Szerkesztővita:Tőzsér6804

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Tőzsér6804!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Palotabarát vita 2019. október 7., 13:16 (CEST)

Kérdés 1956-os forradalom kapcsán[szerkesztés]

Szia! Miért törölted ezt a forrást a cikkből ENSZ-jelentés XII.D (183. old.) ? Mi volt vele a baj? Ogodej vitalap 2019. október 23., 20:56 (CEST)

Nem töröltem semmit, a ráfióbeszéd id pluszként ott van mellette.

Rendben, már látom. Köszönöm a választ. Ogodej vitalap 2019. október 23., 21:20 (CEST)

Ösztön[szerkesztés]

Köszönöm a szerkesztést! Partmoso vita 2019. november 25., 17:00 (CET)

Kovács József Hontalan[szerkesztés]

Kedves Tőzsér6804!

Te Kovács József Hontalannál a Romnet-et forrásnak írtad. Én átjavítottam További információkra, mert mi van, ha fordítva történt és ők használták a wikipédia szövegét - hiszen nem láttam ott időpontot, hogy ők ezt mikor készítették. Szép napot kívánok! Apród vita 2019. november 26., 13:52 (CET) Köszönöm az észrevételt. Sajnos nincs meg a forrás, ami alapján eredetileg készítette valaki. – Tőzsér6804 vita 2019. november 26., 18:58 (CET)

Örök tél[szerkesztés]

Szia! Köszönjük a szócikk bővítését. Kérdezni szeretném, hogy a filmkockát miért cserélted ki? Az általad eltávolított képen két szereplő volt látható, ezen a másikon meg csak egy. Ezt az utóbbit persze én vettem ki a cikkből tegnap, de éppen azért, mert a másikon is jól beazonosíthatóan látható volt Gera Marina. Így viszont most Csányi Sándorról, a másik főszereplőről nincs kép a cikkben. Természetesen nem arról van szó, hogy Csányi személyéhez ragaszkodnék, de ha két kép közül az egyik informatívabb, akkor érdemes azt betenni a cikkbe. Mindkettőt meg nem lehet, mint írtam. – Regasterios vita 2019. november 28., 15:04 (CET)

A film szerintem egy nő rabságáról szól egy szovjet kényszertáborban, a kritikák szerint az abszolut főszereplő, Irén a Magyarországról elhurcolt sváb fogoly. A film női főszereplője pedig Emmy-díjas lett. Csányi Sándorról jó sok kép van már a wikipédia különböző cikkeiben – Tőzsér6804 vita 2019. november 28., 15:18 (CET)
Köszönöm a választ. És a mostani két képet miért cserélted meg? Nem volna jobb Marina az infoboxban? – Regasterios vita 2019. november 28., 15:19 (CET)
Valóban, a film és a női főszereplő sikere miatt, talán jobb lenne Irén filmkockája az infoboxban. Köszönöm– Tőzsér6804 vita 2019. november 28., 15:25 (CET)