Kajdi Csaba

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Kajdi Csaba János
Született1974augusztus 31. (49 éves)
Budapest
BeceneveCyla
ÁlneveCyla
Állampolgárságamagyar
Foglalkozásainfluenszer

SablonWikidataSegítség

Kajdi Csaba János (Budapest, 1974. augusztus 31. –) a Visage modellügynökség tulajdonosa, influenszer. Dédszülei francia arisztokraták voltak.[1] Egy magyar modellügynökség vezetője. [2] Instagram oldalán rendszeresen oszt meg történeteket mindennapjairól, utazásairól (CylaTours), kulturális témában (Cyla Kultúrpercek), valamint gasztronómiai témákban (Cyla Gastro).[3]

A legelső Cyla Sztori-beszélgetés, ahonnan az egész előadássorozat indult.

Élete[szerkesztés]

Budapesten született, iskoláit Magyarországon végezte. Gyermekként nyarait Nizzában és Párizsban töltötte. Tanulmányait PR és kommunikáció szakon végezte, majd a Magyar Televíziónál helyezkedett el. A televízió után egy modellügynökségnél kezdett el dolgozni, majd fél évvel később megalapította saját ügynökségét, a Visage modellügynökséget. Az ügynökség a francia családi vonal miatt kapott francia nevet.[4]

2020-ban a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorának volt az egyik zsűritagja, mind a két évadban. A Kodolányi János Egyetemen végzett üzleti kommunikáció szakirányon. Jelenleg az egyetemen óraadó.

Művei[szerkesztés]

  • Papp Gergő Pimaszúr–Kajdi Csaba: A nagy Cyla-sztori; Helikon, Bp., 2021

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Ő Kajdi Csaba, a francia úri család sarja, a wannabe influenszerek és a celebek rémálma (magyar nyelven). nlc - Neked. Veled. Érted., 2019. szeptember 25. (Hozzáférés: 2021. március 17.)
  2. ENIKO MIHALIK | VISAGE MODELS HUNGARY. www.visagemodels.hu. [2021. április 15-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2021. március 17.)
  3. Bejelentkezés • Instagram. www.instagram.com. (Hozzáférés: 2021. március 19.)
  4. Topmodellek menedzsere | Marie Claire (magyar nyelven), 2015. október 19. (Hozzáférés: 2021. március 19.)