Szerkesztővita:He.henrik/Arch.005

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Farkasgergely 12 évvel ezelőtt a(z) Blokk kijátszása témában

Avasfalva

Szia, Nem tudom mi történhetett, egyszerűen eltünt a cikk, mikor le szerettem volna menteni, közben szerkesztési ütközést is kiírt...ezért kénytelen voltam újraírni. Üdvözlettel: Kossuthzsuzsa vita 2011. október 29., 23:38 (CEST)

Re: Sablon:User kávéfüggő

Hali!

Azokat láttam már, de egyik sem rám illik. --Vítya itt szidhatsz le 2011. október 30., 14:31 (CET)

re MediaWiki:Movepagetext

Nagyon jó ötlet volt, már bele is tettem.
 Karmela posta 2011. október 31., 06:22 (CET)

Üdv

Üdv újra! Örülök, hogy meggondoltad magad. PallertiRabbit Hole 2011. november 2., 10:45 (CET)

Hitlerszalonna és tőketartozás

Hali! Szerintem a Hitlerszalonna és Tőketartozás cikkek nem szubcsonkok, én legalábbis a szubcsonk lap alalpján nem jutottam arra, hogy azok lennének. Peligro (vita) 2011. november 2., 11:55 (CET)

Azt aláírom, hogy lehetne többet írni róluk, de ha törölnénk 5 napon belül, abból semmi haszon nem származna, csak a meglévő értéket süllyesztenénk el. Szerintem vedd lazábbra amit a szubcsonkokról gondolsz, négy-öt értelmes magyarázó mondat már nem az. Peligro (vita) 2011. november 2., 12:16 (CET)
Bocs, hogy beleszólok. Peligronak természetesen igaza van, ezek nem szubcsonkok. Ezek rendkívül alacsony nyelvi szinvonalú cikkpróbálkozások.
pl. tőketartozás = egy igazolás? Ezt egy lexikonban olvassuk?
A cikkek színvonalára kellene figyelni, házi tanfolyam helyett, gondolom.--Linkoman vita 2011. november 2., 12:21 (CET)
Ezalatt Karmela rendbe hozta a Tőketartozás cikket. Remek! Ez a fontos.--Linkoman vita 2011. november 2., 12:25 (CET)

Gratuláció!

Szia!

Köszönöm. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. november 2., 12:28 (CET)

re Tőketartozás

Nem merem megígérni. Nagy enélkül is a restanciám, márpedig alapos újraírásra és/vagy felsablonozásra szorult amelyikbe csak belenéztem. Amondó vagyok, hogy egyelőre pántlikázd fel lektorral és más egyéb sablonnal őket, aztán ha én nem jutnék hozzá, majd csak akad más. A témák nevezetesek, ez kétségtelen ugyan, csakhogy világosabb fogalomalkotásra szorulnának, mint ami kijutott most nekik.

 Karmela posta 2011. november 2., 22:44 (CET)

OTRS

Szia! Az OTRS engedélyt fel kell tüntetni a vitalapon. Persze ez nem jelenti azt, hogy két-három soros cikkeket lehet kimásolni az engedélyezett címről. Ezekhez nem lektor kell, hanem legfeljebb a wikiszótárba valók. Üdv. Tambo vita 2011. november 3., 08:48 (CET)

Szia! Légyszíves a visszavonásaidat visszavonni. Üdv. Tambo vita 2011. november 3., 08:54 (CET)

Szia! Mivel nem vontad vissza, visszaállítottam én. Nekem erre nincs időm. Ha nem értenél egyet, tedd fel a KF-re. Üdv. Tambo vita 2011. november 3., 09:35 (CET)

Botozás

Másodszor mondom, hogy a noinclude és a sablon többi része közé ne tegyél se sortörést, se szóközt, se semmit. Már tudod, hogy háromszor nem szoktam mondani. Egyáltalán veszed, amiket mondok, vagy csak egyedül beszélek? Azokat, amiket elcsesztél, légy szíves, javítsd ki. --Bean49 vita 2011. november 4., 12:35 (CET)

Az alapszabály az, hogy nem kell, hibás oldalt eredményez. Kivételes esetek, amikor nem okoz problémát. Ezt például elrontottad: Wikipédia:A nap képe/2011-06. Sok helyen számít, hogy van-e sortörés a végén vagy az elején, vagy nincs. --Bean49 vita 2011. november 4., 13:11 (CET)

Ha sortörést vagy szóközt hagysz, azt a sablon átviszi a szócikkbe, amibe be van illesztve és teljesen szétnyomhatja a cikkszerkezetet és a formázást. Vannak bizonyos navigációs sablonok (pld. megyék települései), ahol ez nem oszt és nem szoroz, de a sablonok többségénél ez nem így van. Üdv--Istvánka posta 2011. november 4., 13:13 (CET)

New York-i metró

Úristen, bocs, megfeledkeztem róla. :) Még kérésre csináltam, de aztán a megbeszélés abbamaradt, így a sablon is… De mindegy, most levettem a sablont.--Einstein2 ide írj 2011. november 4., 19:41 (CET)

sablonok

Szia! A railway headetr törölheted, helyette már van a vasútvonal-fejléc sablon. A másiknak nincs még normális magyar megfelelője, azt ne bántsd! --B.Zsolt vita 2011. november 4., 22:24 (CET)

Igazad van, figyelek majd erre is. Andrew69. 2011. november 5., 21:38 (CET)

userbox

Szia! Hozzászólást olyan tegyen közzé a szerkesztési összefoglalókban, aki ismeri azt a szót, hogy "udvariasság". Tisztelettel: --Szabi237 vita 2011. november 6., 13:13 (CET)

Userbox

Szia! Nem teljesen értem a polihiszor userbox cseréjét. Egyrészt úgy tűnik, semmilyen kategóriát nem csinált. Másrészt a helyette berakott sablonnak álcázott valami nem működik. LApankuš→ 2011. november 6., 23:29 (CET)

Más szerkesztők más userboxai se működnek! LApankuš→ 2011. november 6., 23:46 (CET)

Nálam se működik egy-kettő. Nem értem, mire jó ez az egész. --Pagonyfoxhole 2011. november 6., 23:50 (CET)

Valami plusz szöveg marad bennük. A szövegcserével van gond, azt kéne pontosabban beállítani. A polihisztorban például az volt, hogy -always python template.py Szakács Userbox/Szakács. Na ezt kivettem, úgy már jó. LApankuš→ 2011. november 6., 23:52 (CET)

Nálam is szétszedte a lapomat és az userbox nem működött, plusz még egy kérdőjel is bele került. Kérlek ne módosítsd a lapomat, különösen NE bot-tal. Megértésedet köszönöm. - Üdv. » KeFe « Társalgó 2011. november 7., 06:10 (CET)
Akkor viszont azt tudom tanácsolni, hogy NE bot-tal csináld, vagy minden egyes beavatkozás után nézd meg a végeredményt. Egyébként tudtommal nem volt {{Userbox/Gasztronómia -always python template.py Kakaó}} Kakaó sablon a lapomon, akkor miért kellene elfogadnom azt tőled? - Üdv. » KeFe « Társalgó 2011. november 7., 06:28 (CET)

Köszi, láttam a javításokat. LApankuš→ 2011. november 7., 10:18 (CET)

Teszt

Szia! Ez a lap nem maradhat szócikknévtérben. Kérlek, nevezd át, ezt törölni kell. Üdv, --Burumbátor Speakers’ Corner 2011. november 7., 09:23 (CET)

Oks. --Burumbátor Speakers’ Corner 2011. november 7., 09:51 (CET)

Garázda robot

Szia! A robotod haza vágta a szerkesztő lapomon az userboxok közül a 42-est. --Szente vita 2011. november 7., 15:30 (CET)

Lily15 szerklapja is elromlott. --Hkoala 2011. november 7., 20:00 (CET)

Blokksablon + részletes indoklás szokásos volta

Semmiképp sem kötelező, még csak nem is olyasmi, amit a szokásjog elvár, sőt, egyesek kimondottan nem szeretik a személytelennek vélt, előregyártott sablonok alkalmazását, és inkább nem élnek velük. Pláne, amikor a blokk indoka teljesen egyértelmű, ráadásul a naplóban is olvasható. Bennófogadó 2011. november 8., 01:55 (CET)

Értesítés blokkolásról

Blokkolva
Blokkolva

Szerkesztési jogaidat blokk kijátszása és makacsul ismételt zavarkeltő, hibás botozás miatt 2 hétre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik. Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön. A blokk részletesebb indoklása: Súlyosbító körülménynek tekintettem, hogy

  1. gyakorlatilag már üzemszerűen és feltételes reflexként sérted meg azonnal a blokkot (sokadik eset),
  2. a saját neveden botozva ugyanazt a hibás, konszenzuson nem alapuló tevékenységet folytattad, amelynek az abbahagyására már számos felszólítást kaptál, és amiért a botodat blokkoltuk,
    • s ami mellesleg már nem egyszerű hibás botműködés volt, hanem a botjog visszaadásához szabott feltételek tudatos felrúgása,
  3. amikor már tömegesen jelezték a szerkesztéseiddel kapcsolatos problémákat az emberek, akkor is a szokott pökhendi stílusodban reagáltál, és szemmel láthatólag meg vagy győződve róla, hogy mindenki hülye körülötted, csak te vagy helikopter,
  4. sok embernek okoztál bosszúságot, és több embernek okoztál sok pluszmunkát, és még ez sem ébresztett rá a tevékenységed helytelenségére.

Figyelmeztetlek, hogy akár a blokk kijátszása, akár a blokkhoz vezető tevékenységed folytatása drasztikus hosszabbítást fog eredményezni, mivel mind a kettőből túllépted már a türelem lehetséges határait.
Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. november 8., 02:17 (CET)

Egyébként pedig a blokkolást követően volt valami más dolgom, és elaludtam kissé, de nem hiszem, hogy sok okod volna kifogásolni akár részletes indoklásokat (netán olvasgasd a saját indoklásaidat időnként, amit másoknak adsz), akár, hogy túl kevés figyelmet meg időt fordítottunk ma rád. A magam részéről elég sokat, nemkivált Hunyadym és még mások is. Most egy kicsit hadd ne körülötted forogjon már a világ. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. november 8., 02:17 (CET)

saját nevem alatt botozva? én kérek elnézést, hogy kevesebb mint 5000szerkesztésenként,karbantartási, és tesztelési okok , belépek böngészőben a bot accounttal, és usernévvel terminalban. CheckUserként úgy tudom, hogy nem hozhatsz nyilvánosságra semmilyen adatot, de itt ezt nem tartottad be, a Speciális:CheckUser lapon található összes információt rólam nem hozod nyilvánosságra? vagy már megtetted?.
Henrik 2011. november 8., 05:25 (CET)

A jelzett linken nem hoztam nyilvánosságra semmiféle személyes adatot rólad. Határozottan felszólítalak, hogy ne terjesszél ilyeneket rólam. Furcsállom, hogy most bírod elővenni, akkor pedig nem bírtál értelmesen reagálni. Ennek semmi köze a checkuserhez, a véleményemet írtam le az értelmetlen és az ügyet előre nem vivő hozzászólásodról. Az, hogy szokás szerint kijátszottad a blokkot, ezúttal a botodét, nem titkos adat. Ne sérts blokkot. Pont. Az elnézéskérés valóban indokolt és időszerű volna (például a fél szerkesztőgárda userlapjának önkényes végigszántásáért), de természetesen nem "én kérek elnézést" formában.

A blokkodat a blokkértesítő zavarkeltő meghamisítása miatt két héttel meghosszabbítottam. Továbbá arra is megkérlek, hogy ne írj nekem leveleket, nincs a Wikipédián kívül semmilyen beszélnivalónk egymással, ami ne tartozna itt a közre. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. november 8., 15:15 (CET)

Még egyszer: nem hoztam nyilvánosságra semmilyen bizalmas információt. A belinkelt válasz a felette levő hozzászólásra vonatkozik, úgy éljek, hogy eszembe sem jutott semmiféle checkuser, amikor leírtam. Nem kell nagyon bonyolult agytevékenységet folytatni hozzá, hogy a teljesen használhatatlan, semmiben nem segítő karakterkódos beírásodból és az ezt követő "számítógép≠microsoft windows" részletes indoklásodból azt a következtetést szűrje le valaki, hogy nyilván linuxos vagy. Ennyi történt, nem több, ne legyen emiatt semmiféle rossz érzés benned. Sajnálom, ha a téves következtetéseid rossz érzéseket keltettek, és azt is, hogy arra indítottak, hogy a fenti határozott kérésem ellenére olyan levelek özönével bombázzál ma, amelyeknek a stílusa és modora taszító a számomra, és amelyeket nem akarok a saját postafiókomban látni. Azt is sajnálom, ha ezek a téves következtetések okozták benned azt a meggyőződést, hogy neked továbbra is követelőzni és számonkérni kell, és úgy csinálni, mint akit ártatlanul üldöznek, pedig csak csupa jót tett mindenkivel, és még azt is számonkérd, hogy nem rohantam a munkámat, a családomat, a vacsorámat, a pihenésemet és az egész életemet félredobva a te kéretlen leveleidre válaszolni. Ezután sem fogok. Hogy jobban megértsed, hogy nem akarok levelezni veled, tettem egy automatikusan törlő szűrőt a címedre, és rendkívüli nyomatékkal kérlek, hogy a továbbiakban semmilyen formában ne próbáljál magánúton zaklatni. Már csak azért sem, mert el akarom kerülni azt a helyzetet, hogy te magánban engem zaklassál, és utána meg ismét a saját jogaidat hangoztatva követelőzzél, hogy ebből a zaklatásból semmit ne hozzak nyilvánosságra. Ha megpróbálod a technikai korlátot kijátszani, akkor a címemre érkező közleményeidet a fejlécből kinyerhető összes információval együtt nyilvánosságra hozom. Ha ezt nem akarod, akkor felejts el, és töröld a címemet a címlistádból. Rendkívüli módon sajnálom, hogy valaha is megadtam neked segítő szándékkal, mostanra megbántam, mert csak visszaéltél vele. Többet nem kívánom a nyilvánvaló dolgokat magyarázgatni. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. november 8., 20:43 (CET)

Olvasás

Henrik, el kéne olvasni, amit mások írnak neked az AÜ-n, nem csak random mondatrészletekhez hozzászólni. Elmondtuk, hogy sablonátirényításokat nem szoktunk törölni, csak akkor, ha semmi nem hivatkozik rá, és viszonylag ismeretlen sablon. A userboxok rövid, ismert nevei senkit nem zavarnak. átnevezni át lehet őket, de légy szíves ne jelölgesd törlésre a redireket. Nem foglal semmi helyet, nem minden redir haszontalan. Köszönöm Teemeah fight club 2011. november 8., 15:23 (CET)

Értesítés a blokk megújításáról

Mivel Decfsz néven és IP-ről is kijátszottad a blokkot (utóbbival vandálkodtál is), az 1 hónapos blokkod mától újraindul. --Pagonyfoxhole 2011. november 16., 01:14 (CET)

Regőce szócikk

Kedves he.Henrik ! Kenytelen voltam visszavonni a modositasaidat amit a Regőce szocikken alkottal. Legyszives a jovoben ne turj bele mas munkajaba ennyire vadul, felforditva annak logikajat. Koszonettel, Bandita76 vita 2011. november 16., 16:46 (CET)

Blokk kijátszása

Blokk kijátszása miatt mától újra indul az 1 hónap. FarkasgergelyÜzenet 2011. november 20., 15:55 (CET)

Blokk kijátszása zoknibábbal. Lásd: (WP:ZOKNI). A blokkod újraindult. FarkasgergelyÜzenet 2011. november 25., 20:15 (CET)