Szerkesztővita:Nyiffi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
nyiffi üzenőfala


nyiffi most éppen
 Red bug.svg elérhető
– csak a szokásos
 Green bug.svg csak minden másnap van itt
– azért igyekszem!
 Red bug.svg nem elérhető
– nem vagyok netközelben
Archive

Archívum (?)Üdv! A vitalapomra itt küldhetsz új üzenetet! Ha olyan üzenetet szeretnél küldeni, amelyet csak én látok, az alábbi elérhetőségek közül válassz (mert a wiki üzenetküldő rendszere néha rakoncátlankodik):

Kapcsolatfelvétel (nem a Star Trek-film)
Hol? Kit? Mikor?
gmail nyiffi bármikor
facebook nyiffi bármikor
skype tarajosgoethe ritkán
irc nefermiw ritkán (freenode.net, netsplit.de)


Köszönet, újrapróbálkozás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Köszönöm a biztatást! De amikor bevezettétek azt a rendszert, hogy a mezei szerkesztők bejegyzései csak a főszerkesztők jóváhagyásával jelennek meg, akkor besértődtem! :)) ... És hiába kértem a főszerkesztői jogot, az volt az ellenérv, hogy keveset szerkesztek. Ez igaz, viszont azt megbízható színvonalon: keveset, de jót! ... Igen, az volt a másik, amin besértődtem, hogy amikor tömören, lényegretörően megírtam 1 szócikket, akkor valamék főszerkesztő ráírta, hogy "csonk" ... A harmadik, hogy 1 szerkesztésemet valami szerzői jogi aggály miatt - megjelöltem ugyan a forrást, de ez sem volt elég - annyira kitörölték, hogy a "közreműködéseim" között egyáltalán semmi nyoma sem maradt annak, hogy én azzal a témával foglalkoztam ... :)

Írtam 1 "csonk"-ot, kíváncsi vagyok a sorsára. Szerintem 1 "csonk" is sokkal jobb, mint a semmi. Szerintem az tervezési hiba a wikiszoftverben, hogy ha 1 lap nem létezik a mi nyelvünkön, akkor csak kiüzeni ezt a tényt és nem kínálja föl, hogy viszont létezik más nyelveken. A "csonk" viszont már alkalmas arra, hogy lehetőséget adjon, hogy átkapcsoljunk bővebben kifejtett másnyelvű változatra ... :)

A sorsa 1előre biztató, a létrehozáshoz képest 12 perc múlva Csigabi ellenőrizte és beletett 1 (infobox)-ot és vagy ő vagy 1 automata beletette az idegennyelvű hivatkozásokat ... :)

Örvendetes aktivitás: újabb 19 perc elteltével Einstein2 is beleszerkesztett. Tetszik az a (számomra) új funkció, hogy meg lehet köszönni ezeket a besegítéseket ... :)