Szerkesztővita:Vakondka/Archívum/archív8

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Sasuke88 10 évvel ezelőtt a(z) Re: Refaktorálás témában

redir=átirányítás

Elnézést, hogy én voltam a gyorsabb. --Porrimaeszmecsere 2013. december 2., 13:40 (CET)

Kilari

Szívesen, de majd ha elkészül a rendes kidolgozott szereplőlista, akkor majd be kell dolgozni abba a hangokat {{anime szinkronhang}}(?) sablonnal. Ha végeztél a szereplők leírásával, akkor majd megcsinálom. --Sasuke88  vita 2013. december 2., 22:07 (CET)

Törlés

Szia! A Wikipédia:Törlés oldalon részletesen le vannak írva a szabályok. Ha egy azonnali törléssel nem értesz egyet, lehetőséged van az {{azonnali-várj}} sablonnal ellenvéleményt kifejteni. Csigabiitt a házam 2013. december 3., 10:33 (CET)

Sakk

Szia! A szabályok szerint, ahogy beér a gyalog az ellenfél alapvonalára, azonnal át kell változtatni tiszté. Nincs semmi megkötés arra, hogy milyen tisztre lehet becserélni. Nem számít, hogy volt-e már leütve olyan figura, vagy sem. Szélsőséges esetben akár 9 vezére is lehet a játékosnak, ha mind a 8 gyaloggal beér. Versenyeken ez úgy szokott kinézni, hogy amikor beér a gyaloggal, akkor közölni kell, hogy mivé kívánja átváltoztatni a figurát, és ha nincs a leütöttek között között olyan figura, akkor meg kell állítani az órát addig, amíg a versenybíróság nem biztosít megfelelő figurát. A gyakorlatban leggyakrabban vezért szoktak felvenni természetesen, ezért ilyen helyzetekben odakészítenek egy tartalék vezért a játékosnak, hogy azonnal meglehessen a csere. Kocsmai sakkban gyakran előfordul a fordított bástya használata, de ez versenysakkban nem alkalmazható. --Dj vita 2013. december 3., 11:37 (CET)

Otthon úgy játszod a sakkot, ahogy akarod. A legcélszerűbb a fordított bástya használata. Otthoni sakkban nagyon ritkán fordul elő, hogy vezér helyett más figurát lenne célszerű felvenni. A legtipikusabb eset az lehet, ha a vezér felvételkor patt keletkezne, azaz nem tud az ellenfél szabályosat lépni, és ez esetben döntetlen lenne. Amit semmi esetre sem szabad, hogy meghagyni a gyalogot csere nélkül. --Dj vita 2013. december 3., 13:28 (CET)

A fordított bástyát csak és kizárólag a beért gyalog átváltozásakor lehet használni, a vezér helyettesítésére. Más esetben a bástyát megfordítani vagy visszafordítani nem lehet. --Dj vita 2013. december 3., 14:06 (CET)

kerékpáros közlekedés

Szia!

Nem értek a témához. A Közlekedésműhelyben elsősorban repülőterekkel foglalkozom. Valószínűleg a KRESZ-ben kellene utánanézni, hogy milyen szabályok vonatkoznak a kerékpárosok közlekedésére. misibacsi*üzenet 2013. december 3., 17:54 (CET)

Visszavonás

Értem.

Z különítmény

Szia! A wikia oldalak nem megbízható források, légy szíves azok alapján ne írj szócikket. Pl. óriási baki voltebben a szócikkben, ez ugyanis nem amerikai sorozat, hanem dél-koreai. Üdv Xiaolong Üzenő 2013. december 5., 16:04 (CET)

a wikia szabadon szerkeszthető oldal, akár a wikipédia, ezért nem megbízható forrás. Lásd WP:MF Xiaolong Üzenő 2013. december 5., 18:54 (CET)

Egyébként honnan kellene tudnom, hogy mi alapján írtad az országot, ha egyszer forrásnak a wikia volt megjelölve a szócikkben? Nme jelölted a tévéújságot forrásként sehol. Nem vagyok gondolatolvasó. Ettől függetlenül az információ rossz, és ennek némi angol nyelvű google kereséssel elejét lehet venni. Üdv Xiaolong Üzenő 2013. december 5., 18:56 (CET)

Re:Harold és a lila varászkréta

Hello!

A sorozatot ismerem, ezt és a Csodatévét is adta a TV2 és az RTL is. Eredeti címe egyébént: Harold and the Purple Crayon, és van róla cikk az angol wikin.

Ja, és ha megkérnélek, feljegyeznéd szombaton a Garfield Show címét, mivel én nem tudom megnézni? Előre köszi.--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 5., 20:15 (CET)

re

Szia! Igen, ahol van saját kategóriája, ott azt a kategóriát magát kell betenni a megfelelő kategóriákba és nem a szócikket. Tehát a Kategória:Spongyabobot kell betenni az Amerikai rajyfilmsorozatok stb. kategóriába. Mindig a legalsó kategóriában legyen a szócikk a kategóriafán belül. Azért a báb, gyurma stbvel jó lett volna még várni, mert még nem érkezett hozzá elég hozzászólás a kocsmafalon. Xiaolong Üzenő 2013. december 6., 20:35 (CET)

Válasz: sablonok

Én úgy látom, nincs róla konszenzus. Ezért én csak onnan szedem ki, ahol egyértelmű, hogy az ott található szövegnek köze sincs a cselekményhez (még kevésbé annak részleteihez), illetve a klasszikus művek szócikkeiből (mint például a Lear király, Iliasz), ahol semmi keresnivalója sincs. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2013. december 10., 20:31 (CET)

Magyar Televízió kettes csatornája

Szia Vakondka!

Ezen néhány órát majd gondolkozom, mert most sietnem kell ügyet intéznem. Szép napot kívánok! Apród vita 2013. december 11., 11:16 (CET)

Kedves Vakondka! Szép estét kívánok neked! Nehezen értem meg a reggeli szöveget. Mit jelent a minden adójelváltozás közötti idő tartalmilag? Két adójelváltozás nem egymást szokta követni? És mit jelent akkor a megfelelő adóforma fogalma két adójelváltozás között? Segíts megértenem, mit jelentenek ezek tartalmilag. Üdv Apród vita 2013. december 11., 21:25 (CET)

Egyébként azt is keresem, hogy a csatornáknak nincsen-e valami hazai vagy nemzetközi kódszámuk vagy más szabványazonosítójuk a csatornaazonosítón kívül. Apród vita 2013. december 11., 21:28 (CET)

Értem már! De a M2, MTV2 mellett a magányos 2 nem mutat rosszul?

Egyébként rátaláltam egy érdekes linkre (Podani György TV-DX vételi eredményei), amelyből az derül ki számomra, hogy a 2 helyett lehet MTV-2-t, MTV-1-t (de kötőjellel!) is írni egy bizonyos időszakban (szocialista korszak egy része), mert az volt a televízió tesztábráin feltüntetve az 1970-es évek elejétől. Apród vita 2013. december 11., 22:47 (CET)

Szia! Sikerült lerendeznem némi magyar televíziólogó-történetet - nem tudom mennyire pontos, de remélem:

  • 1954-1969: RTV (rövidítése a Magyar Rádió és Televíziónak);
  • 1970-1973: MRT;
  • 1973-1989: MTV-1, MTV-2;
  • 1989-1997: TV-1, TV-2;
  • 1997-2000: MTV 1, MTV 2;
  • 2000-től: M1, M2.

Üdv Apród vita 2013. december 12., 21:33 (CET)

Re: Kategóriák

Szerintem így helyes, igen. A bemutatás évét jelző kategória, rajzfilmkat., és animációs sor. kat :) Oppashi Ide írj! 2013. december 11., 13:45 (CET)

re: kis és nagy betű

Nincs semmi jelentősége. --Sasuke88  vita 2013. december 11., 15:13 (CET)

re:Garfield Show

Hello!

Köszi a részeket!

A kísértetházra gondolsz? Annak be volt írva a címe, úgyhogy meg van oldva!--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 11., 21:35 (CET)

Re: figyelőlisták

Az annyit jelent, hogy az Ú azt jelenti a figyelőlistán, hogy új szócikket (vagy lapot) hoztak létre, csak rosszul jelenik meg a jelmagyarázat. Majd javítják. – Matthew (vitalap) 2013. december 14., 11:53 (CET)

gyanús szerkesztő

Szia. Pontosan kire gondolsz? A kérdésből ugyanis nem derül ki. FarkasgergelyÜzenet 2013. december 14., 14:10 (CET)

A gyanús ip megjelölés anon szerkesztőknél lehetséges. Azt jelzi, hogy az adott címről rendszeresen előfordultak vandál, vagy spam szerkesztések. Figyelemfelkeltésre szolgál. Jobban oda kell figyelni az ilyen címekről jövő szerkesztésekre. FarkasgergelyÜzenet 2013. december 15., 08:27 (CET)

M3

Szia, Vakondka! Hallottam róla, bár nem kutakodtam utána részletesebben. Gondolom hasonló jellege lesz, mint a Filmmúzeum csatornának volt, ami az eredeti céljait tekintve már megszűnt, csatornabeli utódja a Film Mánia lett, más célokkal. Apród vita 2013. december 15., 18:42 (CET)

Visual editor

Szia. Ez akkor jelenik meg a szerkesztési összefoglalóban, ha egy adott cikket a szerkesztés fülre kattintva módosítod. Ha a szerkesztés fülre kattintasz, akkor megjelenik a visual editor tájékoztató, majd módosíthatod a cikket. A wikis kinézetben látszik a cikk, s így módosítható igényeid szerint. FarkasgergelyÜzenet 2013. december 15., 18:57 (CET)

Garfield Show - vasárnap

Hello!

Ha a vasárnapit megadnád, annak örülnék. --dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 15., 18:57 (CET)

Re: kérés

Szervusz! Ne haragudj, de nem igazán tudtam értelmezni a kérésedet, ha megtennéd, hogy kicsit jobban megfogalmazod, szívesen segítek! Üdv! Szentgallay György vita

Egy komisz

Hát persze! Éppen ezért kell az {{egyért}}. Üdv! OsvátA Palackposta 2013. december 16., 10:39 (CET)

képregény -> regény

Szia!

Köszönöm amit elírtam képregényre, ennek javítását a regényre.

Az ilyesmit nem kell megköszönnöd, ezért vagyunk itt. misibacsi*üzenet 2013. december 16., 13:40 (CET)

Re: kérés 2

Nos igen, ez jogos, és szerintem - már amennyire én kompetens vagyok a témában - ezek helytelen kategorizálások. A Tom & Jerry és a Merrie Melodies/Looney Tunes theatrical release-ek voltak, moziban vetítették őket, egészen a hatvanas-hetvenes évekig, amikor egyrészt készültek már direkt a televízió számára gyártott epizódok és spinoffok is (pl. ha jól emlékszem, volt Tom & Jerry Hour a szombat reggeli műsorsávban), másrészt mozis részeket is sugároztak (egységesített title cardokkal). Miután a Time Warner megvásárolta a Hanna-Barbera teljes archívumát, nem csak a tévésorozatok (pl. Frédi és Béni, Scooby Doo etc.), hanem a klasszikus rövidfilmjeik is felkerültek a Cartoon Network és a konglomerátum egyéb csatornáinak műsorára, ezért a mai ember - tévesen - klasszikus televíziós rajzfilmeknek hiszi a Tom & Jerry-t és a Looney Tunes-t is, holott ez távolról sincs így. Már csak ha összevetjük az első Tom & Jerry és például a televíziós Jetsons grafikai megvalósítását, észrevehetjük, hogy a Tom & Jerry jóval kidolgozottabb - nem csoda, hiszen a Jetsonst hétről-hétre készítették, egy öt perces Tom & Jerry-re meg volt egy jó félévük. Bocsánat, elkalandoztam: szóval szerintem nem helyes! Szentgallay György vita 2013. december 16., 13:51 (CET)

Re: kérés 3

Jó a filmsorozat, pl: "1940-ben indult filmsorozatok" a Tom & Jerry-nél! Szentgallay György vita 2013. december 17., 00:33 (CET)

re:hang

Hello!

Már megoldottam, a Scooby-Doo és a 13 szellem cikkben csinálta.--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 17., 19:12 (CET)

re:engedélykérés

Hello!

Hát, pont mindhármat szeretném megcsinálni :D De főleg a Tökfej tesókot és az Okostojásokat.--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 17., 20:05 (CET)

Hát, ha nem nagy baj, akkor szeretném önerőből megcsinálni.--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 17., 20:49 (CET)

Karácsony

Köszönöm és neked is kellemes ünnepeket! Xiaolong Üzenő 2013. december 20., 11:21 (CET)

Köszönöm, és viszont kívánom én is! :) Oppashi Ide írj! 2013. december 20., 12:08 (CET)

Karácsony szilveszter

Köszönöm szépen, viszont kívánom neked is! :-) ‑‑XXLVenom999 vita 2013. december 20., 12:19 (CET)

Köszönöm, és viszont kívánom! - Tündi vita 2013. december 20., 12:21 (CET)

Karácsony

Kedves Vakondka! Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok szertettel Márta néni--Mártiforrás 2013. december 20., 12:38 (CET)

Re Karácsony Szilveszter

Szervusz, Vakondka!

Megható figyelmességedet nagyon szépen köszönöm, és hasonló jókat kívánok Neked! Üdvözlettel: --Ronastudor a sznob 2013. december 20., 13:39 (CET)

re: Karácsony, szilveszter ésatöbbi.

Szia Vakondka! Nem is tudom van-e még mit írnom, hisz egyúttal erre az üzenetre is válaszoltál az előző üzenetedben, ami ily módon önmagát követte és egyben előzte meg. Ez a fajta időugrás így karácsonykor nagyon jól jön. Neked is. És köszönöm. (Ha még nem mondtam volna.) Piraeus vita 2013. december 20., 13:47 (CET)

Én is csatlakozom. Köszönöm szépen a jókívánságokat és viszont kívánom! Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt! -- ato vita 2013. december 20., 14:05 (CET)

Köszönöm és viszont kívánom neked is. Csigabiitt a házam 2013. december 20., 14:06 (CET)

Nagyon köszönöm és viszont kívánom neked is. Ercsaba74 vita 2013. december 20., 14:28 (CET)
Nagyon köszönöm és hasonlóképpen minden szépet és jót kívánok.--Szilas vita 2013. december 20., 14:29 (CET)
Köszönöm kedvességed és neked is hasonlókat kívánok! Andrew69. 2013. december 20., 14:30 (CET)

Köszönöm, viszont kívánom! --Pagonyfoxhole 2013. december 20., 14:35 (CET)

Én is köszönöm, hasonló jókat Neked is! – Holdkóros vita 2013. december 20., 14:42 (CET)

Boldog Karácsonyt!

Szia!

Köszönöm az üzeneted! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok! – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Channelboy (vitalap | szerkesztései) 2013. december 20., 14:45‎ (CET)

Én is köszönöm szépen az üzeneted és minden jót kívánok neked és családodnak, boldog szentestét, boldog új évet! Oliv0 vita 2013. december 20., 14:51 (CET)

Szia! Köszönöm szépen! És viszont kívánom! Üdv. DenesFeri vita 2013. december 20., 15:05 (CET)

Köszönöm a jókívánságokat és én is kellemes ünnepeket, boldog új évet, a Wikipédián sikeres szerkesztéseket kívánok.--Elkágyé vita 2013. december 20., 15:17 (CET)

Kösziviszi --Villanueva vita 2013. december 20., 15:24 (CET)

re:Karácson Szilveszter

Nagyon köszönöm, neked is! Aros Távírda 2013. december 20., 15:34 (CET)

Köszönöm szépen, én is kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok Neked!--Attis vita 2013. december 20., 16:08 (CET)

Köszönöm, Neked is hasonló jókat és szépeket kívánok!  … szalax üzenő 2013. december 20., 16:58 (CET)

Köszönöm szépen, én is kellemes ünnepeket kívánok. ✮ Einstein2 vitalap 2013. december 20., 17:24 (CET)

Köszönöm kedvességedet, és hasonló szépet, jót kívánok Neked is! - Gaja   2013. december 20., 17:47 (CET)

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok az egész közösségnek. Solymári vita 2013. december 20., 18:06 (CET)

Köszönöm és viszont kívánom! --Frommer Fórum 2013. december 20., 18:53 (CET)

Köszönöm a jókívánságokat! Én is kívánok neked áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt! FarkasgergelyÜzenet 2013. december 20., 19:14 (CET)

Köszönöm és boldog ünnepeket neked is! --Szente vita 2013. december 20., 19:21 (CET)

Köszönöm, neked is kellemes ünnepeket! --Sasuke88  vita 2013. december 20., 19:55 (CET)

Köszönöm, én is kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok neked! --HG vita 2013. december 20., 20:23 (CET)

Szia, én is köszönöm és hasonlóan boldog ünnepeket kívánok! Zerind üzenőlap 2013. december 20., 20:56 (CET)

Köszönöm kedves szavaidat, kellemes ünnepeket kívánok neked is! Üdv: HáeS vita 2013. december 22., 10:29 (CET)

Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet

Köszönöm a kedves ünnepi jókívánságokat, Boldog, békés Karácsonyt és Boldog, sikerekben és wikiszerkesztésekben gazdag Új Évet kívánok!– Gaby vita 2013. december 20., 16:03 (CET)

Köszönöm, Neked is hasonlóan kellemes ünnepeket kívánok! Hierro vita 2013. december 20., 21:59 (CET)

Köszönöm jókívánságaidat, Neked is Békés, Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok! Szeretettel:Kossuthzsuzsa vita 2013. december 20., 23:13 (CET)

Köszönöm szépen, és legalább ennyi, ünnepi hangulatú ünnepet kívánok neked is.--Vépi vita 2013. december 22., 07:38 (CET)

 Kell föl gazda, kell föl,
Szállott Isten házodra,
Sokável, seregivel,
Szárnyos angyalável,
Vetett asztalável,
Teli poharável,
Riétöki rígi törvíny,
Hej regüő rejtem !

Köszönöm és a fenti kis énekkel én is kellemes ünnepeket kívánok ! - Cs-mester vita 2013. december 22., 13:35 (CET)

Tessék, egy cica!

Mert a kedvesnek lenni jó már önmagában is, hátmégha :)

Rodrigó 2013. december 20., 19:12 (CET)

Ünnepek

Köszi, neked is kellemes ünnepeket kívánok!--Kaleido1000 vita 2013. december 20., 19:55 (CET)

Köszöntés

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Néked, Kedves Vakondka/Archívum!

User:Pepo41

Karácsony

Szia Vakondka, köszönöm a vitalapi üdvözletedet, hasonlóan kívánok Neked is Boldog Karácsonyt. Igazából sokat tanakodtam rajta, hogy írjak e-, de talán jobb ha megbeszéljük. Nem akarok ünneprontó lenni és megbántani még kevésbé szeretnélek, de úgy érzem ez a üdvözlet áradat arra hasonlít, mint amikor valaki meghív az esküvőjére négyszáz embert, akikből háromszázkilencvenötöt csak futólag ismer. Az a helyzet, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a Wiki a legalkalmasabb erre a célra, vannak olyan közösségi oldalak, ahol ezeket anélkül lehet megtenni, hogy az eredet funkciót akadályozná. Arra gondolok itt elsősorban, hogy konkrétan délelőtt használhatatlan volt az FV az üdvözlethömpölytől. Légy olyan kedves gondold át, hogy nem lenne -e jobb ilyen célra bot jogot kérned egy nickednek, hogy ne floodold az FV-t, vagy esetleg nem a wikin belül köszönteni az ismerősöket. Képzeljük el, hogy mi lenne, ha a körül-belül kétszázvalahány aktív szerkesztő körmérkőzésszerűen köszöntené egymást. Én már egy jó ideje fenntartással viszonyulok ehhez, ha megnézed (amit nem tettél meg, amikor írtál a vitalapomra) a vitalapom tetején olvasható egy kérés, amelyben kifejeztem ezt és egyébként Bináris vitalapján szintén van egy hasonló tartalmú doboz, kérlek tartsd ezt tiszteletben.

Nagyon remélem, hogy nem bántottalak meg, de tényleg így gondolom, hogy a WP nem erre, vagy legalábbis nem ilyen keretekben és mennyiségben történő alkalmazásban való. --PallertiRabbit Hole 2013. december 20., 20:26 (CET)

Természetesen nem mondok olyat, hogy ne írj bárkinek is. Nincs ilyet szabályozó irányelv, nincs ilyen tilalom. Csak leírtam, amit gondolok erről a jelenségről, ennyi az egész. Azt gondolom, hogy a Wikipédia nem alkalmas erre. Lehet, hogy teljesen egyedül vagyok ezzel a gondolattal és nincs igazam – ez is egy opció. --PallertiRabbit Hole 2013. december 20., 20:48 (CET)

Pallerti vitalapján én is írtam Neked. Üdv, --Burumbátor Mondd, mit tehetnék érted? 2013. december 20., 20:54 (CET)

Karácsonyi jókívánság

Köszönöm jókívánságaidat, és viszont kívánok Neked is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Áldott, Békés Új Esztendőt! --Rbalint fészek 2013. december 20., 20:43 (CET)

re: Karácsony Szilveszter

Kedves Vakondka! Boldog karácsonyt és újévet kívánok én is. Köszönöm, hogy gondoltál rám. --TheEalma (Ne) Harapj belém! 2013. december 20., 21:04 (CET)

Köszönöm szépen a jókívánságokat! Neked is hasonló jókat, kellemes ünnepeket, békés és boldog új évet kívánok. – Vadaro vita 2013. december 20., 21:13 (CET)

Áldott, békés karácsonyt és boldog, sikeres új esztendőt kívánok Neked is (és persze nagyon köszönöm a jókívánságaidat). Moonwalkr vita 2013. december 20., 21:19 (CET)

re: Karácsony Szilveszter

Szia Vakondka! Köszönöm szépen! Neked is békés karácsonyt és boldog új évet kívánok! Voszkovenkó István vita 2013. december 20., 21:42 (CET)

Szia! Köszönöm szépen és neked is viszont kívánom! – Szabi237 vita 2013. december 20., 22:27 (CET)

Szia! Kedves Vakondka! Köszönöm szépen, jól esett, hogy valaki gondolt rám. Én is minden jót kívánok, szép ünnepet és jó új esztendőt. (Azon meg ne bántódj meg, hogy a Wikipédia sajátos kis mikrotársadalma most is sokféleképpen reagál; ez benne az érdekes.) Javaslom, majd vond össze a karácsonyi levelezésedet, mert most kicsit szétveri a vitalapodat. Ölellek -- Garamond vita 2013. december 20., 22:45 (CET)

Szia! Köszönöm kedves jókívánságaidat, én is viszont kívánok neked minden jót, kellemes karácsonyt, és boldog új évet! Ogodej vitalap 2013. december 20., 22:57 (CET)

Köszönöm, de! Illetlenség nem figyelembe venni a cimzett vallását. Mohamed születésnapjára is írsz a zsidóknak? A zsinagógai Újév se most van. Törölt vagy blokkolt szerkesztőnek írni meg, pocsékolás. 31.46.223.47 (vita) 2013. december 20., 23:09 (CET)

Köszönöm hevenyészett válaszod, tényleg sok dolgod lehet, hogy ilyen hibás szöveget elküldesz. Hány ezer üdvözletet kellhetett küldened... Ne csak írj, udvariasabb leszel, ha a fentieken kívül, el is olvasod, amit elküldesz. Áldott ünnepeket kívánok! 31.46.223.47 (vita) 2013. december 21., 09:23 (CET)

Szia! Neked is Áldott Karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok! Darinko vita 2013. december 21., 14:37 (CET)

Karácsony, újév

Kedves Vakondka, én is kellemes ünnepeket és BÚÉK. :-) (Ez Teemeah volt, ha jól látom. 2013. december 21., 11:07 (CET)) Nem, én voltam, pont most feljtettem le az aláírást. :-) Hidaspal vita 2013. december 21., 17:08 (CET)

Én is kívánok Neked békés karácsonyt, sikeres új esztendőt! Wikizoli vita 2013. december 21., 11:07 (CET)

Év végi gondolok rád

Vakondka, köszönöm a jókívánságaidat, érezd jól magad Te is, év végén is, jövőre is! --Quijo vita 2013. december 21., 13:29 (CET)

Karácsonyi Üdvözlet

Szia Vakondka!

Neked is kÍvánok Boldog Karácsonyt és Új évet!

2013. december 21., 16:24 (CET) ?

Csatlakozom: Kellemes ünnepeket, Boldog új évet! MZ/X vita 2013. december 21., 16:54 (CET)

Köszönöm a jókívánságaidat, én kívánok neked Szép Karácsonyt és Boldog Új Évet! OsvátA Palackposta 2013. december 21., 18:37 (CET)

Karácsony Szilveszter

Szia! Köszönöm szépen, viszont kívánom! --Kletta vita 2013. december 21., 21:04 (CET)

Köszönöm szépen én is, viszont kívánom! --Gyantusz vita 2013. december 21., 23:10 (CET)

Szia, nagyon szépen köszönöm, s neked is szép ünnepeket kívánok! --Sphenodon vita 2013. december 23., 11:17 (CET)

Nagyon köszönöm, én is viszont kívánom! ----Linkoman vita 2013. december 23., 15:03 (CET)

Békés karácsonyt és boldog új évet kívánok! Szalakóta vita 2013. december 24., 19:23 (CET)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Agrablan Kristnaskon kaj prosperan Novan Jaron!
--Gnagyrobi vita 2013. december 21., 21:24 (CET)
Köszönöm a jókívánságaidat, én kívánok neked Szép Karácsonyt és Boldog Új Évet! - Üdv. » KeFe « Társalgó 2013. december 22., 00:16 (CET)

Én is köszönöm kedves soraidat és békés karácsonyt és szerencsés új évet kívánok! Kaboldy vita 2013. december 23., 01:07 (CET)

HTML sortörés

Szia. Általában akkor láthatod, ha infobox-ot szerkesztesz, s <br> taggal helyezel adatot új sorba. A wikin nem kell a HTML-t használni cikk szerkesztésénél, mert a wiki szoftvere tudja ezt a fajta kódolást. Infoboxban szoktuk csak használni. Bővebben itt találsz információkat a témáról: HTML. FarkasgergelyÜzenet 2013. december 22., 20:34 (CET)

Re:Karácsony,szilveszter

Köszönöm a jókívánságaidat, és hasonlóképp én is kellemes ünnepeket kívánok. Hétvégén a mobilom RSS-olvasóján láttam, hogy írogatod ezeket, de azon nagyon macerás lett volna válaszolnom. Most wifi-közelben vagyok, így sokkal könnyebben válszolhattam--Rakás vita 2013. december 23., 12:46 (CET)

Viszont kívánom neked is! Boldog karácsonyt és Boldog újévet! :) --eLVe abcdefg 2013. december 23., 13:09 (CET)

Köszönöm a jókivánságokat és én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok neked! --Texaner vita 2013. december 23., 18:53 (CET)

:-) Szia. Köszönöm szépen, pont ugyanezeket kívánom neked is! :-) SirVivor vita 2013. december 24., 11:01 (CET)

Neked is boldog ünnepeket! --Rlevente üzenet 2013. december 24., 13:38 (CET)

Nagyon köszönöm és hasonló jókat és szépeket kívánok! VC-süzenet 2013. december 24., 15:44 (CET)

Köszi és viszont!--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 25., 10:11 (CET)

Köszönöm, és neked is kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok! --Karmela posta 2013. december 25., 01:06 (CET)

Szia! Köszönöm a jókívánságaidat. Ugyancsak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok Neked! Rosszkornyifog vita 2013. december 25., 15:04 (CET)

Slayers

Igen. A Slayers már alapból benne van az Animék és a Mangák kategóriákban. A light noveleket külön kezeljük, így az benne maradt. --Sasuke88  vita 2013. december 23., 14:30 (CET)

Egy díj neked!

Az eredeti barnstar
Boldog Karácsonyt és új évet! Balint.mb 2013. december 23., 19:48 (CET)

Tegnapi Garfield Show

Hello!

Meg tudnád adni a tegnap Garfield Show epizód címét? Előre köszi!--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 25., 10:17 (CET)

A 25-i nem kellett, az amúgy sem kértem, de a mait ha meg tudnád adni azt megköszönném.--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 26., 13:37 (CET)

És a mait meg a tegnapit meg tudnád adni?--dr.Garfbob10(2) labirintus 2013. december 28., 17:44 (CET)

Utólag írva

Utólag is kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok! Apród vita 2013. december 27., 02:10 (CET)

Karácsony

Szia! Nagyon szépen köszönöm, viszont kívánom! :-) --áкos9702 posta 2013. december 27., 09:23 (CET)

Anon szerkesztései

Szia, Ránéznél 92.249.181.234 szerkesztéseire? Egy csomó rajzfilm cikkébe nyúlt bele. Jó pár formai módosítását ellenőriztem és korrigáltam, de a tartalmi változtatásokat inkább rád bíznám, mert nagyobb benne a gyakorlatod. Köszönöm és BÚÉK! --Rlevente üzenet 2013. december 27., 15:29 (CET)

Bolondkamion szerkesztései

Üdv! Szeretném felhívni a figyelmed erre: Wikipédia-vita:Rajzfilmműhely#Bolondkamion szerkesztései. Az érintett szerkesztőnek már három kamu cikkét jelöltem törlésre, lehet, hogy a többi is kamu, amit a rajzfilmes cikkekbe beírt. Fontos lenne minél hamarabb cselekedni. Egyébként boldog Karácsonyt így utólag és BUÉK! --Sasuke88  vita 2013. december 27., 20:05 (CET)

Itt nem csak figyelmeztetésről van szó, hanem ellenőrizni kéne, amit csinált a Rajzfilmműhely vitalapján felsorolt cikkekben. Én nem ismerem a Ben10-et sem a másik rajzfilmet, azért értesítettem a műhelyt, hátha akad, aki ismeri és meg tudja állapítani, hogy kamu-e vagy sem, amit Bolondkamion beírt. Egyébként ez egy sablonüzenet volt, több szerkesztőt is értesítettem ezzel az üzenettel. --Sasuke88  vita 2013. december 28., 01:32 (CET)

Zászló

Szerintem az infoboxban fölösleges mindenhová kitenni a zászlót (pláne, ha mind ugyanaz), bőven elég az Ország-hoz.--Rlevente üzenet 2013. december 28., 14:44 (CET)

aktivitás

Szia! Köszönöm kérdésed. Előtte se voltam nagyon aktív. Tudod, elkeserített az, hogy az az utálatos vandál minden szócikkbe belerondított és mindig vissza kellett állítani. Most kicsit alábbhagyott a tevékenységével, úgyhogy több kedvem is van szerkeszteni. Amúgy igen, a tanulnivaló is sok volt. Ma kezdtem el úgy istenigazából visszatérni, a figyelőlistámon lévő összes cikket megnézem és javítom, ahol vandálkodtak időközben. Most a G-nél tartok. :-) --áкos9702 posta 2013. december 29., 16:40 (CET)

Valószínűleg igen, de azért a figyelőlistára megpróbálok naponta ránézni. A szünet végéig pedig végignézem az összes figyelt cikkemet. --áкos9702 posta 2013. december 29., 16:44 (CET)

Igen, de kérlek, csak akkor írj ha fontos. --áкos9702 posta 2013. december 29., 16:50 (CET)

A képet azért cseréltem le, mert a műsorokhoz inkább logót szokás rakni, a szereplőkről pedig kéne találni egy olyan képet, amelyiken sokan ott vannak. --áкos9702 posta 2013. december 29., 17:53 (CET)

u.i.: Kérlek, ha helyesírási hibát találsz az üzenetedben, ne javítsd, mert azt hiszem, hogy új üzenet jött. Köszi. --áкos9702 posta 2013. december 29., 17:58 (CET)

Köszönöm az italt! :-) --áкos9702 posta 2013. december 29., 18:05 (CET)

Sör

Köszönöm, bár a sört annyira nem szeretem, ahogy a bemutatkozásomból is kiderül Vigyor. --Sasuke88  vita 2013. december 29., 18:12 (CET)

Nem muszáj Vigyor. --Sasuke88  vita 2013. december 29., 18:15 (CET)

Köszönöm én is!--Rlevente üzenet 2013. december 29., 18:17 (CET)

kacsamesék

Szia! Ránéztem és helyesen tetted, hogy kivetted. Ha valaki jogsértő tartalomra mutató linket helyez el, azt vegyük ki. Máskor kérlek a difflinket (pl. [1]) add oda nekem, így megkönnyíted a munkámat. :-) --áкos9702 posta 2013. december 29., 18:52 (CET)

PP: Jó a cím. Egyébként ez nemsokára magyarul is látható lesz, ha minden igaz! :) --áкos9702 posta 2013. december 29., 19:05 (CET)

Locsi-fecsi Márta + köszönetek

Szia, Így/itt kell válaszolni? :) A forrás maga a mese. Részben majdnem az összes epizód megvan, részben mondhatom, hogy a családom kedvenc rajzfilmje ez. Nem túl hivatalosan valaki feltöltött pár epizódot a YouTube-ra, ott magad is ellenőrizheted ezeket a módosításokat, illetve az állításaimat, részben én is bizonyos dolgokban az angol wikipedia oldal tartalmára kell hagyatkozzak. Az első epizódot itt nézheted meg: http://www.youtube.com/watch?v=1ueFZetmot8 Üdv: Jumu

Köszöntés

tűzijáték Budapesten

Boldog Újévet kívánok Néked, Kedves Vakondka/Archívum!

User:Pepo41

közös olvasás

Egyenként írsz mindenkinek, vagy pedig a saját vitalapodra írod ki. Olyan hely nincs, ahová az ilyen jellegű üzeneteket ki lehetne írni. FarkasgergelyÜzenet 2013. december 30., 10:59 (CET)

Te döntöd el, hogy hová írod. Új üzenetként is lehet, vagy a lap tetejére is. Rajtad múlik. FarkasgergelyÜzenet 2013. december 30., 11:06 (CET)

Díj

Szia!

Köszönöm a díjat. misibacsi*üzenet 2013. december 30., 16:46 (CET)

Új üzenetek

Privát üzenetet az E-mail küldése ezen szerkesztőnek funkcióval tudsz küldeni. Az új üzenet adott szerkesztőnek szóló új üzenetre vonatkozik. FarkasgergelyÜzenet 2013. december 31., 09:01 (CET)

TJ

Szia! Oda van írva, hogy mit jelent a csillag. Ha biztos vagy benne, hogy rosszak, kérlek javítsd vissza, mert én a CN-sajtóközlemények alapján dolgoztam. --áкos9702 posta 2013. december 31., 11:52 (CET)

Re: Refaktorálás

Üdv! A Wikipédia:Archiválás vitalapján találtam:

  • Refaktorálás: amikor nem az eredeti formájában (vitalapon vagy fórumon nem a beérkezés sorrendjében) tartod meg az archiválandó anyagot, hanem valamilyen szempontból újrarendezed azt. Én ilyet nem szoktam csinálni, mindig időrendben archiválok. --Sasuke88  vita 2013. december 31., 13:51 (CET)


Kedves Vakondka/Archívum!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület