In Rave We Trust

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Scooter
In Rave We Trust (Amateur Hour)
kislemez a(z) Forever albumról
Megjelent Németország 2017. december 6.
Formátum digitális letöltés
Felvételek Sheffield Underground Studios, Hamburg
Stílus EDM
Kiadó NémetországSheffield Tunes
MagyarországElephant House
Szerző Ron Mael
Russel Graig
H.P. Baxxter
Phil Speiser
Michael Simon
Producer Jens Thele
Helyezések
Magyarország 37. a magyar listán
Scooter-kronológia
My Gabber (2017)In Rave We Trust (Amateur Hour) (2017)Rave Teacher (Somebody Like Me) (2019)
Videóklip
Hivatalos videóklip

Az "In Rave We Trust - Amateur Hour (Anthem Mix)" a német Scooter együttes 2017-ben megjelent kislemeze, a harmadik a "Forever" című albumukról. Refrénje és szövege az albumon található verzióból van kölcsönözve, de a többi rész vadonatúj. Ez a verzió a "100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked" válogatáslemezre került fel, CD-változat nem készült belőle. A dal a Sparks együttes "Amateur Hour" című számának feldolgozása. Ez volt az utolsó kislemez, amely Phil Speiserrel közösen jelent meg.

Története[szerkesztés]

Először 2017. július 7-én mutatták be a dalt egy lipcsei koncerten, néhány másik új számmal egybejátszva.[1] Ekkor még teljesen más verzióban volt hallható, egy teljesen jumpstyle alapokra helyezett szám volt, egy alternatív refrénnel. A szeptemberben megjelent albumverzió már hardstyle alapokra épült, kicsit gyorsabb és keményebb lett, viszont bizonyos szempontból egyszerűbb.

2017 novemberében jelentették be, hogy a "100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked" lemezen fog szerepelni, mint vadonatúj kislemez. Kapott egy alcímet ("Amateur Hour"), és ennek megfelelően egy harmadik, újra átírt verziót, mely inkább a progresszív house és az EDM felé lett eltolva.

Számok listája[szerkesztés]

  1. In Rave We Trust - Amateur Hour (Anthem Mix) (3:25)
  2. In Rave We Trust - Amateur Hour (Anthem Club Mix) (4:41)

Közreműködtek[szerkesztés]

Más változatok[szerkesztés]

A 2017 nyarán megrendezett koncerteken még egy egész más, jumpstyle alapú változatát játszották. A "Forever" nagylemezre egy hardstyle alapú változat került fel.

Videóklip[szerkesztés]

A klip néhány újonnan felvett jelenetet leszámítva a 2016-os kolozsvári Untold Festival-fellépésen készült koncertfelvételekből áll. A klipben egyszer felbukkan, és a végén állóképként meg is jelenik a fesztivál logója, mely feltételezi, hogy promóciós videóról van szó.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. https://www.youtube.com/watch?v=p5TvKOaq2VU

Források[szerkesztés]