Szerkesztővita:Apród

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Apród!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: BennóPffffft-kalpagos.giffogadó 2012. március 16., 23:46 (CET)

Archive

Archívum (?)


Szerkesztővita:Apród/Archívum

  • Archívum01 (2012. március 16. – 2012. december 10.)


Margitai Ági[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród!

Az összes forrás megemlíti, hogy a művésznő otthonában hunyt el. Továbbá köztudott, hogy Margitai Ági Budapesten élt.

Üdv! --Lacika455 vita 2014. november 6., 0:08 (CET)

Szócikkeim linkelése[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Kérlek, szűntesd meg a szócikkeimre való linkelést a szerkesztői lapodról, mert más szerkesztőket nem listázhatsz igy. Továbbá ezt is zaklatásnak érzem. - Csurla vita 2014. november 30., 19:13 (CET)

Aranydiplomások allaphoz[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia ! Eredetileg szócikk volt, amelyet egyes wikisták megkritizáltak, mondván,az építészek nem olyan értékesek, mint a futó celebek. Ezért mérgemben visszavettem az allapra. Az egyes neveknél levő hiányosságok abból adódnak, hogy a diplomaosztó dok-ból kigyűjtöttem az ott levő adatokat, az évfolyamtársakat pedig kértem, hogy ki-ki a továbbiakat írják hozzá. Ez van, egyébként részletesebben már nem szándékozom bővíteni, de a meglevőket megtartottam, mert a GOOGLE magyar építészek listájaként így az egyes nevek legalább ki lettek listázva. Szia Kit36a vita 2014. december 1., 08:02 (CET)

Az Uránusz holdjai[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Apród! Nem probléma, dehogy, sőt, köszönöm a helyesbítést! Üdv, nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2014. december 8., 02:44 (CET)

Mohács[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Miért vontad vissza a szerkesztésemet, tudtommal Nádai Anikó nem mohácsi, hanem bajai származású.

Üdv! -- Lacika455Szerkesztővita:Lacika455

Halálozási dátum[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, talán írd be úgy hogy "november 25. vagy 26". Ennél jobbat most hirtelen nem tudok mondani, nem tudom (és nem is tisztem) megállapítani, hogy melyik a jobb/megbízhatóbb forrás. Esetleg meg kell nézni hogy melyik dátum tűnik fel több forrásban, és azt használni. Üdv, --XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. december 17., 19:20 (CET)

Szerintem is az lesz a legjobb ha felveted ott. Köszönöm, neked is jó éjt! ‑XXLVenom999 Gas mask.svgThe Bunker 2014. december 17., 21:25 (CET)

Ibrahim Ferrer[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Röviddel azután, hogy bevéstem a nevét a kértbe, a Spektrum tévén egy – a Batista korszakbeli – Kubáról szóló dokumentumfilmbe botlottam, aminek egyik szála arról szólt, hogy hogyan lett Havanna az amerikai maffia virágzó terepe különös tekintettel a kaszinókra, mulatókra, ilyenekre. Bizonyára nem véletlen a kubai könnyűzene innen is eredeztethető óriási virágzása. Hogy elém ugrott pont akkor ez a film, az még nem misztikus, de az, hogy nálad is ez az öregen világsztárrá váló emberke bukkant fel, netán már az? OsvátA Palackposta 2014. december 22., 07:44 (CET)