Szerkesztővita:RI99

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves RI99!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Vépi vita 2019. május 7., 06:40 (CEST)

MHD Poprád-Tátra[szerkesztés]

Üdv! Ugye ezt nem hagyod így, félig (sem) lefordítva? Mert akkor hamar törlésre kerül... Jó szerkesztést, – Vépi vita 2019. május 7., 06:41 (CEST)

MHD Poprád-Tátra[szerkesztés]

Üdv Rajczy István! Értesítelek, hogy az általad létrehozott MHD Poprád-Tátra szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/MHD Poprád-Tátra oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! Vépi vita 2019. október 30., 15:16 (CET)

Szűz Mária-templom (Vereknye)[szerkesztés]

Üdv! Magyarul a kereslet templommal kapcsolatban furán hangzik. Alapkőzetet és építkezést nem ünnepélyesítenek. Templomot nem vesznek üzembe. Szentelést nem készítenek. A templom neve helyesen Szűz Mária-templom. – Vépi vita 2019. október 30., 20:10 (CET)

A fentiek röviden összefoglalva: az angol cikkből gépi fordítást készítettél, s azt betűről betűre bemásoltad. (Megcsináltam a tesztet a Google Translate-tal: pontosan ezt adja.) S miért tüntetted el a Fordítás szakaszt, amit beírtam? – Vépi vita 2019. október 30., 20:17 (CET)

Maradjunk most már a helyes című változatnál, a hibás című már nincs is meg. Viszont ha ilyen értelmetlen marad a szöveg, kénytelen leszek rátenni a gépi fordítást sablont, ami viszont azt jelenti, előbb-utóbb a törlés sorsára jut. – Vépi vita 2019. október 31., 09:41 (CET)

OMSI[szerkesztés]

Köszönjük érdeklődésedet a Wikipédia iránt! A próbaszerkesztésed (az OMSI szócikkben) sikeres volt, de mivel az ilyen szárnypróbálgatások nem maradhatnak benne a cikkekben, töröltük. Arra kérünk, hogy a további kísérletezgetéseidhez a → Homokozót használd! Olvasd el az Üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy, hogyan tudnál részt venni a projektben. – balint36 🚌 buszmegálló 2019. november 4., 17:29 (CET)

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Kedves Rajczy István!

Légy szíves, ne írj valótlan és/vagy politikai véleményt tükröző adatokat a cikkekbe, értem ezalatt az olyan szerkesztéseidet, mint például amikor átírtad Magas-Tátra és Vereknye helyszínét is Magyarországra. Az ilyen szerkesztések vandalizmusnak minősülnek. Köszönöm. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2020. január 5., 16:36 (CET)

Gépi fordítás[szerkesztés]

Traducción.png

Szia! Az általad létrehozott Mezőgazdasági utca (Pozsony) szócikk szövege részben, vagy egészben értelmetlen zagyvaság, valószínűleg fordítógép segítségével készült. Mivel a nem megfelelő szövegű cikkek nem maradhatnak fenn a Wikipédiában, a gépi fordításokat minden esetben töröljük, vagy visszavonjuk. Ez a sors vár a fenti cikkre is. Arra kérünk, hogy a továbbiakban ne hozz létre ilyen cikkeket, hanem ha valamit fontosnak gondolsz, akkor azt fordítsd le te magad, vagy hagyd rá egy olyan szerkesztőre, aki képes erre. Ha hiányolsz egy cikket a Wikipédiából, akkor azt jelezheted az erre a célra létrehozott oldalon. További jó szerkesztést, és ha segítségre van szükséged, írj bátran a vitalapomra! – Vépi vita 2020. március 7., 15:52 (CET)

Neodosielaj počítačom generované preklady! Ďakujem!--Linkoman vita 2020. május 10., 20:04 (CEST)

Ja som neodoslal žiadny preklad generovaný počítačom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Celý text som preložil ja osobne, bez použitia automatického prekladu!!!!!!!!! RI99 vita 2020. május 10., 20:08 (CEST)

Értem. De sajnos, a szöveg gépi fordítás nélkül is olyan személyre vall, aki keveset ír magyarul... Például a BKV szlovák szövegben nem értelmezhető, mert egy budapesti vállalat rövidítése.... --Linkoman vita 2020. május 10., 20:21 (CEST)

Queue hegy[szerkesztés]

Ne haragudj, de mi ez a marhaság? Párizs közepén??? – Pagony foxhole 2020. július 5., 22:12 (CEST)

Töröltem. – Pagony foxhole 2020. július 5., 22:20 (CEST)