Szerkesztővita:Teemeah

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Verdana
Xiaolong üzenőfala. Olvasd el az útmutatót, mielőtt üzenetet hagysz!
Szerkesztővita:Teemeah [Sárkánylak. Belépés csak védőfelszereléssel!]


Ezt az oldalt I Honggi énekli tele. Ha nem vigyázol, te is elkapod a fertőzést! Vigyor (F.T. Island live in Paris 1-16-2015, blassst)
Ezt az oldalt Nazar amulett védi/Protected by Nazar Boncugu

1. Kattints az Új téma nyitása gombra felül.
2. Adj címet a szakasznak
3. Miután leírtad a mondanivalód, írd alá négy tildével (~) vagy a szerkesztőablak ceruza gombocskájával (balról a harmadik).

Itt fogok válaszolni, a {{válasz}}(?) sablonnal, ami automatikusan értesíteni fog téged az Értesítések felületen (fent a lap tetején a saját userneved mellett jelenik meg piros számmal).

Ha nem Wikipédiával kapcsolatosan akarsz írni, használd az E-mail küldése gombot a bal oldali Eszközök menüben. Wikipédiával kapcsolatos publikus kérdésekre emailben nem válaszolok! Erre a vitalap való itt.
Függő kérések (ebbe ne írj bele, nem vitalap!)

More on K-pop[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Xiaolong I'm coming here for more private talk. my email is bonnielou2012@gmail.com I see that you are trying to keep Xia World Tour!!!! It was my first k-pop concert - I saw him in New York City! I just saw the proposal for deletion and your fight to keep it. I will look tomorrow for some more references!!!! I think it is unreasonable to require that the news articles "discuss" the whole tour, not just individual concerts, as Shinyang-i says. I don't read that in WP rules for concert tours, do you? Anyway - I'm keeping an eye out, as I contributed heavily to CN Blue's Blue Moon World Tour - and they have just put it on the WikiProject list. I put loads of references, but the way they are examining Xia's tour - I don't know if it will hold up, as well! Who are these people that are so intent on taking off everything related to K-Pop??? Maybe if they wrote articles, themselves, they would be more understanding of how hard it is to put together something for K-Pop or a Korean popular culture page. For CN Blue's World Tour, I had to translate Spanish, Korean and Japanese articles to get anything! Good luck and email me if you want to - and we can talk more freely.--Bonnielou2013 vita 2015. február 12., 08:09 (CET)

képfeltöltés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Timi!

Próbálgatom tovább szerkeszteni a lapomat, kezdek rájönni a dolgokra. Véleményed szerint mit kell még változtatnom? Illetve képet hogyan tudok felölteni? Köszi,Luca Lucaimnida vita 2015. február 13., 16:01 (CET)

Újabb JSTOR[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Ha nem zavarlak vele, jó lenne még egy anyag. Előre is köszi. – LADis LA ék.jpgpankuš 2015. február 18., 19:28 (CET)

@Laszlovszky András: biztos jó a link? Nekem hibát ad ki. Xiaolong Chinese black dragon.svg Üzenő 2015. február 19., 08:52 (CET)

Nekem erre bejön egy előnézet a Journal of Near Eastern Studies Vol.63, No3. 2004. júliusi számából. A szerző és a cím: A. C. V. M. Bongenaar, The Neo‐Babylonian Ebabbar Temple at Sippar: Its Administration and Its Prosopography. Ha nem megy, akkor nem. – LADis LA ék.jpgpankuš 2015. február 19., 09:18 (CET)

@Laszlovszky András: Hm. Ma reggel kétszer is hibát adott a link, most megnyitottam, és működött. Lehet volt valami szerveroldali gondjuk egy rövid ideig. Szóval röviden: elküldtem emailben. Xiaolong Chinese black dragon.svg Üzenő 2015. február 19., 09:50 (CET)

Köszönöm. – LADis LA ék.jpgpankuš 2015. február 19., 09:56 (CET)

Képek[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szeretem ha figyelmeztetnek, hogy hogyan wikiéljek. Ellenben nem vagyok járőr. Üdv! OsvátA Palackposta 2015. február 19., 17:08 (CET)

Blaho Attila kép[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, a szerző engedélyét elküldtük a permissions-hu@wikimedia.org emailre a tegnapi napon. Légyszi jelezd, hogyha nem érkezett meg, akkor küldöm újra, illetve ha van még teendő. Köszi--Kekeu33 vita 2015. február 20., 14:18 (CET)

Koreai újév[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Azt hiszem, felraktam a szócikkem a Koreai újévvel kapcsolatban, annyit szeretnék kérdezni, hogy ha lenne időd, meg tudnád-e esetleg nézni, hogy mindent jól csináltam-e. Szeretnék képet hozzá tenni, de nem találtam meg, hogyan kell. A másik, hogy a szertartásokkal kapcsolatban Csoma Mózes tanár úr előadását hallgattam végig, azt hogyan tüntessem fel? Előre is köszi a választ, Réka Junnie vita 2015. február 21., 23:59 (CET)

@Junnie:, szia, rossz helyre tetted a szócikket, egy szerkesztői allapra kellene, ami így néz ki: Szerkesztő:Junnie/koreai újév (kattints rá és másold át ide). A vitalapodra tetted, ami nem jó, mert így nem tudunk rendesen írni neked rá. A vitalap a szerkesztők közötti kommunikációra szolgál. Szóbeli előadást sajnos nem tudsz megjelölni forrásnak, hiszen ellenőrizhetetlen, hogy amit lejegyzeteltél, az pontos-e, vagy tényleg úgy történt-e. Forrásnak nyomtatásban vagy elektronikus formában megjelent műveket tudsz felhasználni. Képeket tudsz szerezni a http://commons.wikimedia.org oldalról, ott a vastag fekete betűkkel szedett képcímet (File: kezdetű) kimásolva az alábbi kóddal tudod betenni a cikkbe:

[[File:képneve.jpg;|bélyegkép|250px|Képaláírás]]

Üdv Xiaolong Chinese black dragon.svg Üzenő 2015. február 22., 19:40 (CET)

@Teemeah:, köszi a választ, átraktam oda, ahová mondtam, remélem, hogy most már jó és bocsi a hibákért ^^" Annyi lenne még a gondom, hogy a címnéz ott van, hogy szerkesztő:Junie és nem tudom, hogyan töröljem ki. --Junnie vita 2015. február 22., 20:44 (CET)

Buddhizmus[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Csak egy kérdés: láttam, hogy a További információk szakaszt átírtad "Ajánlott irodalom"ra, persze igaz, hogy az ajánlott, de a WP:FELÉP szerint a további információ = ajánlott irodalom, vagy rosszul értelmezem? :-) Ogodej Mal 0.png vitalap 2015. február 24., 10:40 (CET)

Maga a buddhizmus elég népszerű, rengeteg anyag van hozzá, elvileg több száz forrást lehet beiktatni, amit azért nem javasolnék. Volt már cikk, ahol a további információk egy részét áttettem a vitalapra, mert csak parasztvakítás (ki tud minél több forrást összehalászni). Ogodej Mal 0.png vitalap 2015. február 24., 13:58 (CET)

Solymár-Pilisszentiván[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Timi! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltál, és köszönöm, hogy vetted a fáradságot egy ilyen alapos válaszra. Jó, hogy friss szemmel néztél rá a szócikkekre, örülök az általad felvetett szempontoknak, a következő pár hétben, ahogy a szabadidőm engedi, igyekszem azoknak megfelelően tovább csiszolni illetve szükség szerint forrásolni az anyagot. Üdv: Solymári vita 2015. február 24., 14:13 (CET)

Kiemelés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Köszönöm tevékeny munkádat a kiemelés folyamatában. Habár nem is sikerült, még a kifogásolt szakaszokhoz gyűjtök anyagot, amelyeket forrásként beleteszek a cikkbe, ezenkívül a hozzátartozó cikkeket is bővíteni fogom. Köszönöm mégegyszer. --Hoth 65 UganfasddaFlagColors.png Postaládám 2015. február 24., 15:53 (CET)

Toszon szócikk[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Teemeah! Nagyjából készen vagyok a szócikkel, vetnél rá egy pillantást, hogy így megfelelő-e? Holnap el fogok készíteni még egyet, ami ehhez szorosan kapcsolódik. Illetve, ahogy említetted, átírtam a cikk címét Toszonra, legalábbis megpróbáltam, de nálam még mindig úgy jelenik meg, hogy Szerkesztő:Jieun.bezi/Doszon. Ez miért van? És ez most tulajdonképpen nyilvános és készen van, vagy van még tennivalóm? Előre is köszönöm! Jieun.bezi vita 2015. február 25., 00:46 (CET)

Trespassing[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Holnap átolvasom az egészet az elejétől kezdve - tegnap már picit fáradt voltam. A Trespassingnél már csak arra jutott erőm, hogy a formázást javítsam, mert az hibás volt, tele volt ""-kel, stb. A szövegen nem változtattam, de átfutom majd, és átfogalmazom. Köszi az észrevételt, remélem, lassan belejövök és nem okozok Nektek / Neked plusz munkát. :)

Vivien --AdamFansNet vita 2015. február 25., 17:46 (CET)

Pungszu[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Készen vagyok egy újabb cikkel. A szerkesztés elején Pungszuként címeztem meg, aztán láttam, hogy a tegnapi cikkben kijavítottad azt az átírást phungszura. Úgyhogy végül is a szövegben átírogattam őket. A szerkesztői linket, vagy hogyan nevezzem, most meghagytam olyannak, nem tettem közszemlére, mint a tegnapit. Mindenesetre vetnél rá egy pillantást? Előre is köszönöm! Jieun.bezi vita 2015. február 25., 23:35 (CET)

Fájlvita:Varga Erzsebet Uvegestanc.jpg[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, teljesen igaz, az "archívum" az a családi archívum nálunk. Nincs a kép hátoldalán, hogy ki csinálta. Ha viszont felteszek egy másik képet, arra is azt mondod, hogy nem én csináltam, hanem nagy valószínűséggel valamelyik családtagom, aki már szintén nincs az élők sorában. A szerzői joggal persze én is tisztában vagyok (Megjegyzés: A Commons-t azért nem használom, mert ott a DMCA miatt gyakorlatilag semmit sem lehet közzétenni. Ráadásul valaki, akit nem ismerek, tőlem akar papírt kapni arról, hogy én vagyok az örökös, vagy az örököstől van hozzájárulásom. Erre kérdezem én, hogy és ő kicsoda, hogy ilyen papírt kapjon tőlem. Amúgy misibacsi javasolta a Commons helyett a magyar Wiki használatát, merthogy itt nem akkora a bürokrácia (az én szerkesztői vitalapomon is láthatod a levelezést)) Tehát a helyzet: az ángyom már néhai, ahogy a vonatkozó szócikkből is láthatod (Sík Ferencné Varga Erzsébet). Vannak róla képek, de természetszerűleg egyiket sem tudtam én csinálni, max időskoriakat. Aki csinálta, annak lehetek/vagyok az örököse, így a szerzői jog tulajdonosa is, de ezt írásban se én nem tudom bizonyítani, se senki sem tudja az ellenkezőjét sem. A képet én digitalizáltam a családi fotóalbumból, kiretusáltam, feltöltöttem, nyilván a készítéséhez eredeti jogot nem szereztem, csak a jog öröklése útján juthattam hozzá. És ez vonatkozik az összes képre, ami a fényképalbumban van. Mi a helyzet ilyenkor? Más licence? Üdv: Cyberguy999 vita 2015. február 26., 12:16 (CET)

Köszönöm a segítséget, úgy tettem. Bár olyan "megjegyzés" rovatot nem találtam hozzá. Remélem jó így, ha nem, kérlek szólj. Üdv: Cyberguy999 vita 2015. február 27., 11:48 (CET)

segítség kérése a koreai szócikkíró verseny kapcsán[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Tímea/Timi/Xialong... :D nem tudom melyik megszólítást kedveled jobban :)

Szeretnék segítséget kérni. Most írok cikket először a wikire, és mivel 2 napja döntöttem el, hogy részt veszek a versenyen, elég szoros határidővel kell dolgoznom. X""D Azért írok neked, mert a szaktársaim jelezték, hogy amit ők hoztak létre allapot az nem volt jó, és hogy te szerkesztetted át nekik. Szóval még mielőtt nagyobb galibát okoznék a wikin, szeretnélek megkérni, hogy

"Ko Dzsumong" címmel hozz létre nekem egy allapot! *.*

A továbbiakban felmerülő kérdéseimmel, gondjaimmal 'zaklathatlak' téged, ugye? :3

Előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!

Flóra (wikin FulesKorea)

szócikkíró projekt[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Teemeah!

Azért írok, mert gondom van a képekkel. Mivel olyan témában (is) írtam, amiről csak koreai Wikipédia oldal van, így a wiki tárában nincs a témához kép (mivel a koreai Wikin sem töltöttek fel hozzá). Kép nélkül azonban a szócikkem egyáltalán nem néz ki jól. Próbáltam feltölteni a tárba, de a szerzői jogok miatt azonnal le is tiltották őket. Hasonló kép pedig egyáltalán nincs fent.

Ilyenkor mit tudok csinálni?

Cikkem: https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Niki9428/Pari_kongdzsu

Köszönettel: Niki9428

Re:Észak-koreai település infobox[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Tökéletes lesz, köszi, valószínűleg ugyanúgy vannak polgármesterek, csak inkább városi tanácsos vagy hasonló néven aktívak, majd utánakeresek, hátha megemlítik őket valahol. De ha nem lesz más, akkor végül is bent maradhat, max majd üresen hagyom :-) Üdv: Oppashi Sam-Taeguk.svg Mesélj csak 2015. február 27., 17:18 (CET)

Koreai újév, Hananim[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Készen vagyok mind a két szócikkel, remélem nincs benne hiba, bár a Hananimeset nem tudom, hogy jó helyre tettem-e, de remélem igen. :) --Junnie vita 2015. február 27., 19:41 (CET)

Silhak[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Elkészítettem még egy cikket. Azért ez rövidebb, de ha már egy előzőben szóba jött és még nem írta meg senki, gondoltam, miért ne. Átnéznéd? Egyébként az lenne még a kérdésem, hogy ugye most alapesetben Szerkesztő: ... a neve a lapjainknak. Ezek most febr. 28. után lesznek véglegesítve, és rendesen átnevezve, vagy mi is a projekt menete igazából? Előre is köszi! Jieun.bezi vita 2015. február 27., 23:35 (CET)

Arang[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Timi! Elkészültem a szócikkemmel. Ha lenne egy kis időd, át tudnád nézni? Elnézést kérek, hogy csak ilyen későn tudtam megcsinálni. Köszönettel: --Tellmewhatispotato vita 2015. február 28., 06:18 (CET)

Ilvolszongsin[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Elkészült a szócikk a a koreai szócikkíró versenyre. :) Üdv, GaeulTBGaeulTB vita 2015. február 28., 07:06 (CET)

ELTE-verseny[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Elkészültem a szócikkemmel.

Üdv, SeungAhSeungAh vita 2015. február 28., 08:31 (CET)

Csoszon[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Teemeah! A Csoszon szócikk a mai napon kiemelt lett. Gratulálok! nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2015. február 28., 12:19 (CET)

Szócikkíró projekt[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Teemeah/Xiaolong!

Köszönöm a sok segítséget, igyekeztem a tanácsaiddal javítani a Pari kongdzsu és a Konfucianizmus Koreában cikkeimet. Remélhetőleg, így már pontosabbak. :)

Hálás köszönettel:
Niki9428

Star conflict lap szerkesztése[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Értettem! Elnézést. a sok tiltás között játékleírásra vonatkozót nem láttam. Nem vitatkozni akarok. Természetesen azonnal abbahagytam a lap szerkesztését és törölhetitek a regisztrációmmal együtt. Üdvözlettel --Sudoku1955 vita 2015. február 28., 15:51 (CET)

Makay Andrea lapja[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Tímea!

Hagytál nekem egy üzenetet, hogy az általam feltöltött kép Makay Andrea oldalán szerzői jogvédelem alatt áll. Nos, az engedélyt megkértem magamtól, hogy felhasználhassam, ugyanis én magam készítettem :)

Üdv,

Erika

Albumok[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Bár még függőben vannak a települések is, szinte egyszerre jutott nekem és másnak is eszébe, hogy az albumokról szóló cikkeket is létre lehetne hozni automatikusan. A neveket, előadókat, számcímeket nem kell fordítani, az infoboxok tartalmát pedig automatikusan át lehet másolni. --B.Zsolt vita 2015. február 28., 20:33 (CET)

Re: Liza, a rókatündér[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Még nem láttam, de meg fogom nézni :-). – Sasuke88 Anime eye.svg vita 2015. március 1., 11:23 (CET)

Szia! Én meg ebben vagyok kezdő... Már annak is örültem, hogy egyáltalán megtaláltam, hogy kell képet feltenni. Igen, az 1000 SZÍN-HÁZ oldalhoz - ahol te is megtaláltad a képet- az én képeim közül választott. Megpróbálom korrigálni a dolgot.

Ko Dzsumong[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Ha van időd, kérlek fussad át a szócikkem. ( Ko Dzsumong ) Pár koreai helynév átírásával gondban voltam, mert az enciklopédia amit használtam nem közölte eredetiben a neveket, csak ezzel a fura magyarítással. Ezeket kérdőjeleztem. Ugyanakkor nem szeretném kiszedni a cikkből, mert pontos információk és a későbbiekben kiderülhet, hogy mi a helyes átírás. Előre is köszönöm!:) --FulesKorea vita 2015. március 1., 13:05 (CET)

Elte szócikk[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Timi!

Csak azért írok mert kicsit megijedtem hogy nem kaptam visszajelzést a szócikkemről. ^^ remélem nem rontottam el semmit, és látható a szócikkem. Kérlek nyugtass meg hogy minden rendben. Köszönöm szépen, GaeulTBGaeulTB vita 2015. március 1., 14:02 (CET)

Liza, the Fox-Fairy[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Timi! ...Megkérhetlek, hogy amikor időd/energiád engedi nézd át: en:Liza, the Fox-Fairy? Igazán nem jó az angolom, ezért gyakorlatilag csak összeollóztam... Köszönöm előre is! (Illetve ha jól láttam valahol máshol, valami ilyesmit keresel: http://mikurose.hu/post/111357056209/itt-az-osszes-dalom-a-liza-a-rokatunder-bol ? ;o) ) Fauvirt vita 2015. március 2., 19:14 (CET)

Belső borító[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Timi! Azt kérdezném, hogy egy (orosz nyelvű, 1970-es évekbeli) könyvnek a belső borítójának (3. oldal), amin ugye leginkább csak a bibliográfiai minimumhoz szükséges öt adat olvasható különösebb dizájn nélkül, a reprodukálása és feltöltése vajon engedélyköteles-e? Nyilván nem az a lényeg, hogy orosz, hanem az, hogy egyáltalán egy jogdíjas mű belső tartalmából egy oldal képi megjelenítése lehetséges-e engedélyeztetés nélkül?--Tao Kai 陶凯 Jiangfengshanyue.gifvita 2015. március 2., 20:50 (CET)

Szuper, köszönöm.--Tao Kai 陶凯 Jiangfengshanyue.gifvita 2015. március 2., 23:32 (CET)

Habselyem nívódíj[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Teemeah, ha van valami, amit nem igazán vagyok képes felfogni, akkor ez a képek licence. Bevallom, találomra jelöltem be ezt a licencet, mert valamit meg kellett adni. Hálás lennék, ha kijavítanád egy olyanra, ami elfogadható. - Egyébként az a helyzet, hogy a Habselyem Kötöttárugyár már évtizedek óta nem létezik, jogutódja sincs. Az a testület sem létezik, amely annak idején a díjat adományozta. Így nincs kitől engedélyt kérni. Hacsak én magam nem adhatok rá engedélyt, mint egyike azoknak, akiknek a neve ott szerepel, mint a szóban forgó termék alkotója. Nekem semmi kifogásom sincs az ellen, ha bárki megjeleníti valahol ezt a képet, feltéve, hogy a hozzá tartozó feliratok (a termék megnevezése, alkotói, előállítója) szerepelnek a képen. Üdv.--Elkágyé vita 2015. március 3., 11:30 (CET)

Köszönöm a tájékoztatást. Kérlek, töröld a képet. A szócikkből kitöröltem. Üdv. --Elkágyé vita 2015. március 3., 17:01 (CET)

Grác[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, bocs, hogy beleszólok, de pl. a néhány nappal ezelőtt magyar megnevezésekre áttért Google-térkép is Grácot ír :) Nekem meg van otthon nyomtatott térképem is Grác felirattal, igaz, az egy „elfogult magyarítós” térkép, ami még a Petrozsényt is Kövesbányának nevezi (és erre máshol nem találok forrást), de létezni létezik ilyen térkép. Zerind üzenőlap 2015. március 4., 10:57 (CET)

Grác[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Teemeah!

Önkényes nem én vagyok, hanem te, aki nem fogad el semmilyen változtatást egy régi-új szerzőtöl

A kért térkép itt van: https://maps.google.hu/maps?q=Gr%C3%A1c,+Ausztria&output=classic&dg=ntvo Ennél aktuálisabb és gyakrabban használt magyar nyelvű térkép nincsen. Ami a helyesírás szabályait illeti, javaslom, hogy tájékozódj egy kicsit, mielőtt vagdalkozol. Legalább azt olvasd el, amire hivatkozol. http://mek.oszk.hu/01500/01547/01547.pdf 61 oldal:

"208. Latin betűs írásrendszerű országok, külföldi területek, határainkon kívüli hegyek, vizek, helységek stb. megnevezésére gyakran magyar neveket vagy magyaros formájú és írású névváltozatokat használunk: Franciaország, Ausztrália, Hispánia, Itália, Svájc; Alsó-Ausztria, Burgundia, Moldva, Szicília; Sziklás-hegység, Alpok, Kordillerák, Vezúv; Csendes-óceán, Szent Lőrinc-folyó, Elba, Odera, Rajna, Temze; Bécs, Eperjes, Nagyvárad, Szabadka, Isztambul, Koppenhága, Krakkó, Nápoly, Párizs; stb. A földrajztudomány, a könyvtárügy, a szakirodalmi tájékoztatás (dokumentáció), az idegenforgalom, a postai forgalom területén, továbbá a térképeken – főleg a helységnevek esetében – az idegen nyelvbeli név is használható: Wien, Prešov, Oradea, Subotica, Ýstanbul, København, Kraków, Napoli, Paris stb."

Üdv:

Pomme de Terre

Kedves Teemeah! Az üzenőfaladon már írtam, hogy elnézést kérek, de nem néztem utána rendesen, hogy mit lehet írni a Wikipédiára. Azt is írtam, hogy a figyelmeztetésed vételekor abbahagytam a szerkesztést. Törölhetitek az egész cikket és kértelek, hogy a regisztrációmat is töröljétek. Biztosan nem fogok többé a Wikipédiára írni. Üdvözlettel --Sudoku1955 vita 2015. március 4., 16:19 (CET)