Szerkesztővita:Gara26/Archív1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gara26 3 évvel ezelőtt a(z) Szomorú vagyok én is Gara26 témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Gara26/Archív1!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Pagony foxhole 2016. augusztus 20., 22:33 (CEST)

Haven

Üdv! Az általad beírt szöveg (Haven szócikk) a http://www.port.hu/haven/pls/w/films.film_page?i_film_id=113660 címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Pagony foxhole 2016. augusztus 20., 22:33 (CEST)

A Supergirl epizódjainak listája

Átneveztem a fentire, mert elrontottad, továbbá a birtokos szerkezet elé kell névelő. – Pagony foxhole 2016. szeptember 13., 22:16 (CEST) Mondd, olvasod egyáltalán az üzeneteidet? Kérlek, többször ne rakd fel! És még most sem vetted észre, hogy hibás cím. – Pagony foxhole 2016. szeptember 13., 23:11 (CEST)

A Shezow epizódjainak listája

Szia Gara26! Kérlek szépen add hozzá a forrást, a plusz cikkhez, ha már csinálták ennek külön abból nyíló cikket. – Vakondka vita 2016. szeptember 14., 08:01 (CEST)

Az X-Men – Az újrakezdés epizódjainak listája

Ennél is ugyan erről van szó, mint az előbbinél. – Vakondka vita 2016. szeptember 14., 08:05 (CEST)

Transformers Mentő Botok epizódjainak listája

Köszi tettél pontot a sorszámok után, az úgy a jó. A végig számozás elsősorban jobb, de végső esetben, az a legjobb ha két számozás sor van. Egyikben a végig számozás, amíg a másikban az évadonkénti számozás látható. Majd csináld meg úgy, első sorban végig, második sorban évadonként. A címek mellé tedd az eredeti címeket is majd. A végére mehetnek majd a magyar és az eredeti premierek is. – Vakondka vita 2016. szeptember 23., 19:00 (CEST) Már kész lettem volna vele, ha nem nyulkáltál volna bele ezzel a hülyeséggel. – Vakondka vita 2016. szeptember 23., 19:15 (CEST) A végig számozás bent marad, eddig is bent volt a rendes cikkben. A második oszlopban lesz az évadonkénti számozás. – Vakondka vita 2016. szeptember 23., 19:31 (CEST) Látod ez szeretném, ezt már régóta alkalmazzuk így, és így tartalmazza a legtöbb hasznosat, ha külön cikket csinálsz. Meg mivel már a rendes cikkben megcsináltam a végig számozást, azt nem szeretném én se kárba vesszen, ahogy te sem, hogy legyen évadonkénti számozás. – Vakondka vita 2016. szeptember 23., 19:31 (CEST) Kérlek szépen, az üzenetekre válaszolj, ha kérdeznek, mert ha kommunikálsz a többiekkel, csak akkor haladsz rendesen előre. – Vakondka vita 2016. szeptember 23., 19:39 (CEST) És légyszíves többet ne csinálj, ugyan arról szóló cikket (más néven) kétszer. – Vakondka vita 2016. szeptember 24., 19:13 (CEST)

Második esély (televíziós sorozat, 2016)

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott Második esély (televíziós sorozat, 2016) szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat és ügyelj arra, hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt, nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Máté (vitalap) 2016. szeptember 27., 09:51 (CEST)
  • Szia, a lapot megmentettem a törléstől. Viszont felesleges külön epizódlistát csinálni, bőven elfér a sorozat szócikkében is az az egy táblázat (főleg, hogy bevezető sincs hozzá). Mivel törölték a sorozatot, több epizód már úgysem lesz. Üdv, HG vita 2016. szeptember 29., 16:09 (CEST)

A Hot Wheels – Az 5-ös osztag epizódjainak listája

Ezzel a formával hozd létre mindig a cikket, "epizódjainak listája", de az elejére "A" vagy "Az" tedd oda, és a magán vagy mássalhangzó kezdés helyességében. – Vakondka vita 2016. szeptember 27., 10:38 (CEST) Ha még nem vagy kész a listával tedd oda az "építés alatt" jelzés. Ez kell beírnod, csak időző jelek helyett kapcsos zárójelekkel. Mert ha nem teszed oda, és félre teszed a munkád, akkor szubcsonkra jelölik. A forrásokat meg légyszi add meg hozzá, ha külön listát csinálsz, mert akkor oda teszik a forrás kérő sablont, vagy legalább te tedd azt oda. Ezt "nincs forrás", csak ne idézőjelekkel, hanem kapcsos zárójelekkel. – Vakondka vita 2016. szeptember 27., 10:41 (CEST) Oda tettem neked az építés alatt ezt használd, amíg nem vagy kész, és a cikk nem éri el a csonk-szintet. A cikkben a box paramétere mögül, ilyenkor nem kell kivenned, eléd ha a névelőt is hozzászúrod, és akkor már ki is van javítva. Akkor kiveheted, ha anélkül is megjelenik, ugyanúgy kéken, az epizódlista jelzést a wikidatából, azt az előnézettel tudod megnézni. – Vakondka vita 2016. szeptember 27., 11:36 (CEST) Helyességek azért vannak, 2010.július az évszámot után a pont, a pont után tegyél oda szóközt, a dátum elé, és július, nem juliús, nem mindegy melyik rövid melyik hosszú. – Vakondka vita 2016. szeptember 27., 15:42 (CEST) A szóközt ott tényleg használd. – Vakondka vita 2016. október 4., 13:40 (CEST)

Power Rangers évadok és rangerők

Szia, ez micsoda? Hogyhogy rangerők? – Pagony foxhole 2016. október 1., 12:04 (CEST) Rájöttem: ez a ranger szó többes száma akar lenni? Akkor minimum rövid ö, de sokkal inkább e: rangerek. – Pagony foxhole 2016. október 1., 12:16 (CEST) Mondd, te nem olvasod a vitalapodat! Nagyon kérlek, ne hozd létre még egyszer! – Pagony foxhole 2016. október 1., 12:22 (CEST) Mostantól minden, rossz címmel feltöltött listádat törölni fogom. Elég volt. – Pagony foxhole 2016. október 8., 01:44 (CEST) Szóltam. Törlök. – Pagony foxhole 2016. október 14., 19:05 (CEST)

Supergirl

Egyelőre még hagyd a 2. évadot, amíg el nem készülnek azzal is. – Vakondka vita 2016. október 4., 13:39 (CEST)

kommunikálás

Tessék mindig elolvasni a többiek üzenetét is, és tessék velük kommunikálni, ha kérdésük van, ha már feljöttél a wikire. – Vakondka vita 2016. október 4., 13:50 (CEST)

Dinofroz

Köszi segítettél a 2. évad magyar címeinek beírásaiban, de ha benne lesz minden magyar cím, akkor az eredeti címek az olasz címekkel kéne szerepeljenek, akkor is ha angolul írták ki a tévében a címeket, mert olasz sorozat. – Vakondka vita 2016. november 18., 13:44 (CET)

A császárság kincse

Szia! Nincs olyan, hogy első évad. Ezek a sorozatok egyetlen évadból állnak. Xia Üzenő 2016. november 22., 22:35 (CET)

A császárság kincse epizódlista

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott A császárság kincse epizódlista szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat és ügyelj arra, hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt, nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Vépi vita 2016. november 25., 06:42 (CET)

eredeti adó

Olasz sorozatnál, az olasz az érdekes, az amerikai nem szükséges infó, felsorolhatnánk akkor 10 ország adását is. – Vakondka vita 2016. november 25., 22:28 (CET)

Sötét árvák

Akarsz-e még foglalkozni ezzel a cikkel (ez inkább egy infobox), mert ez így egy szubcsonk. Ha nem lesz bővítve, jelölöm szubcsonknak, ugyanis nem tartalmaz folyószöveget. Csujaposta 2016. december 3., 19:12 (CET) Még így is az. Próbálkozáshoz használd inkább a próbalapot. Csujaposta 2016. december 3., 19:17 (CET) Jelöltem, légy szíves nem új cikkeket létrehozni, hanem eggyel hosszabb ideig foglalkozni. Csujaposta 2016. december 3., 20:03 (CET)

Egy kiscica neked!

A KiWi TV eddigi hiánya miatt, a Dinofroz 2. évadának részeinek címeinek beírásaiért, megdicsérlek ezzel a kiscicával. Vakondka vita 2016. december 6., 20:29 (CET)

szedlacsekné

Mindjárt kihúzod a gyufát!
Ez a figyelmeztetés azoknak szól, akiket ugyan kedvelünk alapesetben, de valami oknál fogva (kekeckedés, szőrszálhasogatós viták, beszólogatás, keresztbetevések miatt) épp nagyon közel járnak már, ha nem vigyáznak, egy kiadós személyes támadáshoz, melyet ezúton is elkerülni igyekszünk, és arra kérjük őket, nézzenek magukba, elkerülendő a nagyobb bajt. Szimbolikus jelentése: Kívánom neked, hogy éjjelente a fotón látható özv. Szedlacsekné látogasson!

Mivel nem írsz, nem válaszolsz a vitalapokra sohasem, ez ingerel, ezért büntetés jeléül kapsz egy szedlacseknét is. – Vakondka vita 2016. december 6., 20:31 (CET)

Blokkértesítő

Blokkoltalak egy napra, hátha így észreveszed, amit feljebb is írtam: amikor már a huszadik epizódlistacikket hozod létre rossz címmel (kell elé határozott névelő), elfogy a türelem. – Pagony foxhole 2016. december 17., 20:54 (CET) Szia megértettem csak szeretném tudni hogy mikor tudok majd szerkeszteni talán holnap de egy dolgot nem értek pl. a sorozat címe : pl. Második esély megcsinálom az epizódlistáját akkor mindig csináljam meg így a nevét A Második esély epizódjainak listája vagy Az, A, epizód címei kell csinálni erre gondolsz. Mindig legyen rajta a epizódjainak listája legyen pl. A Bútorguruk, vagy A Kontár kivitelezők. Ha erre gondolsz így kéne csinálni akkor megértettem akkor más a sorozat címe és más az epizódjainak listája. Üdv: Gara26

Dátumok írásmódja

Szia! A Quantum Leap epizódjainak listája cikkben egy csomó dátum írásmódját elrontottad, ezért szólok, hogy az írásmódra rosszul emlékszel (ha erről van szó, és nem szándékosan rontottad el). Tehát a dátumokban az évszám után van egy pont és természetesen - mint minden írásjel után - hagyni kell egy szóközt. Így ezt a szerkesztést visszavontam. misibacsi*üzenet 2016. december 30., 18:00 (CET) Légy szíves javítsd a dátumokat, amiket most írtál be a cikkbe! Mindet rosszul írtad, pedig nem nehéz a szabály! A Quantum Leap – Az időutazó epizódjainak listája misibacsi*üzenet 2017. január 3., 21:42 (CET)

A Quantum Leap – Az időutazó epizódjainak listája

Szia! Érdekelne, hogy az epizódok magyar címeit honnan olvasod le? misibacsi*üzenet 2017. január 1., 09:45 (CET) ezt miért kertezed hallás alapján írtam le ha van valami rossz amit leírtam akkor javítsd ki nem baj. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Gara26 (vitalap | szerkesztései) A portól meg más webhelyekről az epizódlista cikkbe se másolj be teljesen azonos szöveget, kérlek szépen. – Vakondka vita 2017. január 1., 14:46 (CET)

Értem. Azért kérdeztem, mert több helyen nyelvtanilag hibás szót írtál. Ezeket próbálom javítani, de csak tippelni tudok. misibacsi*üzenet 2017. január 1., 20:59 (CET)

Kibővítettem az epizódlista nevét, a teljes magyar címre, ahogy a cikkben is volt. Arra kérlek szépen, ha külön epizódlista cikket csinálsz, akkor ott is add meg a forrásaidat. Ha nincsenek hozzá források, akkor legalább tedd ki felülre a nincs forrás sablont. Az üzeneteidet meg alá kéne írnod, ahogy azt úgy illik. – Vakondka vita 2017. január 1., 21:42 (CET) Tudsz ezekhez epizódlistákhoz forrásokat idézni? Ezenkívül kéne legalább egy nyúlfarknyi bevezető is. Csujaposta 2017. január 6., 21:25 (CET) Én nem a cselekmény rövid összefoglalójának a leírására gondoltam, hanem, ha például az epizódok számát leírná, az már jó lenne. Csujaposta 2017. január 6., 21:40 (CET) 1.évad -> 1. évad, de jobb az első évad. Csujaposta 2017. január 7., 00:34 (CET)

A császárság kincse epizódjainak listája‎

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott A császárság kincse epizódjainak listája‎ szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat és ügyelj arra, hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt, nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Csujaposta 2017. január 6., 21:59 (CET) Az említett szócikk a címeken és a gyártási számokon kívül nem tartalmaz semmit. Csujaposta 2017. január 6., 21:59 (CET)

A betoldásod másolat volt a sorozat-barat.club weboldalról, ha nem az lett volna, akkor sem állta volna meg a helyét. A sorozatos másolgatás blokkolással jár, amit – ugye – mindenki el szeretne kerülni. Csujaposta 2017. január 6., 22:28 (CET) Kipucolás után ezek szubcsonkok... Sürgős átírásra van szükség. Csujaposta 2017. január 7., 00:59 (CET)

Az ördögűző epizódjainak listája

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott Az ördögűző epizódjainak listája szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat és ügyelj arra, hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt, nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Csujaposta 2017. január 8., 19:21 (CET)

A Quantum Leap – Az időutazó című filmsorozat

Szevasz Gara26! Oké most már nem másoltad a portól, hanem új szöveget írtál, de amúgy nem fontos ismertető szöveget tenni az epizódok listája cikkbe, elég a főcikkben az ismertető szakaszban, de persze ide sem tilos. – Vakondka vita 2017. január 8., 21:17 (CET) oké értem csak amit csináltam szerkesztési epizódokat azt írja hogy 5 napon belül nem írók még fontos adatokat a törölni fogjátok csak ezért írtam egy bevezető ismertetőt. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Gara26 (vitalap | szerkesztései)

Források

pl. milyen forrásokra gondolsz azt szeretném tudni mert ezt az egyet nem tudom. A források azok weboldaka, amikről írod a wikit, de utólag is meg kell adni. Ha magadtól írtad, keresni kell olyan weboldalakat, amik alátámasztják a szócikk tartalmát, hogy helyesen lett megadva minden. Mivel a wikipédia nem elsődlegesen tényt közlő tárhely, amíg nincs forrás, addig tedd ki a "nincs forrás" sablont, ha van csak nem mindenhez elég, akkor a "részben nincs forrás" sablont a cikk tetejére. Kapcsos zárójelekkel kell kitenni. – Vakondka vita 2017. január 10., 10:49 (CET) A külföldi cikkek azok nem jók forrásnak, a wikipédián kívül megbízható weboldalak kellenek, amik alátámasztják a cikk tartalmát. Vannak webhelyek, amik nem eléggé megbízható oldalak, de tartalmaznak infót a cikkel kapcsolatosan, azok mehetnek a további információk szakaszba. A külföldi cikkekből esetleg hozhatsz át megadott forrást, ha a huwikiben is bent vannak az infók. – Vakondka vita 2017. január 10., 13:13 (CET)

A Haven című filmsorozat

Haven sorozatnál kérek egy kis segítséget ahol egy kicsit meg kéne szerkeszteni az oldalt ebben tudnátok segíteni. Üdv: Gara26 segítettem – Vakondka vita 2017. január 10., 10:45 (CET) köszönöm szépen – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Gara26 (vitalap | szerkesztései) szívesen – Vakondka vita 2017. január 10., 10:49 (CET)

cselekmény, történet, ismertető, rövid tartalom

A portról meg más weboldalakról azonosan nem szabad lemásolni a szöveget, mert a szöveg lehet, hogy jogvédett, a wikipédia pedig ellenjavallja a jogvédett szövegek másolatát. Átfogalmazni nem tilos, de nem is célszerű, mert nehéz úgy átfogalmazni, hogy láthatóan eltérjen az eredeti szövegtől. Egy kis szórend átcserélése, megy egy kis szerkezet megváltoztatása még nem elég. Tehát ha nagyon hasonlít az eredeti szövegre, akkor úgy még mindig nem jó. Inkább a saját megfogalmazásoddal írd meg, ha már láttad a filmsorozatot. Ha még nem láttad, akkor természetesen nem azt jelenti ne írd meg, hanem nézd meg előtte és utána írd meg. Fordíthatsz külföldi cikkből is szöveget, de csak akkor fordíts, ha elegendő nyelvtudással tudod azt a nyelvet. Ha még nem tudod a nyelvet, akkor előtte tanuld meg azt a nyelvet egy elfogadhatóan elegendő nyelvtudással, ha fordítani akarsz. A webordítót ne használd, szöveg fordítására, mert a robot elég gyakran értelmetlen vagy magyartalan szöveget hoz ki, magyar szavakkal. Ha helyesen fordítottál magadtól, akkor tüntesd fel részben a cikk annak a külföldi változatán alapul, alul egy fordítás szakaszban, egy fordítás jelzéssel. Ha magadtól írod a szöveget, akkor arra ügyelj, ne legyenek benne elgépelések, sem helyesírási hibák, és ügyelj rá, hogy értelmes, magyaros szórendű valamint enciklopédikus legyen a szöveg. – Vakondka vita 2017. január 10., 11:02 (CET)

Tipp

Jó látni, hogy forrásokat teszel a cikkekbe. A figyelmedbe ajánlom a {{citeweb}} sablont, amivel a külső linkeket szebbé teheted. Csujaposta 2017. január 12., 16:03 (CET) köszönöm pl. kérlek szépen mutasd meg ezen https://hu.wikipedia.org/wiki/A_Kapcsolat_epiz%C3%B3djainak_list%C3%A1ja az internet címen a forrásoknál ezt a {{citeweb}} hogy néz neki a forrás sablon. Kész, valami hasonló kéne. Viszont hagy kérjelek meg, hogyha az angol wikit használod föl forrásként, azt külön „Fordítás” szakaszban jelöld meg. Csujaposta 2017. január 12., 16:41 (CET) A hozzáférés megadása azért lenne fontos, mert az oldalakon a tartalom megváltozhat vagy meg is szűnhet. Csujaposta 2017. január 12., 18:18 (CET)

Aláírások

Szia Gara26! Az üzeneteket már alá tudod írni szabályosan? – Vakondka vita 2017. január 13., 09:49 (CET) A szerkesztővita szerkesztésében, ott felül van 17 négyzet balról jobbra a 9-et kell megnyomni, egy hullámos vonal, az-az aláírás időponttal. – Vakondka vita 2017. január 13., 12:11 (CET) Próbáld meg kérlek szépen. – Vakondka vita 2017. január 13., 18:27 (CET) Ezt illesztené be: ~~~~, ez változik aláírássá. Csujaposta 2017. január 13., 18:29 (CET)

A Hódító hódok epizódjainak listája 2

Szeretném ha ez lenne a Hódító hódok epizódjainak listája és szeretném ha régi hódító hódok leírása benne lenne amit én szerkesztettem. Remélem ez így megfelelő lesz.

User:EGalvez (WMF)/Sandbox/MassMessageTest

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey (revised heading)

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.
  3. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  4. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

A Hódító hódok epizódjainak listája

Szia! A A Hódító hódok epizódjainak listája 2 cikket átírtam a A Hódító hódok epizódjainak listája szócikkbe. Kérlek a továbbiakban ott szerkeszd. Illetve ha esetleg túl hosszú lenne a munka, akkor a próbalapodon vagy egy allapodon írd meg a cikket, pl. Szerkesztő:Gara26/A Hódító hódok epizódjainak listája. Köszönöm és további jó munkát! Üdv. – LaSza 🚍🚊🚎🚇 miben segíthetek? 2017. január 30., 21:51 (CET)

színész

Szia Gara26! Azt akartam mondani, hogy a táblázatban a színész(nő) itt a táblázatban nem kell zárójelbe a (nő), elég ha annyit írsz színész. Én is úgy használtam, de egyszer említette Jávori Isvtán, hogy anélkül is bent van, hogy férfire és nőre egyaránt vonatkozik. A sorrendet a szereplő, színész, magyar hang és leírás ebben a sorrendben javaslom, így a legjobb. További jó munkát kívánok. – Vakondka vita 2017. február 13., 10:05 (CET) Látom már E-mail elérhetőséged is van, az nagyon jó, legutóbb még nem láttam, nem rég. :) – Vakondka vita 2017. február 13., 10:35 (CET) Köszönöm hogy szóltál szeretnék egy kis segítségek kérni hol tudom megnézni a magyar nézettséget ahol a magyar sorozatok vannak pl. A sötét árvák, a visszatérők, csúcsformában, halálos fegyver stb. meg a többi.

Boldog Karácsonyt és Szilveszter

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok! Szilveszter mindenkinek és neked is Vakondka Vakondka és nagyon büszke vagyok rád és a többiekre is hogy nagyon szép munkát csináltok. Üdv: – Gara26 vita 2017. december 21., 20:53 (CET) itt írtál :-)Vakondka vita 2017. december 21., 21:04 (CET)

Power Rangers évadok és rangerek

Szia! A(z) Power Rangers évadok és rangerek valószínűleg nem felel meg a Wikipédia követelményeinek, ezért a törléséről megbeszélés folyik a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Power Rangers évadok és rangerek címen. Ha nem értesz egyet, ott tudsz hozzászólni. Ha eddig nem vettél még részt törlési megbeszélésen, a Wikipédia:Törlési irányelvek és a Wikipédia:Törlési javaslatok megbeszélése lapokon olvashatsz róla bővebben. – Crimeavita 2020. május 30., 09:32 (CEST)

Szomorú vagyok én is Gara26

Mindenki elmehet a büdös francba, mert jót szerettem volna, tetti sajnos nem vagyok olyan jó a szöveg írásnál vagy is a cselekménynél nem tudom jól megfogalmazni a lényeget ennyi, akkor töröljétek az összes szerkesztésem, amit csináltam most már nem érdekel semmit teljesen elvettétek a kedvemet a szerkesztésről akkor abba hagyom most mer nem érdekel ez a wikipedia szerkesztő oldal. Csináljatok amit akartok. Akinek nem tettcikk az meg ne írjon ide viszlát. Üdv – Gara26 vita 2020. július 23., 20:10 (CEST)