Mádai Vivien

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Mádai Vivien
Született Mádai Vivien
1989április 10. (33 éves)
Budapest
Állampolgársága magyar
Házastársa Szabó Zoltán
Foglalkozása műsorvezető
Iskolái

SablonWikidataSegítség

Mádai Vivien (Budapest, 1989. április 10. –) magyar műsorvezető.

Életpályája[szerkesztés]

A gimnáziumot a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatán végezte, majd ezután kiment Dániába és ott a Vraa Hojskole-be járt. Az egyetem miatt visszatért Magyarországra, és a Színház-és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán tanult.

Karrierje 2010-ben kezdődött, amikor megkapta az egyik műsorvezetői posztot a Való Világ című valóságshow délutáni beszélgetős műsorában, a NekedValó-ban, ahol Istenes Bence volt a műsorvezetőtársa, és a kiesett villalakókkal, valamint a hozzájuk kapcsolódó emberekkel beszélgettek. A NekedValó vége után olyan műsorokba hívták, mint a Reggeli vagy a Reflektor. 2013 márciusában a csatornával közös megegyezés alapján Vivien kilépett a Reflektorból, helyét a Viva Tv egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn vette át.

Magánélete[szerkesztés]

2011 nyarán feleségül ment szintén a televíziónál dolgozó Dávid Bencéhez egy trópusi szigeten, ám nyolc hónap után úgy döntöttek, hogy elválnak.

Műsorai[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]

  • Mádai Vivien. digitalhungary.hu. [2019. március 31-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2019. március 31.)