Szerkesztővita:Rosszkornyifog

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Rosszkornyifog!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: FarkasgergelyPisces symbol.pngÜzenet 2013. január 9., 19:24 (CET)

Archívum

Archívum (?)


Archív 1 

Új szerkesztők üdvözlése[szerkesztés]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaMég aznap elhelyeztem az üdvözlősablont. – Rosszkornyifog vita 2018. április 28., 12:08 (CEST)

Szia!

Illik, ha már jóváhagytad a módosítását, akkor láthattad, hogy PIROS a vitalapja, azaz még soha nem kapott üzenetet, vagyis üdvözlést sem. 2018. február 25., 23:53‎ Peacefroggg (vitalap) misibacsi*üzenet 2018. február 26., 17:18 (CET)

Janikovszky Éva[szerkesztés]

Remélem, nem gondolja komolyan, azt, hogy ÉN tettem oda a minősítő sablont. Nem örülök annak, hogy rossz hírem kelti az Admin lapon. Ott volt a sablon. Besoroltam, értékeltem. Jogom van hozzá? A zsidó gyökeret meg se próbáltam a cikkbe tenni. Tetszett (és tetszik)a "Ráadás" novellás kötete Sajdik Ferenc rajzaival, és Réber László már nem élt. Ha ezt jobban szerkeszti a cikkbe, tegye meg! Partmoso vita 2018. március 8., 12:30 (CET)

A pápaság[szerkesztés]

Szia. ha van időd légyszíves kukkants rá erre a lapra:

A pápaság története

és mivel a lap kiemelés alatt van, itt szólj hozzá, vagy jóváhagyásoddal (tanúsítás) értékeld:

Javaslatok kiemelt szócikkekre/A pápaság története

Köszönöm. – Milei.vencel vita 2018. április 5., 09:45 (CEST)

Jelölés[szerkesztés]

Kedves Rosszkornyifog!

Nagyon szépen köszönöm támogatásod és bizalmad! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 28., 23:47 (CEST)

A Bloodlust képregénysorozat törölt lapja[szerkesztés]

Helló! Nem tudom, pontosan mit értetek "független források hiányának", de mivel értesítést semmilyen formában nem kaptam az egyébként javarészt általam szerkesztett Bloodlust szócikk törléséről, nem tartom korrektnek a vitát.

Ha tudok róla, nyilván megpróbáltam volna átszerkeszteni, bővíteni a lapot, de így esélytelen volt. Nem két percet szántam az oldal szerkesztésére, és úgy gondolom, hogy ezzel az erővel más szerzői képregényekre is rá lehetne húzni ezt a hivatkozott problémát - ám ennek mégis csak a Bloodlust látta kárát.

Szeretném kérni a szócikk visszaállítását, illetve javaslatokat kérni arra vonatkozóan, pontosan mit hiányoltatok a lapról. Köszönettel: Kozi87

Itt a vitalap emlékeztetőül:Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Bloodlust

Hun nyelv[szerkesztés]

Szia!

Nem tudom, melyikteknek van igaza a Hun nyelv szócikkben, de neked a következő visszaállításod már a negyedik lenne, ami blokkal járna. Mivel szeretném ezt elkerülni, és -- gondolom -- te is, egy napra levédtem a szócikket. A te változatodban van levédve, de ez nem azt jelenti, hogy mert azzal a változattal értettem egyet. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. június 5., 20:06 (CEST)