Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archive

Archívum (?)


Szerkesztővita:Apród/Archívum

  • Archívum01 (2012. március 16. – 2012. december 10.)


Egy tál eper neked![szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Erdbeerteller01.jpg Tessék: Vissza térésed alkalmából. (és szívesen) Vakondka vita 2014. július 11., 18:44 (CEST)

Igen van még, ez a megosztás. --Vakondka vita 2014. július 11., 21:18 (CEST)

Békeffi István[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród! Köszönöm a segítséget! Sajnos nem vettem észre időben, így duplikátum lett. Üdvözlettel:Kossuthzsuzsa vita 2014. július 24., 00:33 (CEST)

Brüsszeli fegyveres támadás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, beírnád a forrásokat a cikkbe? Köszönöm. --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. július 24., 13:24 (CEST)

Felvittem a WD-ba, most már látszanak az interwikik. (Az enwikin a cikk mellett az "Edit links"-re kattintva feljön a WD-lap. Itt a "Kapcsolt Wikipédia-lapok" alján a "hozzáadás"-ra kattintva ki kell választani a huwikit, be kell írni lap címét, majd "mentés") --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. július 25., 13:17 (CEST)

Köszönet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród, köszönöm a wikiszülinapomra küldött gratulációt. Minden jót, sok sikert! Üdv. --Elkágyé vita 2014. július 25., 21:23 (CEST)

Törlés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Őszintén szólva a rébuszba rejtett híresség kilétén nem is fogok gondolkodni. Általában csak sportolókkal és sporteseményekkel kapcsolatos cikkeket szerkesztek. Biermannt azért vettem ki a listáról, mert a lista "a 2014-ben elhunyt nevezetes személyeket sorolja fel". Biermann egy focikapus volt, pályafutása legnagyobb részében amatőr klubokban és alacsony osztályokban játszott, már ha játszott, mert általában ott is csak a cserepadon ült. Mindössze 10 profi meccse van a Bundesliga 2-ből. Véleményem szerint ez a pályafutás nem meríti ki a nevezetesség kritériumait, ha ugyanő magyar játékos lett volna, akkor esetleg a mi wikipédiánkban helye lenne, de nem is volt magyar. Egyetlen dolog tette őt három napra nevezetessé, mégpedig az, hogy öngyilkos lett. Nem gondolom, hogy ha valaki megírja a szócikkét, akkor azt feltétlenül törölni kéne, mert elfér. De abba a listába, ahová nevezetes emberek haláleseteit gyűjtjük, szerintem nem való. Külföldi sportolók esetében azt gondolom egy nemzetközi eredmény (olimpiai, világbajnoki érem, stb.), válogatottság húzza alá a nevezetességet, magyar sportolók esetében profi vagy élvonalbeli szereplés. Mondom, ezt a listára értem, mert szerintem szócikk ennél több mindenről is lehet. De a lista áttekinthetetlenül nagy lesz, ha valahol nem szelektálunk. Szegény Biermann pedig ilyen szempontból teljesen jelentéktelen nálunk. Nyilván a német wikipédián helye van a listán is, de ez az ő dolguk. Pascal Z vita 2014. július 29., 23:19 (CEST)

re:Vadmadárkórház[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Igen, ottfelejtettem. Köszönöm, hogy szóltál. Üdv, ✮ Einstein2 vitalap 2014. július 30., 09:32 (CEST)