Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archive

Archívum (?)


Szerkesztővita:Apród/Archívum

  • Archívum01 (2012. március 16. – 2012. december 10.)


Margitai Ági[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród!

Az összes forrás megemlíti, hogy a művésznő otthonában hunyt el. Továbbá köztudott, hogy Margitai Ági Budapesten élt.

Üdv! --Lacika455 vita 2014. november 6., 0:08 (CET)

Mohács[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Miért vontad vissza a szerkesztésemet, tudtommal Nádai Anikó nem mohácsi, hanem bajai származású.

Üdv! -- Lacika455Szerkesztővita:Lacika455

Szerencsére[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Láttam a közösségi lapokon ahogy rólam szóltál, nagyon jólesett, köszönöm. --Karmela posta 2015. január 6., 10:06 (CET)

Válasz: Félig ismert elhalálozási időpontról kérdés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, a kocsmafalon válaszoltam. Üdvözlettel: --Sphenodon vita 2015. január 9., 12:32 (CET)

színházas[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok! Időközben kaptam egy kapcsolatot egy szakintézet vezetőjéhez... megnézem, általa milyen segítséget tudok kapni (hiszen azért a színház és a film mégsem ugyanaz) és ennek fejleményében próbálom majd összetrombitálni az ezekben a témákban szerkesztőket és összehozni a szakmai és szerkesztési tudományokat. Sajnos lassan haladok, belátom, de remélem, egyszer majd "rózsa" lesz belőle. Mindenesetre köszönöm a szándékot. Fauvirt vita 2015. január 11., 15:42 (CET)

Czomba Sándor[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród,

ne haragudj, hogy csak most reagálok a 2014. augusztusi, Czomba Sándorral kapcsolatos, a vitalapomra írt soraidra. Sajnos az utóbbi időben elkerültem a Wikipédia köreiből. De ahogy láttam, nem nagyon tudtad illetve nem nagyon tudták talán mások sem hova tenni Nagyvarsány meg Vásárosnamény egy lapon említését, úgyhogy akkor most szeretném is tisztázni a helyzetet. Arról van szó, hogy Vásárosnamény egy kisváros, kórházzal, ahol a 90-es évek közepéig szülészet is működött. Nagyvarsány néhány km-re északra fekszik, egy 1400 lelkes falu. Czomba Sándor Nagyvarsányban nőtt fel, a szülei a mai napig ott élnek. Nagyon egyszerűen azért született Vásárosnaményban, mert a legközelebbi kórház ott található. Szóval ha a szó hivatalos értelmét vesszük, akkor a szülővárosa Vásárosnamény, mert helyileg ott született. Ellenben életvitelszerűen nagyvarsányi lakos volt mindaddig, míg el nem került a faluból a tanulmányai okán. Tehát emiatt említi ő is Nagyvarsány a szülőfalujaként. Ha Nagyvarsányban lett volna kórház, nyilvánvalóan ott született volna. De ugye kórház csak városokban van. Remélem, hogy kielégítő választ tudtam adni. Üdvözlet, --Saint Moritz vita 2015. január 24., 22:07 (CET)