Szerkesztővita:Nyiffi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
nyiffi üzenőfala


nyiffi most éppen
 Red bug.svg elérhető
– csak a szokásos
 Green bug.svg csak minden másnap van itt
– azért igyekszem!
 Red bug.svg nem elérhető
– nem vagyok netközelben
Archive

Archívum (?)Üdv! A vitalapomra itt küldhetsz új üzenetet! Ha olyan üzenetet szeretnél küldeni, amelyet csak én látok, az alábbi elérhetőségek közül válassz (mert a wiki üzenetküldő rendszere néha rakoncátlankodik):

Kapcsolatfelvétel (nem a Star Trek-film)
Hol? Kit? Mikor?
gmail nyiffi bármikor
facebook nyiffi bármikor
skype tarajosgoethe ritkán
irc nefermiw ritkán (freenode.net, netsplit.de)

sablonhomokozó + anon[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, előzmények:

Csak azért linkeltem be ezeket, hogy lásd, nem muszáj neki a jövőben wikitanfolyamot tartani, nem az a baj, hogy nem tudja, hogy mit hová, hanem ezzel szórakozik. --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2014. június 28., 10:28 (CEST)

Ráadásul jogsértő másolmány az origóról. Úgy látszik ez a heppje. :-) A Teleki midenféle verzióban/keresztnévvel már emiatt félvédelem alatt van, a fenti linkekben csak a viszavont szerkesztéseit látod. Halomszám vannak törölt lapok is. --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2014. június 28., 10:36 (CEST)

feltételes reflex[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Anna!

Kitörölted a feltételes reflex-et, ami Pavlov lapjáról lehetne navigálható. Lehet, hogy nagy hülyeség volt amit írtam, de feltüntettem a forrást is, amiben hittem. Nézz utána légyszi!

Köszi: Attila

Szia! Nem igazán tudlak azonosítani, mert nem jelentkeztél be, az IP-címed alól pedig nem történt olyan törölt szerkesztés, amiről írsz. Volt egy feltételes reflex szócikk, amelyet azért töröltem, mert több probléma is volt vele. Tételesen: szó szerinti másolmány volt egy weboldalról, nem volt enciklopédikus a megfogalmazása, nem volt wikiképes (azaz nem hasonlított a jelenlegi ellenőrzött wikis szócikkekre formailag és tartalmilag) és kevés volt a szöveg. nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgvita 2014. június 30., 09:33 (CEST)

Köszönet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi!

Köszönöm, amit [1]] itt tettél! Kislányos zavaromban az e-mailben ezt elfelejtettem… Duró Sándor

Érdi Péter[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Mivel úgy döntöttél, hogy a hanganyagnak mégis van helye a cikkben, de azt nem te, hanem a nem megerősített szerkesztő PeterMo (vita | szerk. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika) tette vissza, a cikk jelenleg ellenőrizetlen. Ezért kérlek, ellenőrizd és hagyd jóvá a cikkverziót. - TopAce vita 2014. július 1., 17:26 (CEST)

Wikiszülinap[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Nuvola cake 4.png

Szia! Nagyon sok boldog szülinapot kívánok erőben, egészségben. Üdvözlettel Tambo vita 2014. július 3., 09:20 (CEST)

Csatlakozom az előttem szólóhoz! --Gepy vita 2014. július 3., 09:34 (CEST)

Engedd meg, hogy egy tortával köszöntselek! --Rlevente Műemlék piktogram2.png üzenet 2014. július 3., 10:22 (CEST)

Isten éltessen! :) --Pagony foxhole 2014. július 3., 10:25 (CEST)

Boldog wikiszülinapot Neked! Tessék, tőlem meg itt van négy jog- és szobatiszta cica.

 (____Ö Ö____)  (____Ö Ö____) 
 /\  /\ /\  /\  /\  /\ /\  /\ 

- Garamond vita 2014. július 3., 19:17 (CEST)

Ó, de kedvesek vagytok, nagyon szépen köszönöm! :))) - nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgvita 2014. július 3., 20:17 (CEST)

Francia ellenállás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A jelölést visszavonták! Üdv. Tambo vita 2014. július 4., 10:53 (CEST)

Lásd EZT és a cikk vitalapját. Tambo vita 2014. július 4., 11:18 (CEST)
Leveleztünk egyet, és visszavonta a jelölést. Van még mit dolgoznia rajta. Refek voltak nem cite web, cite book stb. Ha kész újraindítja. Üdv. Tambo vita 2014. július 4., 11:29 (CEST)

89 szerkesztő[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

én aszt a szerkesztőt ismerem csak fére értés miat blokolta pagony három hónpra is ők kértmegrá hogy lépjek be mertő nem tud mivel blokolva let nem tudnál pagonynak üzeni valamit hogy csak féreértés tőrtént

F1 Challenge '99-'02[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Segítesz majd kijavitani az infoboxot normálisra?

Köszönettel: Alicimbi vita 2014. július 18., 0:40 (CEST)

D. a felfedező[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Köszi, a pár korrigálást. :) --Vakondka vita 2014. július 21., 06:14 (CEST)

Láttam elíratd egy helyen a nevet Dőra, javítottam neked, nézd meg, de akkor nem vagyok egyedül, hogy elgépelem a betűt, helyesírás ellenőrző nélkül. --Vakondka vita 2014. július 21., 07:27 (CEST)

Szívesen, de te is segítettél. --Vakondka vita 2014. július 21., 10:01 (CEST)

Palotás Petra[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Mi volt a baj a kiegészítéssel?

segítség[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves nyiffi!

Szia! Sajnos nem mentette el amit írtam, így újra kellett írnom. Most kész, és el is van mentve. Olyan fül nincs, hogy lap átnevezése. Hol kellene lennie? (Olvasás - Szerkesztés - Forrásszöveg szerkesztése - laptörténet - "Csillag") Ezek a lehetőségek vannak.....

--Frilla vita 2014. július 24., 09:49 (CEST)

Szentmihályi Szabó Péter[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi!

"Ez a magyar közvélemény ellenzéki részében éles negatív visszhangot váltott ki, tekintettel markáns antiszemita,[4] illetve korábbi kommunista[5] írói megnyilvánulásaira" - Szerinted ez így helyes egy életpálya leírása kapcsán? - Szerintem ez a közvélemény ellenzéki részének a véleménye, nem egy életpálya leírása.

Azért kértem a tartalmak visszavonását, mert ez álláspont. Egyes cikkek kiemelése pedig nem releváns, szerintem a szerző több ezer cikket publikált, belinkeljük az összeset?


Krampuszwiki

első lapom[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!

Elkészült az első lapom. https://hu.wikipedia.org/wiki/JOSÉ_RODRIGUES_DOS_SANTOS Ellenőriznéd?

Illetve lenne még egy kérdésem. Van neki portugál nyelvű oldala. Hogyan tudom hozzá fűzni?

Köszi? --Frilla vita 2014. július 28., 09:45 (CEST)

egy cikk[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Mint szerencsésen a Növények Műhelye tagtól, érintőlegesen a műhelybe tartozó cikkel kapcsolatban szeretnélek megkérdezni, hogy a Baráth Kornél cikk nem törlendő mint forrás nélküli élő személyről szóló cikk? Csak mert akkor teszek rá műhelysablont, de őszintén szólva nem értem, hogy ez nála miért nem probléma. Köszönöm válaszod előre is! Yera vita 2014. július 28., 10:23 (CEST)

Jó cikk![szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lots of barnstars.png Jó cikk!
Ezt a sok barnstart azért kapod, mert 2013. augusztus 19. óta, amióta van a huwikin is Jó szócikk státusz, vagyis éppen 1 éve!, legalább 1 alkalommal jelöltél vagy véleményeztél cikket az eljárásban, és ezzel jelentős mértékben hozzájárultál ennek az intézménynek a fenntartásához és a Magyar Wikipédia színvonalának emeléséhez. Csak így tovább! ;) Tündi vita 2014. augusztus 19., 12:13 (CEST)

IUCN-kategóriák[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A figyelőlistámon rajta van néhány faj szócikke, melyekben Szerkesztő:Matuzsálem IUCN-státuszokat adott meg, s te tetted ellenőrzötté őket. Én úgy tudtam, hogy csak azon fajokat szoktuk besorolni IUCN-kategóriákba, amelyek az IUCN honlapján is kategorizálva vannak. Ha ott nincsenek kategorizálva, akkor itt sem kategorizálunk, mivel az, hogy ott nincs kategorizálva, egyáltalán nem azt jelenti, hogy LC-kategóriásak lennének a fajok. Tehát az információ ottani nem léte azt jelenti, hogy nincs információ róla, nem pedig azt, hogy nem nem-fenyegetett. De lehet, hogy rosszul tudom, ezért kérdezem meg elsőként tőled, hogy ezt hogyan szokás? :) Nekem ezen és ezen weboldal alapján úgy tűnik, hogy az IUCN-listában meghatározott fajok vannak, jelenleg éppen 74 106. A Betula pendula nincs ezek között, a többit, ahová új IUCN-kategória került Matuzsálem által, még nem néztem. S szerintem ha nincs az IUCN weboldalán a faj, akkor mi nem kategorizálhatunk. Üdvözlettel: --Sphenodon vita 2014. augusztus 23., 21:41 (CEST)

Szerintem ne kategorizáljuk be őket, ha nincsenek az IUCN oldalán. Persze, értem én, hogy olyan sok Betula pendula van, hogy szinte kizárt, hogy fenyegetett faj volna :), de egyszerűen nem tehetjük meg, mert nem mi vagyunk az IUCN. Ha benne marad a szócikkben, az szerintem megtévesztő információ (nem azért mert esetleg nem így van, hanem azért, mert az IUCN nem úgy veszi). Egyébként nagyon sokszor találkoztam életemben azzal, hogy ha egy nagy táblázatban valamelyik rubrika üres, azaz nincs információ, akkor annak az értékét 0-nak vették, pedig ez egyáltalán nem biztos, hogy így van. Csak annyit tudunk mondani, hogy nincs adat. (Mivel nem én mértem, s nem tudom, miért nincs ott adat.) Tehát ha valami nincs felsorolva a megtiltott dolgok között, az még nem azt jelenti, hogy akkor azt biztosan meg szabad tenni. Vagy fordítva: ha valami nincs felsorolva a megengedett dolgok között, akkor az nem azt jelenti, hogy akkor azt biztosan tilos megtenni. :) Értem azt is, hogy új szerkesztőről van szó, s jó lenne segíteni a Wikipédiához kapcsolódását, én is ezt szeretném. Viszont azt is meg kell értenie, hogy itt bizonyos dolgok szerint szerkesztünk, mivel minőségi enciklopédiát szeretnénk készíteni. --Sphenodon vita 2014. augusztus 23., 22:13 (CEST)

Megüzenem neki én. --Sphenodon vita 2014. augusztus 23., 23:48 (CEST)

Belga nagydíj stats[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Mi volt a gond a belga nagydíj statisztikáinál? Ha az egyik pilóta megszerezte a polet, egy másik futotta a leggyorsabb kört, viszont megint másik nyerte a futamot, akkor mind a hármat külön sorba szoktuk írni. Ha azonos pilóta futja a leggyorsabb kört és nyeri a futamot akkor az egy sorba megy és így tovább.

Pl:
De:
  • Lewis Hamilton 43. pole-pozíciója, 27. leggyorsabb köre és 51. győzelme.

Ezt így szoktuk futamonként, mióta tavalytól ezzel a módszerrel írjuk a statisztikákat. Úgy emlékszem Rugo indította el ezt a "hagyományt". Természetesen a vezető helyen rész, a konstruktőri győzelem és a dobogósok megint külön szakaszba mennek. A pöttyök (bekezdések) nélkül pedig elég furcsán mutat most. Szép napot! --XXLVenom999 vita 2014. augusztus 26., 15:27 (CEST)

Hú, valóban, a régebbi cikkekről elfeledkeztem, elénézést. :) Igen, azok eléggé szedetvedett állapotban voltak. De a tavalyi ausztrál nagydíj óta egységesen az alábbi formában írtuk őket Rugoval, szóval (szerintem) az alábbi formát hagyjuk meg. Persze ha nem tetszik megegyezhetünk másféléről. Íme egy példa:

Ez alá jönnek az esetleges speciális statisztikák.

Kb. így nézne ki. Természetesen csupa valótlanságot írtam, szándékosan. De eddig (értsd:tavaly év elejétől) így használtuk, szerintem maradjon, könnyebben szerkeszthető. Mi a véleményed? --XXLVenom999 vita 2014. augusztus 26., 15:50 (CEST)

Ha a kettőspont előtt (és nem utána) szóköz maradt, azért elnézést, azt én sem támogatom. :-) --XXLVenom999 vita 2014. augusztus 26., 15:51 (CEST)
Örülök hogy megegyeztünk, és köszönöm az eddigi munkádat. Ennek fényében akkor picit módosítok a belga nagydíj statjain. (Őszintén megmondva Ricciardot nem tudom hanyadik vigyoránál jár Vigyor). ‑‑XXLVenom999 vita 2014. augusztus 26., 15:59 (CEST)

Kiemelt szócikkek felülvizsgálata[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Meg szeretném kérdezni, hogy ki szavazta meg, hogy ne legyen kiemelt a Nándorfehérvári diadal? Andrew69. Blue a v.svg 2014. augusztus 26., 22:48 (CEST)

Hát furcsának találom, hogy senki sem szavaz és megvonjuk a csillagot. Egyébként tényleg a cikk forrásolását rendbe lehetne hozni, de ez igaz még vagy száz másik kiemelt cikkre is. Egyébként sem találom hol van leírva, hogy mi a teendő, ha meg nincs, akkor a kiemelési eljárás szabályai a követendők, tehát kellenek szavazatok is hozzá. Korábban se lehetett csak úgy megvonni egy kiemelt csillagot és a közösség nehezített a kiemelési eljáráson, így nem gondolom ez egyszerűbb lenne. Andrew69. Blue a v.svg 2014. augusztus 26., 23:20 (CEST)

Ez az első ilyen eljárás, biztos lesz másnak is véleménye, majd csak eldől, akkor most mi a helyzet? Andrew69. Blue a v.svg 2014. augusztus 26., 23:50 (CEST)

adminválasztás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, köszönöm, hogy támogattál! :) --Pagony foxhole 2014. augusztus 28., 10:53 (CEST)

megvonás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Szerintem nyugodtan letanúsíthatod. Einstein2 nem ellene szavazott. Kár lenne végigjárni a procedúrát. Attól még nyugodtan átírhatod. Üdv. Tambo vita 2014. szeptember 2., 15:10 (CEST)

Nem lezárást írtam, hanem tanúsítást. Három tanúsítás kell. Én pedig nem vagyok megerősített szerkesztő, tehát röhej lenne, ha én zárnám le. Üdv. Tambo vita 2014. szeptember 2., 15:35 (CEST)

Sikertelen jelölés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi!

Sajnos nem tudtam erről az ún. 20%-os szabályról; szomorúan látom, hogy nem lett kiemelt a cikk a sok fáradozás után sem. Köszönöm a biztatást az újrajelöléssel kapcsolatban, de szerintem már beleöltem annyi munkámat és energiát, amit a közel jövőben sajnos nem fogok tudni. Azért aki arra téved, és megnézi esetleg a cikket, remélem tetszeni fog neki, annak ellenére, hogy a csillag nem jött össze. Tényleg sajnálom, de köszönöm a tájékoztatást! –[MrSilesian]VK 2014. szeptember 8., 17:46 (CEST)

Ahogy mifelénk mondani szokták, így már mindjárt más a leányzó fekvése. Gondolom van szabva neki egy bizonyos időintervallum, hogy meddig nem lehet újrajelölni, de mihelyt lehet, akkor kezdeményezném mégis. Hiszen tényleg, ha jobban belegondolok, már munka nem igazán lenne vele :-)[MrSilesian]VK 2014. szeptember 8., 18:37 (CEST)

Segítség kérés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Abszolút kezdőként szeretnélek kérni, hogy légy a mentorom :) Vásáry André managementjének a munkatársa vagyok és a feladatom lesz André wiki-lapjának a karbantartása. Két változtatást már felvittem, ami jóváhagyásra vár, és még következik változtatás az adatokban. Kérdéseim: 1. Mikor kerülnek jóváhagyásra a módosítások, ill. minden egyes módosításnál várni kell valakinek a jóváhagyására? 2. Egyelőre nem látom át a szerkesztés rendszerét és más oldalakhoz nem is fogok nyúlni, csak ehhez az egyhez. Mitől lesz zöld és mitől lesz piros ugyanaz a szó, amikor ugyanúgy írtam be (lemezkiadó neve)? 3. A beállításaimnál e-mail értesítést kértem, ha változtatás történik az általam szerkesztett oldalon. Az viszont nincs ott, hogy melyik oldalt szerkesztettem. Ezt a rendszer automatikusan tudni fogja és értesít, ha André adataiban rajtam kívül valaki változtat? 4. Ha későbbi szerkesztési gondoknál a segítségemre tudnál lenni, azt előre is köszönöm :) Üdv: Helleborus vita 2014. szeptember 9., 13:02 (CEST)Helleborus

Segítségkérés - források szerkesztése[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Köszönöm szépen, hogy elvállaltál, remélem, nem leszek nagyon béna :) Sok szerkesztésem biztosan nem lesz, de most egy kis oldalfrissítésre van szükség. Ha lehet, kérném szépen a segítségedet a változtatások jóváhagyásában. Itt küldöm a hivatkozásokat, amik alátámasztják a beírt események valódiságát. Kérdésem, hogy ezeket csak itt pl. Neked kell bemutatni, vagy be kell szerkeszteni az oldalra is (és ha igen, hová, hogyan kell tenni)? Franciaországi fellépések: http://zene.hu/20131107_vasary_andre_koncertek http://www.concertbudapest.com/koncert/francia-koncertek-14 Amerika: http://www.hacusa.org/hu/article_print/880 Amerika-Franciaország: http://fidelio.hu/klasszikus/interju/vasary_andre_suru_volt_az_elmult_idoszak Mátyás templom: http://www.concertbudapest.com/koncert/felejthetetlen-koncertelmeny-23

Köszönöm előre is a segítségedet :) Jó éjt! Helleborus vita 2014. szeptember 9., 20:28 (CEST)Helleborus

Köszönet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Kedves Nyiffi, nagyon-nagyon köszönök mindent! Segítettél túlesni az első újonc "pánikrohamon" :) Ha a későbbiekben még lesz frissítenivaló az oldalon, igyekszem megoldani, de ha nem megy, számítanék Rád :) Köszönöm, addig is további jó munkát! Helleborus vita 2014. szeptember 10., 05:54 (CEST)Helleborus

Nem csak admin zárhatja le?[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A kiemelési eljárást nem csak admin zárhatja le? Ha nem, én megcsinálom szívesen. --Puskás Zoli vita 2014. szeptember 10., 10:04 (CEST)

Ja, most látom: „gyakorlottabb szerkesztő”. Ezt akkor most magamra veszem. Vigyor --Puskás Zoli vita 2014. szeptember 10., 10:09 (CEST)
Kértem hosszabbítást az AÜ-n, mert az viszont admin jogkör. --Puskás Zoli vita 2014. szeptember 10., 10:26 (CEST)

Szia! Lezártam, remélem mindent jól csináltam. A csillaghoz gratulálok! --Puskás Zoli vita 2014. szeptember 23., 00:59 (CEST)

2014-es F1 szezon kiemelése[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Az a baj hogy én a cite webezéshez nem igazán értek. Ehhez másnak a segítsége kéne, a többi műhelytag biztosan jobb benne. :-( Az év szócikkének jelölni nagy dicsőség lenne, ahhoz tényleg pofozgatni kéne még egy picit. Most még semmiképp ne jelöljük, mivel várhatóan 20%-nál alapból nagyobb változtatás fog még végbemenni rajta a szezon végéig. Én még a bajnokság végeztével szeretnék egy olyan statisztikai táblázatot is csinálni mint a 2013-as végén. Szerintem legkorábban is karácsony környékén jelöljük, amikorra várhatóan kész lesz nagyjából. Addig még van idő a citeolásra is. Üdv, --XXLVenom999 vita 2014. szeptember 10., 15:38 (CEST)

Oké. Figyelni fogok! ;) --XXLVenom999 vita 2014. szeptember 10., 16:08 (CEST)

Bot[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! A botod a userlapja szerint nincs regisztrálva, de a rendszernapló szerint van botjoga. Módosítanád a kategóriát a userlapján? Köszi! Szaszicska vita 2014. szeptember 14., 09:06 (CEST)

Blokk[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Az anont nem kellene értesíteni? Üdv. Tambo vita 2014. szeptember 15., 13:46 (CEST)

Köszike Tambo vita 2014. szeptember 15., 13:50 (CEST)

cím változtatása[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, abban tudsz segíteni, hogy a Korzó Bevásárló és Szórakoztató Központ-ot Korzó Bevásárlóközponttá át tudom-e változtatni? ez a hivatalos nevünk! És képet hogy tudok feltölteni? Köszi,Nóra

Szia, béna voltam és bár a képet sikerült feltöltenem, de nem a Korzó Bevásárlóközpont tartalomhoz, hanem létrehoztam egy új kép tartalmat, a kettőt össze tudod rakni egy helyre? Köszi a segítséget ismét!:-) Nóra

User:Alencar.rossoni[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Hello I would like to know how can my hungarian page be check....there is a flag that is unchecked, I would like to know and Im open for advises, if you can help me...

Thank you


Best regards

That I can see, you are making the Review... If you need any infortions,please let me know, I am the Palencsar Miklos's assistant, and a few years ago his old assitant couldn't give all of the informations and the page was deleted.....
So... Im open for any advises if this page miss any thing
Thank you
First I would like to thank for your advises. Second, its easy to answer you lr question, I am the private assistant of Palencsár Miklós, who is Hungarian, I have a team who can write the articles, and this people are Hungarian, I am the responsible for the English and Hungarian version, I manage this wikipedia topic...
Thats all!
Btw, thank you very much for your help, advises and to check this page
Best Regards

Alencar.rossoni vita 2014. szeptember 17., 13:21 (CEST)

Bajmóc vára[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Oka van és csak az általam hozzá adottakat érinti. SAját IP-vel egyelőre. --89.133.3.144 (vita) 2014. szeptember 17., 12:14 (CEST)

Ellenőrzés kérés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Kérlek szépen ellenőrizd, hogy jól írtam-e be Vásáry André életpályájában a forráskódot. Még messze nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom. Azon kívül az összefoglalóban is vajon jó helyre írtam be, hogy mit változtattam? Erről a bekezdésről van szó: 2010 novemberében jelent meg harmadik CD-je, egy különleges karácsonyi album, mely már az első héten komolyzenei arany-, mára pedig platinalemez lett. Ez a világon az első nagyzenekari kísérettel felvett karácsonyi összeállítás, melyet férfi szoprán énekes készített.(<ref name="test">[http://www.capricco.hu/vasary-andre]</ref><ref name="test">[http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/4193/vasary_andre_koncertje_a_velemi_szent_vid_kapolnaban_okt_9-friss/]</ref>)

Két hivatkozást illesztettem be, mert hiányoltátok a forrást. Ha nem jó valami, kérlek segíts. Köszönöm előre is!Helleborus vita 2014. szeptember 18., 07:27 (CEST)Helleborus

Köszönet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi, nagyon szépen köszönöm a gyors segítségedet! Szép napot kívánok, üdv.Helleborus vita 2014. szeptember 18., 08:31 (CEST)Helleboru

Review[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Hello Nyifii I would like to ask you for a fast review in my page, I've added a few new important informations. Thank you very much. Have a nice day.

Alencar.rossoni vita

Sorry[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Im sorry but I did not delete anything from your page..... But... if I did, it was without intention, and I ask you my apologies...

Alencar.rossoni vita

egyik új szakasz[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Igazad van. A Bajmócot még befejezem. Csak neked, pontosabban azért mert az ember nem babrál ki a földijeivel.--Ptk vita 2014. szeptember 18., 16:16 (CEST)

másik új szakasz[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia, köszi a tanácsot, módosítottam a szöveget.

User: Alencar.rossoni[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Hello Nyifii I would like to ask you to review my page, I have 5 important changes. Thank you

Best Regards

Alencar Rossoni

bizonyitás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

szia amit tőrőltél nem harag szom csak próbálom bizonyitani hogy nem hülyésgedek veletek isb e ismerem tényleg foritotam elnézést mostantol mielőt létre hozok valmit közlöm valmékőtökel is mostmán szerk nevem is van garbera levente ezen üznyél ha valamit irni akarsz is kérelk válaszoj amit irtam most belépek a szerk nevemben is létre hozom tescó áruházak listája cimü szócliket ha való a wikipédiába majd elre is válszojmajd hogy létre hozhatom e

akor javitom a hellyes irásom a homokozóban vagy a próbalapomon is lehet is adig nem szerkesztek csak mondmeg lécves a próbalapon is lehet[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

is akor fogok szerekszteni mikor mán jó lesz a hejes irás

Sablon:NASDAQ[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Át szeretném nevezni a Sablon:Nasdaq-t erre Sablon:NASDAQ, ugyanis ez a neve. Előre is köszönöm! Emailmumus Postaláda 2014. szeptember 28., 15:05 (CEST)

majd ha jó lesz a hejes irsáom inditok egy uj portált[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

.segitesz majd létrehozni

most megpróbálok helyes irásal szerkeszteni[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

is te ellenőrizd mán légyszives is is igyekszem helyesen írni .

homotroti[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

kérlek a hogy magyar kongót rá másoltad a vitalap om ra ugy a törölt homotrotectus szócliket is a törölt szerk ből oda másolnád előre is köszönöm

Hemiparazita[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Bár megpróbáltam szerkeszteni a cikket, elmélyültebb utánajárást igényelne a lehetőnél. Tőlem törölhető még ha a szubcsonksággal nem is teljesen értenék egyet- azért, mert a parazita növény cikkből kimásolt bekezdés. --Yera vita 2014. október 4., 09:49 (CEST)

Fukszia[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Amíg én kényelmesen olvasgattam, s készültem, hogy rányomjak az ellenőrzésgombra, gyorsan leellenőrizted! :D --Sphenodon vita 2014. október 5., 18:53 (CEST)

Nem voltam egyáltalán bánatos miatta, hogy te ellenőrizted, csak azt hittem ez ritkán fordul elő (valószínűség), ezért jeleztem nálad, hogy akkor egyszerre ugrottunk rá a fuksziára, de ezek szerint gyakoribb, mint hinném. :) ...ebből persze az is látszik, hogy kevesebbet ellenőrzök... khm-khm! :)) --Sphenodon vita 2014. október 5., 19:08 (CEST)

NemethAdamDaniel[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Ma reggelt, utána 20 percen belül kétszer vandalizált. Célszerűbb lett volna a vandál sablon. Üdv. Tambo vita 2014. október 9., 10:43 (CEST)

re: segítség[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia Nyiffi! Köszönöm a segítségedet. Utánajárok a forrásnak. Üdv: Orsino

Járőr[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia!
Megkérhetlek, hogy nézz rá a következőkre? Lorsy Ernő, Jász Dezső, Bauer Oszkár. Előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Halász János üzenet 2014. október 10., 21:40 (CEST)

Köszönöm szépen még egyszer!Halász János üzenet 2014. október 11., 11:26 (CEST)
Még a Kommunisták Magyarországi Pártja szócikkre is rá tudsz nézni? Kivettem egy csomó idézetet, mert túl sok van belőle, s ennyi nem lehetne benn. Hungarikusz Firkász figyelmeztetett egy másik cikkel kapcsolatban, hogy "az idézés mértékére van egy jogi határozat miszerint az nem haladhat meg bizonyos mennyiségű részt". A cikket ha lesz időm átírom rendesen, de egyelőre nem lenne jó ha sokáig megjelenne annyi idézet. Halász János üzenet 2014. október 11., 13:52 (CEST)

Szingapúri GP[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Meg tudnád csinálni a szingapúri GP futamleírását is? Előre is köszi ha igen! Üdv, ‑XXLVenom999 vita 2014. október 12., 15:41 (CEST)

Csak nyugodtan, és köszi! :) ‑‑XXLVenom999 vita 2014. október 12., 16:12 (CEST)

Kiemelések lezárása[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szia! Többször is láttam, hogy a kiemelési eljárás lezárása során az enwikin hozzáadtad a {{Link FA}}(?) sablont a cikkhez. Most már nem így kell ezeket adminisztrálni, hanem a Wikidata tárolja őket. Kérlek, ne helyezz el sablonokat, ezek már nyugdíjazásra várnak. Pontosabb leírásért nézd meg a Wikipédia:Szócikk kiemelésének lezárása lapot, épp most frissítettem. --Tacsipacsi vita 2014. október 14., 21:50 (CEST)

@Tacsipacsi: Köszönöm, hogy szóltál, valóban nem vettem észre, hogy a kiemelési folyamat ebben mostantól eltér. Mostantól nem használom a sablont, a leírást pedig átnézem. Köszi még egyszer, üdv! nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2014. október 15., 08:12 (CEST)
Szia! Szöulnál elfelejtetted vagy problémád volt vele? Mert szívesen megcsinálnám, de inkább nem halat adok, hanem megtanítalak halászni. --Tacsipacsi vita 2014. október 23., 10:20 (CEST)
@Tacsipacsi: Teljesen kiment a fejemből. Még a kategóriát sem adtam hozzá, de most vonaton ülök táblagéppel, csak délután tudom pótolni ezeket. nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2014. október 23., 10:43 (CEST)
Kategóriát? Úgy érted, hogy a Kiemelt cikkek kategóriát akarod kézzel hozzáadni? Azt nem kell, mert a {{kiemelt}}(?) sablon megteszi magától is. Épp a napokban szedtem le négy őskiemeltről a kategóriát, mert a státusz elvesztésekor nem szedték ki, így minden nyelvi változatban ott virított, még a Wikidatához is hozzáadta egy bot, pedig három-négy éve nem kiemel egyik se. --Tacsipacsi vita 2014. október 23., 10:50 (CEST)
@Tacsipacsi: Nem, a munkalap kategóriáját, miszerint archivált kiemelési eljárás lett. nyiffi Dasyatis brevicaudata.jpgüzenj! 2014. október 23., 14:51 (CEST)
Ja, akkor jó. Erre nem gondoltam. --Tacsipacsi vita 2014. október 23., 15:04 (CEST)

Kende Zsigmond[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Légyszi ellenőrizd, ti. az elején belenyúltak az {{építés alatt}}(?) sablon ellenére, és így egy félkész valami jelenik meg. Előre is köszönöm szépen! Üdvözlettel: Halász János üzenet 2014. október 22., 15:40 (CEST)

Igen, köszönöm szépen az ellenőrzést. Halász János üzenet 2014. október 22., 20:05 (CEST)

Porsche 924 kiemelés[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Thank You!.jpg

Köszönöm szépen a közreműködésedet és a segítségedet a Porsche 924 szócikk kiemelési eljárásában! --PallertiLapin.svgRabbit Hole 2014. október 28., 12:34 (CET)