Szerkesztővita:Kondormari

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Kondormari!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: áкos9702 posta 2012. szeptember 16., 13:47 (CEST)Válasz

II. János Pál pápa és Horthy Miklós[szerkesztés]

Ezt pontosan, hogy érted. János Pál pápa azért a példaképem, mert igazságos volt, hitt a szeretetben és közvetlen volt az emberekkel. Horthy Miklós azért a példaképem:

Lehet, hogy egy kicsit félreértettem, nem tudtam, pontosan, hogy akartad érteni a kérdést. Tudod, nem tudni, hogy kivel "állok" szemben. :-) -Történelem pWas gibt's Neues? 2013. május 26., 19:15 (CEST)Válasz

Válasz[szerkesztés]

Szia! Az üzenetedre válaszolva: a Wikitanács-választó lapon azért tettem fel két kérdést, hogy megpróbáljak egy kicsit többet tudni egy oda jelentkezett szerkesztőről. Egy kicsit sikerült is. Más szándékom, elvárásom nem volt, ezért nem tudok válaszolni arra kérdésedre, hogy "kielégítő volt-e" számomra a válasza. --Vadaro vita 2013. május 29., 18:21 (CEST)Válasz

Olvastam a második üzeneted is, köszönöm. További jó szerkesztést, szia! --Vadaro vita 2013. május 30., 21:45 (CEST)Válasz

Hippokratész[szerkesztés]

Szia! Azért nem tudtad hozzáadni, mert egy bot áldásos tevékenysége következtében a magyar szócikkhez már tartozott Wikidata-bejegyzés. Magát a bejegyzést nem tudod törölni, de a linket igen. Ha a link melletti szerkesztés gombra kattintasz, akkor megjelenik egy törlés gomb is. Törlés után már simán megy a hozzáadás. Összevontam a Wikidata-bejegyzéseket, és töröltem a felesleges lapot. Az egyértelműsítő lapod jó. Csigabiitt a házam 2013. május 30., 11:46 (CEST)Válasz

Elnézést kérek[szerkesztés]

A Wikipédia:Szavazás/Javaslatok/IP-ellenőr-választás időtartamának módosítása, 2013 oldalon írt véleményedre adott válaszom túl durvára sikeredett. Elnézésedet kérem. Távol áll tőlem, hogy bárkit is megsértsek. A véleményemben arra próbáltam rámutatni, hogy egy dolog függetlenül attól, hogy nem sérti senki érdekét, még nem feltétlenül jó. A Wikipédiát sokszor éri az a támadás (és valljuk be nem alaptalanul), hogy túl bürokratizált, a dolgok lassan történnek, nehézkesek, időigényesek sokszor gátat szabva a fejlődésnek. Valójában szerintem az lenne a cél, hogy minden sokkal dinamikusabban történjen. Javíts ki, ha tévednék. Ez pont egy olyan javaslat, ami ezt segíti elő. A folyamatban lévő szavazás esetében, például az a véleményem, hogy Tgr megérdemelné, hogy mihamarabb megkapja azt a jogot, amire már évekkel ezelőtt is rászolgált és folyamatosan rászolgál nap, mint nap, nem csak a Wikipédián, hanem az egész Wikimédia mozgalomban végzett tevékenységével. Baráti üdvözlettel: Hirannor Postaláda 2013. június 4., 18:58 (CEST)Válasz

Vajnai[szerkesztés]

Válasz nálam. Ogodej vitalap 2013. június 5., 20:42 (CEST)Válasz

Kiemelési javaslat[szerkesztés]

Szia! Megköszönném, ha elolvasnád a Debreceni Református Kollégium szócikket és szavaznál itt, hogy érdemesnek tartod-e a kiemelésre. Üdv. Ercsaba74 vita 2013. december 16., 18:30 (CET)Válasz

Ünnepek[szerkesztés]

Boldog karácsonyt és örömökben gazdag, szerencsés Új Évet és sok-sok szerkesztést kívánok! Szeretettel:Kossuthzsuzsa vita 2013. december 23., 17:46 (CET)Válasz


Kedves Kondormari!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Invitation to Medical Translation[szerkesztés]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Segíts a Wikipédia jobbá tételében egy rövid kérdőív kitöltésével![szerkesztés]

Kedves Kondormari!

Azért kaptad ezt az üzenetet, mert a magyar Wikipédia aktív szerkesztője voltál, azonban egy ideje már nem szerkesztesz. A Wikimédia Magyarország Egyesület programot indított a Wikipédia szerkesztőinek megtartására. A program hangsúlyos része, hogy megpróbáljuk pontosabban megérteni a szerkesztők Wikipédiával kapcsolatos élményeit, problémáit, és azt, hogy mi vezet a szerkesztők megmaradásához, vagy ahhoz, hogy abbahagyják a szerkesztést.

Adataidat bizalmasan, adatvédelmi irányelveinkkel összhangban kezeljük, azokhoz kizárólag Samat, a kutatással kapcsolatban fér hozzá. A válaszokat nem hozzuk anonimizálás nélkül nyilvánosságra.

Kérjük, szánjál 5-10 percet a kérdőív kitöltésére!

Válaszaid segítenek abban, hogy a magyar Wikipédia a jövőben könnyebben megtarthassa önkéntes közreműködőit. Köszönjük!

Ha nem szeretnél többet ilyen üzenetet kapni, helyezd el a vitalapodon a [[Kategória:Tömeges üzenetküldésből kijelentkezettek]] karaktersort.

Üdvözlettel: Samat üzenetrögzítő 2019. szeptember 4., 00:58 (CEST)Válasz