Szerkesztővita:Bandita76

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Sok sikert és jó szerkesztést! --Rodrigó 2005. szeptember 5., 18:36 (CEST)

Őrszállás[szerkesztés]

Szia! Szép munka az Őrszállás cikken. Miért estél csak úgy neki, megtudhatnám? --Vedran.b 2007. április 6., 02:02 (CEST)

Szia Vedran ! A Nagyapam Őrszálláson született igy kezenfekvo volt hogy irjak egy cikket a települesrol ... Ha barmilyen infod, helyesbitesed van a cikkel kapcsolatban szivesen veszem. Udv. Bandita76

Mentorálás[szerkesztés]

Mentor vagy? Mert User:Joben téged kért fel. – Beyond silence Sort both.svg 2008. február 3., 17:16 (CET)

Joben koszonom, hogy engem kertel fel a mentor szerepere, de nem vagyok mentor. Sajnos a munkam mellett csak nagyon keves idom van amit a wikipedianak tudok szentelni. Ha tehetem akkor pedig a francia wikipedian irok mert ott nagyobb szukseg van - ertheto okokbol – a magyar vonatkozasu cikkek irasara, javitasara.

Ellenben kuldtem neked egy e–mailt,ne hezitalj felkeresni ha Regocevel kapcsolatos kerdesed van ! Udv. Bandita76

Lakhely[szerkesztés]

Szia! Arra lennék kíváncsi, hogy hol laksz te? A Bácskával kapcsolatos cikkeid nagyon jók Vigyor Esetleg nem írnál magadról a szerkesztői lapodra? Zastava S. Jugoslavije.png Szajci reci 2009. június 21., 11:21 (CEST)

Regőce[szerkesztés]

Üdv. Örültem volna ha hagyott volna e-mail elérhetőséget, de sebaj gondolom maga írt nekem ide [1]. A bonyodalom feloldását, a cikkben a wikit mint forrást feltüntetve azt hiszem megettem. Mellesleg ez a ki másol kiről dolog, azt hiszem ennél bonyolultabb, mivel a wiki hasonló című cikkeiben is időnként hemzseg a tőlem átvett anyag, kép, címer... Ráadásul sokszor ugyanazon forrásokat használjuk, csak látható módon itt nem ügyelnek a minőségre, esztétikára...stb. De mind1, ott a forr. hiv. a megfelelő helyen, licenc megadásával. Üdv 84.3.74.80 (vita) 2009. október 3., 14:20 (CEST)

Szia! Miért vontad vissza He.Henrik szerkesztését? A szerk összefoglalóban nem írtál semmit erre vonatkozóan. Ogodej Mal 0.png vitalap 2011. december 21., 22:36 (CET)

Fájl:Regoce templom & utcarészletek.JPG[szerkesztés]

Szia! Nézz rá erre a képre, illetve a vitalapjára, kérlek. Köszönöm. – Regasterios vita 2019. március 1., 21:30 (CET)