Szerkesztővita:Rosszkornyifog

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Rosszkornyifog!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: FarkasgergelyPisces symbol.pngÜzenet 2013. január 9., 19:24 (CET)

Archívum

Archívum (?)


Archív 1 

Új szerkesztők üdvözlése[szerkesztés]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaMég aznap elhelyeztem az üdvözlősablont. – Rosszkornyifog vita 2018. április 28., 12:08 (CEST)

Szia!

Illik, ha már jóváhagytad a módosítását, akkor láthattad, hogy PIROS a vitalapja, azaz még soha nem kapott üzenetet, vagyis üdvözlést sem. 2018. február 25., 23:53‎ Peacefroggg (vitalap) misibacsi*üzenet 2018. február 26., 17:18 (CET)

Janikovszky Éva[szerkesztés]

Remélem, nem gondolja komolyan, azt, hogy ÉN tettem oda a minősítő sablont. Nem örülök annak, hogy rossz hírem kelti az Admin lapon. Ott volt a sablon. Besoroltam, értékeltem. Jogom van hozzá? A zsidó gyökeret meg se próbáltam a cikkbe tenni. Tetszett (és tetszik)a "Ráadás" novellás kötete Sajdik Ferenc rajzaival, és Réber László már nem élt. Ha ezt jobban szerkeszti a cikkbe, tegye meg! Partmoso vita 2018. március 8., 12:30 (CET)

A pápaság[szerkesztés]

Szia. ha van időd légyszíves kukkants rá erre a lapra:

A pápaság története

és mivel a lap kiemelés alatt van, itt szólj hozzá, vagy jóváhagyásoddal (tanúsítás) értékeld:

Javaslatok kiemelt szócikkekre/A pápaság története

Köszönöm. – Milei.vencel vita 2018. április 5., 09:45 (CEST)

Jelölés[szerkesztés]

Kedves Rosszkornyifog!

Nagyon szépen köszönöm támogatásod és bizalmad! Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2018. április 28., 23:47 (CEST)

A Bloodlust képregénysorozat törölt lapja[szerkesztés]

Helló! Nem tudom, pontosan mit értetek "független források hiányának", de mivel értesítést semmilyen formában nem kaptam az egyébként javarészt általam szerkesztett Bloodlust szócikk törléséről, nem tartom korrektnek a vitát.

Ha tudok róla, nyilván megpróbáltam volna átszerkeszteni, bővíteni a lapot, de így esélytelen volt. Nem két percet szántam az oldal szerkesztésére, és úgy gondolom, hogy ezzel az erővel más szerzői képregényekre is rá lehetne húzni ezt a hivatkozott problémát - ám ennek mégis csak a Bloodlust látta kárát.

Szeretném kérni a szócikk visszaállítását, illetve javaslatokat kérni arra vonatkozóan, pontosan mit hiányoltatok a lapról. Köszönettel: Kozi87

Itt a vitalap emlékeztetőül:Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Bloodlust

Hun nyelv[szerkesztés]

Szia!

Nem tudom, melyikteknek van igaza a Hun nyelv szócikkben, de neked a következő visszaállításod már a negyedik lenne, ami blokkal járna. Mivel szeretném ezt elkerülni, és -- gondolom -- te is, egy napra levédtem a szócikket. A te változatodban van levédve, de ez nem azt jelenti, hogy mert azzal a változattal értettem egyet. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2018. június 5., 20:06 (CEST)

Járőrség[szerkesztés]

Köszönöm, de már volt róla szó. A saját szerkesztéseimnél is rengeteget keresek az interneten és így is sok hibát vétek. Nem is tudom mi lenne ha más szerkesztések után is ennyit kellene kutatnom.Sajnos nem fér bele az időmbe, de járőri jog nélkül is tudok javítani. Azért köszönöm a bizalmat. https://www.youtube.com/watch?v=Cej1Cb1MYns – SepulturaHalloween286.pngP's.box 2018. július 6., 09:40 (CEST)

A magyar történelmi műhely újraindítása[szerkesztés]

Szia! Érdekelne a véleményed a fentiekkel kapcsolatban itt. Üdvözlettel, – Frommer Coat of arms of the Austro-Hungarian Navy.png Fórum 2018. július 6., 14:11 (CEST)

Anon hozzászólása[szerkesztés]

Szia, érdekelne mi miatt került törlésre az Orbán Viktor oldalon tett szerkesztésem. Az igazságot írtam, az index és a 444.hu és a HVG-ről tájékozódtam. Ha a blikk cikkei bekerülhetnek akkor ez hogyhogy nem? Kényes a téma? Ez nem meríti ki a szólásszabadság korlátozását? Vagy küldj egy megjegyzést hogy hhogy szerkesszem át. 89.251.37.239 üzenőlapja  2018. július 18., 11:11 (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Jókor nyifogok?[szerkesztés]

Szia, az I. Lipót magyar király rajta van a figyelőlistámon, így elkezdtem szerkesztgetni. Csak amikor el akartam menteni, vettem észre, hogy te folyamatosan dolgozol rajta. Jó lenne ilyenkor kitenni az Építés alatt vagy ilyesmi sablont, hogy ne dolgozzanak mások potyán! Egyébként jelenleg a cikk 34,6%-ban másolt anyag.[1] üdv. Voxfax vita 2018. július 20., 16:04 (CEST)

Adminválasztás[szerkesztés]

Szia! Köszönöm a támogatást! Palotabarát vita 2018. október 14., 19:41 (CEST)

@Palotabarát: Nincs mit, örömmel tettem. – Rosszkornyifog vita 2018. október 15., 21:43 (CEST)