 12:29 (CEST)

ismételten feltettem engedélyt megadtam a forrást is, az üzenet továbbra is HAMIS - nem igaz, hogy nem adtam engedélyt - hol a hiba? 2008. július 20., 22:43 (CEST)

izlandi korona

Szia! Kérlek fordítsd le ezt a szakaszt: http://en.wikipedia.org/wiki/Icelandic_kr%C3%B3na#Iceland_and_the_euro Előre is köszi. Szajci reci 2008. július 25., 10:31 (CEST)

Feljönnél msn-re? Szajci reci 2008. július 27., 15:13 (CEST)

Szia! Kéne egy kis segítség, gyere fel légyszi msn-re. Szajci reci 2008. július 28., 21:39 (CEST)

re:Labdarúgásportál

Hello!

Én szeretném megköszönni, hogy részt veszel a projectben, készítettél egy igényes cikket, amit ki tudtam tenni a portálra. Valamint hogy olvasod, illetve nézegeted a portált. Legalább ilyenkor van látszatja, hogy nem csak "magamnak" csinálom, hanem néha mások is ránéznek. És szavazz is nyugodtan a vitalapon, ha van kedved hozzá.

Üdv: Warmuz ¤ vita 2008. július 27., 12:55 (CEST)

Your bot on fr.wp

I have just given your bot fr:Utilisateur:Peti610bot its flag on fr.wp. Regards, Blinking Spirit vita 2008. augusztus 4., 12:31 (CEST)

Nemzeti labdarúgókupák egységes elnevezése

Szavazás indult a nemzeti labdarúgókupák egységes elnevezéséről. Kérlek, szavazz te is, hogy eldöntsük végre. Itt tudsz voksolni - CFC Sportmédia 2008. augusztus 8., 08:54 (CEST)

Olajar

Gondolom azért nem jó, mert csak simán kimásoltad a kódot a jegyzettömbbe. Nem jó a kódolás. Ezen a lapon kattints jobbal a View raw filera, majd hivatkozás mentése más néven pontra kattintva mentsd el a fájlt. Így jó lesz. – dani 2008. augusztus 10., 13:27 (CEST)

nevek átírása

hello! kösz, h segítettél az átírásban! sokat segítettél. lenne kedved csatlakozni az olimpia műhelybe? 4-en már vagyunk. a userlapomon megnézheted a műhelytervet. mit gondolsz? van kedved? üdv! – Mdonci vita 2008. augusztus 14., 01:39 (CEST)

Formula–1 & Peti610bot

Szia! Damibot Forráshivatkozások kibővítése a hivatkozott oldal címével, ismételt hivatkozások összevonása címmel szerkesztette az F1 cikket, amit visszavontam később, mert a referenciák közül az utolsó néhányat elrontotta. Botod újra elvégezte ugyanazt a munkát, amit előtte Damibot csinált. Megnéztem, más cikknél is csináltak ilyet a robotok, de ott nem lett belőle baj, sajnos nem tudom az előbb említett cikkben mi okozta a problémát. Egyelőre nem vonom vissza a bot szerkesztését, mert szerintem újra jön majd akkor egy másik és kezdhetem az egészet előlről. Te mit javasolsz? Tukanokoskodik 2008. augusztus 17., 17:08 (CEST)

Szia! Írtam a reflinks.py fejlesztőjének a hibáról, addig légyszi ne futtasd, vagy egyenként ellenőrízd a cikkeket, hogy nem rontja-e el őket. Üdv, – Dami vita 2008. augusztus 18., 18:31 (CEST)

olimpiaműhely

szia! örülök, hogy csatlakoztál a műhelyhez! van valami terved, hogy melyik cikk lesz az első munkád a műhelyen belül? üdv! – Mdonci vita 2008. augusztus 22., 18:15 (CEST)

rendben, észben tartom. megkérhetlek arra, hogy megcsináld ezeket a sportlövészetes cikekket? vagy csak erre az egyre gondoltál? üdv! – Mdonci vita 2008. augusztus 22., 18:23 (CEST)

csak neked

A szorgalom csűrcsillaga
A fáradhatatlan munkásságod, a sok apró szerkesztés meg botolás és a sportolók szócikkeinek csinosításában végzett munkád elismeréseként. Csak így tovább ;) Istvánka posta 2008. augusztus 23., 10:47 (CEST)

hehe... gracias :-)Istvánka posta 2008. augusztus 23., 10:56 (CEST)

nagyon pontosan meg kell nézni mit küldünk fel a commonsba mert a GFDL és közkincs kategóriában nagy a káosz: vannak még címerek, logók, poszterek, albumborítók, userképek, stb. is odakategorizálva! – Istvánka posta 2008. augusztus 23., 12:09 (CEST)

most nem vállalom be a commonsos takarítást mert hamarosan ki kell lépnem. Majd ha több időm lesz akkor szólok. Addig is csak azokat tölts át, amiket commonson javítasz is. Üdv– Istvánka posta 2008. augusztus 23., 12:16 (CEST)

Szubcsonk

Hello, kérlek ha szubcsonknak jelölsz egy cikket, figyelmeztesd az alkotóját vitalapján egy {{szubcsonk-figy}}(?) sablonnal. Kössz előre is. – Burrows vita 2008. augusztus 24., 17:36 (CEST)

... => …

Üdv!

Légy szíves figyelj arra, hogy a programok forrásánál ne módosítsd a ...-ot, mert itt fontos, hogy az három pont. Pl. Brainfuck (Bocs, hogy ezt nem mondtam.)

Egyébként köszi szépen, hogy megcsinálod!

Üdv! – Hunyadym Vita 2008. augusztus 29., 15:39 (CEST)

Üdv!
Rendben, megnézegetem… – Hunyadym Vita 2008. augusztus 29., 15:45 (CEST)

a magyar forint pénzérméi

Kedves Peti610, köszönöm az eddigi közreműködésedet a magyar forint pénzérméi szócikk kiemelt szavazásánál. A kiemelt szavazás új rendje szerint pontról pontra kell tanúsítani, hogy a cikk megfelel-e a kiemelés követelményeinek. Kérlek, ellenőrizd az egyes feltételeket, és ha megfelelőnek találod, tanúsítsd a teljesülését. Köszönöm, Timur lenk disputa tettek 2008. augusztus 30., 11:01 (CEST)

WPOlimpia

javítottam. üdv– Mdonci vita 2008. augusztus 30., 18:48 (CEST)

Légyszíves mond meg mi a vandalizmus? modellező frekvenciákat írtam le amit valaki törölget a frekvenciák nemzetközileg szabványban vannak megadva !!!!

a vandákodás az amit te csináltál barátom

Kedves Peti! A modellező frekvenciákat egy az "RC modellezés" lap alatt töltöttem fel. miután feltöltöttem észrevettem hogy a felsorolt frekvenciákat sora nagyon hosszú lett így al oldalakba akartam szedni. ezeket megtéve el akartam látni szócikkel és hivatkozással. mire végeztem az adatok szétpakolásával már elkezdted törölgetni. én még nem vagyok nagyágyú itt de ha elveszitek az ember kedvét lehet nem is leszek. olyan dolgokat akartam ideírni 1. amire nagyon sokan kiváncsiak. 2. az én érdeklődési körömbe vágnak és egy kicsit értek is hozzá. 3. ha felhívjátok a figyelmem akkor magam javítom 4. hagytok időt javítani ez az amerikai módszer "elöbb lövünk aztán kérdezünk" nekem nem jön be.

ha segíteni akarsz szívesen veszem és megköszönöm. ha csak törölgetni akkor menj a mosogatóhoz.

Deportivo

Szia! A RC Deportivo de La Coruña című cikk referáláson van itt. Ha van időd kérlek nézz rá.Carlos71 vita 2008. szeptember 1., 19:05 (CEST)

Köszi!Carlos71 vita 2008. szeptember 1., 19:09 (CEST)

Kedves Petike nem válaszoltál hogy miket törölgettem!?

Kérlek, állj le! Ha tovább vandálkodsz, minden magyarázat nélkül beletörölgetsz a cikkekbe, vagy értelmetlen dolgokat írsz beléjük, fel fogják függeszteni a szerkesztési jogaidat. Peti610 főposta 2008. szeptember 1., 18:12 (CEST)

Szia!

Mi a gond az Aldebrői parkos képpel? Miért távolítottad el? Miért jogsértő? Aldebrő honlapjáról származik.

NB2.xls

Szükséges egyáltalán? Csak azért, mert az NB II-es meccsekről neten 0 infó van. - CFC vita 2008. szeptember 8., 13:59 (CEST)

Hm, én azt gondoltam, wikire kell, főleg a labdarúgó-bajnokság sablonhoz. Nem nehéz, mivel nincs benne semmi extra. - CFC vita 2008. szeptember 8., 14:08 (CEST)
Mi a bajod az OpenOffice-al? Jó kis progi, free, stb. Nem értem, miben tudnék segíteni, nincs semmi extra benne: adat beír, sorbarendez ;) - CFC vita 2008. szeptember 8., 14:19 (CEST)
11-esből lőtt gólok száma. :-) - CFC vita 2008. szeptember 8., 14:30 (CEST)
Feltételes rendezéssel, azaz először a gólok szerint rendezze, majd név szerint. Az a lényeg, hogy az összes mezőt jelölni kell, ami a sorbarendezéskor megváltozhat. - CFC vita 2008. szeptember 8., 14:39 (CEST)

msn

szia, ha fent leszel, gyere fel msn-re. Azt szeretném tudni, hogy mi az a kód, amivel el tudom indítani a botomat. pl. az olasz-magyar szótárban a c betűtől kezdve ellenőrizzen! Szajci reci 2008. szeptember 10., 14:01 (CEST)

Szia Peti!

A szolnok történelme c. lapon a Lázár-deák térkép változatát, a Lazar150vSzolnok.jpg-t a forrásként egyébként helyesen megadott http://lazarus.elte.hu/hun/maps/lazar150.jpg honlapról vettem, s mivel Lázár deák már 500 éve halott és a térkép és képei a magyar nemzet közkincsének számítanak, nem értem, hogy mi a baj a képpel. Úgy gondolom, a megoldás nem a törlés lenne, mert a kép nem jogsértő. A problémát az okozhatta, hogy kivágtam egy részetet a térképből. Kérek nézd meg.

üdv

Telki címer

Szia Peti! A botod licenc nélküli képről beszél az újonnan feltöltött Telki címerrel kapcsolatban. Nem értem a dolgot. Világosan leírtam a kép saját lapján a Licenc részben és a Telki szócikk vitalapján is, hogy az Önkormányzattól, egyenesen a polgármestertől kaptam meg a képfájlokat, és a kifejezetten a Wikipedia számára kiadott használati engedélyről szóló, pecsétes, pgm sk aláírt határozat PDF változatát.

Kérlek, írd meg, hogy mit kellene még tennem, de a hivatalos címer és logó törléséről szó sem lehet, nem azért fáradoztam az ügyintézéssel egy hétig, és különben is megvan minden engedély, ennél hivatalosabb nem lehet. A képek jogtulajdonosa pedig maga az Önkormányzat.

Várom mielőbbi válaszod, köszi. – Grenzgänger vita 2008. szeptember 18., 06:36 (CEST)

Jobbulást

Mihamarabbi jobbulást kívánok!– Istvánka posta 2008. szeptember 18., 11:20 (CEST)

Köszönet

Kedves Peti! A Képlékenységtan szócikkem megkapta a kiemelt státuszt. Köszönöm, hogy szavazatoddal támogattad. Üdv – Szalax vita 2008. szeptember 18., 22:38 (CEST)

Licensz nélküli képek

Bocsi, ezek után jobban odafigyelek :)

Szerkesztő:Sawyer vita 2008. szeptember 20., 16:02 (CEST)

Igazán...

...nincs mit! Te majd blokkold IRL ;)– Istvánka posta 2008. szeptember 22., 13:13 (CEST)

Pripjaty

Szia! Még egy támogatom kellene és kiemelt lehetne a cikk. Kérlek ha támogatod tegyél egy tanú sablont. üdv Szajci reci 2008. szeptember 24., 14:08 (CEST)

Tali

Szia! Beszéljük meg, hogy mikor tudunk találkozni! Bár nekem ez a hét elég zsúfolt talán találunk valamilyen időpontot! üdv Szajci reci 2008. szeptember 30., 07:07 (CEST)

Eleonóra belga hercegnő

Szia! A botod a fenti cikken elhelyezte a Lengyelország-portál logóját. A Törlési megbeszélésén volt egy kérdés, miért került ez a szócikkre? Meg tudnád mondani? Ha esetleg tévedés, akkor légyszíves távolítsd el! Köszi! Pilgab üzenet 2008. szeptember 30., 20:23 (CEST)

Navbox - világörökség

Szia, Peti! Írtam egy üzenetet Glanthor Reviolnak és Daninak a világörökségi navigációs sablonokkal kapcsolatban, és most látom, hogy te is ugyanabban ügyködsz. Arról van szó, hogy egy kis türelmet kérnék, amíg az egységes színt megbeszéljük a műhelyben, mert ez a kék, amire most átállítjátok, szerintem üti a fenti infobox halványzöldjét. – Hkoala 2008. október 3., 19:06 (CEST)

Cikkértékelő bot

Üdv! Mivel már 99%-ig kész van a cikkértékelő program, ezért szólok előre, hogy ne utólag kelljen kapkodni :) Az alábbiakat kellene tenned:

  1. Telepítsd fel a gépedre a .NET keretrendszer 3.5-öt
  2. Szükségem lenne még arra, hogy mely témakör(öke)t szeretnéd frissíteni

Egyelőre ennyi. Üdv: —Dani vita 2008. október 7., 13:38 (CEST)

Portál

Szia! Tudnál segíteni? Létrehoztam a testvérportált az első világháborúról. A jelet, amit beillesztesz a lapokba, azt hogy készítetted? Én ilyet tudtam összehozni, de ez nem kompatibilis a többivel. {{Első világháborúportál}} Előre is köszi!Carlos71 vita 2008. október 7., 13:47 (CEST)

Portál 2

Köszi! Erre gondoltam. A bot dolgot sajnos nem ismerem :-).Carlos71 vita 2008. október 8., 10:19 (CEST)

Köszi! Mehet.Carlos71 vita 2008. október 8., 10:39 (CEST)

Ez ugye nem komoly?????????????????????????

Ugye nem gondolod komolyan az szerkesztéseket? Másnak a userlapjába is beleturkáltál? Nincs időm utánanézni, de ez elég súlyos illetlenség. A userlap magánterület. Bináris ide 2008. október 14., 21:35 (CEST)

Sablonok

Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy az első világháborús tengernagyos-tábornokos sablonoknál (pl mint ez), miért módosítottad a színeket? Tagja vagy a Hadtudományi műhelynek, szóval gondolom láttad hogy az ott kialakított színrendszerhez voltak illesztve a sablonok. Nincs harag, csak kérdezem :-). - Dili vita 2008. október 22., 22:40 (CEST)

Szevasz. Megkérdeztem az első világháború műhely többi tagját is, és szerintük az eredeti (sárga-sárga) sablon jobb. Ha nem bánod akkor visszaszínezném őket. Ha ragaszkodsz hozzá, esetleg feldobhatunk egy szavazást a hadtudományi műhelyben is, mert én csak az első vh műhelyt kérdeztem végig. Viszont ha neked nem annyira szívügyed ez a sablon, akkor egyszerűbb, meg gyorsabb lenne, ha simán visszaállítanánk a korábbi változatot. Üdv - Dili vita 2008. október 24., 10:01 (CEST)

Első világháború műhely

Isten hozott!Carlos71 vita 2008. október 23., 08:27 (CEST)

kép beszúrás

Oké köszi vettem az adást: – Taki 2008. október 24., 10:28 (CEST)

Depor

Szia! A Depor kiemelt várólistára került. Ha gondolod vegyél részt a szavazáson (már most is lehet). Az 2008–09-es szezon és az Uefa-kupa résznél történt kis bővítés a referálás óta.Carlos71 vita 2008. október 26., 10:24 (CET)

Helyesírás

Szia! Olvasd el a replace.py és a fixes.py leírását. A kettőt együtt kell használni. Amiket a user:BinBot alatt találsz, azok fixek, vagyis ki kell őket másolni (lehetőleg szerkesztőablakból, eredetiben!), és mondjuk jegyzettömbben vagy bármi másban beilleszteni a saját fixes.py-odba, aztán a nevükkel lehet rájuk hivatkozni a replace.py paraméterei között, ahogy a beépített példa mutatja. De azt azért meg kell mondanom, hogy helyesírási javítást futtatni csak jó helyesírónak érdemes, mivel a modulok sok fejlesztésen vannak túl, de így is korlátozott hatásfokkal rendelkeznek, azaz minden egyes javaslatról el kell döntened, hogy elfogadod vagy nem. BinBot munkanaplójában a júliusi javításoknál nagyjából láthatod a hatásfokot, vagyis a javított oldalak arányát. (Bocsánat, hogy ezt mondom, de a „Valamelyik archívumba olvastam” kétségeket ébresztett bennem.) Tudod, Murphy szerint tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet. Márpedig egy elengedett bot durva dolgokat tud csinálni... Elvétve van olyan javítás, amit automatikusan lehetne csinálni, de azok általában kicsi és specializált csomagok, mint mondjuk amikor csak az I. és II. Világháborút javítottam kisbetűsre. Az viszont gyakori, hogy a program egy cikkben vegyesen ajánl jó és rossz javításokat, és ilyenkor kézzel kell belenyúlni a cikkbe. Fontos még, hogy kevés kivételtől eltekintve ezeket a csomagokat csak a szócikknévtérben futtatjuk, esetleg néhány esetben a Wikipédia-névtérben is, de semmiképpen sem mindenhol! Különösen nem a szerkesztői lapokon. :-) Tehát a -namespace0 szinte kötelező paraméter. Bináris ide 2008. október 26., 11:04 (CET)

Depor

Ok. Nem hajt a tatár:-).Carlos71 vita 2008. október 26., 11:43 (CET)

Előléptetés

Gratulálok! Őrvezető lettél.Fájl:K u k Wappen.pngCarlos71 vita 2008. október 28., 13:10 (CET)

Bot negatív mellékhatása

Szia! A Peti610bot elrontotta a Rekurzív sorozat lapot. Bean49 vita 2008. október 31., 22:29 (CET)

konstruktív javaslat: ha meg tudod csinálni, hogy a "math" tagek közé helyezett szövegen ne változtasson semmit, minden tökéletes lenne. ~ Alensha  hö? 2008. október 31., 23:11 (CET)

Hajók

Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy te a HMAS Brisbane (könnyűcirkáló) és a HMAS Sydney (1912) cikkekhez honnan vetted az adatokat? Azért kérdezem, mert én általában az angol wikiről fordítom, de ott néhány esetben az évszámok eltérnek attól amiket írtál, meg ahogy látom az általad írt cikkben van olyan, ami az angolban nem szerepel, illetve van ami az angolban szerepel, de a te cikkedben nem. - Dili vita 2008. november 1., 13:43 (CET)

botolás :D

üdv. meg szeretnélek kérni egy szívességre; be tudnád rakni a botoddal az olimpiai cikkekbe ezt a sablont? (főleg a pl 1972. évi nyári olimpiai játékok az ilyen cikkek aljára) meg tudod ezt oldani? üdv – Mdonci vita 2008. november 1., 13:50 (CET)

a régit szerintem elvethetjük, az sztem nem néz ki olyan jól. kösz. üdv. jövök eggyel. – Mdonci vita 2008. november 1., 15:46 (CET)
kösz. – Mdonci vita 2008. november 1., 15:47 (CET)

Hajók

Gyerekek! Az eladták ócskavasnak helyett nem lehetne pl: feldarabolták, fém részeit újrahasznosították/eladták fém részei újrahasznosítása céljából. Az ócskavas szó olyan tiszteletlennek tűnik nekem, mintha a holttest szó helyett a hullát használnánk:-).Carlos71 vita 2008. november 1., 16:04 (CET)

Nem gáz. Csak így jobban hangzik.Carlos71 vita 2008. november 1., 16:10 (CET)

győr

Szia! Mentek akkor kocsival győrbe wikitalira? Ha igen, akkor én is eljönnék. Szajci reci 2008. november 2., 09:45 (CET)

Zöld-foki Köztársaság

Szia! Ez az ország helyes magyar neve. Légyszi ha mást látsz nevezd őket át. köszi. Szajci reci 2008. november 2., 14:14 (CET)

FlagIOCteam

Próbálom a Szerkesztő:HorsemansWiki/Lovaglás a nyári olimpiai játékokon cikket fordítani, és a sablonokkal küszödök.

Ennek kapcsán merült fel bennem, hogy a FlagIOCteam sablonban a <span> a feketemágia része, vagy csak ott maradt véletlenül?

(Ha van rá energiád, bele is nézhetnél egy kicsit! Valószínűnek tartom hogy sokat tudnál benne segíteni.)

Üdv, HorsemansWiki vita 2008. november 6., 18:45 (CET)

Sablon

Császár és király esetén szerintem fordítsd le a nevet. Ebben az esetben III. Frigyes-osztály. Ferenz Józsefre sem mondja senki, hogy Franz Josef:-). A többinél (osztály/hajó) maradjon az eredeti név.Carlos71 vita 2008. november 7., 20:37 (CET)

Amúgy mondasz valamit. A kronprinz lehetne koronaherceg, az admiral Spaun pedig Spaun tengernagy. Megpróbálok utánajárni a szakirodalomban hogy ott hogy használják a neveket.Carlos71 vita 2008. november 7., 20:40 (CET)

A szakirodalomban is admiral Spaun. Szóval maradjon az első verzió és csak császár vagy király esetén fordítsd le a nevet, ha osztályról van szó. Hajónév esetén pedig minden esetben maradjon az eredeti név. Akkor is ha császárról/királyról van szó.Carlos71 vita 2008. november 7., 20:57 (CET)

wikitali

Szia! Figy meg kellene beszélnünk minél előbb a szombati wikitalit, hogy mikor megyünk, meg hasonlók! Szajci reci 2008. november 9., 09:00 (CET)

kiemelt

Szervusz! Ha teheted, kérlek szavazz! Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Szentgotthárdi ciszterci apátság [törölt kép] DoncseczTöj njaš spor. 2008. november 14., 21:22 (CET)

Járőrjog

Ok. Köszi.Carlos71 vita 2008. november 18., 18:40 (CET)

Kitüntetés

Köszi:-).Carlos71 vita 2008. november 18., 19:42 (CET)

Peti610bot interwiki sorrend

Szia! Észrevettem, hogy a Peti610bot átrendezi az interwiki linkek sorrendjét, és fi-t áttette az S-ből az F-be. A fi nem mégiscsak a S-be kéne? Bean49 vita 2008. november 18., 21:41 (CET)

Otrantói csata

A cikken kicsit változtattam. Legyszíves nézd meg újra/láttamozd. Ez alapján átneveztem a durazzói csatával együtt.Carlos71 vita 2008. november 18., 22:44 (CET)

cikkértékelés

szia arra gondoltam, hogy a következőképp lehetne beszúrni: {{WPOLIMPIA|besorolás=4|fontosság=3|szerkesztő= |dátum= }} kösz, h elvállalod. üdv. – Mdonci vita 2008. november 19., 16:11 (CET)

Előléptetés és medál

Gratulálok!Carlos71 vita 2008. november 19., 19:17 (CET)

Megérdemelted:-).Carlos71 vita 2008. november 19., 19:26 (CET)

Ok. 1 oda-vissza nem számít:-). Nagyon nehéz ennyi felé figyelni. Ezt csak azért írtam oda, hogy odafigyeljek rá. Érik neked is a barnstar. Nincs megszabva, hogy pontosan mennyinél kapja az ember. Ezért írtam, hogy 1 oda-vissza nem számít:-).Carlos71 vita 2008. november 19., 19:35 (CET)

Sablon

A belső oszlopsort azonos hosszúságúra kellene nyújtani, a sablon alján pedig azt a néhány kategóriát egy közös név alá kellene helyezni. Például lehetne egyéb egységek vagy valami ilyesmi. Akkor nagyon pofás lenne és egyvonalban lennének az oszlopok is.Carlos71 vita 2008. november 20., 18:55 (CET)

Más. A kiemelt cikkekről miért tűnt el a csillag?Carlos71 vita 2008. november 20., 18:55 (CET)

Barnstar

Gratulálok! A rengeteg osztrák-magyar hadihajóról szóló cikk és az ezenfelül nyújtott hasznos munkásságod meghozta a gyümölcsét!

A Császári és Királyi Haditengerészet hőse
Az első világháború műhelyben végzett munkásságodért és a temérdek osztrák–magyar hadihajóról szóló cikkedért fogadd szeretettel ezt a kitüntetést. Sok sikert és lankadatlan kitartást kívánok neked! – Fájl:K u k Wappen.pngCarlos71 vita 2008. november 22., 11:15 (CET)

Épp ideje volt:-).Carlos71 vita 2008. november 22., 11:17 (CET)

NOB kód

A vitalapomon válaszoltam. Üdv, – HorsemansWiki vita 2008. november 22., 15:58 (CET)