Szerkesztő:Eino81/2008. július - 2008. szeptember

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

re: Udmurt nyelv[szerkesztés]

Tetszik, amúgy az új (egyben első) kiemeltes-box? – Baráti üdvözlettel: Madura mate Email vitázz B 2008. július 31., 17:05 (CEST)

Már a feléig eljutottam, látszik, hogy mi az igazi szakterületed :-) Grúz és örmény átíróval viaskodom, neked van némi elképzelésed arról, hogy hogyan is írjuk át pontosan? (Én IPÁ-hoz mentem) - CFC Sportmédia 2008. augusztus 5., 22:44 (CEST)

Basque version of Ecser[szerkesztés]

Hi!

I have already translated the article about your village to my language, you can see it . I hope you would like it. Best wishes!

Képek[szerkesztés]

Szépek :) Zord havas tájakra számítottam, erre ott is kiderül, hogy ott is tud zöldellni a fű :) Ezekben a fakunyhókban tényleg laknak, vagy csak a turisták szórakoztatására vannak? Hasonlókat láttam a göcseji skanzenben a rokon népek házait bemutató részen :) ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 1., 13:56 (CEST)

Egész cikket sajnos nem lehet szerintem... De én nem vagyok szakértő az ilyenben. ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 1., 14:10 (CEST)

Jé... előbb fel se tűnt, pedig a rajzot megnéztem és tetszett, de valahogy első blikkre nem ismertem fel a neved cirill betűkkel :D ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 1., 14:18 (CEST)

elgépelted amúgy az allapod címét, akartam kérdezni valamit a vitalapján, de azt írja ki, hogy nincs ilyen felhasználó :) ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 1., 14:27 (CEST)

Kalasnyikov[szerkesztés]

Azt nem töröltem, hogy Izsevszkben él! Azt is tudom, hogy ott dolgozott, meg hogy díszpolgár. Csak azt töröltem, hogy gyárat alapított! A szovjet rendszerben ez elképzelhetetlen volt, az első izsevszki fegyvergyárat egyébként a 19. század elején alapították. - Vadaro vita 2008. augusztus 2., 21:05 (CEST)

iwiwes engedélykérés[szerkesztés]

Szia, csinálhatsz róla screenshotot, akkor lesz "bizonyíték" a levelezésről, azt feltöltheted egy ingyenes szolgáltatóhoz, mint mindjuk a www.imageshack.us majd a kép linkjét megadod az engedélykérés bemutatása alatt, én már commonsra is csináltam ilyet, és elfogadták még az OTRS-ben is (Facebook-os engedélykérés volt). Üd, – Timish levélboksz 2008. augusztus 4., 15:06 (CEST)

Aha, print screenből persze vágd ki a személyes infókat, ha van, vagy ki lehet satírozni őket, én úgy szoktam cisnálni, hogy a jobb alsó sarokban lévő óra felé viszem a kurzort, akkor mutatja a dátumot, és úgy print screenezek, a browser tetejét általában levágom, hogy ne lehessen tudni, hogy explorer vagy firefox meg minden olyat kisatírozok, ami nem feltétlen kell az engedély ellenőrzéséhez. aztán fel ImageShack-re és a link mehet a képhez az engedély rovatba, nem is muszáj vitalapra mehet rögtön a leírósablonba bele. – Timish levélboksz 2008. augusztus 4., 15:11 (CEST)
Szia, nem kell ám saját domain ehhez. :)Nyugodtan fel lehet tölteni http://www.imageshack.us vagy www.tinypic.com -féle képfeltöltő oldalakra, ezeket kifejezetten azért találták ki, hogy gépről fel lehessen tölteni egy-egy képet és linket megosztani másokkal, anélkül, hogy regisztálni kéne bárhol is. Csak feltöltöd, megadja a linket, és már oszthtaod is megfele a linket. Próbáld ki. :) a liket amit adtál sajnos nem tudom megnyitni, az irodában le van tiltva az fw és társai. :) – Timish levélboksz 2008. augusztus 4., 15:46 (CEST)

Aláírás[szerkesztés]

Az aláírásodnak nem kellene hasonlítania a felhasználó nevedhez szerinted?? – Beyond silence Üz 2008. augusztus 5., 13:34 (CEST)

Nem. Mindenkinek olyan aláírása van, amilyet akar. - Dorgan labor 2008. augusztus 5., 13:38 (CEST)
Jópár szerkesztő (neveket nem sorolok) már évek óta más aláírást használ, mint a neve. Őket miért nem szúrtad ki eddig? – dani 2008. augusztus 5., 13:46 (CEST)
  • 1. csak kérdeztem. 2. másoknak legalább hasonlít (rövidítés), így szerintem félrevezető lehet. – Beyond silence Üz 2008. augusztus 5., 14:15 (CEST)

Hadd védjem meg Párvuszt, nekem is volt már olyan aláírásom, hogy köze nem volt a felhasználó nevemehze (pl Sude, Kirmizi-Beyaz), de így is ki lehetett találni ki vagyok, ha rámész a kurzorral az aláírásra, látod az eredeti felhazsnálónevet... – Timish levélboksz 2008. augusztus 6., 14:06 (CEST)

Dán nyelv[szerkesztés]

Az ok valószínűleg az, hogy a rowikiben a színvonal a bányászbéka segge alatt van. Alig vannak használható szócikkei. Üdv– Istvánka posta 2008. augusztus 5., 17:03 (CEST)

Pontos betűk[szerkesztés]

Azt hiszem az a baj, hogy nem unicode-ban vannak írva ezek a speckó betűk. meg kellene kerensi az udmurt nyelv unicode-os kódjait, és azzal megpróbálni a dolgot. Vagyis nem a browser unicode kódolása a hibás, hanem a betű, amit beríktál a szócikkbe (bér igazából IT gurut kéne megkérezned, mert nem értek ehhez). – Timish levélboksz 2008. augusztus 6., 14:04 (CEST)

Commons válasz[szerkesztés]

A kép lapján a Check usage füllel. Akkor kapsz egy ilyet:

http://toolserver.org/~daniel/WikiSense/CheckUsage.php?i=Szinva_stream_at_the_Szinva_Terrace.jpg&w=_100000#end

~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 6., 15:55 (CEST)

Hogy micsodához? Semennyit... :D ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 6., 16:01 (CEST)

Műszaki kocsmafalon kéne megkérdezni. (De udmurtul nem fognak tudni :)) ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 6., 16:05 (CEST)

Unicode[szerkesztés]

Szia! Kellene keresned egy megfelelő cirilles betűtípust, de amíg nem találsz, addig próbáld meg feltelepíteni ezt a betűtípust: http://www.unicode.org/policies/lastresortfont_eula.html (kattints az elfogadra alul) (Most ezt találtam, de lehet hogy van jobb is a neten, vagy ha telepíted az MS Office valamelyik újabb változatát, amely támogatja ezt). Üdv, – Dami vita 2008. augusztus 6., 17:40 (CEST)

Hát hirtelen nincs ötletem, honnan tudnád letölteni a megfelelő betűtípust... Talán még azt próbáld meg, hogy az oldal kódolását Unicode-ra állítod a bőngésződben (Firefoxban: Nézet --> Karakterkódolás --> Unicode (UTF-8) ). Üdv, – Dami vita 2008. augusztus 6., 21:26 (CEST)

sablon[szerkesztés]

Szia! szerintem jó ez így. Viszont a docsablont csináld meg légyszi. Más: a vitalapodat szerintem lehetne már archíválni. Ha kell, segítek benne. Szajci reci 2008. augusztus 7., 23:32 (CEST)

köszönöm kollega. Szajci reci 2008. augusztus 7., 23:42 (CEST)

Licenc[szerkesztés]

Szia! Írd oda, hogy még várjanak a törlésre, mert engedélyre vársz. ez a sablon: {{azonnali-várj}}(?). Majd biztos fogsz kapni wikibarsntart, csak várni kell. Én sem kaptam legalább 1 évig csillagot. Ha szépen dolgozol majd kapsz :) Szajci reci 2008. augusztus 8., 06:12 (CEST)

Udmurt levél[szerkesztés]

Egyenként kódoltad át a betűket krikszkrakszból? hú, a mindenit, nagy meló lehettett :D de örülök, hogy megvan :) ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. augusztus 8., 14:36 (CEST)

Szia! Ha kiemelt lesz az udmurt nyelv, akkor mit fogsz csinálni, melyik lesz a következő kiemeltjelölted? Szajci reci 2008. augusztus 9., 12:33 (CEST)

Én örülnék neki, ha a magyar nyelv is kiemelt lenne. Az is finnugor, és elvégre ez a magyar wiki. Szajci reci 2008. augusztus 9., 12:56 (CEST)

Kategória:Szerkesztők, akik Szegeden egyetemisták[szerkesztés]

Szia! Utólagos engedélyeddel áttettelek a fenti kategóriába, mert a Kategória:Szegedi egyetemisták nem elég egyértelmű, arról nem is beszélve, hogy lényegében csak egy duplikátum. Egyébként nagyon szép a felhasználói lapod. Gratulálok hozzá! :) – Opa  vitalap 2008. augusztus 9., 16:27 (CEST)

Kérlek, ha új szakaszt hozol létre vitalapon vagy egy közösségi oldalon, ne a legutolsó szakasz megnyitásával, hanem a lap tetején lévő „új téma nyitása” füllel tedd. Ezzel elkerülheted, hogy megtévesztő szerkesztési összefoglalók jelenjenek meg a laptörténetben. A szerkesztési ütközések ellen is ez a leghatékonyabb védelem.

Ezt meg tessék megszokni! :-)Opa  vitalap 2008. augusztus 9., 22:43 (CEST)

:)[szerkesztés]

Ez milyen nyelven van és mit írnak rólad? Az a hímzett ing meg nagyon jó :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 13., 18:10 (CEST)

Nagyon jó lett a userlapod, igaz, úgy tűnik, nem 1024×768-ra van méretezve (vagy direkt akartál bele vízszintes gördítősávot? :) A magánjellegű képeidre nem akarsz valami szigorúbb licencet tenni a közkincs helyett? Én is azért copyrightoltam le a Szegeden készült képeimet, nehogy valamelyikünk arcával samponreklámon vagy ilyesmin találkozzunk :D (a közkincs elvileg mindent megenged). ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 16., 20:02 (CEST)

Király nagyon! Sok olyan van benne, amit én is tapasztaltam. Egyvalami még van, ami nekem nagyon bejött: rengeteg szépirodalmat olvasni az adott nyelven, először olyat, amit magyarul már ismerek, utána teljesen újakat. A zenehallgatás is igen jó módszer :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 17., 01:07 (CEST)

én csak nagyon keveset tudok hozzád képest, angol elég jól megy, németet folyékonyan olvasom, de nehezen fejezem ki magam, olaszba időnként belekezdek, csak elég szétszórt vagyok :) meg most az egyetemen jön majd az óegyiptomi (abból is picit már tudok, főleg szavakat, nyelvtant nem igazán :) meg ami engem nagyon érdeklő témában van, és az általam ismertekkel valamennyire rokon nyelven, azt néha ki tudom bogarászni, pl. spanyolul igen jó egyiptomos cikkek vannak a neten, azokat némi wordreference.com-os segítséggel majdhogynem teljesen értem, pedig sose tanultam spanyolul, csak a témához értek :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 17., 01:13 (CEST)

Koptot fogok tanulni az egyetemen, benne van a tantervben. Remélhetőleg akkor már tankönyvet is árulnak hozzá :) de egyébként angolul a világ összes nyelvének tankönyvét be lehet szerezni szerintem, csak utána kell mászni. A német iránti ellenszenvedet nem értem; gondolom, angolul is tanultál suliban, azt mégse utálod? Én részben azért is szeretem a németet, mert elég nehéz volt elérni, hogy tanulhassam, mindenáron a francia csoportba akartak benyomni :) lehet, hogy a gének is szerepet játszanak benne, 1/8 részt osztrák vagyok :) mondjuk ugyanennyi részben meg lengyel, de annak egyelőre félnék nekikezdeni. Látom, te meg családi okokból tanultál szlovákul :) Azzal mennyire érted meg a többi szláv nyelvet? Nekem úgy tűnt, pl. a cseh meg a lengyel közelebb állnak egymáshoz, mint a szlovákhoz, de ezt csak pár hallott szó alapján gondolom, szóval nem vagyok benne biztos. ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 18., 17:17 (CEST)

Nem volt marosvásárhelyi tali, túl sokat tököltünk a szervezéssel :( És nekem is hiányzik mindenki, és lehetne már következő találkozó. Én nem mondtam le arról se, hogy Mvhelyen legyen, csak jobb lenne már ősszel, amikor Pesten leszek, hogy egyből onnan tudjak utazni, ne Miskolcról kelljen előbb Pestre mennem és a hülye MÁV miatt lekésni a repülőt. A biciklidet meg most már lakatold le mindig :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 18., 17:31 (CEST)

de ez gondolom Szegedről 3500, nekem meg odáig kb. hétezer a vonatjegy, azonkívül tíz órát nem seggelek buszon, ha nem muszáj :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 18., 17:36 (CEST) izé, 3500 a vonatjegy is (/me nem szokta meg, hogy megint diák :) Pestről valahogy nehéz elhinnem, hogy ilyen olcsó lenne a buszjegy, nincs valami átverés ebben? ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 18., 17:40 (CEST)

Udmurt nyelv[szerkesztés]

Szia! gratulálok kiemelt lett a cikk. A magyar nyelvre ránéztél már? Mit szólsz hozzá? meg tudnád csinálni kiemeltre? Szajci reci 2008. augusztus 17., 07:15 (CEST)

Szia! Most már ki lehet tenni? láttam dolgoztál rajta! Szajci reci 2008. augusztus 19., 12:41 (CEST)

Értem. Ha majd végeztél vele szóljál légyszi. Szajci reci 2008. augusztus 19., 12:47 (CEST)

Rendszám[szerkesztés]

Már majdnem kész, csak nem tudom, mi az a registration region code. Nézd már meg, h ezek is jól vannak-e:

  • Series = sorozat
  • Registration code = regisztrációs kód Dani (vita) 2008. augusztus 18., 19:23 (CEST)
Elkészült. Jó így? Dani (vita) 2008. augusztus 18., 19:37 (CEST)

Láttam a szerkesztői lapodat, az fv-ben észrevettem a Szerkesztő:Eino81/ul/balmenü oldalt, akkor már egyből gondoltam :) Szerintem is nagyon jól néz ki, azért is vettem át. Egyébként a kép egyik feliratáról hiányzott egy r betű, javítottam. Dani (vita) 2008. augusztus 18., 19:59 (CEST)

Jelkez[szerkesztés]

Szia, köszi az üzenetedet. Már mindannyian kintvagyunk, én valójában már július közepe óta. Elég sok munka alakult ki, de szép folyamatosan fogok nézni mindent, ahogy eddig is. Neked is minden jót kívánok és gratulálok a szócikkedhez, valóban kiemelkedő munka! Üdv, – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. augusztus 19., 13:21 (CEST)

Sablon[szerkesztés]

Ja, és ha majd a rendszám sablont átnevezed a sbalonnévtérbe, figyelj rá, hogy van benne egy felelsleges "r" betű "... frorgalmi...", azt majd javítsd. Köszi, – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. augusztus 19., 13:29 (CEST)

Udmurtia[szerkesztés]

Szép :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 19., 17:18 (CEST)

Fotóid[szerkesztés]

Megnéztem a fotókat, nagyon jók, néhányat be fogok tenni az Izsevszk-cikkhez. Remélem, az udmurt WP-ben jelezted, hogy a szócikked kiemelt lett! Ez nekik is fontos lehet. Kösz az üzeneted, meg a komi-cikkről is a hírt. Már hetek óta alig írtam cikket a WP-ba, mert mással vagyok elfoglalva, de kb. 10 nap múlva folytatom. Szia! Vadaro vita 2008. augusztus 19., 19:35 (CEST)

Kezdőlap[szerkesztés]

Wikipédia:Szócikkek a kezdőlapon ez lesz az alighanem, de fogalmam sincs, hogy megy most a kezdőlapfrissítés, ezer éve nem csináltam :) ~ Alensha  hö? 2008. augusztus 19., 23:58 (CEST)

Szia! segítek. De most már csak 2009-re lehet feltenni cikkeket, szóval még bőven várhatsz. Szajci reci 2008. augusztus 20., 06:42 (CEST)

Arantxa Sánchez[szerkesztés]

Szia! Ezt az andorrai dolgot alá tudnád támasztani valamivel? Se a katalán, se a spanyol Wikin nincs benne ebben a kategóriában, egyedül a spanyol Wikin írják, hogy ott lakik, de a WTA honlapján Barcelonát írnak, ők pedig elég megbízhatóak... Spajci vita 2008. augusztus 20., 16:59 (CEST)

Finnország-portál[szerkesztés]

Szia! Nagyon menő a finn portál, csak így tovább! :) Mondjuk én személy szerint nem vagyok nagy barátja az animált cuccoknak, úgyhogy annyira nem bánom, hogy nincs feröeriből... ;)

Néhány jobbító szándékú javaslat:

  • Az alsó, "Finnországgal kapcsolatos szócikkek" doboznál valami nem stimmel, kicsit szét van esve és nem is az van benne ami rá van írva.
  • A fejléc képei nálam lelógnak jobbra a képernyőről (768x1024).

Első ránézésre ennyi, és hajrá! :) Üdv: – Antissimo vita 2008. augusztus 21., 21:28 (CEST)

Müriokephaloni csata[szerkesztés]

Szervusz! A Müriokephaloni csata finn nyelvű változatában esetleg nem lehetne felírni, hogy Magyarország is részt vett benne. Megadom a forrást: Markó László: A Magyar Állam Főméltóságai Szt. Istvántól napjainkig, Magyar Könyvklub 2000. ISBN 963 547 085 1. A magyarok vezetői Rátót nembeli Leusták erdélyi vajda és Ampud vagy Ompud nevezetű nádor voltak. Segítségedet előre is megköszönném! [törölt kép] DoncseczTöj njaš spor. 2008. augusztus 26., 17:11 (CEST)

Köszönöm! [törölt kép] DoncseczTöj njaš spor. 2008. szeptember 1., 17:52 (CEST)

Belorna[szerkesztés]

Ez nem játék, hanem csak az én agyszüleményem. Örülök, hogy tetszik. A környezetem nem így vélekedik.:-(Máté Email vitasarok B 2008. augusztus 30., 20:42 (CEST)

Refeencia, és külső hivatkozás[szerkesztés]

Szia! Te segítettél a Názáreti Egyház szócikkben, szeretném így a tanácsodat kérni. Javítottam a szócikken sokat, sok-sok referenciát tettem bele. Vannak szavak, amelyikből külső hivatkozást és referenciát egyaránt készíttem, és mindkettő ugyanarra a weblapra mutat. Azért tettem így, mert külső hivatkozás szerintem arra van, ha valakit érdekel a téma bővebben. A referencia, pedig a megbízhatóság miatt. Szerinted így nem zavaró? Pl.: Szolgálatok alatt a Nemzetközi Názáreti Ifjúság. (Meg a többi a felsorolásban.) Köszönettel: – rudi vita 2008. szeptember 1., 21:52 (CEST)

Udmurt nyelv[szerkesztés]

Bocs a megkésett válaszért, de júliusban és augusztusban nem voltam Internet-közelben. Látom, közben kiemelt lett az "Udmurt nyelv". Gratulálok, szép munka! Nyelvszerető vita 2008. szeptember 2., 22:22 (CEST)

User:Parvus7[szerkesztés]

Nem zavar a nevetek hasonlósága, ugye? Tulajdonképpen nem tudom, mi lenne, ha igen, mert elvileg régebben regisztrált, mint te, de azóta alig szerkesztett, simán újnak hittem... ~ Alensha  hö? 2008. szeptember 3., 22:59 (CEST)

Számi[szerkesztés]

Aku minta kamu, pelan-pelan jalan-jalan. Saya tidak pikir, artikel itu baik untuk kamu! Selamat malam, – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 4., 18:36 (CEST)

Hát, már nem is nagyon tudok. 1987-ben felsőfokú államvizsgát szereztem, de azóta egy szót nem hallottam és beszéltem :) – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 4., 18:54 (CEST)
Igen, Pesten. 1982-85 között Indonéziában éltem, mint kiküldöttgyerek, indiai suliba jártam, de azért indonézül is taulgattam. Itthon az akkori nagykövet vizsgáztatott le, a Külügyminisztériumban. Ennek 21 éve :( – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 4., 19:00 (CEST)

Kopt[szerkesztés]

Szia! Igen, egyiptológus leszek, ha minden igaz :) Még nem tudom, milyen tankönyveink lesznek, lefogadom, hogy jelentős részük angol, de szerintem neked az se okozna gondot :)

A szócikked jó, már várom, mikor kerül ki főnévtérbe :D

~ Alensha  hö? 2008. szeptember 4., 19:52 (CEST)

Ha lesz, szólok majd, hogy mi a címe meg hol lehet beszerezni. Ha Szegeden nem kapni, küldök neked belőle. ztán jövő ilyenkor már koptul beszélgetünk a wikitalin, a többiek meg csak néznek :D Egyetemi tanár leszel? A mindenit :O Udmurtot tanítasz majd? ~ Alensha  hö? 2008. szeptember 4., 20:05 (CEST)

Index cikk[szerkesztés]

Végigrágtam magam rajta, örülök, mint mindig, amikor szépeket is írnak :) (persze az Index hozza a formáját most is, szerintük Az arany ember Jókai egyetlen regénye... na mind1.)

na, ezt nem értettem: „eredetileg azok a szócikkek voltak kiemeltek, amelyeket "mutogatni is mer az ember: jó hosszú, jól megírt, szép, tartalmas cikkek". Aztán lassan változott a helyzet, a kiemelés most már minőséget jelent, olyan cikkeket, amelyek tartalmukat, helyesírásukat, stílusukat tekintve is figyelemre méltóak.” – Magyarán eddig a jók voltak a kiemelt cikkek, most meg a jók? Te vágod a különbséget a két mondat közt? Én nem... :D A tartalom meg sose volt szempont kiemelt cikknél, persze a nagy grin nem szokott hülyeséget beszélni, biztos csak félreértették :))) ~ Alensha  hö? 2008. szeptember 4., 20:03 (CEST)

wikiszótáros kérdés[szerkesztés]

Szia! Mikor jösz fel a wikiszótárba? Azt akartam kérni, hogy szavazz légyszi a törlési szavazásnál ott, mert egyet nem tudok eldönteni, hogy töröljem, vagy nem. légyszi gyere fel. Szajci reci 2008. szeptember 8., 12:36 (CEST)

Szia! Régen láttalak a wikiszótárba? nem jösz szerkeszteni? :) Szajci reci 2008. szeptember 15., 12:50 (CEST)

Rendben van. A finnen én most egyszer végigszaladtam, szóval eléggé sok szó lett most ott:) Szajci reci 2008. szeptember 15., 12:53 (CEST)

re: Obama[szerkesztés]

Jaaa, értem. Olvasnom kéne tudni... :D ~ Alensha  hö? 2008. szeptember 12., 14:34 (CEST)

Mesterséges nyelved[szerkesztés]

Szia! Legyen a nyelved Eino vagy Magor nyelv. Szerintem. Szajci reci 2008. szeptember 15., 13:03 (CEST)

Maguri nem rossz, de legyen Madino Madjar és az Eino vegyítése! Szajci reci 2008. szeptember 15., 13:08 (CEST)

Erről jut eszembe: Padremoñal nyelv :) – Mex plática 2008. szeptember 15., 13:10 (CEST)

Eino81, egyre vigyázz: a Wikipédia nem saját kutatások gyűjtőhelye, tehát nem adhat helyt saját találmányoknak, felfedezéseknek. Nem is ingyenes webtárhely, tehát kutatni-fejleszteni sem igen illik itten. Kérlek, mielőtt túl sok munkát feccölsz bele, bizonyosodj meg arról, hogy leendő cikked forrásokkal alátámasztható és kellően nevezetes ahhoz, hogy egy elektronikus enciklopédia közölhesse. Tiszta barátsággal, – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 15., 14:29 (CEST)
Ja, az más... Tehát (kak minyimum) Gaja, Madura mate, és Alensha is abúzusra IS használják a holland szervereket. Na, majd jön még kutyára bölénycsorda!... :) – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 15., 15:08 (CEST)

Spanyol szókincs[szerkesztés]

A nyelvekről jutott eszembe, kiemeltszavazáson van a fenti cikkem, ha van időd és kedved, kérlek foglalj állást ezen a lapon. Üdv, – Mex plática 2008. szeptember 15., 14:41 (CEST)

:D[szerkesztés]

Dehogy bajos, bogaram, nagyrészt öniróniából mondtam, mert nekem is van ingyentárhely allapom :D ~ Alensha  hö? 2008. szeptember 15., 14:59 (CEST)

Grrr... de már nem sokáig... grrr... mert kiszereméra bávatag szütymüke bekrumpulanciázik, és aztán már nehéz lesz a sok kamalkantyi küzött megtalálni az ocsút... – Burumbátor zöldposztós csatatér 2008. szeptember 15., 15:10 (CEST)

Enio! A Madi Wikipedia nema indienes tarhei. Tis perc-ete vona o torles–o. (A mondat azt jelenti, hogy harmadik általános óta folyamatosan béna voltam nyelvtanból. A kísérlet viszont nagyon érdekes.) Beroesz 2008. szeptember 15., 15:28 (CEST)

Beroesz! Nem semtelenkedni az Einoval, mert ene rug set segg-ete, gasember. ~ Alensha  hö? 2008. szeptember 15., 15:34 (CEST)

én is ritkán wikizek mostanában... épp Pesten vagyok, tegnap jöttem :) még mindig nem tanuljuk a nyelveket :( majd októbertől kezdődnek az érdekesebb tárgyak. most még főleg az alapozó rizsa van, mondjuk ez se rossz.

egyébként ha egy könyvesboltban azt hallottam volna, hogy "egy örmény szótárt kérek", rögtön odafordultam volna, mert tudtam volna, hogy ez rajtad kívül más nem lehet... :D (a Burum mit mond itt fenn, neki is külön nyelve van?) ~ Alensha  hö? 2008. szeptember 15., 15:31 (CEST)

Licenc nélküli kép[szerkesztés]

Ezt az üzenetet Peti610bot vita automatikusan helyezte el a vitalapodon, kérdéseddel fordulj a gazdájához, vagy a Kocsmafalhoz. --Peti610bot vita 2008. szeptember 15., 17:31 (CEST)

Udmurtia[szerkesztés]

Szia! A szótárban is van a redirekt. Azt kell használni. Szajci reci 2008. szeptember 16., 13:42 (CEST)

Taino szó[szerkesztés]

Szívesen, reméltem nem lesz probléma, hogy belekontárkodtam :)– Mex plática 2008. szeptember 19., 13:59 (CEST)

Gulyás[szerkesztés]

Szia! Én ezt a szót nem venném fel a listára; az érveimet leírtam az allapod vitalapjára. Üdv, – Mex plática 2008. szeptember 20., 22:32 (CEST)

Kiemelésben segítés[szerkesztés]

Szia!
Nincs kedved aláírásoddal segíteni a szócikkem kiemelését? Hiszen te is segítettél abban, hogy ilyen jó legyen. – rudi vita 2008. szeptember 22., 11:15 (CEST)

Köszönöm.– rudi vita 2008. szeptember 22., 13:05 (CEST)