Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/MHD Poprád-Tátra

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Eltévedt tartalom, törölve. – Pagony foxhole 2019. november 7., 01:46 (CET)

MHD Poprád-Tátra[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a cikk törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Mintha nem lenne teljesen lefordítva (még a cím sincs összhangban a bevezetővel). Helyenként mintha gépi fordítás lenne. Az a cikk, amelyből a szerk. összefoglaló szerint fordították, már nem létezik. Szükség van erre (így)? Vépi vita 2019. október 30., 15:14 (CET)

  • Ez bizony törlendő: alapból is csak egy menetrendi tábla, amit nem gyűjtünk a Wikipédián, a leghosszabb folyószöveges rész kb. tíz szóból áll. Ez így nem szócikk. Palotabarát vita 2019. október 30., 15:19 (CET)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!