Zimány Linda

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Zimány Linda
Életrajzi adatok
Született 1986március 29. (29 éves)
Nagykanizsa, magyar
Foglalkozása modell, műsorvezető

Zimány Linda (Nagykanizsa, 1986. március 29. –) modell, műsorvezető.

Életrajza[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

1986. március 29-én született Nagykanizsán. Itt élt egészen 18 éves koráig (2004).A Batthyány Lajos Gimnázium tanulója volt . 2005 óta dolgozik modellként a tanulás mellett, jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója, Budapesten él.

Kilenc évig járt zeneiskolába, zongorázni, szolfézsra, 2 évig tanult énekelni. Angol középfokú nyelvvizsgája van, ezenkívül németül beszél még és hamarosan szeretne elkezdeni spanyolul tanulni. A diploma megszerzése után ügyvédjelöltként szeretne dolgozni.

Korábban a Duna Televízión, később a Cool TV-ben műsorvezető. A Playboy 2008. szeptemberi számában vált meg ruháitól, majd ezt követően több férfimagazinban vállalt szereplést.

Magánélete[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Zimány magánélete soha sem kerülte el a média érdeklődését. Fiatal lányként szerepelt a V-Tech egyik videoklipjében, és az együttes énekesének, Kefírnek volt a barátnője.

2010 decemberében másfél éves kapcsolat után szakított, Kaló Dénes pókerjátékossal. Linda egy interjúban "komoly kapcsolatnak" nevezte az együttlétet. Még ugyanebben a hónapban Zimány és Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a Tabu TV bulvár csatorna díjátadó gáláján először vállalta fel nyíltan, hogy egy párt alkotnak. 2012. december 15-én a lapok megírták, hogy Zimány Linda, miután szakított Dzsudzsákkal, Kedves Ferenc milliárdossal van együtt.

Eredményei[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Forrás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Külső hivatkozások[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Elődje:
Gombosi Adrienn
Miss Balaton
2006
Utódja:
Finta Eszter