Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archive

Archívum (?)


Szerkesztővita:Apród/Archívum

  • Archívum01 (2012. március 16. – 2012. december 10.)


Spílázás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Üdv! Túlspiláztad a dolgot... Legyen békés a Karácsonyod! Azon elgondolkodtál, hogy TE mennyire vagy együttműködő? - Csurla vita 2013. december 20., 06:39 (CET)

de Chatel[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Lehet, hogy tényleg mediátor vagyok – mittomén. „Mélységes mély a múltnak kútja.
A demonstráció kifogásolása nem divatkérdés, hanem ősi irányelv. Akkor bukkan fel, ha valaki előveszi, és ha van miért elővenni.
A konkrét vita, hogy magyar, vagy nem magyar – értelmetlen. Persze, hogy magyar, csak fölösleges ezzel foglalkozni. A feltüntetése szinte mindegy. Egyértelmű ugyanis a szócikkben. Teszem azt, Janics Natasánál, vagy Makrisz Agamennonnál érdemes/kell a nemzetiséggel foglalkozni. Szóval szerintem halál mindegy, hogy oda van-e írva a vitatott helyen, vagy sem.
Ha igazam van, akkor gyerekség beírni, törölni, és megint előlről.
Akkor meg gyerekség az is, ha elfajuló vita támad ebből.
Lehet úgy is wikiéletet élni, hogy az ember valami más szócikkel, témával kezd el foglalkozni, a homousion-homoiusion helyett. Néhány hét nyugalom után pedig vissza lehet térni a kérdésre, de nem oda-visszaállítgatással, hanem egy közösségi lapon felvetve a problémát, érvelve a vélt, vagy valós igazunk mellett.
Mint fentebb mondtam, nekem tökmindegy a vita tárgya maga. De nem tökmindegy nekem, ha wikipédisták között a viták idulatossá fajulnak. Az, hogy ezzel egymásnak ártunk, szintén majdnem mindegy. Az, hogy a Wikipédiának is, az már nem annyira.

Üdv! OsvátA Palackposta 2014. június 23., 10:12 (CEST)

Tartalomjegyzék[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Ezt másold a vitalap tetejére: __FORCETOC__, akkor szakaszmennyiségtől függetlenül lesz tartalomjegyzék. Amúgy bizonyos szakaszmennyiség alatt nem jelenik meg tartalomjegyzék. Ezért tűnt el, amikor törölted a szakaszt. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. július 9., 08:01 (CEST)

Bercsényi Építész Kollégium[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Remélem ide kell írnom, szóval, Kedves Apród, köszönöm a tanácsot! Még majd jobban utána olvasok a dolgoknak, például a kép beágyazás sem megy, de ma estére abbahagyom. Üdv!--Smilodavid vita 2014. július 9., 23:54 (CEST)

Egy tál eper neked![szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Erdbeerteller01.jpg Tessék: Vissza térésed alkalmából. (és szívesen) Vakondka vita 2014. július 11., 18:44 (CEST)

Igen van még, ez a megosztás. --Vakondka vita 2014. július 11., 21:18 (CEST)

Békeffi István[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród! Köszönöm a segítséget! Sajnos nem vettem észre időben, így duplikátum lett. Üdvözlettel:Kossuthzsuzsa vita 2014. július 24., 00:33 (CEST)

Brüsszeli fegyveres támadás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, beírnád a forrásokat a cikkbe? Köszönöm. --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. július 24., 13:24 (CEST)