Szerkesztő:Mr. Tama/Archívum01

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Mr. Tama/Archívum01!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Vungadu Lőjetek! Ide lőjetek! 2010. július 2., 23:17 (CEST)

Frissítések

Szia!

Nagyon hasznos, hogy frissíted a játékosok átigazolásait, csak néhány apróságra figyelj, kérlek:

  • hivatalos legyen az átigazolás, azaz megtörtént mindkét fél részéről az aláírás,
  • nézd meg, hogy van-e cikke a klubcsapatnak (pl. a Santosnak van, Santos FC). Mivel a klubcsapat santosi székhelyű, ezért kell az FC klubtípus is mögé, így jól értelmezhető, hogy nem a városról van szó. Ha esetlen olyannal találkozol, ahol a városnév ugyan szerepel a klubnévben, de más, egyéb, jól megkülönböztethető jelzőt (támogató, egyedi klubnév) tartalmaz, akkor lehagyható a klubtípus (FC, FK, stb) jelölése. Ilyen pl. az NK Dinamo Zagreb, ahol az NK (Nogometni klub, azaz Labdarúgóklub), mint klubtípus lehagyható, a Dinamo jól azonosítja a csapatot, így a Dinamo Zagreb (wikikódban: [[NK Dinamo Zagreb|Dinamo Zagreb]]) formula használatos.

Egyéb kérdésed lenne, megtalálsz. - CFC vita 2010. július 23., 16:32 (CEST)

3 legújabb szócikked

Szia! Három legújabb szóckkedhez

nem adtál meg forrásokat és kategóriákat kérlek pótold őket! Szia! - Csurla vita 2011. február 20., 21:55 (CET)

Szerzői jogsértés

Üdv! Az általad beírt szöveg egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Szasza üzenet 2011. február 20., 22:10 (CET)

Stieber Zoltán

Szia! A labdarúgó-infoboxba évszakokat ne írj. A sor neve is az, hogy évek. A szöveges részben van a pontosabb átigazolási idő megjelőlésének. A meccseknél a helyes helyiérték kiírás céljából használd a a sablon 0-t. Üdv! – Csurla vita 2011. március 23., 11:33 (CET)

Antonio López Guerrero

Szia! A fenti szócikkbe írtakat lásd el forrásokkal is kérlek, melyek alátámasztják a szócikk tartalmát. Köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. április 22., 21:22 (CEST)

Ravel Morrison

Szia! A Ravel Morrison cikkből eltávolítottam egy részletet, mert szó szerinti átvétel volt innen: http://www.manutd.hu/jatekosok/85/4/1/ravel-morrison.html. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:
  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! FoBe üzenet 2011. április 26., 14:08 (CEST)

Adorján Krisztián

Szia! Az általad írt fent említett cikk tárgya nem nevetes, ezért törlésre jelöltem. Üdv! – Csurla vita 2011. június 5., 23:09 (CEST)

Eric Saade-album

Szia, ez mindig kötőjeles, a szócikket átneveztem, kérlek erre ügyelj a jövőben, tehát Album címe (XYZ-album) a formátum. Üdv Xiǎolóng vigyázz, harap! 2011. június 28., 17:56 (CEST)

Illetve még egy apróság, de helyesírási szempontból fontos, mert gyakori tévedés az angolból fordítóknál: a magyar helyesírás szerint a hónapok neve kisbetűs, tehát a dátumokat május 12. formában kell írni, nem nagybetűvel. Üdv Xiǎolóng vigyázz, harap! 2011. június 28., 18:00 (CEST)

Életrajzok

Szia!

Látom labdarúgó életrajzokkal foglalkozol,a mi örömteli. A magyar wikipédia egyik rákfenéje a rengeteg csonk focista, ezért a kérésem a következő, lenne-e kedved a csonk-focisták eltüntetéséhez? Azok információval való ellátásához? --Kovalchuk vita 2011. július 13., 11:46 (CEST)


Szia, Kedvem és időm is van. Miben segíthetek ? Üdv. Tama

Figyelj csinálhatjuk úgy is, hogy a meglévő világbajnoki keretek játékosait átnézzük és menet közben láthatjuk kik a csonkok (azaz a már meglévők). Így érthető? A 70-es évektől és az azt megelőző évtizedekből is hiányoznak neves labdarúgók. Az is igaz, hogy sok megvan, de a hiányzókat is meglehet írni.--Kovalchuk vita 2011. július 13., 13:20 (CEST)


Ha jól értem akkor a régieket és nem olyanokat mint Serdar Tasci (most hoztam létre).

Nem, a Sedar Tasci-ról szóló lap is nagyon jó, mivel szerepelt világbajnokságon, tehát úgymond a szakmán belül valaki. A régiekből is sajna sok neves játékos hiányzik még, mint pl Didier Deschamps. A csonkok javítás is fontos lenne. Mint pl. Kjetil Rekdal, Émile Mpenza.

A következő oldalakon sok ilyet lehet találni: 2002, 2010, 2000, 2008--Kovalchuk vita 2011. július 13., 15:28 (CEST)


Értem már, akkor ezekre összpontosítok. Hosszú folyamat lesz.

Na ennek örülök! :) Ha bármi segítség kell csak üzenj a vitalapomon. Én még most leginkább a Copa Américara koncentrálok, de ha azzal megvagyunk, majd besegítek és megkérdezhetünk akár más szerkesztőket is.--Kovalchuk vita 2011. július 13., 16:32 (CEST)

Lille keret

Szia! A Lille keret szócikkeddel mi a terved? Ez létezik sablonként: Sablon:Lille O.S.C. keret. Láttam szerkesztetted azt is. Ha a Lille keret szócikk csak a véletlen műve és nincs rá szükség, akkor töröltetni kell. Ha nem tudod, hogy kell, írd meg és megoldom. --fausto vita 2011. július 13., 18:54 (CEST)

Szia, igen az jól lenne (megköszönném) ha megtudnád mondani hogy kell, elfelejtettem hogy hol kell megnézni a sablont és elkezdtem csinálni az újat, csak később esett le hogy már létezik. Üdv. Tama

Üdvözlet

Üdv! Ahogy elnézem focizol, én is imádom a labdarúgást, sőt fociztam is, de a munkám miatt abbahagytam. Itt a wikipédián szerkeszthetnénk együtt, közös munkával, kiemelt cikkünk is lehetne, ha összedolgoznánk. Nézd meg a Mamadou Sakho cikkemet, egész jól néz ki, bár nem tudom, mennyire rajongsz a franciákért, de ebből simán lehetne egy kiemelt cikket közös munkával összehozni. Aztán megmenthetnénk pár csonkot, és bővíthetnénk is pár labdarúgóról cikkeket. Gondold át. Üdv:-- Monkis25ideírj 2011. július 21., 20:34 (CEST)

Japán nevek

Üdv! A nem latin betűs írású neveket (pl. japán, kínai, thai, arab) a Wikipédián az MTA által kialakított magyaros átírás szerint írjuk. A japán nevek átírásáról például itt olvashatsz bővebben. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, nyugodtan tedd fel a vitalapomon. További jó szerkesztést! – Laci.d vita 2011. július 22., 11:31 (CEST)

Ugyanez érvényes az arab és az orosz nevekre is. Nem az Arsenal mezén olvasható, angol átírási szabály írja a magyar nyelvű Wikipédiát. – CFC vita 2011. július 22., 12:37 (CEST)

Szerkesztés

Üdv Kedves Tama!

Ha már terveztünk, akkor tegyünk is valamit. Jelen pillanatban melyik az a labdarúgó, akiről a legtöbbet eltudnád mondani? Írd meg a vitalapomra, és akár bővíthetünk is.-- Monkis25ideírj 2011. július 24., 01:25 (CEST)

Luis Enrique

Szia! Kérlek ezeket a változtatásokat vedd figyelembe jövőbeni szerkesztéseidnél. Kérlek javíts a válogatott góljait, mert tele van még enwiki-s, itt nem ismert sablonokkal. A Sikerei, díjai fejezetnél azt is írd oda, hogy bajnok, győztes, aranyérmes. mert így nem egyértelmű és nem csak az elsőségeket szoktuk sikerként felsorolni. Üdv! - Csurla vita 2011. július 30., 12:43 (CEST)

Újabb olvasnivaló - Csurla vita 2011. július 30., 12:49 (CEST)
mégegy
1988-ban még nem volt Németország, hanem NSZK és NDK
Basel magyarul Bázel
a DEFAULTSORT sablonnak nem tudod mi az értelme. Kérlek olvass utána. (pl. külföldi személyek ne a keresztnevük szerint kerüljenek a kategóriákban abécé sorrenbe)
Üdv - Csurla vita 2011. július 30., 12:56 (CEST)

Bánik Dániel

Szia! Kérlek olvasd ezt el: Nevezetességi küszöb. Emiatt a szócikket törlésre jelöltem. Egyértelmű, hogy nem neveztes személyről van szó. Ha hozzáakarsz járulni a WP gyarapításához, ekkor ne ilyenekre fordíts időt! Köszönettel! - Csurla vita 2011. augusztus 8., 22:56 (CEST)

Szía, elolvastam és megértettem. Azt gondoltam hogy mivel már a felnőttek közt pályára lépet megmaradhat. Üdv. Tama

Segítség

Üdv! Nos én jelen pillanatban frissítgetek labdarúgókról szóló cikkeket az átigazolási szezon miatt, később azonban segitek neked.-- Monkis25ideírj 2011. augusztus 27., 16:24 (CEST)

Hearts in the Air

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott Hearts in the Air szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat, ügyelj arra hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Henrik 2011. szeptember 27., 13:38 (CEST)

Labdarúgók

Hali!

Ahogy anno beszéltük még rengeteg neves olyan külföldi labdarúgó van, akiről nincs cikk. Nos összeszedtem egy táblázatba kb 150 játékost, amit itt érhetsz el. A listát tervezem majd még bővíteni, de úgy gondolom egyelőre elég ennyi. Mi a véleményed?--Kovalchuk vita 2011. október 15., 09:24 (CEST)

Szia ! Nos nekem tetszik. Már elkezdtem a holland játékosokat. Üdv. Tama

Ezt örömmel olvasom! :) Majd mindig egyeztessünk, hogy ki mit vállal. Én kinéztem magamnak az olaszokat. További szép napot!--Kovalchuk vita 2011. október 17., 21:10 (CEST)

Szia! Kérlek ne felejtsd el feltüntetnia forrásaidat sem, pl. a Frank Rost szócikkben! WP:FORRÁS Köszönöm és további jó munkát! Teemeah fight club 2011. december 30., 17:04 (CET)

Szia! Nem felejtettem el, még dolgozom rajta. Én köszönöm :) Viszont kívánom :) Üdv: Tama

Userlap

Üdv! A hónapneveket a dátumban mindig kisbetűvel írjuk. Meg egyébként is, ha nem a mondat elején állnak. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2012. január 27., 22:51 (CET)

Megerősített szerkesztői jog

Szia! A WP:BÜRÜre érkezett ajánlás alapján megerősített szerkesztő lettél. További jó szerkesztést kívánok. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. január 28., 13:08 (CET)


Szia! Nagyon szépen köszönöm !!!

Hullámos ő és kalapos ű betűk

Szia! Kérlek, figyelj az ő és ű betűk helyes alakjára; az õ és û betűk nem léteznek a magyar ábécében, és már többször próbáltuk kiirtani őket a Wikipédiából, de ez nagy munkával jár, és nem automatizálható. Általában a webes szövegek bemásolásakor keletkeznek, és csak külön odafigyeléssel, kinagyítva észlelhetők. Itt láthatod, hogy a közelmúltban mely szerkesztéseid során kerültek hibás betűk a szövegbe (a „részletek” alatt van a megszokott difflink). Köszönöm! Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2012. március 23., 07:22 (CET)

Szia! Átnézegettem, de én nem találtam benne õ és û betűket.

2012-es Európa-bajnokság keretei

Hello Tama!

Ismét játékoskérdésben fordulnék hozzád. A korábbi együttműködés jól sikerült és mivel vészesen közeleg az Eb, a 16 résztvevő válogatott keretei közül némelyik eléggé foghíjas. A spanyoloknál hiányzott egy emberként Juanfran, de azt már korrigáltam. Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy tudnál segíteni a még hiányzó cikkek megírásában? Persze természetesen csak, ha van kedved, időd, türelmed stb.--Kovalchuk Mondjad, ne kímélj! :) 2012. május 28., 19:28 (CEST)

Szia!

Persze, Lukas Podolskit már feljavítottam, de a hiányzókat is pótolhatjuk. :)

Na ennek szívből örülök! :) Szerintem haladjuk először a nagyoktól a kicsik felé, mivel ott sokkal kevesebb a hiányzó.– Kovalchuk Mondjad, ne kímélj! :) 2012. május 28., 20:15 (CEST)

Na az angolok is megvannak! :) Most akkor jöhetnek a németek és a hollandok. Melyiket szeretnéd a kettő közül?– Kovalchuk Mondjad, ne kímélj! :) 2012. május 28., 20:51 (CEST)

Még Jack Butland-ot befejezem és utána csinálhatom a németeket. :)

Rendben! Akkor a hollandok maradnak nekem!– Kovalchuk Mondjad, ne kímélj! :) 2012. május 28., 22:01 (CEST)

Jelentem, kész vagyok a németekkel :)

Oksa! Nekem még hátra van 2 játékos a hollandoktól, utána folytatom az olaszokkal.– Kovalchuk Mondjad, ne kímélj! :) 2012. május 30., 22:03 (CEST)

Akkor enyémek a portugálok. Kicsit most lassan haladok.

Szentmarjay Tibor Stadion

Szia! Véleményem szerint a névadóról is kellene írni egy szócikket, vagy a jelenlegiben kellene méltatni a munkásságát. Bőven lehet találni információt róla és a névadásról az interneten. Én mintha láttam volna még focizni, úgy emlékszem középhátvéd volt. Üdv.! --Kispados vita 2012. július 4., 13:58 (CEST)

Novothny Soma

Szia! Novothny Soma 8 bajnoki mérkőzésen a Napoli Pirmavera színeiben játszott. Ez az olasz utánpótlás bajnokság. Ezeket még a junior korszakhoz kellene átírni. A profi korszaka most kezdődik. A Formula-1-es sablonos ügyben nem igazán tudok segíteni. Tartalmilag a Formula-1 aktív műhelytagjaival lehet. Lehet, hogy van köztük olyan is aki gyakorlat alapsablon író. Ha nincs, akkor Teemeah-t ajánlom. További jó szerkesztést! - Csurla vita 2012. július 25., 21:41 (CEST)

Köszönöm, kijavítom.

Logók

Szia, egy kicsit pontosabban elmagyaráznád? Mit és hova akartál betenni? Így látatlanban nem tudunk segíteni, a gondolatolvasás még nem megy :) Teemeah poke me 2012. július 25., 22:54 (CEST)

Ebbe a szócikkbe Trat FC, szerettem volna ezt a logót berakni: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Trat_fc.jpg, de nekem sose működik egy csapatnál sem... – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Mr. Tama (vitalap | szerkesztései)

szia, azért nem működik, mert a képek az angol wikire vannak feltöltve. Át kell tölteni őket ide, a Fájl feltöltése menü bal oldalt az Eszközök alatt. Töltsd ki kérlek rendesen a leírólapokat (segítség: WP:FÚ, a licenc kiválasztásakor pedig a legörülőből a logó opciót kell választani. Kérlek, a vitalapi üzeneteidet mindig írd alá a ceruza gombbal vagy 4 darab hullámvonallal, hogy lehessen tudni, ki üzent és ne a laptörténetből kelljen kibánzászni :) Szólj nyugodtan, ha segítség kell a képekkel. Teemeah poke me 2012. július 27., 16:17 (CEST)

Szia, a WP:FÚ-t olvasd el, benne van a képfeltöltés menete leírva. Az infoboxokat a Kategória:Egységesített infoboxsablonok alatt találod. Üdv Teemeah poke me 2012. július 29., 11:49 (CEST)

Hát akkor nincs olyan :) Ha több szócikket is tervezel megírni forma-1-es autó témában, lehet csinálni egy infoboxot (WP:INFOBOX). Ha csak 1-2-t akarsz megírni, akkor nem biztos, hogy érdemes nyűglődni az infoboxszal. Teemeah poke me 2012. július 30., 09:12 (CEST)

Szerintem tök jó lett. Annyi talán megjegyzésnek, hogy a forma-1-es infoboxok színe szürke, a kódot ki tudod másolni a meglévő F1-es infoboxokból. Illetve, ha nem akarsz csukható szakaszt az infoboxba, akkor nem kell a csoportazonosító sor. Teemeah poke me 2012. július 30., 15:07 (CEST)

Davide Valsecchi

Szia! A fenti cikkre visszatettem az általad levett forráshiányt jelző sablont, mert a cikk még mindig forráshiányos. A benne lévő 7 db forrás mindegyike a szöveges rész utolsó három mondatára vonatkozik, a cikk teljes további részére továbbra sincs forrás. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 6., 21:52 (CET)

Köszi a bővítést. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 6., 22:11 (CET)

Szívesen! ;) --Mr. Tama vita 2012. november 6., 22:13 (CET)

Karácsony

Békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok Neked! - Csurla vita 2012. december 24., 21:18 (CET)

Hivatkozások

Szia, kérlek, hogy a mértékegységeket, valamint a gépjárműhöz másképpen sem kapcsolódó fogalmakra ne csinálj hivatkozásokat! Feleslegesen nem kell hivatkozni semmit. Üdv, --Burumbátor Mondd, mit tehetnék érted? 2013. február 5., 22:01 (CET)

Németország

Szia! Andreas Kerner nem Németországban született 1988-ban, mert olyan nem volt akkor. NSZK vagy NDK. Ebben az esetben az utóbbi. Figyelj arra, hogy ne legyenek ilyen hibák a cikkeidben. - Csurla vita 2013. március 24., 20:50 (CET)

Eden Hazard

Üdv! Látom az Eden Hazard szócikk nagyrészt a te munkásságodnak köszönhető, hogy ilyen pontos, kiemelkedő lett. Érzésem szerint megérdemli a kiemelt státuszt, csak pályázni kell erre, add be és eldöntik a kiemelt cikkes szavazáson, hogy megérdemli-e a státuszt.-- Monkis25ideírj 2013. április 4., 15:17 (CEST)

Üdv! Köszönöm! Sajnos nem értem, hogy kell megpályázni, valamit alkottam, de érzésem szerint az kevés.... --Mr. Tama vita 2013. április 4., 19:04 (CEST)

Egy aprócska hibát véltem felfedezni a cikkedben, a gyermekkora részben van angol szöveg, azt kellene megoldani,lefordítani.-- Monkis25ideírj 2013. április 5., 09:26 (CEST)

Köszönöm észrevételedet, kijavítottam a hibát! :) --Mr. Tama vita 2013. április 5., 21:50 (CEST)

Chelsea FC

ÜDv! Tudnál nekem segíteni? Most nagy célom az, hogy kiemeltté tegyem a Chelsea FC szócikket. Az enwikiről fordítom, nem lesz az baj, ha tükörfordítás lesz. Vannak egyes részek az angol wikin: Support (szurkolók), rivalries (riválisok), Chelsea Ladies, Világszerte (Popular Colture). örülnék, ha valamelyik részt beforrasztanád a magyar cikkbe. (tökmindegy melyiket, amelyik tetszik). Ígérem, meghálálom!! Előre is köszi! Aztán később belefoghatnánk a Chelsea FC története szócikkbe, megbízható forrásaim vannak hozzá. ÜDvözlettel.-- Monkis25ideírj 2013. április 5., 11:44 (CEST)

Rendben segítek neked, de mellette tovább fejlesztem még az RB Leipziggel kapcsolatos dolgokat. --Mr. Tama vita 2013. április 5., 21:51 (CEST)

Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Eden Hazard

Szia! Nem pontosan értem, mire akartad jelölni! Ha felülvizsgálatra, akkor meg kell jegyezned, miért jelölöd. Ezt a szükséges sablonnal teheted meg. A felülvizsgálat előfeltétele, hogy kiemelt cikkről legyen szó!

Ha kiemelésre akartad jelölni, akkor kissé elrontottad. RepliCarter, Peligro tud segíteni. Üdv. Tambo vita 2013. április 16., 20:49 (CEST)

Hali! Mivel jelenleg van másik sport témájú cikk is kiemelésen, Eden Hazard kb. május elején kerülhet fel. A figyelőlistán látni fogod, amikor a Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Eden Hazard lapot szerkesztem. Peligro (vita) 2013. április 16., 20:53 (CEST)

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!:) --Mr. Tama vita 2013. április 16., 21:26 (CEST)


Szia! Láttam, hogy nem nagyon boldogulsz a kifogásaimmal, ezért inkább nekiálltam én a javításnak, hogy sikerüljön a kiemelés. Kérlek, nézd meg a javításaimat (régen én is így tanultam meg sok mindent a Wikipédiából), de előtte még sürgősen írd be, hogy a szócikk fordítás! A fontosabb okulnivalókat (tényleg csak segítő szándékkal) kiemelem:

  • Általában: az elkészült szöveget nagyon aprólékosan, és nem is egyszer, komolyan koncentrálva át kell olvasni, különösen így van ez fordítások esetén. Tapasztalatból tudom, hogy ez nagyon nehéz, de szükséges. Így nem maradnak benne ilyen mondatok (nagyon sok hasonló, még cifrább is volt): „A mérkőzés 4–2-es győzelem zárult.”
  • Szükségtelenek a dátumlinkek: nem világtörténelmi esemény és igazán nem fontos, hogy valaki október 27-én gólpasszt adott. A dátumlinkeket a valóban kienelten fontos események esetében lehet indokolt használni.
  • A linkeket szükségtelen gyors egymásutánban, akár két egymást követő mondatban alkalmazni. Általában egy fejezetben elég egyszer linkelni egy kifejezést (játékost, csapatot stb.).
  • A névelőket sorozatban nem jól alkalmazod, pl. „a OGC Nice”, „a FK Sevojno”, „a FA Kupa”.
  • A mérkőzés eredményeit nem rövid, hanem hosszú kötőjellel kell írni: pl. 1-1 helyett 1–1. Ugyancsak hosszú kötőjel kell a szezonokhoz is: pl. 2011–12-es szezon.
  • A nevekhez a ragot – általában! – nem kötőjellel írjuk, hanem ragasztjuk a szóra. A kötőjel a kiejtés szerinti alakok esetén indokolt. Pl. rossz a „Real Madrid-ba” és a „Messi-hez”, jó a „Real Madridba” és a „Messihez”. Ráadásul: pl. a „Gervinho-nak” és a „Ronaldo-hoz” alak helyett a magyarban a „Gervinhónak” és a „Ronaldóhoz” a helyes, meg a „Slavia Praha-t” helyett a „Slavia Prahát” a jó.
  • A népneveket nem kell nagy betűvel írni, így jó: „belga labdarúgó”, „francia labdarúgó legenda” stb.

További jó szerkesztést kívánok!  … szalax üzenőlap 2013. április 21., 19:35 (CEST)

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, megpróbálok ezekre odafigyelni ezentúl! --Mr. Tama vita 2013. április 23., 19:47 (CEST)

Szia, kérlek figyeld folyamatosan a kiemelési lapot (vedd fel figyelőlistára a csillaggal), mert a kiemelési eljárás folyamán a jelölőnek reagálnia kell a felvetett problémákra. A cikk nagyon szép, de még vannak rajta jívatgatnivalók. Pl. sok forráslink meghalt, ezt a jelölőnek illik javítania. A jelölőoldalon leírtam mit és hogyan. Üdv Teemeah Üzenő 2013. május 22., 14:37 (CEST)

Szia, megpróbáltam, de ez a tudásomat meghaladja..:/ --Mr. Tama vita 2013. május 22., 20:47 (CEST)

Második világháború kiemelésen

Szia!

A második világháborúról szóló szócikket kiemelési eljárásra jelölte a 69.66.253.166-os proxy: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Második világháború

Kérlek szavazz és fejtsd ki a véleményedet a kiemelési eljáráson. --81.25.28.254 (vita) 2013. augusztus 14., 15:39 (CEST)

Silverpit-kráter kiemelésen

Szia!

A Silverpit-kráterről szóló szócikket kiemelési eljárásra lett jelölve. Kérlek szavazz és fejtsd ki a véleményedet a kiemelési eljáráson. Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Silverpit-kráter --106.186.27.53 (vita) 2013. augusztus 15., 16:46 (CEST)

Daniil Kvyat

Szia! Köszi hogy létrehoztad Daniil Kvyat szócikkét! --XXLVenom999 vita 2013. október 22., 18:29 (CEST)

Ünnepek

Boldog karácsonyt és örömökben gazdag, szerencsés Új Évet és sok-sok szerkesztést kívánok! Szeretettel:Kossuthzsuzsa vita 2013. december 26., 22:34 (CET)


Kedves Mr. Tama!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Geoffrey Kondogbia

Szia Mr. Tama! Elkezdted a Geoffrey Kondogbia cikket, de már több mint négy hónapja nem szerkesztetted. Levehetjük-e róla az építés alatt sablont? Üdv: Piraeus vita 2014. január 21., 21:29 (CET)

Szia! Köszönöm figyelmeztetésed, már megfeledkeztem róla, de befejeztem a szócikket most már. Üdv: --Mr. Tama vita 2014. január 22., 14:37 (CET)

Nagydíj

Szia! Hálás köszönetem hogy megcsináltad a maláj nagydíj cikkét! :-) Annyi tanácsot szeretnék adni, hogy a bevezetőt ha lehet írd még jövő időben, majd ha lement a futam átírjuk múltra. --XXLVenom999 vita 2014. március 15., 16:00 (CET)

Jó reggelt! Rendben, köszönöm a tanácsot, megfogom fogadni. :) --Mr. Tama vita 2014. március 16., 09:19 (CET)

2010-es Formula–1 világbajnokság kiemelése

Szia! Látom a szerkesztéseiden és a userboxaid nyomán, hogy esetleg érdekelt vagy a témában. A legutóbbi sikertelen jelölés után kiegészült és bővült a cikk további forrásokkal, és a jelenlegi kiemelési eljárásnál már csak egy kevés hiányzik ahhoz, hogy kiemelt legyen. Ha van egy kevés szabadidőd, megtennéd, hogy ránézel? Előre is köszönöm, ha le tudod ellenőrizni, hogy megfelel-e a kritériumoknak. nefermiw csillagkapu 2014. március 30., 17:38 (CEST)

Szia! Ó, nagyon szépen köszönöm! Az örömöm határtalan. :) nefermiw csillagkapu 2014. április 1., 17:42 (CEST)

Klubok logói

Szia! Az RB Leipzig 2012–2013-as szezonja cikk kapcsán szeretném jelezni, hogy logók engedély nélkül nem használhatók a magyar Wikipédián, és sajnos a nagy részük törlésre kerülhet a közeljövőben. A jó hír, hogy az egyszerűbb, csupán geometriai alakzatokat és/vagy betűket tartalmazó logók feltölthetők a Commonsba. Ami nem, arra esetleg meg lehet próbálni engedélyt kérni, akár jogvédettként, akár szabad licenc alatt. Jelenleg azonban az említett cikkben csak azok a logók maradhatnak meg, amelyeket a Commonsból illesztettél be, pl. a Fájl:Germania-Wappen.svg, a többit távolítsd el, kérlek. Köszönöm a megértésed. --Regasterios vita 2014. május 28., 10:33 (CEST)

Cedric Szi Mohamed

Szia! Korábban megírtad a Cedric Szi Mohamed-ről szóló cikket. Kemenymateval közösen eddig a vb-n szereplő csapatok közül 23 keretet készítettünk el. Az algériaiakkal betudnál segíteni? Jó lenne, ha a vb végére nagyjából elkészülnénk. Nem kellenek túl bőséges cikkek, legalább az alap legyen meg. A maradék 8 válogatottat majd mi befejezzük. World Cup vita 2014. július 4., 16:54 (CEST)

Szia! Persze betudok. Nem új ez már nekem 2 éve az EB keretekben is besegítettem már. A németeket a VB előtt már megcsináltam. --Mr. Tama vita 2014. július 4., 18:28 (CEST)

Rendben, köszi! Akkor így hamarabb végzünk! World Cup vita 2014. július 4., 19:44 (CEST)

Lipcsei logók

Szia! Logók csak engedéllyel használhatók a magyar Wikipédián – ellentétben pl. az angol nyelvűvel –, így az általad feltöltött Fájl:RB Leipzig logo (2014).png, valamint a másik két logó is csak akkor maradhat, ha engedélyt szerzel rájuk – akár jogvédettként is, nem kell feltétlenül szabad licenc alatt. --Regasterios vita 2014. augusztus 15., 18:10 (CEST)

Nevezetesség (sport)

Szia! Jelenleg szavazás zajlik a kivételes teljesítményt nyújtó sportolókkal kapcsolatban. Arra kérlek, hogy vegyél részt a szavazáson. A sporttal kapcsolatban egy átfogó nevezetességi irányelv is kidolgozás alatt van, amennyiben van ezzel kapcsolatos javaslatod, észrevételed, azokat írd meg a vitalapján. Köszönettel --Tomcsy üzenet 2014. augusztus 24., 02:22 (CEST).

Algériai labdarúgók

Szia! Elkészítettem az algériai labdarúgó-válogatott 2015-ös Afrikai Nemzetek Kupája-keretét, pár labdarúgónak még nincsen belőle cikke, a neveik átírását sem ismerem. Láttam, korábban elkészítetted a vb-n résztvevő algériai játékosokat. Nem lenne kedved elkezdeni, megírni ezeket a cikkeket is? DVTK KIADÓ vita 2015. január 5., 18:35 (CET)

Köszönöm! Minden leütéssel, ha csak egy leütéssel is, de közelebb kerülünk a célhoz... --DVTK KIADÓ vita 2015. január 5., 20:10 (CET)

Köszönöm! Az, hogy a szövetségi kapitányt és a navboxokat is elkészítetted, csak a ráadás! DVTK KIADÓ vita 2015. január 7., 16:00 (CET)

Szia! Láttam, követtem az elmúlt napokban a termést. Folytatod további válogatottal, válogatottakkal, még nagyon sok hiányzik. Ha igen, Tunéziát jó lenne, te legalább valamennyire értesz az átíráshoz. DVTK KIADÓ vita 2015. január 17., 21:18 (CET)

Köszönöm, hogy elkészítetted az összes tunéziait és az edzőt! Melyikkel szeretnéd folytatni? (WOrld Cup csinálja a "sárga Kongót", Kemenymate Malit, én meg Gabont, ezeken kívül már csak 4 ország van) DVTK KIADÓ vita 2015. január 22., 18:22 (CET)

Kiemelés

Szia! A 2014-es labdarúgó-világbajnokság szócikke kiemelési eljárásra került. Kérlek, látogasd meg a lapot, írd le véleményedet! DVTK KIADÓ vita 2015. január 26., 17:25 (CET)

Virgin Racing (Formula E team)

Üdv! Biztos, hogy ebben a címben szerepelnie kell a team szónak? A Formula–E pedig így, nagykötőjellel kapcsolódik.Tehát maradhatna Virgin Racing, s ha nem egyértelmű, akkor Virgin Racing (Formula–E). Köszönöm, --Vépi vita 2015. május 2., 06:38 (CEST)

2014–2015-ös Formula–E bajnokság - Miami többször

Szia Mr. Tama! Az normális, hogy a 2014–2015-ös Formula–E bajnokság cikkben két Miami nagydíj fejezet van, vagy elírás? Üdv: Piraeus vita 2015. június 26., 22:03 (CEST)

Én meg az alapos cikket! Izgalmas téma. Piraeus vita 2015. június 26., 22:54 (CEST)

DEFAULTSORT és Élő személyek kategória

Szia! Szócikkeknél kérlek, hogy használd a DEFAULTSORT-ot, hogy a kategóriákban jó helyen legyen a külföldi személyek. Magyaroknál nem kell. Az új Élő személyek kategóriát is tedd a szócikkbe a születési éves kategória mellé! Köszi, Csurla vita 2015. szeptember 1., 22:41 (CEST)

Szia! A DEFAULTSORT-ban ne tegyél vesszőt a névbe, mert az bezavar a helyes ABC-be állításnál. Kösz! Pascal Z vita 2016. május 9., 20:57 (CEST)

Szia! A DEFAULTSORT-nak pedig az a lényege, hogy a külföldieknél, ahol a nyugati név sorrend van ott megcseréljük és elől lesz a család név és utána a keresztnév. Így lesz jól majd a kategóriákban. Üdv, Csurla vita 2016. június 1., 20:50 (CEST)

Klubfoci

Szia!

Készítettem egy összefoglaló táblázatot a klubfociról, ami még nem teljes, de kezdetnek megteszi. Amennyiben érdekel, nézz körül rajta. :) – World Cup vita 2016. március 7., 18:38 (CET)

Venturi Grand Prix építés alatt

Szia! Három hónapja nem történt szerkesztés a Venturi Grand Prix szócikken, amelyre még te tettél építés alatt sablont. Ha úgy érzed, még írnál hozzá, kérlek tedd meg, ha nem, akkor vedd le a sablont. Ez a sablon a többi szerkesztőt arra kéri, hogy ne szerkesszen a cikken addig, amíg te nem végeztél, de ezt ilyen hosszú távon nem jó fenntartani. Köszönöm! Nl vita 2016. május 8., 07:50 (CEST)

Ha épül akkor épül. – Festészet foglalkozás vita 2017. február 5., 17:05 (CET)

2002-es U19-es magyar Eb-keret

Szia! Mi alapján készítetted a {{2002-es U19-es magyar Eb-keret}} sablont? A magyar válogatott nem vett részt a tornán, a keret pedig megegyezik az azévi U17-es Eb keretével. Nem véletlen duplikátumról van szó? Pascal Z vita 2016. május 14., 22:00 (CEST)

Commonskat

Szia! Ennek a labdarúgónak nincs a Commonsban oldala, de amúgy is felesleges ezt a sablon használni, mert az infobox alján megjelenik ez a link, ha a Wikidata-ban megadásra kerül a Commons-kategória (pl. Petr Čech). További jó szerkesztést! Üdv, Csurla vita 2016. június 5., 19:13 (CEST)

EURO 2016

Szia!

A 24 csapat közül még 9 hiányos. Felosztjuk és megírjuk ezeket a hiányzó cikkeket?– World Cup vita 2016. június 10., 09:49 (CEST)

2015-ös Angol Fa-kupa döntő

Szia! Láttam a 2015-ös angol labdarúgókupa-döntő átirányítva a 2015-ös angol labdarúgó-szuperkupa szócikkre. Amúgy akkor amikor az idei döntő szócikkét hozta létre. Nem tudom mi volt a célod vele, de véleményem szerint ez így rossz..Jelenleg a 2015-ös angol kupadöntő szócikke a 2015-ös szuperkupa döntőre vezet. Ez félrevezetés szerintem. Ám ha van rá valami logikus magyarázat, akkor a többinél miért nem így van..Bocs, tényleg értetlenül állok előtte.

Gerry89 vita 2016. október 13., 09:49 (CEST)

Koszovói focisták

Szia! Fogod ezeket bővíteni? MI lenne ha a minőségre mennénk, és nem csak ilyen szócikkeket gyártanánk?

Gerry89 vita 2016. október 13., 17:29 (CEST)

Barnstar a labdarúgásos cikkeidért

A német foci barnstarja
Azért a munkáért, amit az elmúlt 1 évben végeztél a (német és egyéb) labdarúgással kapcsolatos cikkek területén. Köszönöm! DVTK KIADÓstadion 2016. szeptember 11., 13:36 (CEST)

Dominik Franke - TMB

Szia! Az általad készített Dominik Franke szócikkről törlési megbeszélést kezdeményeztem itt: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Dominik Franke, Üdv, Gerry89 vita 2016. november 03., 19:58 (CEST)

A Dominik Martinovic cikk is törlési eljárás alatt van: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Dominik Martinovic. – DVTKstadion 2016. november 4., 19:59 (CET)

Max Fewtrell - TMB

Szia! Az általad létrehozott Max Fewtrell szócikkről törlési eljárást kezdeményeztem. Itt nyomon követheted: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Max Fewtrell - Gerry89vita 2016. november 18., 10:36

Szia! Niklas Busch Thor és Palkó Dávid is TMB-én. - Gerry89vita 2016. november 25., 12:39

mi értelme ?

Ilyen szócikkeket gyártani ? Az összes eljezdetlen/befejezetlen csonk. Legszívesebb az összeset TMB- re jelölném. Kik ezek? Gerry89vita 2016. december 17., 19:44 (CET)

Pietro Pellegri - TMB

Sziaǃ Sajnos nevezetesség hiányában ő róla is törlési megbeszélést kezdeményeztem. - Gerry89vita 2016. december 24., 09:01 (CET)

Bősz Levente - TMB

Sziaǃ TMB-re vittemǃ Üdvː– Gerry89 vita 2017. január 28., 10:52 (CET)

Tóth Zoltán (labdarúgó, 1983 július 12) – TMB

Szia! A Tóth Zoltán általad hozzáadott szócikket törlésre jelöltem. K–Ben04 vita 2017. február 1., 18:02 (CET)

Bolyki Andor - TMB

Sziaǃ Törlésre jelöltem, ha szeretnél, szólj hozzáː Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Bolyki AndorGerry89 vita 2017. február 5., 08:18 (CET)

Joseph Ngalle

Sziaǃ Lásd el kérlek forrásokkal és ne adatlapokkal, hanem amit megkövetelnek az irányelvek, hogy ne jusson a fenti szócikkeid sorsára. Üdvː– Gerry89 vita 2017. március 1., 15:26 (CET)

Bénes László

Sziaǃ Épp terveztem, hogy kibővítem, erre mit látok? Megelőztél..köszönömǃ :-)Gerry89 vita 2017. március 22., 12:31 (CET)

Niklas Dorsch

Törlésre jelöltem, lásd ittː Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Niklas DorschGerry89 vita 2017. május 8., 19:49 (CEST)

Ilja Olegovics Kutepov

Szia, nevezd át Kutyepovra. – Pagony foxhole 2017. május 31., 18:48 (CEST)

Megtévesztő átirányítások

Szia! Kérlek ne hozz létre orosz emberek angolul átírt neveiből átirányításokat olyan cikkekre, amik nem léteznek. Egyáltalán nincs szükség ilyen redirektekre, az adott cikkekben kell rendesen, magyarra átírva megjeleníteni az oroszok neveit. És sokkal jobb, ha piros egy név a cikkben, mint ha azt a fals érzetet kelti a szerkesztőkben, hogy az adott cikk létezik. Ha piros, akkor bárki nekifoghat, ha zöld, akkor átsiklanak felette. Köszönettel, – Burumbátor Súgd ide! 2017. június 10., 11:13 (CEST)

Igen, azokra gondoltam, de láttam azt is, hogy készíted a magyarul, helyesen címzett cikkeket is. Már csak egyet nem értek: minek az angolul leírt orosz névről redirekt? – Burumbátor Súgd ide! 2017. június 11., 12:01 (CEST)

Alekszandr Jevgenyevics Buharov

Szia, át kell nevezni Jevgenyjevicsre. – Pagony foxhole 2017. június 10., 14:30 (CEST)

Yverdon-Sport FC

Szia! Biztos, hogy kötőjellel kell írni? – Gerry89 vita 2017. július 4., 19:55 (CEST)

@Gerry89:, a francia wiki szerint igen, valamint a Kategória:Az Yverdon-Sport labdarúgói és a http://www.sofascore.com/hu/csapat/foci/yverdon-sport-fc/2460 szerint is. – Mr. Tama vita 2017. július 4., 20:05 (CEST)

Oksa, az angol szövegben (a D. Cissé szócikk, a csapat angol szócikkének címe) szerint nem, de ha több a kötőjeles akkor javítom a Djibril Cissé szócikkben. – Gerry89 vita 2017. július 4., 20:07 (CEST)

@Gerry89:, a németek, a spanyolok és az olaszok szerint is (wiki). Maradjon ? – Mr. Tama vita 2017. július 4., 20:10 (CEST)

Aha, kijelentőben írtam az előbb, már javítottam a Cissé szócikkében is. – Gerry89 vita 2017. július 4., 20:11 (CEST)

Szócikkeid

Szia! Látom, hogy serényen hozod létre az alig ismert focisták szócikkeit. Mi az oka annak, hogy legtöbb esetben nem írod meg a pályafutásuk részt, hanem csonkként otthagyod őket? Plusz a vitalapra kérlek helyezd el a megfelelő sablonokat, ezek minden esetben elmaradnak nálad. Gerry89 vita 2017. július 25., 19:55 (CEST)

Szia! Annyira azért nem alig ismert, mostanság valamely tornán részt vetteket készítettem. :) Némelyiknél a későbbiekben tervezem. Rendben, a vitalapra jobban figyelek. – Mr. Tama vita 2017. július 25., 20:20 (CEST)

Szabó Zsolt Dávid

Szia! Most ő 19 vagy 21? Az enwikin 21 van, nálunk 19, valamelyiken javítani kell. Üdv: – Gerry89 vita 2017. október 29., 15:26 (CET)

Szia :@Gerry89:, 21 éves a WTCC honlapja szerint is. Javítottam, köszönöm a figyelem felhívást! – Mr. Tama vita 2017. október 29., 20:51 (CET)

Vietto

Szia! Kérlek csak HIVATALOSAN megerősített átigazolásokat írj be egy-egy játékoshoz. Vietto pl a Sporting helyett a Valencia játékosa lett, ez két órája hivatalos...– Gerry89 vita 2018. január 5., 07:23 (CET)

@Gerry89: Szia! Most néztem, hogy benéztem az egészet. Javítani akartam, de látom megelőztél. Köszönöm ! – Mr. Tama vita 2018. január 5., 08:40 (CET)

Koreaiak

Szia! Először is köszi, hogy befejezted a Dejan Georgijević szócikket. Másodszorra; látom, hogy több koreai játékos lapját létrehoztad, így gondolom otthon lehetsz a neveik átírásában. Ez a négy kézis magyarul szerinted hogy van: Kang Jae-Won, O-Kyeong Lim, Hyun-Mee Kim és Kyung-Shin Yoon? Voltak a világ legjobbjai is, szóval szeretném megírni őket. Amúgy szerintem - több szócikkedben láttam - a Kashiwa Reysol szerintem magyarosan Kasiva Rejszol, még ha elég bizarr is. Kiindulva pl. a Urava Red Diamonds csapatából is.(Urawa Red Diamonds) – Gerry89 vita 2018. január 27., 13:32 (CET)

Szia :@Gerry89:! Kang Dzsevon, I Mokjong, Kim Hjonmi és Jung Jongszin szerintem. A japán bajnokság szócikkéből vettem át a neveket. – Mr. Tama vita 2018. január 27., 13:58 (CET)

Freddy Adu

Szia! Szubcsonknak jelöltem, aztán látom, hogy tiéd a szócikk. Esetleg, ha gondolod feljavíthatnád. Üdv: – Gerry89 vita 2018. február 19., 09:06 (CET)

Szia @Gerry89:! Feljavítottam, szerintem így már maradhat. – Mr. Tama vita 2018. február 19., 11:21 (CET)

Maga a tökély :D – Gerry89 vita 2018. február 19., 13:15 (CET)

Tizenhatoddöntő

Szia! nem létezi ilyen kifejezés. legalábbis én nem hallottam még. Kijavítottam a spanyol kupadöntős szócikkeidben A legjobb 16 közé jutásért szövegre a forduló megnevezését. – Gerry89 vita 2018. április 21., 21:02 (CEST)

Szia @Gerry89:! A Nemzeti Sport honlapján többször találkoztam vele, de én se sűrűn. Ez esetben köszönöm! – Mr. Tama vita 2018. április 21., 21:09 (CEST)

Focisták zsákszámra

Szia! Remélem a vb-résztvevők szócikkeit, amik újak, még bővíteni fogod. Látom, hogy zsákszámra születnek az őjak, de ugye egy 32 éves labdarúgó azért nem csak annyi, hogy most beválogatták a 23 fős keretbe...– Gerry89 vita 2018. május 15., 15:59 (CEST)

EL-győztes keret

Szia! Carrascót és Nicolás Gaitánt majd vedd ki, ők nem voltak már az EL-be csak a BL-be léptek pályára az ősszel, a téli átigazolásiban Kínába szerződtek. Köszi amúgy, hogy megcsinálod. – Gerry89 vita 2018. május 21., 18:14 (CEST)

@Gerry89: Nem jelezte, hogy ide is írtál. Bocsánat! Itt a két forrás: Carrasco és Gaitán. – Mr. Tama vita 2018. május 21., 18:48 (CEST)
Oké, köszi Ez esetben persze ők is aranyérmesek. – Gerry89 vita 2018. május 21., 18:53 (CEST)
@Gerry89: Kész, közben frissítgettem is az adatokat. – Mr. Tama vita 2018. május 22., 17:47 (CEST)
Köszi! Diego Contento szócikkét meg én frissítettem, de azért egy alapos renoválás ráférne. ;-) Mindenesetre jó látni mennyit fejlődtél, sokat segítesz a focis szócikkek területén. Gerry89 vita 2018. május 22., 20:30 (CEST)
@Gerry89:! Most már tartalmasabb. Köszönöm szépen! – Mr. Tama vita 2018. május 22., 22:27 (CEST)

Női foci

Szia! Te női foci-guru vagy, rendbe tudnád ezt rakni:2016–2017-es magyar női labdarúgó-bajnokság (első osztály)? Az ideiről sajnos nincs is szócikk. – Gerry89 vita 2018. június 1., 20:44 (CEST)

@Gerry89: Szia! Alakítottam rajta, de őszintén szólva a magyar női labdarúgást nem követem, a rendszert sem ismerem. – Mr. Tama vita 2018. június 1., 22:08 (CEST)

Alisson Becker

Szia, csak egy kérdés: a fent említett szócikkedben a játékos pályafutása részt meg fogod írni? Most, hogy a világ második legdrágább kapusa lett?!

Üdv: szia Attila1486 vita 2018. augusztus 9., 09:54 (CEST)

Szia! A kedvencek listában van, de még időm nem volt rá... ha gondolod befejezheted :D – Mr. Tama vita 2018. augusztus 9., 11:28 (CEST)

Ok, rendben. Sajnos nem lehet, nem tehetem meg, meg van tiltva,hogy néhány mondatot se nagyon szabad beírnom egy szócikkbe mert rossz a helyesírásom, hol egy névelő lemarad vagy pluszba ott van. Majd akkor lesz rá időd. Csak kérdeztem.

Üdv: szia Attila1486 vita 2018. augusztus 9., 16:55 (CEST)

Karácsony Szilveszter

Szia Mr. Tama! Boldog ünnepeket: szentestét / karácsonyestét / karácsony elő estéjét (dec. 24. este), nagy karácsonyt / karácsony napját (dec. 25.), karácsonyt második napját / karácsony másodnapját (dec. 26.), boldog szilvesztert / szilveszteri óévbúcsúztatót (dec. 31. este) és boldog új évet (jan. 1.). Mivel te nem adtál meg wiki e-mail küldés lehetőséget, meg nem adtál meg e-mail címedet, így neked vitalapon küldöm el, most is. Rád bízom megköszönöd vagy sem, viszont kívánod vagy sem, a lényeg ha örültél neki. Minden ünnepet csak a szeretet jeléül ünneplek, alapesetben családosan és rokonosan, de barátoknak és jóban levő ismerősöknek is küldök köszöntést, és nem csak személyeseknek, hanem elektronikusaknak is, akiket jó társaimnak tartok. Vakondka vita 2018. december 20., 19:10 (CET)

Linkek

Szia! Kérlek ha egy korosztályos válogatott linkje piros egy adott focistánál, akkor azt ne linkeld a felnőtt válogatottra. Legutóbb ezt Angel Gomes szócikkében láttam tőled. Gerry89 vita 2019. január 6., 13:32 (CET)

2019-es Ázsia-kupa

Sziaǃ Időnként ránézhetnél. Frissítés céljábólǃ ː) – Gerry89 vita 2019. január 17., 10:39 (CET)

„Az év szócikke 2018” verseny

Szia, Mr. Tama!
A 2018-as év folyamán jelentősen bővítetted a Timo Werner szócikket.
Ezt egyfelől köszönjük, másfelől értesítünk arról, hogy ezt a szócikket a Wikipédia közössége jelölte a 2018-as „Az év szócikke” versenyen.
A szavazás hétfőn, január 21-én 0:00 órakor indul és a Wikipédia szerkesztői 2019. március 3-án éjfélig adhatják le voksukat az általuk legjobbnak ítélt szócikkekre több kategóriában is. Arra kérünk, vegyél te is részt a szavazásban, ismerd meg a 2018-as Wikipédia-termés legjavát, szavazatoddal erősítsd meg szerkesztőtársaid munkáját, megjelenéseddel buzdíts másokat is a közös munka értékelésében való részvételre, így végső soron mások is jobban megismerhetik a te hozzájárulásodat. (Arra felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy a kiírás szellemében az általad indított vagy jelentősen bővített szócikkekre szavazni nem etikus.)
Hétfőtől várunk a lapon!
Pasztilla 2019. január 18., 20:46 (CET)

Szia, Mr. Tama! Van a Wikipédiának egy szeglete, ahol tizenkét kategóriányi szócikk néz szomorúan maga elé és sír bánatosan. Alig várják, hogy a versenyből hátra lévő tíz napban szavazz rájuk. Vigyor Pasztilla 2019. február 21., 20:46 (CET)
Még öt nap. Még öt nap… Pasztilla 2019. február 27., 08:08 (CET)
@Pasztilla: Szia! Végre sikerült minden szócikket végig olvasnom, és szavaztam is. Egyedül a Sport témakörben nem tettem, nem tartom fairnak, mivel érdekelt vagyok benne. További szép napot! – Mr. Tama vita 2019. március 3., 12:02 (CET)

Balikó Milán

Sziaǃ Sajnos őt is tmb-re tettem, szerintem nem üti meg a nevezetességi irányelvben előírtakat. Itt tudsz hozzászólni, amennyiben szeretnélː Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Balikó MilánGerry89 vita 2019. január 28., 08:24 (CET)

@Gerry89: Szia! Egyetértek a törléssel, gondolom mivel U17-es labdarúgó-Európa-bajnokságon vett részt azért készítettem el. Azóta sem érte el a mércét. – Mr. Tama vita 2019. január 28., 12:45 (CET)

Hakim Zijes

Szervuszǃ Látom az Ajax-Real meccs után írtál egy rövid cikket az Ajax egyik játékosáról, Hakim Ziyech-ről. Én még nem jutottam el eddig és ezért is köszi. Majd - ha nem baj - kicsit kiegészítem. Csak szeretnék kérni valamit. Mivel te írtad ezért is kérlek téged és nem csináltam én. Kérlek nevezd át a cikket a játékos valódi nevére - Hakim Ziyech - és ne a magyar kiejtést használd. Láttam a meccset én is. Csak az a vicc, hogy a magyar riporterek már sokféleképpen mondták a nevét. A meccsen Zijes, de előtte már - például a vb-n - Zajech, Zajecs, Zijecs, stb... Ajax-rajongó vagyok és ezért elég sok cikkemben is szerepel a neve ahol mindig az eredeti változatot használom. Ennyi lenne a kérésem. Előre köszönöm a választ. üdv. – Kisdongo vita 2019. február 24., 02:46 (CET)

Egy díj neked!

Forrásoló Csillag
Szia! Köszönöm az utóbbi időben tett szócikk bővítéseid és forrásolásaid, főként a labdarúgók szócikkeinek területén. Gerry89 vita 2019. február 25., 18:46 (CET)

Szoboszlai kokárdás stoplisa

Szia! Ez olyan bulváros egy enciklopédiába, nem? Gerry89 vita 2019. március 18., 13:16 (CET)

Szia @Gerry89:! Nem annak szántam. Azért gondoltam, hogy beírandó a cikkbe, mert ezzel "jelképezi magyarságát", hogy honnan jött/indult. Nem könnyű magyar labdarúgóként a fiataloknak sem külföldön helytállni. Bár ez nem csak a labdarúgásban van így. :-( – Mr. Tama vita 2019. március 18., 17:19 (CET)
Oké. Csak kérdeztem, picit korrigálok a szövegen. Gerry89 vita 2019. március 18., 17:49 (CET)

CEE Tavasz 2019

Szia! Láttam a mai Gorica focicsapatáról készült szócikked. Van ez a verseny, hogy Wikipédia:CEE Tavasz 2019, ha gondolod vegyél részt benne. Gerry89 vita 2019. április 16., 20:07 (CEST)

@Gerry89: Szia! Most, nem élnék a lehetőséggel, de köszönöm hogy szóltál! :) – Mr. Tama vita 2019. április 16., 21:02 (CEST)