Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archive

Archívum (?)


Szerkesztővita:Apród/Archívum

  • Archívum01 (2012. március 16. – 2012. december 10.)


Dunakanyar[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Áh, archive.org-os változat semmiképp sem. :) Villy Itt tessék beszólni 2014. szeptember 18., 23:30 (CEST)

Bocsi, kicsit inaktív voltam[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Helló!

Igen, tisztában vagyok vele, hogy még nem tökéletes, de az idő során, mikor több tagot számlálunk és több cikket adunk ki a műhely nevében, majd csiszolódik ez is. A probléma hogy én sem vagyok politikai ász, csak úgy láttam, senki nem érez kedvet a műhely megreformálására.

Ui.: Elnézést, hogy ilyen későn válaszolok, egy kicsit keveset foglalkozok mostanában a wikivel, a napom szinte minden perce be van osztva.--ТEтRоDотохIN Biohazard symbol.svg ѵIтA 2014. szeptember 21., 12:45 (CEST)

Izlandi múzeum[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Köszi, örülök, ha tetszett a cikk.--Szilas vita 2014. szeptember 21., 22:51 (CEST)

Furcsákat mond...[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Hübners Who is Who kapcsán kifejtettem a véleményemet a törlési megbeszélésen. Magával a szócikknek a kapcsán (egyelőre) nem fejtettem ki véleményt. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. szeptember 29., 10:51 (CEST)

új kategória létrehozása[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Apród! Melyik is az a kocsmafal, ahova ez a véleménykikérés való, ha új kategóriát akarunk létrehozni? (Mert anon barátunknak kell.) --Vakondka vita 2014. szeptember 30., 21:39 (CEST)