Szerkesztővita:CFC

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztő:CFC szócikkből átirányítva)

Archívum: #1  •  #2  •  #3  •  #4  •  #5  •  #6

Ez a szerkesztő már nem szerkeszt, mivel a magyar Wikipédia már nem az, amiért a szabadidejét áldozta. Ha van kérdésed/kérésed, szívesen válaszolok, az elektronikus levelezős postafiókom is használom.

This user retired from contributing. If you have any questions, do not hesitate to ask.

Baráti üdvözlettel / Regards, – CFC vita 2014. március 25., 22:02 (CET)


Az egykori Wikipédia-bajnokságfrissítő ma

A sorrendet a bajnokságok első mérkőzésének magyar időzóna szerinti kezdési időpontja határozza meg.

Európa
Észak- és Dél-Amerika
Ázsia
Kontinentális tornák

Sukralláh[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Nagyon köszönöm! -- Joey Olympic rings with white rims.svg üzenj nekem 2014. július 27., 12:33 (CEST)

Arab és fárszi[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Nos, továbbra is a Wikipédia:Olimpiaműhely/Átírások állapota a nemzetcikkekben lapon kezelem, hogy mely olimpiai nemzetcikkekben vannak már átírva a nevek, és a táblázat azt is jelzi, hogy TomcsyBot mely cikkekből vitte már át a még szükséges további helyekre is a már átírtakat. Nagyon lassan haladós a dolog, hiszen rengeteg névről van szó, és természetesen nem csak ezzel foglalkozunk a műhelyben, így közben mindig van párhuzamosan más is. Nemrég fejeztem be az 1988-as szovjet nemzetcikkben az átírásokat, az is több hetes volt.

A rengeteg átírandó név miatt – az időnként előforduló komplett ráállás mellett – érdemes a legfontosabbakra koncentrálni, vagyis akik több cikkben is szerepelnek, így különösen az érmet szerzett sportolók. Nagy segítség lenne pl ha legalább az érmet szerzett irániak meglennének (olimpiánként nem sok, 1-4 név általában, de 2012-ben mondjuk már 12). Irán az 1988. évi nyári olimpiai játékokon, illetve utána az infoboxból tovább lehet lépni a további évekre is. (2004 és 2008 esetén megvan a teljes küldöttség átírása.) -- Joey Olympic rings with white rims.svg üzenj nekem 2014. július 27., 13:04 (CEST)

Megértettem. Tudom, hogy Mathae ideje is véges, már nem is nagyon merem komplett nemzetcikkek összes nevének átírására felkérni... -- Joey Olympic rings with white rims.svg üzenj nekem 2014. július 27., 13:28 (CEST)