Szerkesztővita:Hunyadym/Archív 5

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kossuthzsuzsa 13 évvel ezelőtt a(z) Kellemes ünnepeket! témában

Szerkesztés link a bevezetőhöz

Hát mivel már elég régen történt az eset, halvány lila gőzöm sincs, hogy miért nem. Dani vita 2010. július 1., 08:47 (CEST)

Olimpiás lista frissítés

Szia! A műhely nevében szeretnélek megkérni arra, hogy legyen egy állandó, időnkénti frissítés a Szerkesztő:Hunyadym/Olimpia lapon, ugyanis kiderült, hogy több szempontból is hasznos, ha van módunk együtt kezelni a műhely érdekeltségi körébe tartozó összes lapot. Az elmúlt napokban pl végigmentem rajta, és alkalmaztam a szovjet utódnemzetek bajnokaira a WP:NÉV névalaki irányelvet. Szándékosan írtam most bajnokokat, nem pedig sportolókat, ugyanis a személyek közül a lista jelenleg még csak a bajnokokat tartalmazza, de már dolgozom a Kategória:Olimpikonok kategóriafájának a kialakítási tervén. Magát a lapot talán célszerű is lenne átnevezni a szerkesztői allapos alakról Wikipédia:Olimpiaműhely/szócikkek listája címre, annál is inkább, mert az oldalt linkelni szeretnénk a műhely főoldalára az „Eddigi cikkeink” dobozba. Szóval ha megoldható, akkor kérnék most egy újabb frissítést, aztán majd időnként újra. A másik 3 allapon elhelyett összehasonlító lista maradna, az azokkal való teendők egyelőre elnapolva, de nem feledkezve róla.

Más. Ebben nem tudnál esetleg segíteni? – Joey üzenj nekem 2010. július 2., 17:23 (CEST)

Köszönet mindezekért! Szólok. – Joey üzenj nekem 2010. július 2., 23:45 (CEST)

Most látom, hogy a kategóriák is benne vannak a listában, nemcsak a szócikkek! Azt majd mindig ki kellene szedni... Csodálkoztam is, hogy hogy lett hirtelen ilyen sok új cikk. – Joey üzenj nekem 2010. július 4., 01:30 (CEST)

Csak annyi, hogy az az oldal kifejezetten a szócikkekről szól, ezért nem kellenek bele a katok. Az persze más kérdés, hogy végülis lehetne egy olyan listát is csinálni, amiben csak a katjaink vannak. Ez most fog jelentősen bővülni: elkészült az Olimpikonok kategóriafájának tervezete, és közzé is tettem már a WP:KJ-n. --Joey üzenj nekem 2010. július 4., 21:26 (CEST)

{{lt}} és {{la}}

Figyelmedbe ajánlom a fentieket, bármiféle lezáráshoz alkalmazhatóak. :) Bennóiroda 2010. július 2., 21:06 (CEST)

Mármint lezárás teteje és lezárás alja. – Burumbátor Speakers’ Corner 2010. július 3., 07:23 (CEST)

Igen, tudom, a bürün elég régóta használjuk az {{szszt}} és az {{szsza}} sablont :-)Hunyadym HunyadymVita 2010. július 3., 10:40 (CEST)

Homokemberke

Bocs, kicsit lassú voltam, a német változat véletlenül elmentődött és nem tudtam rögtön visszatérni, de megpróbálom körültekintőbben. – Petej vita 2010. július 5., 13:15 (CEST)

Nem gond, visszakeresem, csak annyi gond volt a cikk körül, hogy majd később térek vissza. – Petej vita 2010. július 5., 14:07 (CEST)

Hiba az olimpiás botszerkesztésben

Szia! Láttam, hogy elkészült a portálsablonok és az értékelősablonok elhelyezése a cikkeken. Köszönet érte, ugyanakkor történt némi hiba vele: több cikknél, főleg a Kategória:Nemzetek az olimpiai játékokon számos tagjánál duplikátum keletkezett, jelenleg 2-szer van beszúrva egymás mellé ugyanaz a portálsablon. Ezzel valamit kezdeni kellene, mert így ugye nemigen maradhat. Kösz. – Joey üzenj nekem 2010. július 5., 17:38 (CEST)

Bérletkép

Pontosan mi is a probléma vele. Ha jól tudom szkennelt kép! (mivel én csináltam) A Nógrád volán honlapján nincs ilyen, sőt a volánunknak más honlapja nincs csak egy Indexes fóruma, ott meg nincs ilyen vagy ehhez hasonló kép. Úgyhogy ha elmagyaráznád. Ha valami problémát említesz leveszem. Jojóka Én szótam

20010. Június 6. 13:33 (CEST)

Oksa! Akkor törlöm ha gáz van vele. Jojóka Én szótam

20010. Június 6. 13:41 (CEST)

Amíg valaki nem szól a kocsmafalon hogy nem megfelelő a kép addig hagyom, ha gubanc van akkor delete. Jojóka Én szótam

20010. Június 6. 13:43 (CEST)

Botozás - ixedik századi kategóriák

Kedves Hunyadym! Ez óriási! Nos, a konszenzus megszületett, és nagyrészt végre is hajtották a döntést. Második szintű kategóriák maradnak, tehát pl. Magyar miniatúrafestők és 19. századi magyarok. A legfontosabb hátralévő feladat valóban az általad linkelt listában szereplő személyekkel (Az első: 2009. július 18., 09:37 »Bistritz Meir Kohen« az utolsó: 2009. július 18., 16:02 »Buziássy László«) lenne. Éspedig: Ezek korábban szerepeltek az X. századi magyar Y-ok kategóriában, és a 2009. júliusi botozás folytán átkerültek ehelyett a Magyar Y-ok kategóriába. Viszont most be kéne tenni őket az X. századi magyarok kategóriába is. Persze vannak köztük olyanok, akik más foglalkozásuk miatt bekerültek már oda is (ott nyilván jó lenne nem kétszer szerepeltetni ugyanazt a kategóriát), de a többség még nem. Gondolom, ez elég bonyolult művelet. Tudod vállalni? --Tkarcsi vita 2010. július 6., 14:55 (CEST)

Ez fantasztikus! Köszönjük szépen. --Tkarcsi vita 2010. július 6., 22:38 (CEST)

Ungvári Tamás

Köszönöm! Tambo vita 2010. július 7., 21:51 (CEST)

Keresés új fülön

Szia, vetnél egy pillantást erre: Wikipédia:Kocsmafal (műszaki)#Még egy (vektoros?) probléma? BáthoryPéter vitalapjára tévedve láttam, hogy dolgoztál rajta, nem lehet, hogy amiatt van? – Pagonyfoxhole 2010. július 24., 14:38 (CEST)

re: kösözntés és ajándék

Nagyon szépen köszönöm a köszönzést, és ezt a ki nem hagyhatatlan ajánlatot. Csak akkor ha kérhetem, akkor inkább "MrSilesian" legyen a nevem Vigyor. köszi, előre is. –Мадура Мате MagyarországMoldovaoбсуждениесодействие 2010. július 27., 21:27 (CEST)

Kösz, am én sem tudok oroszul Vigyor a német meg az angol jobban megy. Am újra kell REGISZTRÁLNI? vagy csak BE KELL ÉPNEM? –Мадура Мате MagyarországMoldovaoбсуждениесодействие 2010. július 27., 23:09 (CEST)

Érrtem. köszi 1000x. Csak először azt hittem, hogy MrSilesian-ra kell beregizni. Csak nem értettem miért. De mostmár vili :D –MrSilesian MagyarországMoldovaoбсуждениесодействие 2010. július 27., 23:34 (CEST)

TaxoBot visszavonása

Szia! Vigyázz vele légyszíves! A Montanoceratopsnál például két egymás utáni TaxoBot szerkesztést vontál vissza, amiből az elsővel semmi gond nem volt. L Andráspankuš→ 2010. július 28., 20:00 (CEST)

Sejtettem, hogy nem egy leányálom. Vélhetően azonban lesz még ilyen, mert sok Sauropsida lett lecserélve, és ezekben a cikkekben amúgy nem túl nagy a mozgás. Köszi a javítást is. L Andráspankuš→ 2010. július 28., 20:09 (CEST)

Köszi szépen! Működik, de csak FF alatt. A Chrome alatt az istennek sem akar működni. Azt fogom csinálni, hogy végignézem a listát 100-100 szerkesztésekként, és ahol nem az utolsó szerkesztése TaxoBotnak, ott előbb kézzel javítok, s csak utána engedem rá az egész listára a botot. Holnap ráérek. Az tény, hogy lesz hiba, remélhetőleg lesz aki észrevegye. – Istvánka posta 2010. július 29., 00:02 (CEST)

Visszaszívtam. Mégis jó lesz egy lista a te+én visszavonásaim összevetve TaxoBot szerkesztéseivel, és azt kézileg végiggyomlálni! Vannak visszavonhatatlan szerkesztések is.– Istvánka posta 2010. július 29., 08:25 (CEST)

A vitalapomon kigyűjtöttem egy listát azokkal a szócikkekkel, amelyekben nem TaxoBot végezte az utolsó szerkesztést. De csak attól a ponttól ahol én átvettem tőled a stafétát. A te 3500 szerkesztéseddel nem tudok mit kezdeni, de még próbálkozom. – Istvánka posta 2010. július 29., 09:50 (CEST)

PityuBottól megvonható a járőrjog :-). Köszi szépen a segítséget és a tippeket! Még van 212 szócikk amiben kézileg visszavonni a szerkesztéseket. Amit nem enged, azt majd átpasszolom az állatos kollégáknak, mert nem akarok belemászni a munkájukba és esetleg valamit összezagyválni. Ha sikerül neked is kigyűjteni a skippelt visszaállításokat, azokat is megoldom kézileg. Kicsit lassú folyamat, és azt hiszem mára bezárom a boltot :-)Istvánka posta 2010. július 29., 15:45 (CEST)

Holy Mary, mother of Jesus Christ! Azt hiszem megőszülök, amíg a lista végére érek :-(Istvánka posta 2010. július 29., 21:22 (CEST)

Jelentem: a probléma megoldva :-)Istvánka posta 2010. augusztus 2., 13:01 (CEST)

Igazán nincs mit :-). Szerencsére bivalyerős a gépem és jó a netkapcsolatom :-). A többi meg már csuklógyakorlat :-)Istvánka posta 2010. augusztus 5., 21:54 (CEST)

Olimpiás frissítések

Szia! Arra gondoltam, hogy havonta egyszer (vagyis 1 évben 12-szer) lenne célszerű frissíteni a Wikipédia:Olimpiaműhely/Szócikkek listája oldalt. Mivel július 2-án volt ezelőtt frissítve, így épp időszerű lenne. Megfogadnám a múlthavi ötletedet is, és ugyan nem ebben, hanem külön, de lenne egy lista a kategóriákról is, ezt Wikipédia:Olimpiaműhely/Kategóriák listája címen kellene létrehozni. Ami még eszembe jutott ezzel kapcsolatban: a Szócikkek listája oldalról le kellene válogatni egyszerű szövegkereséssel a címében a „lista” vagy a „listája” töredéket tartalmazó szócikkeket, és az abban a listában való meghagyás mellett létre lehetne hozni belőlük egy Wikipédia:Olimpiaműhely/Listák listája oldalt. Úgy gondolom, hogy mindhárom listát elégséges lenne havonta, mondjuk így hó elején frissíteni, ennél sűrűbben nem indokolt, de ilyen időközönként szükséges is, főleg a szócikkek esetén.

Volt ugye 1 hónapja az értékelősablonok és a portálsablonok elhelyezése is azokon a cikkeken, ahol ez hiányzott. Ha megoldható, ez is jó lenne rendszeresen, de ezt elég 2-3 havonta szerintem, tehát mondjuk a következő havi frissítésnél.

És egy kérdés: Van egyszer ez: WP:KJ#Nem olimpiai bajnok olimpikonok kategorizálása. A kialakításban igénybe lehet e venni bármiféle botsegítséget, vagy minden egyes kategóriát kézzel kell létrehozni? A fa első „harmadát”, vagyis a nemzetek szerinti ágat kiépítettem már, legalábbis arra az 50 nemzetre, amiből már voltak besorolt bajnokok. Hatalmas melónak látszik (és az is) az egész fa kiépítése, hát még majd utána a kategóriák feltöltése... – Joey üzenj nekem 2010. augusztus 4., 14:12 (CEST)

Mivel közben ismét eltelt 1 hónap, ezért ha megoldható, akkor egyúttal ismét végig kellene majd menni a portálsablonokon és az értékelősablonokon is. Köszi! – Joey üzenj nekem 2010. szeptember 2., 03:34 (CEST)

Rendben, nemsokára végigmegyek rajta. A függőben sablon marad :-). – Hunyadym HunyadymVita 2010. szeptember 5., 23:37 (CEST)
OK, visszajelzést várok majd a fejleményekről. Előre is köszönöm! – Joey üzenj nekem 2010. szeptember 7., 08:52 (CEST)

Nem gond, lényeg hogy megvan :-) Majd akkor várom a visszajelzést a maradékról. Köszönöm! – Joey üzenj nekem 2010. szeptember 26., 22:36 (CEST)

Szia! Ismét eltelt egy hónap. Kirakod é akkor a portálsablonokat és az értékelősablonokat? :-)Joey üzenj nekem 2010. október 31., 21:09 (CET)

Bocs, hogy csak most reagálok, amikor már készen is van, de akkor épp aludtam :) Szóval szerintem OK úgy a dolog, a jövőben is mehet ugyanúgy. Teljesen jó lett minden. Idén már elég lesz még egyetlen egyszer, a jövő hónapban frissíteni. a függősablont levettem. – Joey üzenj nekem 2010. november 7., 08:55 (CET)

Szubcsonklista

Hali! Úgy néz ki mintha HunyadymBot csak akkor frissítené a Sablon:Szubcsonkok oldalt, amikor épp kedve van. Ha ráérsz nézz rá, kösz, Deni vita 2010. augusztus 6., 00:03 (CEST)

Oké értem. Beszállni viszont nem fogok, mert így is van elég dolgom. Üdv, – Deni vita 2010. augusztus 6., 13:28 (CEST)

Osztálynélküli társadalom

Csak elfogadtam a véleményedet, de úgy nem maradhatott. Tambo vita 2010. augusztus 8., 20:51 (CEST)

terence

Nem. Kimaradt. Írhatod máris. :) – eLVe kedvesS(z)avak 2010. augusztus 24., 20:04 (CEST)

Egyértelműsítő lapok

Szia! Van ez az allapod, amin időről időre ügyködni szoktam. Most nem néztem meg a laptörit, de emlékeim szerint egy éve csinálhattad a lapot, és a kérdésem az volna, hogy mennyire volna munkás egy frissített lista összedobása? Ha ujjgyakorlat, megtennéd-e, mert biztosan vannak új alapcímű egyértelműsítők, a mostani listád jelentős része pedig már megoldott. Kösz. Pasztilla 2010. szeptember 27., 09:11 (CEST)

Közben rájöttem, hogy kézzel sem ördöngősség, szal ha nem bánod, frissítettem az allapodat. Pasztilla 2010. szeptember 27., 17:08 (CEST)

USURP

Is this ready to be moved? Thanks, 82.69.6.197 (vita) 2010. szeptember 27., 20:27 (CEST)

Kgsbot

Thank you Hunyadym  :-) – Kiran Gopi vita 2010. szeptember 30., 05:29 (CEST)

Stat

Szia! Tudnád-e frissíteni a statisztikát? Üdv– Istvánka posta 2010. október 9., 17:01 (CEST)

Köszi! – Istvánka posta 2010. október 11., 14:43 (CEST)

My Bot Flag

Hi, Thank you so much for granted my bot a bot flag Mjbmr Talk 2010. október 12., 20:51 (CEST)

Szubcsonkbot

Szaszicska jelentős gyorsulásról számolt be, most már nyugodtan futtathatod az új verziót (friss pywikivel, ld. adminlista). Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2010. október 19., 17:48 (CEST)

Re:Lolita

Hello! A témában nem vagyok nagyon járatos, de amikor láttam, hogy a cikk milyen katasztrofális állapotban van, nem bírtam megállni, hogy ne essek neki angol wiki alapján. Felvettem a teendők közé ezt is, szóval előbb-utóbb rendbe lesz rakva (inkább utóbb, sebajVigyor). Mindenesetre a Google alapján mind az EGL, mind az EGA kifejezés bevett és használt a divatirányzat követőire. Laci.d vita 2010. október 23., 17:37 (CEST)

Augusztus végéig?

:-) BennóFolybeszt a WP-be! 2010. október 23., 17:38 (CEST)

Leszedtem :-). – Hunyadym HunyadymVita 2010. október 25., 22:19 (CEST)

Sablon:CitLib/XML

Szia, rá tudnál nézni erre? Próbálom sablonmesterben előhívni, de újra és újra azt a hibát írja ki, hogy a 13. sorban ez van:

error line:         <Help>Az esetleges társszerző neve.</help>

Holott kijavítottam az XML-ben a kisbetűs /helpet mindenütt... Ürítettem cache-t, mindenhogy próbálkoztam, továbbra is kiírja, hogy hibás a sor... Nem értem... :-(小龙 (Timish) xiǎolóng de xìnxiāng 2010. október 29., 10:45 (CEST)

Köszi. nekem továbbra is azt írja, ki hogy hibás a 13. sor. Asszem a gépem dilinyós egyszerűen. Hiába ürítek cache-t már ötödszörre. Na majd megnézem délután is, hátha addigra megjavul ez a nyomorult irodai gép. – 小龙 (Timish) xiǎolóng de xìnxiāng 2010. október 29., 10:57 (CEST)


Köszönöm mindkettőtöknek. A Sablonmesterben feljövő formátumon (dobozok hossza, tagolása stb.) hol és hogy tudok igazítani? Pasztilla 2010. október 29., 12:32 (CEST)

Valamint még annyi, hogy hiába adtam meg az xml-ben segédmankóértékeket a value paraméterrel, azok nem jelennek meg a sablonmesterben. Pasztilla 2010. október 29., 12:57 (CEST)

WPOLIMPIA

Szia! Sok vitalapra bottal feltetted a WPOLMPIA sablont, mint erre is. Arra szeretnélek kérni, hogy ha olyan vitalapra helyezed fel ahol szerepel a WPTÖBB, akkor abba helyezd bele. Ha nincs a vitalapon semmi, akkor is a WPTÖBB-bel érdemes felhelyezni, mert az később bővíthető, a másik nem. Köszönöm! - Csurla vita 2010. november 7., 09:43 (CET)

Pl. így. - Csurla vita 2010. november 7., 09:48 (CET)

Miért nem lehet egyszerre a két feladot megcsinálni? Így nagyon csúnya és ha tervezett második fázis elmarad, akkor ez is így marad.


Szerintem ha csak egy van, akkor érdemesebb azt csak simán feltenni

Ha nincs a vitalapon semmi, akkor is a WPTÖBB-bel érdemes felhelyezni, mert az később bővíthető, a másik nem. Általában egy szócikk nem csak egy műhelybe tartozik. Az Olimpiai mellé pedig biztos tartozik más is. Pl. Sport, Labdarúgás, Erdély stb. Továbbra sem értek vele egyet, hogy a simát érdemesebb lenne fel tenni. - Csurla vita 2010. november 7., 09:57 (CET)

Még egy észrevétel: Ha a vitalapon van már cikkértékelő sablon, akkor bottal az alá helyezd az újabbat. Köszönöm! Üdv! - Csurla vita 2010. november 7., 10:04 (CET)

A konkrét esetben nincs miért kocsmafalazni. Mert, ha nincs semmi, akkor nem csak a WPOLIMPIA-t, hanem a WPSPORT is fel kellene tenned. Szóval WPTÖBB! - Csurla vita 2010. november 7., 10:09 (CET)

Köszönöm. Üdv! - Csurla vita 2010. november 7., 17:57 (CET)

Felmérés

Szia! Felmérés folyik a járőrök körében az alábbi két kérdéskörben:

  1. Aktív járőre vagy-e a Wikipédiának, illetve ha nem, igényt tartasz-e a járőrjogodra? (a kérdés második fele adminisztrátorokra nem vonatkozik)
  2. Ha aktív vagy, sorold fel érdeklődési köreidet, mely témákban lehet számítani Rád a megjelölések terén.

A felmérés lényege, hogy megtudjuk, milyen témakörökben van kellő járőrlefedettség, és melyekben lenne szükség újak bevonására (is). Ezen tudsz javítani, ha az érdeklődésedbe tartozó témakörökből minél több szócikket veszel fel a figyelőlistádra.

Ha időd engedi, a Szerkesztő:RepliCarter/Járőrök lapra várom válaszodat. Előre is köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 10., 21:45 (CET)

Statisztika

Szia! Nem tudom emlékszel-e még, pár hete kérdeztem admin levlistán egy bizonyos statisztikáról, azt mondtad hogy meg lehet majd csinálni az egész időszakra szólót a mostani állapotokra aktualizálva. Haladtál esetleg valamit vele? Pilgab üzenet 2010. november 15., 14:28 (CET)

Oké, köszönöm! sok sikert hozzá! :) Pilgab üzenet 2010. november 15., 14:36 (CET)

Tudtad, hogy ...?

Szia! Gyere megbeszélni! Szerkesztővita:Perfectmiss/Érdekességek#IrányelvPerfectmisside írj! 2010. november 21., 17:25 (CET)

TW 6000

Szia! Láttam szerkesztetted a cikket. Ezt a jogi kocsmafalra írtam, onnan hozom át:

Nagy valószínüség szerint a cikk nagy része szó szerinti másolás a külső hivatkozásokban is szereplő www.villamosok.hu oldalról. Nem tudom van-e engedély rá, a vitalapon ilyesmi nincs feltüntetve. A cikket 2007-ben hozták létre, azóta ez fennáll. Nem akartam egyből jogsértő sablonnal helyettesíteni, előbb megkérdem, mi a véleményetek a dologról.

Ha van időd légyszi pillants rá. Üdvözlettel Föld-lét vita 2010. november 27., 15:14 (CET)

Vszeg jó lesz, kösz, hogy rendbetetted. Föld-lét vita 2010. november 27., 17:36 (CET)

Botjelentkezés sablon

Kösz a flaget. Ezzel kapcsolatban még egy kérdés: mennyi várakozást szokás beállítani a -putthrottle paraméterrel? A botjelentkezés fejlécét nézve csodálkoztam el, hogy táblázatos formában kell jelentkezni, amikor van {{Botjelentkezés}}(?) sablon. Nem kéne inkább ezt reklámozni? Megoldottam, hogy két nyelven tudjon a sablon, így kicsit egyszerűbb a külföldiek dolga. – BáthoryPéter vita 2010. december 21., 17:10 (CET)

Köszönöm. Sejtettem én, hogy a configba kéne valamit írni, de nem találtam utalást rá a leírásokban. – BáthoryPéter vita 2010. december 21., 18:31 (CET)

Karácsony

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. december 22., 19:54 (CET)

Csatlakozom az előttem szólóhoz! :-) (Tőlem viszont a békést, a karácsonyit meg az ünnepeket csak kisbetűvel kapod...) DKakasi vita 2010. december 23., 09:23 (CET)

Kellemes ünnepeket!

Szép a fenyő télen-nyáron,
sose lepi dermedt álom:
míg az ágán jég szikrázik,
üde zöldje csak pompázik.

Nagykarácsony immár eljő,
érkezik az új esztendő.
Míg a mező dermed, fázik,
a zöld fenyves csak pompázik.
Weöres Sándor: Szép a fenyő

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok! Istvánka posta 2010. december 23., 14:19 (CET)
Minden szépet és jót kívánok Neked az ünnepekre és az új évre! - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. december 23., 14:37 (CET)
Békés, boldog karácsonyt kívánok! Ronastudor a sznob 2010. december 23., 17:00 (CET)
Szia! Nagyon kellemes ünnepeket, és boldog újévet kívánok Neked, és szeretteidnek! Tambo vita 2010. december 23., 17:49 (CET)
Áldott, békés karácsonyt és sikerekben valamint szócikkekben gazdag újévet kívánok! – Laci.d vita 2010. december 23., 18:44 (CET)
Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!Kossuthzsuzsa vita 2010. december 26., 23:24 (CET)

Még vagyok...

Szia! Köszönöm érdeklődésedet, az élet úgy hozta, hogy 0 időm van a Wikipédiára (legnagyobb sajnálatomra). Persze nem adtam fel, hogy olykor-olykor felnézve szerkezgessek egy kicsit... Egyébiránt kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog új esztendőt kívánok neked!– Kavicsposta 2010. december 26., 19:49 (CET)