Szerkesztő:Andrew69.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Andrew69.
Andrew69.
Ez a szerkesztő kecskeméti.
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-3 This user can read and write fluently in English.
it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
fr-1 Cette personne sait contribuer avec un niveau élémentaire de français.

Ma 2024. március 19., kedd van, József, Bánk névnapja.
A magyar Wikipédiának ebben a pillanatban 539 613 szócikke van, ebből eddig még csak 1053 lehetett kiemelt.

én nem annak örülök, ha valamilyen kiemelésre jelölik egy cikkemet, én megelégszem azzal, ha nem törlik.
Orion 8
Barátaim! Ha támadok, kövessetek! Ha meghátrálok, öljetek meg! Ha meghalok, bosszuljatok meg!
Henri de la Rochejaquelein
Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény
Deák Ferenc
Ha segíteni nem tudsz, akkor legalább ne árts!
én

Bemutatkozás

Andrew69. néven találhatjátok meg a szerkesztéseim, a való életben Pintér Endre a nevem. A barátaim Andrew-nak is hívnak és nem szeretem, ha lebandiznak. Magamról pár szóban azt tudom még mondani, hogy mindenekelőtt ember vagyok erényekkel és hibákkal felvértezve, továbbá férfi, férj és apa is vagyok és nagyon büszke három szép gyermekemre. Magyarnak születtem, s akként is élek. Az anyai és apai felmenőim a kun eredetet gondolták, a református vallást követték és felmenőim Fülöpszállásról és Kunszentmiklósról származnak.

Megjártam már sok országot és éltem huzamosabb időn keresztül Olaszországban és Bosznia-Hercegovinában. Végzettségemet tekintve eddig négy diplomát abszolváltam. A közgazdaságtant tanultam a legtöbbet, de a hadtudományokkal is foglalkoztam, valamint van műszaki, élelmiszeripari és természettudományi képzettségem. A hobbijaimról annyit, hogy szeretem a focit "Csak a Kispest!" és a természethez kapcsolódóan a horgászat és a vadászat. Szeretek olvasni és érdeklődési körömbe tartozik a földrajz, a történelem és még nagyon sok minden földi dolog, elvégeztem például a földtudományok doktori iskoláját. Itt a wikin eddig már három műhelyben a Gasztronómiai műhelyben, a Hadtudományi műhelyben és az Állatok műhelyben vállaltam koordinátori feladatokat. Aktív tag vagyok még a Földrajzműhelyben, az Olaszország-műhelyben a Munkásmozgalmi műhelyben a Második világháború műhelyben, Orvostudományi műhelyben, Labdarúgásműhelyben és a Búr műhelyben.

Szerkesztéseim

A következő szerkesztésen gondolkodom

Hozzájárultam a magyar nyelvű Wikihez ha jól számolom 243 önálló szócikkel, sok (nem tom mennyi) sablonnal és szorgalmasan szerkesztek más számomra érdekeseket is. Az általam jegyzett szerkesztéseim itt és szerkesztési statisztikám itt:[1] találhatjátok.

Munkát fektettem híres személyek elsősorban katonák szerkesztésébe is. Kedvenceim közé tartoznak még a kitüntetések, a zászlók, a történelemhez, a földrajzhoz kapcsolható témakörök és az életrajzi szócikkek. Több város és folyó nekem is köszönhetően vált olvashatóvá és az olasz meg egyéb utazásaim során összegyűjtött tapasztalataimat felhasználva többek között olvashatjátok pár csodálatos italról készített szerkesztésem is.

Készítettem több egyértelműsítő lapot is és azon vagyok, hogy minél több családnévből legyen wikiadatbázis létrehozva. Sokat foglalkozom halakkal, állatokkal és növényekkel kapcsolatos cikkekkel és járőrként szinte minden témakörben szóltam már hozzá (mert muszáj volt). Nem szeretem a csonkokat ezért ha elém kerül és tudom azt tovább szerkesztem. Ha valami nagyon nem tetszik azt átírom vagy infobox és képözönt zúdítok rá. Gyakran használom más nyelvű Wikipedia oldalakat segítségnek, hiszen az angol mellett jó pár nyelven tanultam és még van ambícióm ezért tanulok is.

Törekszem a lehető legjobbra, ezért a más nyelvű Wikipédiákhoz is (nem kizárólag) mérem a saját munkám. Akkor nyugszom meg, ha a magyar szócikk színvonala minimum eléri az angol vagy az adott nyelvű szerkesztést. Regisztráltam más nyelvű Wikipédiákban, volt ahol a szimpátia és volt ahol a nyelvtudás(tanulás) miatt.

Én kezdtem szerkeszteni a Halakportált és rendszeresen részt veszek kiemelési eljárásokban. Van már harmincnégy szócikk, mely nekem köszönheti a kiemelését és tizenhat jó szócikkem is. Egyedül vittem végig (a java részét én írtam) a Sacher-torta, Nagy Vilmos, Gary Cooper, Ürümcsi, Herman Ottó, Georges Cuvier, Rogyion Jakovlevics Malinovszkij, az óceáni fehérfoltú cápa, a közönséges cserepesteknős, a tiencsini koncessziós zónák, valamint közösen más szerkesztők munkáját megerősítve és támogatva lett a William Tecumseh Sherman, a Medal of Honor, a Mihail Nyikolajevics Tuhacsevszkij, a baszk nyelv, a Brit Birodalom, a Ford T-modell, a hosszú kések éjszakája az argentin válság (1998–2003), az Illuminátus rend, a születésszabályozás. a müncheni sörpuccs, a DeLorean DMC–12, a Karl Marx, a P. G. T. Beauregard, a Vlagyimir Iljics Lenin, a Deák Ferenc, a Munkácsy Mihály, a George B. McClellan, Magyarország himnusza, Robert William Seton-Watson, Petőfi Sándor, Bay Zoltán, Arany János cikk kiemelt.

A jó szócikkeim az Észak-Korea hadereje, a Petényi-márna, az SMS Leitha (1871), a Füvészkert, a Bánky Vilma, A Budapest Honvéd FC 2013–2014-es szezonja valamint közös másokkal a Rudolf Hilferding, a drótszőrű magyar vizsla, a Petzval József, a Munkácsy Mihály, az Afta, A Sumter-erőd ostroma, a Limanovai csata, az Auer Lipót, a Marxizmus, a Kék Hadosztály‎.

De van még azért, amin gondolkodom :-) :

Országok, ahol már jártam

Ezekben az országokban már jártam
Anglia Ausztria Belgium Olaszország Horvátország Csehország Görögország Franciaország Németország Jugoszlávia Koszovó Luxemburg Hollandia Monaco Norvégia Lengyelország Portugália San Marino Spanyolország Svájc Szerbia Szlovákia Szlovénia Tunézia Vatikán

Kitüntetések

Userboxok

Ez a szerkesztő 5392 napja tagja a Wikipédia közösségének.
Ez a szerkesztő járőr.
(ellenőrzés)
Ez a szerkesztő 26 kiemelt cikkhez járult hozzá jelentős mértékben.
Ez a szerkesztő 8 jó cikkhez járult hozzá jelentős mértékben.
Ez a szerkesztő részt vett a 2011-es Wikitáborban.
Ez a szerkesztő egy gourmand, és rendelkezik némi gasztronómiai ismerettel is.
Ez a Wikipédia egyik szerkesztőjének bemutatkozó lapja, nem Wikipédia-cikk.

Ha ezt a lapot nem a Wikipédián olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen szerkesztőnek valószínűleg nincs kapcsolata a Wikipédián kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti szerkesztői lapot a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Andrew69. címen találod meg.

Wikimédia Alapítvány
Wikimédia Alapítvány