Szerkesztővita:Cassandro/Levéltár15

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tobi 14 évvel ezelőtt a(z) Scvarcz Erik és a díjak témában

Cserna Antal

Szia! El kezdtem dolgozni rajta, nemsokára el is készül. Farkasgergely vita 2009. május 12., 15:50 (CEST)

Fűnyírás???

Csodálkozva látom, mit csinálsz. Gépiesen törölted pl. Nagykanizsa díszpolgárainak a listáját, mert "nem forrásolt".
Határozottan tiltakozom az ilyen meggondolatlan megoldásokkal szemben.
Teljesen nyilvánvaló, hogy akkor kell forrás egy díszpolgár-listához, ha valaki vitatja bármelyik adatát.
El kellene már felejteni azt a téveszmét, hogy minden egyes adathoz hozzá kell biggyeszteni egy forrást, különben törlitek. Van határidő, meddig kell megadni a forrást? Amíg megvacsorázom, addig Te kiteszed a nincsforrássablont és már törlöd is? Valamikor Grin arra tanított, hogy még az értéktelennek látszó információkat is legalább a cikk vitalapján archiválni kell. Te archiválod? Vagy én emlékszem rosszul?
Akkor legalább ne nevezd takarításnak a romobolást, ha megkérhetlek.
Grin nem Jimmy Wales, nem kinyilatkoztatás, amit mond (hál'Istennek!). Emellett csak azt töröltem, ami nem lényeges egy enciklopédiacikk szempontjából. A parkolók és az általános iskolák listája pl. nem lényeges, a díszpolgári lista meg hiányos, nem hiszem, hogy 1965 és 1993 között ne adományozták volna oda a címet. Emellett kérlek írd alá a hozzászólásaidat, nem olyannak ismerlek, aki nem vállalná a véleményét, különben is illetlenség. Cassandro Ħelyi vita 2009. május 13., 13:28 (CEST)
Nagyon messzire kerültünk, kedves fiatalember. Az aláírásom elmaradása technikai hiba volt - csupán a velem kapcsolatos elfogultság mondatta veled, hogy "illetlenség".
Ismét meg fogom kérdezni Grint, mert láthatóan Te már nem emlékezel erre az elvre.
És a döntő, amit nem értettél meg: NYOMTALANUL törölni valamit, időhöz kötött sablon helyett ELLENTÉTES a lexikon érdekével. Ma törölsz egy listát, akkor holnap honnan fogják a többiek megtudni, hogy itt csupán a forrás megjelölése hiányzott? Sehonnan.
Na. mindegy.--Linkoman vita 2009. május 13., 13:37 (CEST)
A díszpolgárok miért voltak feleslegesek? Miért kellett őket törölni? - Csurla vita 2009. május 13., 13:50 (CEST)
Díszpolgár-lista tényleg nem árt, ha van. Ha nem teljes, ki kell egészíteni. (Díszpolgárral, ugyanígy nem teljes szócikkel pedig tele van a padlás). A grin is megmondta sajnos nem elegendő érv, akkor sem, ha igaza van. OsvátA Palackposta 2009. május 13., 13:56 (CEST)

Közkívánatra visszatettem, bár a hiányos lista egyes tagjainál az általános nevezetességet is hiányolom, de ez nem az én dolgom már. Cassandro Ħelyi vita 2009. május 13., 14:05 (CEST)

Ui.: a díszpolgári lista mehetne akár külön szócikkbe is Nagykanizsa díszpolgárainak listája címen. Cassandro Ħelyi vita 2009. május 13., 14:07 (CEST)

figyelmet igénylő lapok takarítása

Szia! Mondcsak nem tudnál kitalálni valamit, hogy többek kedvet kapjanak, hogy a figyelemet igénylő lapokat kicsit takarítsák? egy csomó képet is lehetne áttölteni a commonsba. Szajci reci 2009. május 13., 13:57 (CEST)

Gonosz reloaded

Egyébként tényleg gonosz egy komédia: de nem Bokrossal ... :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. május 14., 22:40 (CEST)

wikitalálkozó ... A SZABADBAN (WIKI PLAIN AIR)

Szia! Biztos jó ötlet az Építész Pince, fehér asztal mellett is sok mindent meg tudunk beszélni. Részemről sajnos épp eleget ücsörgök ilyen (pontosabban: a 240 Ft alatti sört áruló) helyeken ... de legalább ezúttal nem a pincér/pultos lányok (haha) lesznek az érdeklődésem középpontjában.

Azért én szívesen részt vennék egy másik wikitalálkozón is, mondjuk a PALATINUS STRANDON, vagy a Gellértben, ... sőt, még gyalogtúrát is el tudok képzelni (a magam 65 évével persze csak módjával: Margitsziget, Városliget, esetleg Svábhegy, Disznófő). Igazából egy KENUSBULI (mondjuk egy ünneppel összekötött 3-napos), BRINGÁSBULI,

W I K I - Ö K Ö R S Ü T É S

is klassz lenne. Szerintem a környezetbarát TÚLÉLÉSBŐL a testi edzettség bizonyos mértékű fenntartása nem maradhat ki ... különben is, ahogy elnézem az ország vászontarisznyáját, pár éven belül az is lehet, hogy teljesen megszűnik a nyugdíj (ezek a mai fiatalok ANNYIRA jobbak nálunk, hogy tisztára padlóra viszik az országot, aztán rajtunk akarják elverni a port, ahogy a jó ilyenolyan anyuka tanította nekik).

Amiben nem vagyok benne: semmiféle KÖRNYEZETROMBOLÓ motoros, autós program. Elvégre is vagy elpusztulunk 2060-ban valamennyien, vagy nem ... és én bizony - sajnálom - szeretnék inkább nem, ha nem-e lehetne-e ... -e. – Dezső László vita 2009. május 15., 22:33 (CEST)

  • Júj, átnéztem a legutóbbi (győri) wikitali anyagát ... hát nem lettem okosabb. Igaz, maga a találkozás is öröm ... de nem volt SEMMI közölnivaló? Mit sikerült megoldani ... nekem, neked, neki, stb.? Neked nem volt hiányérzeted, Cassandro? Nem azt mondom, hogy jegyzőkönyvvezető dolgozzon ... de valami kötetlen tájékoztatás nem ártott volna. Például ha résztvettem volna és leittam volna magamat annyira, hogy másnap nem emlékszem semmire, innen tájékozódhattam volna, hogy mit mondtam, mit nem mondtam? Na, mosmár Te is fanyalogjál mert eleget rizsáltam. – Dezső László vita 2009. május 19., 23:42 (CEST)

Kalinyka

Namegálljcsak! :)) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. május 15., 23:04 (CEST)

Oké

Szia Cassandro! Köszönöm a kérdésed, minden oké velem. De alighogy ezt az üzenetet elküldöm, folytatom az eltűnést. Filmfan vita 2009. május 16., 16:07 (CEST)

Költség

Szia!Mennyi a wikitali? (Ft)– Crosstor vita 2009. május 17., 07:41 (CEST)

Léner Péter

Szia!

Véleményem szerint Léner Péter nagyon jelentős művész. Talán túl korán jött el Nyíregyházáról. Ennek ellenére csodálatos eredményeket ért el, és a színház őrzi a tradíciót. A mai napig elkerülte a gagyit.

Írtam a vitalapra, javasoltam néhány linket is. Remélem lesz, aki kiegészíti a szócikket! Ha mégsem, akkor megteszem én, előbb azonban minden Katona alapító tagnak szócikket szeretnék csinálni.

Egyébként meglepően gyenge a színházi vonal itt a wikin. Kevés szócikk készül ebben a tárgyban. Ráadásul sok esetben megelégszenek a szerzők a film szerepek említésével, néha csak a szinkronnal. Elég furcsa ez Magyarországon, ahol színházi működés meghatározó. Éppen ma egészítettem ki Mezei Mária cikkét a színházi szerepekkel. Szegénynek biztos rosszul esne odafenn, ha látná, hogy nem tudunk a színházi működéséről.

Üdv.! – Kispados vita 2009. május 17., 22:18 (CEST)

Szvetnik Joachim, Vígh Tamás

Igen, ismerem őket. Szvetnik Joachimról sajnos forrásom nincs egyáltalán. Ötvenes évek közepén végzett ötvösművész, aki egy időben a magyar Szent Korona vizsgálatával, talán restaurálásával is foglalkozott, ha jól emlékszem... Vígh Tamás „túl nagy falat” idő és elszántság kellene hozzá, nekem mostanában leginkább az előbbi nincs... Kösz, hogy gondoltál rám! Üdv: – Szlávics vita 2009. május 17., 23:47 (CEST)

Láttam már, de én nem vagyok egy társasági típus. Mint jeleztem, mostanában lefoglalnak „hivatalos” ügyek, amik lekötik minden időmet... – Szlávics vita 2009. május 18., 08:39 (CEST)

Töröllés

Hm. Köszönöm. Bár épp a felelősség alól próbálom kihúzkodni magam, hogy ne nekem kelljen jelölnöm:)) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. május 18., 00:50 (CEST)

Megtekint

Megtekinted?Istvánka posta 2009. május 18., 08:42 (CEST)

re:május 23

Tudok a wiki találkozóról, de nem leszek Pesten. Kösz az infomációt. Egyébként sajnos Makovecz Imre nem válaszol. Szerintem nagyon el van foglalva a politikával. Üdv:– Rimanóczyjeno vita 2009. május 18., 16:09 (CEST)

Köszönöm a külön érdeklődést, zavarba hozol! Eddig inkább nem akartam részt venni, nem gondoltam, hogy érdekes vagyok én oda. Néhány helyi wikitalin már részt vettem, ahol megismerhettem pár rendkívül értékes és értelmes embert. Természetesen nincs messze Budapest Miskolctól, sőt érdeklődésed után mintha egyre rövidülne az a 182 km :-)! Most egyre inkább hajlok az igenre, be is írom 90%-os jelentkezésemet. Köszi, üdvözöl  … szalax vita 2009. május 18., 18:57 (CEST)

Máj. 23.

Szia! Igen, tudok róla, nagyon köszönöm a kedves meghívást! Nagyon szívesen megismerném személyesen is a csapatot, de sajnos nekem hétvégém mindig vidéki kötelezettségeim vannak, amit nem tudok hanyagolni. Pedig nagyon érdekelt volna a közösség. Talán majd legközelebb meg tudom oldani... üdv.:Ogodej Box 2009. május 18., 19:02 (CEST)

Üdv! Sajnos én sem tudok menni. Egyrészt több programom is van szombatra, másrészt zsetonom sincs annyi, hogy oda-vissza megjárjam Pöstet. Sajnos. Utóbbi a fontos, mert előbbi programok valószínűleg befejeztődnek szombat délutánra, így nem lenne akadály. Csak az a fránya money... Majd legközelebb és köszönöm az invitálást! ;) --Gyantusz vita 2009. május 18., 22:45 (CEST)

Schmidt Egon

Pellinger Attila szerk. társunk már rátalált az oldalra és szerintem személyesen ismeri, úgy hogy jó kezekben lesz. – VC-süzenet 2009. május 18., 21:10 (CEST)

miniszterelnökök

Őszintén szólva nem tudom, de ez még nem zárja ki. Utánakeresek majd valahol, csak most nincs hol per pillanat. – Tomeczek Słucham! 2009. május 19., 03:50 (CEST)

Ki...

...tudná átnézni, elvégre kiemeltről volt szó [1]?– Istvánka posta 2009. május 19., 09:17 (CEST)

S ezt-é?– Istvánka posta 2009. május 19., 09:24 (CEST)

Smég emez es! :-)Istvánka posta 2009. május 19., 09:27 (CEST)

Nem intézkedsz?;)– Istvánka posta 2009. május 19., 12:05 (CEST)

Akkor várok holnaputánig VigyorIstvánka posta 2009. május 19., 12:17 (CEST)

Vi-Tamil

Az már túl bonyolult nekem, meghagyom a profiknak :) - CFC vita 2009. május 19., 19:18 (CEST)

Cass, egy műhely által alkotott irányelv kiterjedhet az érintett szócikkre úgy, hogy megfelelő szavazás lezárása után a szócikkeket átnevezés ellen védhessük? - CFC vita 2009. május 19., 20:04 (CEST)

Kerényi József építész

Végignéztem a listádat talán sikerül összehoznom egy szócikket Kerényi József Péter építészről. De kellene egy wikipedista aki kecskeméti és fényképezne nekem néhány épületét Kecskeméten. Többek Között: Kodály Intézet (volt apáca kolostor?), Technika háza (volt Zsinagóga), Naív Művészet Múzeuma, Kerámia studió, Játékház. Gondolom, hogy aki Kecskeméti annak ezek az épületek mondanak valamit - én ismerem őket de egyelőre nem megyek Kecskemét felé - . Ha adsz nevet, akkor felveszem vele a kapcsolatot. Kerényit ugyan jól ismerem, de e-mail címe nincs. Úgy látom az Interneten, hogy valószínüleg Budapesten lakik, igy megpróbálom utolérni levélben. Ahogy irtam csütörtöktől nem vagyok Pesten - Internet közelében - igy valószínüleg a szócikk nyár végére tud elkészülni. Makoveczet nem adtam fel, ha nem válaszol akkor később újra irok neki, vagy telefonálok. Üdvözlettel és jó május 23-i bulit kiván: – Rimanóczyjeno vita 2009. május 19., 19:22 (CEST)

válasz: mindenféle

Sajnos tényleg el vagyok tűnve, de nem teljese, és remélem már tényleg nem túl sokáig. Bangó Margitról már kerestem anyagot, de eddig nem sok sikerrel. Megpróbálok utánanézni a többieknek is... – Balažovič posta→@ 2009. május 20., 17:20 (CEST)

Anórthószi

Bakker, mennyire igazad van! :) - CFC vita 2009. május 20., 20:37 (CEST)

Nem szóltak vissza, hogy Szombaton, vagy Vasárnap kell-e mennem segíteni betonozni. Ezen múlik. - CFC vita 2009. május 20., 23:00 (CEST)
Átveszem a srácot, segítek neki, nem ügyetlen. :-) - CFC vita 2009. május 21., 15:08 (CEST)

Wikitali

Szia, sajnos most nem tudok menni, de talán majd a legközelebbire sikerül eljutnom. Jó beszélgetést, szórakozást kívánok mindnyájatoknak! Üdvözlettel: Kossuthzs. vita 2009. május 22., 16:00 (CEST)

  • Szia! Köszi a külön is meghívást, de most nem tudok menni. A Pest nem gond, ott és a környékén éltem jó negyven évig, meg szeretnék is találkozni már a lelkes törzsszerkesztőtársakkal. A következő pesti, vagy attól nyugatra eső talin ottleszek. Érezzétek jól magatokat (remélem mindenkinek sikerül egy percre Alensha mellé ülni) Üdv: – Tamba vita 2009. május 22., 21:32 (CEST)
    • Én is nagyon köszönöm a külön meghívást, de a cégemnél helyzet van. Tönkrement az anyavállalatom és azt hiszik az okosok, hogy majd a tized akkora leány pótolja, úgy hogy most olyan tízenhárom órákat dolgozok és a hétvégi programomat is megoldották. Egyébként a helyszín tökéletes lett volna, de sajnos nem megy, érezzétek jól magatokat. – VC-süzenet 2009. május 22., 21:43 (CEST)
      • Kösz, nincs annyira messze, de holnapra más programom van. Egyszer majd ezis belefér, mindenesetre kellemes szórakozást kivánok! Taz vita 2009. május 22., 21:48 (CEST)
        • Szia. Sajnos ezen a találkozón nem tudok részt venni, talán majd a legközelebbin. Köszönöm a hívást, nem volt késő! Farkasgergely vita 2009. május 22., 21:53 (CEST)
          • Most valahogy nincs. Elég messze lakok Budapesttől (lásd Szajci-nak a múltkor - 2008.dec.15. - írt válaszomat) - írhatnám, hogy úti- meg szállásköltség... de valahogy egyébként sem mennék most, ha épppen közelebb lennék. – Holdkóros vita 2009. május 22., 21:57 (CEST)
  • Szia! Köszönöm az invitálást, sajnos más programom van. Bár, ha este 8 felé visszaérek Budára, lehet, hogy lenézek. Furdal a kíváncsiság miért akarnak olyan sokan Alensha mellé ülni. Szép estét mára és természetesen holnapra is! Üdv.! – Kispados vita 2009. május 22., 22:03 CEST)
  • Kedves Cassandro, még sosem voltam wikitalin, de most szeretnélek benneteket megismerni. Be is jelentkeztem. Kérlek, tájékoztass, hogy az igen hosszúra megadott időintervallumban (14-től 22 óráig) mikor érdemes valóban mennem, hogy minél többekkel találkozhassak? A jó hangulatba én is szeretnék bekapcsolódni. Gondolod, hogy 2-kor már elkezd gyűlni a nép? Vagy inkább "uzsonnaidőben" menjek? Kérem szíves tájékoztatásodat. A viszontlátásra! – Elkágyé vita 2009. május 22., 22:09 (CEST)

Re

Na, ezt majd holnap megbeszéljük 2 sör mellett ;)

Amúgy a Passarella-cikkhez gyűjtök anyagat + az Anórthoszihoz :P - CFC vita 2009. május 23., 00:36 (CEST)

Találkozó

Még sosem voltam ilyen találkozón. Senkit nem ismerek. Azért köszönöm a megszólítást.Lajos52 vita 2009. május 23., 09:57 (CEST)

Tordai Z.

Szia, Cass! Akár hiszed, akár nem, sosem hallottam róla, de most kíváncsivá tettél, utána fogok olvasni. Cikket nem ígérek, mert még nem tudom, hogy mit találok! Üdv – Hkoala 2009. május 23., 22:18 (CEST)

Nem nyert :-( Kár, hogy Gothika nincs itt, neki talán jobban menne. – Hkoala 2009. május 25., 16:33 (CEST)

tali

Mint azt a mellékelt ábra is mutatja, nem sikerült, majd' 10 volt már, mire elértük a városhatárt. Családi muri volt jó messze. Hol lehet utánanézni a jelenlegi politikusok pártállásának? Lengyelről pl több híradás is úgy számolt be, mint aki a pártba lépett be (és nem csak a frakcióba) és én is erre emlékszem. Talán az országgyűlési képviselők kategóriát kéne szétszedni pártok szerintire. Pl országgyűlési képviselők (MDF). Vagy évszámok szerint, pl országgyűlési képviselők (2006-2010). Vagy még pontosabban: "országgyűlési képviselők a 2006-2010-es ciklusban". Esetleg "OGY képviselők a 2006-2010-es ciklusban" (rövidebb). Milyen volt a tali? – Vince blabla :-) 2009. május 24., 10:26 (CEST)

tárcsa

Majdnem, mert a végén csaknem elaludtam, és rosszkor lengettem :)) Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. május 24., 12:25 (CEST)

Egy ötlet

Szia Cass!:) Nem tudom, ilyet hova kell írni, illetve nem tudom mekkora hülyeség, ezért ide teszem neked, majd eldöntöd. :)

A tegnapi tesztből - és annak, khmmm..., némileg kritikusnak nevezhető végeredményéből kiindulva -, nem lehetséges-e, hogy nem lenne teljes hülyeség, a WP bizonyos fontosabb, a szerkesztéseket érintő részeiből teszteket előállítani: »Teszt – Megoldás + vonatkozó link« módon. • Előnye: Tesztet mindenki szívesebben tölt ki, mint olvas oldalakat, nagyon hamar megvan, természetesen önkéntes, ugyanakkor szintén természetesen azonnal tájékoztat az ismeretről. Ugyanakkor összeköthetők vele a névterekben lévő különböző oldalak. Pluszban többszintűvé tehető és minden fontos dolog helyet kaphat benne. • Példa: a számomra máig érthetelen képfeltöltési procedúra a liszenszekkel. Egy ilyenbe az összes étező dolgot be lehet pakolni (kérdés formájában), és aki meg akarja tanulni, annak is könnyebbség, mert addig csinálja, míg mindent nem tud. Ugyanakkor a kérdéseket meg lehet úgy fogalmazni, ahogy azok valóban felmerülnek a gyakorlatban. Hm? – eLVe kedvesS(z)avak 2009. május 24., 17:00 (CEST)

duplablokk:D

Egyszerre blokkoltuk Best movies ever-t :D Nézd meg a naplót :D:DDD – Timish levélboksz 2009. május 24., 19:48 (CEST)

Megy eeeez! Vigyor Cassandro Ħelyi vita 2009. május 24., 19:49 (CEST)

keins

Na erről beszéltem: [(fennakadt a spamszűrőn)] – Mex plática 2009. május 24., 20:54 (CEST)

Keins = egyik sem. :-) Cassandro Ħelyi vita 2009. május 24., 20:56 (CEST)

Nahát! De akkor mégiscsak van ilyen német szó, te! Vigyor (mellesleg kíváncsi lennék, hogy milyen az, ha valaki nem férfi és nem is nő, bár lehet, hogy újabban földönkívüliekre is számítanak a fórumokon? Vigyor) – Mex plática 2009. május 24., 21:01 (CEST)

Van, csak te geins-t mondtál, g-vel, aztán lehet, hogy én voltam akkor süket. :-) Cassandro Ħelyi vita 2009. május 24., 21:03 (CEST)

Hát inkább az utóbbi, én k-val mondtam :)))))) – Mex plática 2009. május 24., 21:09 (CEST)

I'm...

....hooooooooooooooooome:-)Istvánka posta 2009. május 25., 00:58 (CEST)

Vigyor Cassandro Ħelyi vita 2009. május 25., 01:00 (CEST)

Kérdés

Üdv! Nagyon sajnáltam, hogy nem vehettem részt a pesti találkozón, elvileg dolgoztam volna Szegeden, végül egy kis ételmérgezés vagy gyomorrontás levett a lábamról. Fő kérdés, amiért "zaklatlak" :) Lett / lesz valami a szócikkíró-verseny végeredményéből? Elvileg az egyik szócikkem a 7. helyen végzett. Gondoltuk, hátha a pesti találkozón lesz valami, de hát nem jutottam el oda, így nem is tudom. Szép napot! – Eino81/Párvusz keskustelu 2009. május 25., 11:19 (CEST)

Anórthoszi Ammohósztu

Íme (még folytatom, de muszáj volt lementenem). - CFC vita 2009. május 25., 12:58 (CEST)

Juhééééééééé! :-) Cassandro Ħelyi vita 2009. május 25., 16:23 (CEST)

???

Cass, mein Herr! Neked Pavia mióta Padova??? :-)Istvánka posta 2009. május 25., 17:24 (CEST)

Hoppsz, a cikk Paduát írt, az meg Padova. Akkor gyorsan törlöm. Cassandro Ħelyi vita 2009. május 25., 17:37 (CEST)

Egyértelmesítő lap

Sziasztok! Cassandro-Steve

Puskás Tamás és Papp Zoltán nevekre azért csináltam lapot, mert utánanéztem és úgy ítéltem meg, hogy bármikor írhatnak ezen a néven új cikket. Szeretném megelőzni a bajt. Sajnos már volt szerencsém közel száz hivatkozást átírni, mert aki szó nélkül átnevezte a lapomat abba már nem segített be. Arra járt aztán hagy menyjen. Előtte ott is hasonló polémiát folytattam mint most itt, de le lettem szavazva.

Most látom a Papp Zoltán lapomat átneveztétek, lett belőle: Papp Zoltán (egyértelmesítő lap). Ennek így -véleményem szerint- semmi értelme. Ebben az esetben ugyanis ha valaki Papp Zoltánra keres nem találja meg és a hivatkozások is zsákutcába futnak.

Egyébként ezeket az átalakításokat is jobb lett volna megvitatni mielőtt léptek. Szerintem ez következik a wiki szelleméből. Ld. vitalapok!

Azt gondolom észrevettétek, hogy a "Katonát" nagyon komolyan feldolgozom. Nagyon nagy, eléggé ellenálló anyag. Elég sok változáson ment át a kezdetek óta. Ha csinálok három egyértelmesítő lapot akkor azért feltételezhettétek volna, hogy valami koncepció van a dologban és nem csak egy nyeretlen kezdő botladozik.

Ezek után már csak az a kérdésem a három szinte azonos időben készített lap most miért néz ki háromféleképpen. A harmadik egyébként Székely László.

Biztos ami biztos a szócikkeket megkülönböztető címkével fogom megírni.

Üdv.! – Kispados vita 2009. május 25., 23:51 (CEST)

Értem! A problémám csak annyi, hogy volt szerencsém már így csinálni és akkor más szerkesztő -szintén valamire- hivatkozva átalakította pont úgy ahogy ma én csináltam. Szóval ezért találták ki a vitalapot, egyszerűbb lett volna ott megbeszélni. Az biztos soha többé nem kezdek komolyabb szócikkbe. Félreértés ne essék ez a mostani probléma nem lényegi, nem tartalmi. Ezen azért túl tudok lépni.

Egyébként, hogy sikerült a szombati buli? – Kispados vita 2009. május 26., 00:01 (CEST)

Kösz az infot. Egyszer tényleg elmegyek én is. Hátha szóban könnyebb lenne egyeztetni wikis elveinket. Közben láttam belenyúltál a sablonba is. Látod ez az, lehet hogy operatív szinten igazad van. De tartalmilag? Vitalap nélkül ezt nem tudhatjátok meg. nekem volt okom, hogy megcsináltam az egyértelmesítő lapokat és a sablont a szócikkek megírásáig változatlanul hagytam. Higyjétek el semmi értelme nincs a rögtönzésnek. Én ennél egyzserűbb esetekben is először polemizálni kezdek a szerzővel.

Abba hagyom a dohogást! A három napos kíséleti témámnak úgy is annyi. Szép, jó éjszakát! – Kispados vita 2009. május 26., 00:12 (CEST)

Profilaxis

Mielőtt személyesen üldözve éreznéd magad, idézek egy docból, amin éppen mostanában farigcsálok (és eközbe pislantok hébehóba a Wikipédusba ...):

"Húsz év egy mondatban: a mi kis magyar társadalmunk azért feneketlen papzsák mindmáig, mert alulról kiválasztódó értékek helyett a nagy vörös akol összedűlését követő huszadik évben is makacsul csak kívülről koppintott és felülről diktált minták köré szerveződik."

Vajon - sok-sok más mellett - a Wikipédiának is van része abban, hogy egyszercsak formát öltött ez a gondolatom? – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. május 26., 17:30 (CEST)

(Ha) magának a Wikipédiának nem is, de a szerkesztőinek lehet, hisz többségük ebben szocializálódott. Cassandro Ħelyi vita 2009. május 26., 17:40 (CEST)
Mert itt aztán semmi konformitás-elvárás nincs, meg nincs "központ", amire későkádár-utódok kacsingatnak ... :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2009. május 26., 17:49 (CEST)

Sitenotice

A Nagy Kék Csíkra esetleg nem írjátok ki a Képek versenyét? Még 20 napig lehet nevezni. – CsGábormegbeszélés 2009. május 26., 18:00 (CEST)

Mongóliával kapcsolatos

Kara Györgyöt személyesen nem ismerem, de jó barátom a tanszékvezető, Birtalan Ágnes, valamint ismerek pár tanárt, doktoranduszt és a történelmi témákban jártas Aureliust. Miért kérded? :) – BáthoryPéter vita 2009. május 26., 20:06 (CEST)

Kéne róla valami anyag? Kérhetek, de gyorsak biztos nem lesznek. (most tűnt fel, hogy (Szerkesztési ütközés után) ) – BáthoryPéter vita 2009. május 26., 20:17 (CEST)
Hát nekem nincs Ki kicsodám, de ha adsz/scannelsz anyagot, szívesen megírom. – BáthoryPéter vita 2009. május 26., 20:22 (CEST)

Turkológia

Kérhetsz, drágám :) Mondcak. :)) – Timish levélboksz 2009. május 26., 20:11 (CEST)

Nem vettem észre, hogy írtál, egyszerre huszan estek a vitalapomnak :) Hazai György. Ennyit találtam róla. :) – Timish levélboksz 2009. május 27., 11:09 (CEST)

Meló

Átnezed? Újvilág Párt :-)Istvánka posta 2009. május 27., 10:50 (CEST)

Mészáros Rezső

De jó bizony :-) Ismerős volt a pali neve, de csak most jöttem rá, honnan: ő (pontosabban a tanszéke) írta a Makó és térsége komplex területfejlesztési koncepcióját még '97-ben, de azt nem gondoltam volna, hogy földim. :-)Burrows vita 2009. május 27., 19:15 (CEST)

Re: Te sem úszod meg...

Köszi, vettem! Néhány név az én listámon is szerepelt. Azt hiszem, hogy a képzőművészekkel könnyebb dolgom lesz, mint egyetemi kollégáimmal :-) Üdv  … szalax vita 2009. május 27., 20:39 (CEST)

Jelentem, Roósz András (szinte) kész. Jövő héten még kiegészítem, fotó, pontosítás stb.  … szalax vita 2009. május 29., 21:17 (CEST)

Maróth

Én elvből nem is lennék hajlandó ilyesmire. Pázmányos, pfúj :P Komolyra fordítva a szót: Amúgy legendákat hallottam róla, amiből egy biztos: (nyelv)zseni... viszont nemigen tudom, honnan bővíthetném az életútját. Utánanézek. – Ματθαίος Δαμασκηνός Vita 2009. május 27., 22:54 (CEST)

:D

Cass, örülök, hogy a lényeg feltűnt. Valóban nem a userlapra való volt az az üzenet. – Alensha sms 2009. május 28., 00:52 (CEST)

Azon röhögtem volna igen nagyot, ha marad az átnevezésed után egy redirekt, amit törölni kell. Akkor megkérdezhettem volna, hogy mondták-e már neked, amikor töröltél valamit, hogy „Cass, a*** p***ját töröld”. :D – Alensha sms 2009. május 28., 01:35 (CEST)

?

[2]Istvánka posta 2009. május 28., 08:18 (CEST)

Jankura

Tejóisten! Már gimiben ismertem. Egyelőre feldolgozom... OsvátA Palackposta 2009. május 28., 13:01 (CEST)

Kösz

a választ.– Crosstor vita 2009. május 29., 11:54 (CEST)

Német fordítás

Szia!

Te ezt hogy fordítanád magyarra: de:Ein Herz für Kinder. – Warmuz ¤ vita 2009. május 29., 12:36 (CEST)

Ez gondolom egy alapítvány, ami a nevében nincs benne. Tahát a szövegkörnyezetben használhatom a …Szívvel a gyerekekért alapítvány… alakot? Az alapítvány kisbetűs alakban azt jelzi, hogy nem része a névnek, vagyis a szervezetnek? – Warmuz ¤ vita 2009. május 29., 12:54 (CEST)

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Megfogadom a tanácsod. – Warmuz ¤ vita 2009. május 29., 12:59 (CEST)

Uralkodó sablonok

Tényleg! Fel sem tűnt, annyira bot módba kapcsoltam magam.
Pár sablon szándékosan kimaradt (pl Magyar Országgyűlés elnöke, Lengyel köztársasági elnök), ezeket mindjárt megcsinálom. A legnagyobb gondot okozó a {{Német király}}, mert abban két évszám és titulus kell kegyen, amire nincs felkészítve az Uralkodó sablon. Erre még nincs ötletem. (Számomra) legjobb lenne különválasztani a német királyokat és német-római császárokat. Ötlet? – BáthoryPéter vita 2009. május 29., 16:59 (CEST)

Román települések német nevei

Hali!

Ez egy körlevél-féle, azoknak írom, akik jártasak a településföciben. Megkértem Danit, hogy módosítsa a Román település infoboxot, akként, hogy szerepeljen opcionális névként 3. helyen a német is. Nagyon sok településnek van német neve, a történelmi Szászföldön a mai napig használják és a német sablonon is mindenhol feltüntetik a magyar nevet. Ez egy gesztus is lenne, illetve szerintem hasznos is, nem kerül semmibe. Láthattok példát a német wikin Klausenburg, az új sablont próbaképp betettem Kolozsvárnál. Én amellett lennék, ahogy a németben is van, hogy legfelül magyar név, alatta dőlt betűvel román, legalul német. Ezt megcsináltam Nagyszebennél. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek melyik a jobb. Válaszként elég annyi, h. dobtok a vitalapomra egy számot, 1-es (Kolozsvár), vagy 2-es (Nagyszeben). Előre is köszi! – Tobi Üzi :) 2009. május 29., 20:50 (CEST)

FÉlreértetted. Én kértem, h. legyen külön paraméter. Formára vagyok kíváncsi, hogy zárójelbe, kisebb betűvel, ahogy Kolozsvárnál, vagy egymás alá ugyanakkorával, dőlttel, mint Nagyszebennél. Természetesen ott is külön lenne a német. – Tobi Üzi :) 2009. május 29., 20:59 (CEST)

Akadémikus-életrajzok

Megnéztem az imént, és az elmúlt héten, 23-ától máig húsz akadémikus-életrajz született, ami cirka 1%-a az akadémikusainknak. Néha azért jó dolog tud kisülni a trollkodásból is (ld. Százezer vagy Nagypogi, már nem tudom). Pasztilla 2009. május 29., 23:19 (CEST)

Jaja, én az aktuálisakat (egy-kettőt rásóztam másra: Timish, Szalax, sőt, még Bennó is folyószövegesített egyet), az elhunytakat meg te. :-) Cassandro Ħelyi vita 2009. május 29., 23:26 (CEST)

Kérés – ismételten

Szia. Meglesznek! Farkasgergely vita 2009. május 30., 06:21 (CEST)

Néprajzosok

Oké, ma megírom őket, délután valamikor. - Peti610 vita 2009. május 30., 06:22 (CEST)

Kész, ha kell még valaki, írj! - Peti610 vita 2009. május 30., 13:19 (CEST)

Re: Infobox

Szia!
Rendben kijavítottam, meg amjd átjavítgatok akkor szerintem párat.
Bucikaaa vita 2009. május 30., 11:20 (CEST)

re Kós Károly

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!
Hkoala 2009. május 30., 15:56 (CEST)

Pusztai Ferenc átírás

Szia!

Megpróbálom. Bár én időnként szívesen használom azt a formát is, bár az utóbbi időben igyekszem kerülni. Most írom a záró Székely László, aminél szívesen írtam volna kronológiát.

Üdv.! – Kispados vita 2009. május 30., 16:19 (CEST)

Bozóky

Szia! Lényegében igen, de egy kicsit haragszom rá (ez történelem), ezért kések a felrakásával. Persze másokkal is volt konfliktusom,mégis felraktam őket. Imrét is felrakom, főleg most, hogy a keresztény egyház labdarúgó akadémia jogtanácsosa lett!

Tudsz-e olyan segítséget adni, hogy a Nemzetközi játékvezetés elé behelyezhessem a FIFA vagy az UEFA logot. Lajos52 vita 2009. május 30., 19:29 (CEST)

MLSZ elnök

Ha van anyagod nyugodtan csináld meg és a játékvezetéssel összerakjuk. Én és sokan mások nem pozitívan ítéljük meg a játékvezetés irányába tett, nem tett lépéseit. Én ott voltam amikor országos utánpótlás játékvezetőként dédelgettük. Együtt nyaraltunk 1990-ben Spanyolországban - többed magunkkal (Fazekas, Hartmann, Huták család) -, később, ahogy jöttek részére a megbízások egyre jobban kifutott alóla az objektív megítélés. Én az MLSZ JT elnökségi tagja lettem és voltak konfliktusok közte és a JT között. Lajos52 vita 2009. május 30., 19:40 (CEST)

Honti László

Szia! Ezt a kiegészítést nem értem. Ha van rá forrás, akkor sem, de ha megadnád a forrást az sokat segítene. Bocs', köszönöm :) – Csanády vita 2009. május 30., 20:34 (CEST)

Köszönöm. Szerintem mindkettő elírás (Pl. A MT cikkét azzal vezetik be, hogy bemutatjuk az új levelező tagokat, majd azzal folytatják, hogy Honti László ... az MTA külső tagja, továbbá itt nem említik a külső tagságot, továbbá a levelező tagsági ajánlásban – ahol a jelölt érdemeit szokás felsorolni – sem említik, hogy a jelölt egyébiránt már tagja Akadémiánknak, pedig, ha így lett volna, gondolom megemlítik, továbbá Olaszországban vendégprofesszor volt, nem telepedett ott le, így szerintem elvileg sem választható külső tagnak). Persze lehet, hogy nincs igazam, de szerintem még további nyomozásra van szükség. – Csanády vita 2009. május 30., 20:59 (CEST)

Igazad van, elnéztem. Kösz' az utánajárást. :) – Csanády vita 2009. május 31., 06:00 (CEST)

Re:Török László

Holnap megcsinálom. Üdv.: - Peti610 vita 2009. május 31., 15:50 (CEST)

A válaszom...

Az admin üzenőfalon elolvashatod. -MSZMP- vita 2009. június 1., 14:30 (CEST)

re: Nagy hiba

Elnézést kérek, ha ezzel a megjegyzésemmel megbántottalak volna. Távol állt tőlem. Egyszerűen egy szófordulatként használtam a "nagy hiba volna.." kifejezést, nem gondoltam sértőnek. A cikked amúgy hiánypótló, a magyar történetírás egyik kiemelkedő alakjáról van szó. Üdv: Molnár Dénes (1983)vita 2009. június 1., 23:11 (CEST)

re:M. Szabó Miklós

Há' hogyne!? Mi ez a számonkérősdi? Azt a terem buráját! Minygyá' adok én is neked melót dögivel! A beígért „jövő hét”, azaz e hét még nem telt el.

Tisztelt úriembernek igen számos az eddigi teljesítménye. Ezek számba vétele nem két perc. De rajta vagyok az ügyön, sok mással együtt. --Gyantusz vita 2009. június 2., 16:30 (CEST)

Mégtiszteltebb úriemberrel az, aki magyar hadtudománnyal foglalkozik, nem tud nem foglalkozni. ;) Komoly és igényes szakíró és ez most komoly! Megtiszteltetés számomra, hogy foglalkozhatok vele. => Igyekszem a nyomdokai porának szelébe érni. --Gyantusz vita 2009. június 2., 16:36 (CEST)
Létrehoztam, de elég kevés infót találok az életútjáról. Segíts egy kicsit, mik ilyenkor a (kutatási) szokások? Csak nem írhatom be azt a rengeteg könyvet meg folyóiratcikk-címet, amit megírt, de az életéről meg alig van írva... --Gyantusz vita 2009. június 6., 17:28 (CEST)
Váhh! Kösz! --Gyantusz vita 2009. június 6., 21:58 (CEST)
Jó reggelt! Vasald már át a cikket, kicsit kibővítettem végre. Leltem hozzá egy HM-es linket a tieiden kívül. Benne van mind. Egyelőre/továbbra sem nem értem az oldalszámok jelölését (pp.=page of pages?) --Gyantusz vita 2009. június 8., 04:04 (CEST)

Knut Hamsun

Szia, azt hiszem a te neved alatt futottam bele egyszer egy listába a Nobel-díjasokról készült, félkész cikkekkel. Most ugyan nem találom, de mivel akkor hiányzott, akartam javasolni, hogy az igencsak viharvert Knut Hamsun cikket is felvehetnéd a renoválandók közé.

Ha mégse a tiéd a lista, akkor ne haragudj. Sudika Teachdaireachd 2009. június 2., 17:20 (CEST)

Köszi. Sudika Teachdaireachd 2009. június 5., 00:23 (CEST)

Wojtilla Gyula

Kedves Cass!

Éppen most dolgozom Wojtilla Gyula életrajzán. :-)VadszederkeMágika 2009. június 5., 14:39 (CEST)

re: kormányképek

Tiszteletem! Jaj de kis cukrok! ;) Ezt most azért kaptam, hogy frissítsem a képeket? OK, meglesz. A nem túlzottan távoli jövőben. A Facebookra írogatás meg jelentősen kevesebb energiát igényel, mint a Wiki, úgyhogy egyelőre ez van. :) Pepszi megvan, 4-es lett. – Tomeczek Słucham! 2009. június 5., 17:50 (CEST)

Re: The Queen of Blues

Hát hogy a fenébe ne! Nemsoká' nekilátok. :-)BluesD Üzenhetsz 2009. június 5., 23:41 (CEST)

Persze!

De csak elindítani tudom a cikket Garas Kláráról, mert nincs meg a portrékötete nekem és gyanúm szerint a könyvtárunkban sem. Szia!– • Teroses várom válaszodat 2009. június 6., 09:07 (CEST)

Cass! Nagyon jót nevettem az önkéntes vállalásomon. Ha még nem ajánlgattad szét, a következők megírását vállalom egy, max. két hét alatt:

Grünwald Béla, Gulyás Pál, Gunda Béla, Gyóni Mátyás, Hekler Antal, Herzog József, Hofmann Károly, Homoródi Lajos, Horn Artúr, Hornok László, Hornyik János, Horváth Cyrill. Aztán még majd akkor is körülnézek, jó? – • Teroses várom válaszodat 2009. június 6., 13:25 (CEST)

én is egyet

Apró hozzájárulás a nagy műhöz :-)Hkoala 2009. június 6., 15:46 (CEST)

Cass, várj egy kicsit!

Most teszem bele a belső linkeket, s amúgy is tetű lassú a gépem, várj egy kicsit légyszi. Most ütköztünk és nem tudtam lementeni. Vagy akarsz most dolgozni rajta, mert akkor egyelőre hagyom. – • Teroses várom válaszodat 2009. június 6., 19:03 (CEST)

H. Balázs Éva

Valóban nem volt akadémikus, viszont időtlen idők óta a listában szerepel, valami oka csak lehet, mindenesetre sima Balázs Éva akadémikust sem találok. Pasztilla 2009. június 7., 17:19 (CEST)

re:Makovecz ismételten

Jól érzed. Szerintem nem is fog egyelőre. Azért csináltam meg a Kerényi szócikket, javítottam a Wekerletelep cikket, most pedig a Wälder Gyulával keztem foglalkozni. (Ha ezután sem válaszol Makovecz akkor megpróbálom magamtol megírni, de sajnos akkor a jelenlegin sokat fogok változtatni. Nekem ez az "össze-vissza" rakott képek és szöveg forma nem tetszik. Ha ennek ellenére úgy látod, hogy foglalkozzam vele, akkor fogok. (csak hiteles adatokkal dolgozom, a poliikai részét minimálisra csökkentem, mert szerintem Makovecz elsősorban építész!) Üdv.: – Rimanóczyjeno vita 2009. június 8., 19:19 (CEST)

Megpróbálok valamit csinálni akkor, de még gyüjtök hozzá anyagot. (a Wälder Gyulát még megpróbálom összehozni. (Már négy épületét a mai nap lefotóztam) Üdv: – Rimanóczyjeno vita 2009. június 8., 20:58 (CEST)

WT

Kösz. Szalakóta vita 2009. június 8., 21:16 (CEST)

Baráth Etele

Jól titkolta. :) Úgy látszik, nem minden kiadvány hibátlan. – Vince blabla :-) 2009. június 8., 21:33 (CEST)

Hermann Hesse

Hát valóban elég szégyellnivaló a Hermann Hesse életéről szóló szócikk. Úgy láttam a német wikipédián a szócikk csillagos: ha ezt elkezdem fordítani, keresek egy pár magyar idézetet, egy pár magyar vonatkozást, akkor talán belefér a rendelkezésre álló 2 hétbe (de szólhattál volna hamarabb is).

Zsuzsánka vita 2009. június 9., 09:46 (CEST)

üdvözlet

Bocs, legközelebb úgy csinálom. – Perfectmiss vita 2009. június 9., 14:19 (CEST)

Makovecz Imre

Nagyjából összehoztam a szócikket. Kérlek, ha időd van nézd át. Azt hiszem az adatok pontosak. Szerettem volna, ha ezeket az "illetékes" ellenőrizte volna. A képeket automatikusan átrendeztem, nem néztem, hogy jogtiszták-e. Csütörtöktól egy hétig nem leszek internet közelében. Üdv.:– Rimanóczyjeno vita 2009. június 9., 21:25 (CEST)

Kerényi József Péter

Lehet, hogy tudsz segíteni. A "Szorakatémusz Játék ház 2.jpg" képe csak akkor látszik, ha bejelentkezem szerkesztésre. Ha kijelentkezem, akkor csak a felirat marad meg. Megpróbáltam újból felrakni de akkor sem történt változás. Üdv:– Rimanóczyjeno vita 2009. június 10., 08:09 (CEST)

Véleményt kérek

Szerkesztő:Usznp

MDNP-tagok

Megnéznéd a többit is? Látom elfáradtam, ha így benéztem Lezsákot :) Egyúttal vadászhatnál még párat, hátha vannak itt-ott :) (pl kategória:MDF-tagok. Bónusz kérdés: Jeszenszky Géza újfent MDF-es lett-e, vagy sem? (ahogy a többi MDNP-tag is az lett-e, ahol nem bírtam rájönni, vagy sem, mint. pl. Szabó Iván) Köszi! – Vince blabla :-) 2009. június 12., 00:10 (CEST)

Megnéznéd, kérlek, hogy a Linkoman vitalapjától északra tett szerkesztéseim mennyiben felelnek meg a valóságnak? Ebbe botlottam ugyanis: [3]Vince blabla :-) 2009. június 13., 09:55 (CEST)

Eltévedt üzenet ;)

Köszi, láttam már, de ezt nyilván másnak írtad. ;) Hova ingereljem magam a 112 napommal? ;)) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. június 12., 07:22 (CEST)

Re: WT

Szia! Inkább nem, de köszi, hogy gondoltál rám :-)Istvánka posta 2009. június 12., 07:43 (CEST)

Ráskai Gáspár

Szervusz! Láttam, hogy ezt a cikket még annak idején törölted, mert a szerzői jogokat sértette. Én most újra megírtam, mert egy kiemelt cikkemmel kapcsolatban még pirosló hivatkozásokat akarom betölteni. Remélem ez a cikk megfelelő, mert a Wikipédia:Szerzői jogok valószínű megsértése/2008.12.31 látom kirakva, s nem szeretném ha esetleg probléma lenne belőle. [törölt kép] DoncseczTöj njaš znán. 2009. június 12., 10:59 (CEST)

Akadémiatroll

Háj! Ez a nyolcadikos végbizonyítvány előtt álló ökörpörkölt a WP:AÜ-n valami visszatérő vendég egyébként? Mert valami ilyesmire céloztatok ottan. Pasztilla 2009. június 12., 12:19 (CEST)

Pásztor Albert

Miért törölted, te maszop-bérenc? Bandit vita 2009. június 12., 21:32 (CEST)

Válasz az illedelmes kérdezőnél. Cassandro Ħelyi vita 2009. június 12., 21:47 (CEST)

Jancsó Miklós

Most én jövök :-). Szóval, van Jancsó Miklós (orvos), aki 1868–1930 között élt, de ez nem az akadémikus. Az akadémikus Jancsó Miklós (1903–1966) orvos és farmakológus is volt, ha elolvasod az életrajzát, láthatod, hogy hangsúlyosan farmakológus volt (végzettségét tekintve orvos), de már csak a másik, valóban orvos Jancsó Miklós (egyébként a papa) miatt nem kellene neki ezt az egyértelműsítőt adni. Pasztilla 2009. június 12., 23:14 (CEST)

Na, ugye nem sértődtél be? Pasztilla 2009. június 12., 23:42 (CEST)

Grosics

Ez azért forrás, de lehet, hogy a voltak közé menne... – Burumbátor Hyde Park Corner 2009. június 13., 13:26 (CEST)

Kabaré

Őőőőő... Vagy maradj ki, vagy oda hass, ahová az általad egekbe vert "páposz"ság mára jutott... De persze, én nem tudom meg házipálesz meg anyámkínja... – Burumbátor Hyde Park Corner 2009. június 13., 14:11 (CEST)

Cass, megenné a fene, ha egy adminisztrátor n+1 szarvashibájáról való beszélgetést sommásan elintéznénk "á, ez csak kabaré" felkiáltással. Ezt nem tehetjük meg. Ha egymás felmenőit kezdjük szidni, ha személyeskedni kezdünk, az lesz a kabaré, de eddig ilyen nem történt, Bennó "viccét" leszámítva. Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. június 13., 14:18 (CEST)

Felesleges, a véleménykérések hatékonyságáról már párszor kifejtettem a véleményem (nem érnek semmit). Plusz ha egy admin sorozatosan rossz döntéseket hoz, megengedi magának, hogy olyanokat blokkoljon, akikkel vitája, személyeskedő hadakozása volt a blokk előtt pár nappal, akkor elsősorban nekünk, a többi adminnak kellene a körmére néznünk. Mint azt te is tudod, a levlistás "jaj, ne már, csúnya bennó", valamint a Bennó részéről az intézkedést kifogásoló személyeskedésözönön kívül más nem volt. Adminprobléma? Igen, nyilvánvalóan az. Meg kellene tudnunk oldani mi magunk.

Hangsúlyozom: egye meg a fene, a következő jogtalan blokkjáig én se piszkáltam volna a dolgot (ami feltehetőleg eljön, lásd ismét levlista: bennó blokkol, morgás, bennó két-három hónapig nem blokkol, aztán megint, megint morgunk, etc), de egyrészt ne prédikáljon az admini tisztességről, másrészt próbáljon kicsit kevesebbet csúsztatni (konkrétumok hiánya, ugye, erre tettem be a kocsmafali beszélgetés linkjét). Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. június 13., 14:42 (CEST)

Ó, a jónevű :) Azt hiszem, neki kell állnom az adatgyűjtésnek, Luca Baszut a címlapra! Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. június 13., 15:28 (CEST)

Összeveszéstelen kategóriák

Így van. A politikusok nem mernek visszaszólni, a többiek meg örülnek, hogy vannak... Vigyor L András vita 2009. június 13., 17:45 (CEST)

Na most csak nézek, mint vak a moziban. Miwa? Hova soroztak be engem? :D :D :D Egyáltalán, miről van szó és miféle libát??? :D (Véletlenül láttam meg eLVe vitalapján, valami III. Ramszesz gránáthadosztály és hasonlók kiséretében a nevemet – tény, hogy illusztris társaságban – és kiváncsi lettem, hogy miről is van szó...) Amúgy szép napot neked! – HoremWebHoremWeb ḏd md.w jn: szavak mondása 2009. június 15., 00:59 (CEST)
Ja, én meg azt hittem, hogy úgy jártam, mint Rushdie: úgy történik valami fontos, hogy nem is vagyok ott. ;) – HoremWebHoremWeb ḏd md.w jn: szavak mondása 2009. június 15., 01:06 (CEST)

CsT

Vanik. ;-)eLVe kedvesS(z)avak 2009. június 13., 17:55 (CEST)

Re: Kérések

Üdv,

Csak szólok, hogy válaszoltam az üzenetedre nálam! – BluesD Üzenhetsz 2009. június 13., 23:30 (CEST)

Gumibot

Igen, még csak kézzel próbálgatom és szívok az UTF-8-cal. :-). Azért gumi, mert rugalmasnak szánom. A Wikipédia:Ellenőrzőműhely számos bajának orvoslására. Ez most a fő névtérbe ment, ugye? --Bitman vita 2009. június 14., 12:11 (CEST)

Elárasztja? :-) És ha kézzel javítanám azt a 2485 önhivatkozást, akkor Bitmannel lenne tele a log, nem?
Kértem a botbitet. Kérem a támogatásod! :-) --Bitman vita 2009. június 16., 21:48 (CEST)

Oké, mára alunni küldöm. --Bitman vita 2009. június 16., 21:54 (CEST)

Ekrem-Kemál György

Te is be tudod írni a gugliba, hogy "Ekrem-Kemál György"+meghalt ami ezt köpi ki az elsők között: a hír igaz. Megnéznéd, hogy a Linkoman vitalapjától északra tett szerkesztéseim jók-e? Fentebb az MDNP tagos részben már leírtam, honnét vettem az infókat. – Vince blabla :-) 2009. június 14., 14:29 (CEST)

KHNy

Hehh. Hadd ne mondjam, mit írok én most ide a kiadás alatt az asztalfiókból. ;) – eLVe kedvesS(z)avak 2009. június 14., 19:21 (CEST)

Re: Kovács Péter

Szia! Utánanéztem, sajnos az egész a artPortál copyja. Én sajnos nem ismerem a művészt (mármint a munkásságát), most el kell mennem, holnap még tájékozódom. Ha nem tudok meg többet, azt hiszem törölni kell :(. Üdv  … szalax vita 2009. június 14., 19:57 (CEST)

Nyomtatott anyagot nem találtam a könyvtárban, a neten a legátfogóbb az artPortálos anyag, szerintem töröld a művész urat, én mindenesetre feljegyzem magam számára. Más: Megtisztelő, hogy gondoltál rám a WT kapcsán, de – ezt őszintén be kell vallanom – én teljesen alkalmatlan vagyok az ilyen és hasonló feladatokra. Ezért rövid gondolkodás (azért lett hosszabb, mert egész délelőtt nem tudtam belépni) után úgy döntöttem nem vállalom, azt hiszem ezzel mindenki jobban jár :-). Üdv  … szalax vita 2009. június 15., 12:53 (CEST)

Wikitanács

Milyen az ideális wikitanácsnok? Szalakóta vita 2009. június 14., 21:29 (CEST)

Igen, akkor jelölöm magam. Bár lehet, hogy darázsfészekbe nyúlok ezzel. Szalakóta vita 2009. június 14., 22:03 (CEST)
Hol lehet jelentkezni? Szalakóta vita 2009. június 14., 22:06 (CEST)

Jelentem, kész

A Kovács Péter (festő)/Új szócikk.--Linkoman vita 2009. június 15., 13:24 (CEST)

Azért sajnálnám!

Sajnos hogy ez van, ennek egyik oka talán az, hogy nem gondoljuk meg, amit leírunk, és az félreérthető, szálkát hagy a másikban, ami aztán felhalmozódik. Na, mára (és remélem egy időre) abbahagyom a bölcselkedést. – •Teroses várom válaszodat 2009. június 15., 23:22 (CEST)

Szálítás

Bármelyik taxi a Tele5-től, meg se kell szólalnom, elég beülni és hazahoznak, ha elszunnyadnék a hátsó ülésen lehívják a zasszonyt, hogy megjött DD :)) Mondjuk ez azért ritka :) Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. június 16., 23:27 (CEST)

Ugye tudod hogy jösz nekem még múltkorról vmi édessel? ;) – OrsolyaVirágHardCandy 2009. június 17., 08:38 (CEST)

Scvarcz Erik és a díjak

Szia!

Igen, láttam. Azóta módosult valamely más szerkesztő díjaival. Én nem is tudom, mit lehetne tenni, saját szerkesztőlapjára végül is mindenki azt ír, amit akar, na de azért mégis... Nem tudom, talán ti adminok majd tudjátok a megoldást. :) – Tobi Üzi :) 2009. június 17., 10:45 (CEST)