Szerkesztővita:Nyiffi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
nyiffi üzenőfala


nyiffi most éppen
 Green bug.svg elérhető
– csak a szokásos
 Red bug.svg csak minden másnap van itt
– azért igyekszem!
 Red bug.svg nem elérhető
– nem vagyok netközelben

Üdv! A vitalapomra, azaz ide itt küldhetsz új üzenetet! Ha olyan üzenetet szeretnél küldeni, amelyet csak én látok, az alábbi elérhetőségek közül válassz (mert a wiki üzenetküldő rendszere néha rakoncátlankodik):

Kapcsolatfelvétel
(nem a Star Trek-film)
Hol? Kit?
gmail nyiffi
facebook nyiffi

Kiemelés megvonása - technikai gondok[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Kitöltöttem a Wikipédia:Javaslat kiemeltszócikk-státusz megvonására/Kolozsvár, de mivel itt a cikktörténetből indulva nem töltődik be a minta, egy régebbi lapból másoltam. Valószínűleg elrontottam valamit, mert nem úgy jelenik meg az összesítő lapon, mint a többi. Ki tudnád javítani? Esetleg Tacsipacsi, aki a cikktörténet sablont legutóbb szerkesztette, meg tudná csinálni a minta betöltését? --Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2015. március 28., 08:04 (CET)

Köszönöm szépen! --Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2015. március 28., 11:23 (CET)

T-ing[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Akkor most neked is megmondom: Ezt olvasd már el légy szíves, ha már itt olyan nagyöreg vagy a Wikipédián: https://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Elnevez%C3%A9si_szok%C3%A1sok Ez alapján póló. Már bocs, ha kiakadtam, a neked vagy más felülbíráló szerkesztőnek szóló részt természetesen ki lehet és ki is kell törölni a szócikkből, eredetileg is csak azért tettem bele, mert sejtettem, hogy egy szűk és belterjes társaságról van szó, amely az ismeretlen szerkesztő szerkesztését meg sem nézi igazán, az indokaival főleg nem foglalkozik, ezért hivatkoztam eredetileg is mind Wikipédia irányelvekre, mind pedig a linvicizmusra, sznobizmusra és érvelési hibákra a szövegben, remélve, hogy a szerkesztő legalább azokra kattint. Tévedtem. Természetesen a póló nem T-ing magyarul, a póló elnevezést hibásnak nevezni per definitionem lingvicizmus és sznobizmus, mindezt azzal indokolni, hogy egyes hivatalos jellegű helyeken így - is - nevezik - argumemtum ad verecundiam érvelési hiba. Itt arra is megkérnélek, hogy magát a szócikket is nevezd át légy szíves. Arra hajlandó vagyok, hogy egyszer megszerkesszem a lapot üzenet nélkül is, ezt most megcsinálom, azt fogadjátok el. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Karga (vitalap | szerkesztései)

Először nem tettem bele üzengetést, Burumbátor úgy tüntette el, mint a pinty. Karga vita 2015. március 28., 11:28 (CET)

Szerényebben, cimbora!! Nem vagyok jó kedvemben. --Burumbátor Mondd, mit tehetnék érted? 2015. március 28., 11:37 (CET)

Jaja, póló lenne a jó név, és kaphatna egy átirányítást T-ingről, hogy az eredeti szerkesztők is megbékéljenek vele, bár úgy rajtuk kívül senki sem keresné. Karga vita 2015. március 28., 11:30 (CET)

Mondjuk az átirányítás éppen huszadrangú kérdés, most elég az is, ha Póló a szócikk neve, meg korrekt a tartalma. Karga vita 2015. március 28., 11:33 (CET)

{{Beszól}}: ami a tartalmat illeti: teljesen igazad van. A T-ing egy teljesen hülye szó, soha nem fog meggyökeresedni a magyarban. De és ám: indulataid érthetetlenek, idegesek és fölöslegesek. Üdv: OsvátA Palackposta 2015. március 28., 11:36 (CET)
András, kösz, hogy beszóltál. Szerintem is hülyeség a T-ing, úgy ahogy van, de ennek megváltoztatására forrás kell. Külső, tudományos igényű forrás (nem vatera/jófogás apróhirdetés). A textilmérnök szerkesztő szerkesztéseit csak akkor fogom engedni átszervezni, ha valóban meggyőzően forrásolttá válik a változtatás szükségessége. --Burumbátor Mondd, mit tehetnék érted? 2015. március 28., 11:41 (CET)